Fakat odron. Inače govorim da je liga loša ali za ovo nema opravdanja.bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:44OK, ma da i da je 500 000 opet manje duplo od igraca iz Uzbekistana, poenta je da smo dno dna, sto nije dobro ni za nas ni za klub ni igrace, jednostavno nismo cijenjeni.Aduka87 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:39290.000*bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:37Kako loše kotiraju nasi igraci i nasa liga to je katastrofa. Evo neki Uzbekistanac iz njihove lige presao u istu ekipu kao i Tatar i milion ga platili a Tatar 250 000. Stvarno smo podcjenjeni totalno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Navijaci na baterije, statisticki navijaci, rezultatski navijaci. U maju ko picici mali ce se usutiti...Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:44Mene samo zanima jedno. Hoce li se svi ovi koji su popljuvali Hadzica, Upravu, Cmiljanica i sve ostalo sto je vezano za apsolutnog sampiona BiH izvinuti u slucaju nastavka deranja guzova? Kakve su se ovdje sve gadosti ispisale za ljude koji (jos uvijek) nemaju poraza u ovoj godini i koji ce nam donijeti trecu titulu uzastopno....A bez ikakvog osnova. Ok, otisli Benjo i Rahman, po meni dva najbolja igraca, ali mogli su svi sacekati rezultate svega ovoga pa suditi. Mi smo navijaci FK Sarajeva i tu smo da navijamo i dajemo podrsku, kada ne bude rezultata svakako da cemo se buniti, ali psovanje djece, svih mrtvih i zivih....![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma kakvo izvinjenje, nema toga.. Samo ce u maju staviti slike na profil Borisa,na naslovnicu sliku sampionske ekipe sa duplom krunom i hvalit ih na sva usta i ponosit se sa takvom ekipom, a onda prvi poraz nakon tog sve po starom...Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:44Mene samo zanima jedno. Hoce li se svi ovi koji su popljuvali Hadzica, Upravu, Cmiljanica i sve ostalo sto je vezano za apsolutnog sampiona BiH izvinuti u slucaju nastavka deranja guzova? Kakve su se ovdje sve gadosti ispisale za ljude koji (jos uvijek) nemaju poraza u ovoj godini i koji ce nam donijeti trecu titulu uzastopno....A bez ikakvog osnova. Ok, otisli Benjo i Rahman, po meni dva najbolja igraca, ali mogli su svi sacekati rezultate svega ovoga pa suditi. Mi smo navijaci FK Sarajeva i tu smo da navijamo i dajemo podrsku, kada ne bude rezultata svakako da cemo se buniti, ali psovanje djece, svih mrtvih i zivih....![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Da se ja pitam, svaki vid informacija (fb,inst,twit,fksinfo i td) u kojima ima mogućnost komentarisanja statusa ili dobivanja bilo kakvih info iz kluba bi bile otvorene samo za ČLANOVE.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
To je tako papaka uvijek ima. Na poluvremenu utakmice s velezom Handzicu od psovanja blize i dalje familije do da pogine itdMiljacka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:44Mene samo zanima jedno. Hoce li se svi ovi koji su popljuvali Hadzica, Upravu, Cmiljanica i sve ostalo sto je vezano za apsolutnog sampiona BiH izvinuti u slucaju nastavka deranja guzova? Kakve su se ovdje sve gadosti ispisale za ljude koji (jos uvijek) nemaju poraza u ovoj godini i koji ce nam donijeti trecu titulu uzastopno....A bez ikakvog osnova. Ok, otisli Benjo i Rahman, po meni dva najbolja igraca, ali mogli su svi sacekati rezultate svega ovoga pa suditi. Mi smo navijaci FK Sarajeva i tu smo da navijamo i dajemo podrsku, kada ne bude rezultata svakako da cemo se buniti, ali psovanje djece, svih mrtvih i zivih....![]()
![]()
