NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Dobro sad, ne treba pretjerivati, ovo je baš ekipna titula, jer su svi odigrali odlično, Bowles napravio dobar gameplan za napad Chefsa, egzekucija u napadu Bucsa na nivou i to je to. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako, fino. Na koledzu je igrao tako da je bio 199ti igrac u toj klasi.
Brady je GOAT, al nije najbolji QB ikad.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
A posebno mi je drago zbog AB. Ako se ta lobanja uspjela dovesti u red, onda je sve moguce. Ne znam kakvi su sa salary capom, koliko ima prostora za njegov ugovor u buducnosti?!
I da, kada je on mogao da se sredi, jos samo Flash da dodje sebi bilo bi vrh al' to je vec druga prica.
I da, kada je on mogao da se sredi, jos samo Flash da dodje sebi bilo bi vrh al' to je vec druga prica.
- wadethegreat
- Kontakt:
Svaka cast Tomici stvarno postao je sinonim za ovaj sport. Svi su ih otpisali i to sa pravom.
Chiefsi su izgledali puno sigurnije ali nakraju corak.
Izdominirala je ovdje prije svega odbrana Bucksa Brady dovrsio.
To kako je pao na draftu.
Njegov draft report je toliko uzasan da bi covjek pomislio sta su oni gledali.
Pozivali su se na nedostatak atletskih sposobnosti a covjek imao sve drugo.
Cesto fule tako skauti pa vecina ih je govorila da ce Herbert biti teski bust.
Vecina je govorila da ce Tua zapaliti nfl.
Pa 49ersi su uzeli Alexa Smitha ispred Rodgersa.
I to znali su da je Aaron bolji igrac ali se kao nije svidio treneru zbog arogancije stava itd.
Puno je do situacije u ekipi i svega ko ce biti draftan. Ali najjace od svega mi je sto Tomica zna sve i jednog QBa koji je draftan prije njega i u kojoj rundi
.
Mislim da je rekao Tomica da ce do 45te igrati sto ostavlja prostor za jos jedan SB.
Meni je nevjerovatno da je on pobjedivao u toliko generacija u NFLu da i sada kada ima bruku nekih mladih strasnih likova on je opet na vrhu.
GOAT je bez ikakve sumnje.
Chiefsi su izgledali puno sigurnije ali nakraju corak.
Izdominirala je ovdje prije svega odbrana Bucksa Brady dovrsio.
To kako je pao na draftu.
Njegov draft report je toliko uzasan da bi covjek pomislio sta su oni gledali.
Pozivali su se na nedostatak atletskih sposobnosti a covjek imao sve drugo.
Cesto fule tako skauti pa vecina ih je govorila da ce Herbert biti teski bust.
Vecina je govorila da ce Tua zapaliti nfl.
Pa 49ersi su uzeli Alexa Smitha ispred Rodgersa.
I to znali su da je Aaron bolji igrac ali se kao nije svidio treneru zbog arogancije stava itd.
Puno je do situacije u ekipi i svega ko ce biti draftan. Ali najjace od svega mi je sto Tomica zna sve i jednog QBa koji je draftan prije njega i u kojoj rundi

Mislim da je rekao Tomica da ce do 45te igrati sto ostavlja prostor za jos jedan SB.
Meni je nevjerovatno da je on pobjedivao u toliko generacija u NFLu da i sada kada ima bruku nekih mladih strasnih likova on je opet na vrhu.
GOAT je bez ikakve sumnje.
choke citave ekipe, kakvo crno izdvajanje Mahomesa, bio najbolji igrac ekipe
stavi bilo kojeg ATG QB-a iza ove OL i hvataca i dobices isti ili gori ucinak
pojeli ih ljudi defanzivno a Tomica hirurski precizan na drugoj strani
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma lako mu je osvajat sa, checks note , Buccaneersima
Zato što je čovjek bio jedva prosječan QB na koledžu, ako i to. To je ekvivalent tomu da nađeš novog Messija ili Ronalda u 4. Engleskoj ligi, dogodi se jednom u 100 godina.
Ovo je istina samo što se njegovi fanboyi dižu na stražnje noge na svaku sitnicu, ovaj sinoć na temi skoro pa da ejakulira na Bradyove hand-offe. Takav Bradytard nije viđen još od korisnika KingJamesMVP.

