FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa yebote statistika. Pa ev na ovom videu za Hirosa vidis da je lik bar 10 sansi mrtvi napravio za ostale igrace, a oni to zapucaju u pichku materinu negdje.
Ne shvatam kako nisi skonto da te pozivam da se sam javis...Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:37Ja sam napisao, naravno bio sam ironičan, ne znam kako nisi skontao.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo: Džafić, Dupovac, Miličević, Oremuš, Pidro, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Velkoski, Cmiljanić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prva postava, ovo nam je trenutno najjači sastav, samo je dilema dok ne vidimo Cmiljanić/Handžić. Sad vidim da je Džafa na golu, nije onda najjači sastav, fali Kova.
Nadam se da će riješiti nesuglasice sa Handžićem koji je po nekim pričama odstranjen od ekipe zbog nekih obračuna da Adilovićem. Ne bi bilo pametno kad bi bio duže van ekipe.
Nadam se da će riješiti nesuglasice sa Handžićem koji je po nekim pričama odstranjen od ekipe zbog nekih obračuna da Adilovićem. Ne bi bilo pametno kad bi bio duže van ekipe.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 08 feb 2021, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Daj ba sta je ovo opet Dzafic. Ako ne brani Vladan onda treba Kanuric ili Sahinovic.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Statistika nije mjerilo (barem ova, gol i asistencija) , lik je igrao u DK, sa igracima koji realno nisu za ostatak PL plus su mladi svi. Ima dosta stvorenih sansi, i to dobrih sansi. Ali realno ne bi nikakav dodao upgrade ekipi. Mozda jedino da bude tu na klupi i sa klupe sta pokusava, a kasnije da bude igrac za Premijer ligu, jer ces morati imati dva sastava (jedan za Europu, drugi za PL).
Nije smart TV, ali ima EON Box.. Koliko vidim, nisam pronasao za sad neki browser.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:46Il svi prijedlozi prije mene ili jednostavno HDMI ako ti je laptop
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ima li đe prenos kakav? 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad je to zvanicno potpisao ? ?? ? ? ? ?hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:46Obrisi ovo prije nego je ko vidio, kako ne vjerujes najuspjesnijem SD-u ikada? Kritika ovdje nije dobrodosla![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pritisni na daljinskom desno dugme pored ttx(na eon daljinskom), odi na google store ukucaj browser na search i skini jedan onda odes na nasu stranicu i loguj seNisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:51
Nije smart TV, ali ima EON Box.. Koliko vidim, nisam pronasao za sad neki browser.
Odatle valjda znas dalje
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 feb 2021, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 08 feb 2021, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako nam niko ne dođe znači Krle i Fanimo krila, Cmiljanić/Handžić u špicu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I da ide, ima Kanuric i Sahinovic a ne onaj aka Bandovic
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Pa dosta je vise o imenima tipa Vukusic,Ibisevic i slicni pa onda slijedi razocarenje kad dodje Cmilja,sad je ovo nova taktika,provlaci ovakva imena jer haman gore ne mozeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:53Kad je to zvanicno potpisao ? ?? ? ? ? ?hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:46Obrisi ovo prije nego je ko vidio, kako ne vjerujes najuspjesnijem SD-u ikada? Kritika ovdje nije dobrodosla![]()

Sve pitari, traze prenos, za clanove je na stranici besplatno !!!
U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, napoleon72, nedimmmm1337, riki46, Rodman i 75 gostiju.