Al drug oni doveli Borisa, u 9 godina 9 golova kuknjava kuknjava kuknjavaMiljacka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:44Mene samo zanima jedno. Hoce li se svi ovi koji su popljuvali Hadzica, Upravu, Cmiljanica i sve ostalo sto je vezano za apsolutnog sampiona BiH izvinuti u slucaju nastavka deranja guzova? Kakve su se ovdje sve gadosti ispisale za ljude koji (jos uvijek) nemaju poraza u ovoj godini i koji ce nam donijeti trecu titulu uzastopno....A bez ikakvog osnova. Ok, otisli Benjo i Rahman, po meni dva najbolja igraca, ali mogli su svi sacekati rezultate svega ovoga pa suditi. Mi smo navijaci FK Sarajeva i tu smo da navijamo i dajemo podrsku, kada ne bude rezultata svakako da cemo se buniti, ali psovanje djece, svih mrtvih i zivih....![]()
![]()
Slazem se s tobom u vecini posta, posebno kad su u pitanju psovke. Posto se trudim u ovom prelaznom roku zaista objektivno gledati stvari i ne postavljati se na stranu afirmacije ili negacije (barem u vecini slucajeva), pa smatram da razumijem obje strane. Interesuje me jedno kada smo kod vec kod ove teme. Po tvom misljenju, da li je bolje "pljuvati" preventivno ili nakon losih posljedica koje eventualno mogu uslijediti i to u trenutku kada bi osvajanjem titule bili nadomak te famozne grupne faze?Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:44Mene samo zanima jedno. Hoce li se svi ovi koji su popljuvali Hadzica, Upravu, Cmiljanica i sve ostalo sto je vezano za apsolutnog sampiona BiH izvinuti u slucaju nastavka deranja guzova? Kakve su se ovdje sve gadosti ispisale za ljude koji (jos uvijek) nemaju poraza u ovoj godini i koji ce nam donijeti trecu titulu uzastopno....A bez ikakvog osnova. Ok, otisli Benjo i Rahman, po meni dva najbolja igraca, ali mogli su svi sacekati rezultate svega ovoga pa suditi. Mi smo navijaci FK Sarajeva i tu smo da navijamo i dajemo podrsku, kada ne bude rezultata svakako da cemo se buniti, ali psovanje djece, svih mrtvih i zivih....![]()
![]()
Jos jednom, ne postavljam se ni na ciju stranu, interesuje me tvoje misljenje.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 08 feb 2021, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da se ja pitam doveo bih Hirosa i Hadžića u paketu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- robertkosar
- Kontakt:
Nije mi jasna ova raja sto pljuje po Hadzicu. Covjek doveo napadaca i tacka, nigdje nije spomenuto da je centarfor koji ce igrati umjesto Hareta ili zamjeniti Ahmu. Nidje veze

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nekadašnji golman, Dušan Remić, postao je novi trener u Akademiji FK Sarajevo.
Doskorašnji trener golmana u FK Slavija, koji je ujedno pokrenuo svoju golmansku školu koja iz dana u dan raste i okuplja sve više mladih čuvara mreže prihvatio je poziv iz FK Sarajevo da radi u U14 i U15 generaciji aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.
- Oduvijek sam znao i živio sa tim da se pošten i maksimalno posvećen i predan rad mora isplatiti. Hvala na svemu FK Slavija, kao i upravi kluba koji su mi dali trenersku afirmaciju i uvijek ću biti tu za nju i njihove golmane. Ali, u ovom trenutku poziv najvećeg kluba u Bosni i Hercegovini se ne odbija. Dobio sam zaduženje da vodim brigu o U14 i U15 generaciji Akademije FK Sarajevo i velika mi je čast i zadovoljstvo biti dio kluba i kolektiva kakav je FK Sarajevo, rekao nam je Dušan Remić.
Doskorašnji trener golmana u FK Slavija, koji je ujedno pokrenuo svoju golmansku školu koja iz dana u dan raste i okuplja sve više mladih čuvara mreže prihvatio je poziv iz FK Sarajevo da radi u U14 i U15 generaciji aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.