Ovo će uvijek izazivati polemike kod NFL igrača jer čovjek ruku na srce igra i utječe samo na jednoj strani terena i igre.
Zadnja izmjena: Winters, dana/u 08 feb 2021, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- wadethegreat
- Kontakt:
Strasan pritisak Tampe stvarno sinoc.
Ali kako nije uhvacen onaj pas kada je Mahomes skoro bio na zemlji kada je pogodio RBa u kacigu.
To je samo pokazalo kakvu noc je imao Mahomes a kakvu ostatak ekipe.
Ali kako nije uhvacen onaj pas kada je Mahomes skoro bio na zemlji kada je pogodio RBa u kacigu.
Mahomes prod'o utakmicu def
Mahomes was pressured on 29/56 dropbacks--the most of any QB in Super Bowl history.
Brady was pressured on 4/30--the lowest of his SB career.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
apsolutno, MVP i postsezone i superbowla je todd bowles.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 09:07Dobro sad, ne treba pretjerivati, ovo je baš ekipna titula, jer su svi odigrali odlično, Bowles napravio dobar gameplan za napad Chefsa, egzekucija u napadu Bucsa na nivou i to je to.![]()
ono što je najbolje od svega, svi pričaju tampa ima atomski offense, a na kraju se oni vrate svojim korjenima i defense im opet donese superbowl. i to protiv mahomesa u naponu snage! mada nije toliko zakazao mahomes koliko OL i svi ostali
@goran , sve čestitke, ovo je bilo fenomenalno, uživaj dok traje! nadajmo še da će trajati još najmanje jednu sezonu, veliki dio tima bi mogao ostati!
napiši koju kad se otrijezniš, ti si jedini bucs fan koga ja znam, da čujemo kako to izgleda iz prve ruke
napiši koju kad se otrijezniš, ti si jedini bucs fan koga ja znam, da čujemo kako to izgleda iz prve ruke

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Falila su im dva startera iz te Oline, a ovi slali većinu vremena 4 na Mahomesa, nerijetko i 5, i to je upalilo, činilo se kao da je svaki drugi play neki sack ili spašavanje žive glave od strane Mahomesa, dok je Brady imao vremena koliko hoćeš.jestamaji je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:17apsolutno, MVP i postsezone i superbowla je todd bowles.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 09:07Dobro sad, ne treba pretjerivati, ovo je baš ekipna titula, jer su svi odigrali odlično, Bowles napravio dobar gameplan za napad Chefsa, egzekucija u napadu Bucsa na nivou i to je to.![]()
ono što je najbolje od svega, svi pričaju tampa ima atomski offense, a na kraju se oni vrate svojim korjenima i defense im opet donese superbowl. i to protiv mahomesa u naponu snage! mada nije toliko zakazao mahomes koliko OL i svi ostali
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- invincible1921
- Kontakt:
Laik sam teski za NFL al zaista je mahomes dobro igrao...jednostavno iz kakvih pozicija je bacao i pogadjao ...da dovedes nekoga ko ne zna ni pravila zapao bi mu za oko njegov nastup...sad sto ovi nista nisu mogli ufatit to je druga stvarwadethegreat je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:07Strasan pritisak Tampe stvarno sinoc.
=\_1921_/=
Swmo biti zahvalan sto smo zivjeli u doba Brady, bez 9bzira sta ko mislio o njemu, sinoc je sve potvrdio. Proci ce i 150 godina Brady se pojaviti nece, tako da smo sretnici
pročitah upravo, mahomes je pretrčao skoro 500 jardi bježeći od tampinih pass rushera
kad tako nešto pročitaš i kad vidiš kakvih je par pasova bacio iz nemogućih situacija bez obzira kakve je batine dobio ...WOW!

kad tako nešto pročitaš i kad vidiš kakvih je par pasova bacio iz nemogućih situacija bez obzira kakve je batine dobio ...WOW!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To sam čuo jutros na podcastu od Maysa na Athleticu, kaže i da su ih ubili play actionom
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako mislite nije najbolji QB,a najveci ikad,ja sam totalni laik za ovaj sport morel se to kako objasnit
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ma ubili su ih svim živim, ovo je izgledalo ko NFL tim protiv koledž tima, zastrašujućerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:26To sam čuo jutros na podcastu od Maysa na Athleticu, kaže i da su ih ubili play actionom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.