- Oduvijek sam znao i živio sa tim da se pošten i maksimalno posvećen i predan rad mora isplatiti. Hvala na svemu FK Slavija, kao i upravi kluba koji su mi dali trenersku afirmaciju i uvijek ću biti tu za nju i njihove golmane. Ali, u ovom trenutku poziv najvećeg kluba u Bosni i Hercegovini se ne odbija. Dobio sam zaduženje da vodim brigu o U14 i U15 generaciji Akademije FK Sarajevo i velika mi je čast i zadovoljstvo biti dio kluba i kolektiva kakav je FK Sarajevo, rekao nam je Dušan Remić.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma ne govorim o fejsbuku, tamo i moja stara moze pisati sta hoce, ovdje opet smatram da pisu malo odmjereniji navijaci, koji su tu uvijek i godinama.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:52
Ma kakvo izvinjenje, nema toga.. Samo ce u maju staviti slike na profil Borisa,na naslovnicu sliku sampionske ekipe sa duplom krunom i hvalit ih na sva usta i ponosit se sa takvom ekipom, a onda prvi poraz nakon tog sve po starom...
Ne mogu nikako da svarim da se pljuju ljudi nakon ovakvih rezultata koje su postigli u zadnje tri godine (osvojili sve sto se moglo osvojiti). Sto se mene tice, neka na kraju sezone bude u jedan bod razlike ako cemo je osvojiti, nemam nikakav problem s tim i sve dok smo prvi necu ni imati. Morate shvatiti da ce se jednom desiti i da necemo biti prvi, ne smijem ni zamisliti sta ce se tek tad pisati. Ne kontam sta ljudi hoce vise, da svaku sezonu osvajamo sa 20 bodova razlike?
Jos su mi gori ovi sto kao kroz zajebanciju provlace neka imena kako ce nam doci. Koja je poenta tih zajebancija?
@Napapijri
Preglupo mi je to preventivno pljuvanje. Drug, mi obaramo svaki yebeni rekord, otkad pratim Sarajevo nisam bio mirniji i opusteniji, cemu unosenje nervoze? Moramo i malo smanjiti ocekivanja, nadati se grupnoj fazi je svakako dozvoljeno i to tako treba, ali ne treba se opteretiti sada tim jer u slucaju neulaska slijedi ogromno razocarenje i upravo ovaj scenario o kojem pricam. Pustimo ljude da rade svoj posao, jer ga rade daleko bolje od svih (bar u BiH). Do prije par godina smo sanjali o dominaciji nad nasom ligom, evo je, dominiramo. Doci ce i grupna faza pa cemo yebati majku kad nas izbaci neko ala Kopenhagen. Samo polahko, ovo do sada je odlicno, svi nas se boje u drzavi, najjaci smo, strumfovi poludili zbog nas, jeste li svjesni koliko su oni nesretni gledajuci sa fudbalskog aspekta i to sve zbog nas? Pustite ljude da rade svoj posao i uzivajte.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Off topic pitanje pa ako mi neko moze rec, jutros sam narucio clansku mogu li ikako gledati danasnju utakmicu ?
FK Sarajevo
Sumnjam, moras kucati broj clanske pri logovanju.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prvo se registrujes na stranici i onda ukoliko si uplatio preko PayPala ili elektronski bit ce ti aktivirano, ukoliko si u posti uplatio morat ces se javiti na mail da ti aktiviraju profil.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mozes, samo napravi profil na klubskoj stranici, kad ti bude potvrdjen moci ces...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Mozes gledati,samo se registruj na zvanicnoj i automatski mozes gledati,ako ne puste onda posalji mail na [email protected] samo trazi da te aktiviraju.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Forum je posebna prica. Nerealni zahtjevi i pokaziva se pravi mentalitet Balkanca/Bosanca, sve drugo i svi drugi valjaju, samo moje nista me valja, i pojedinci misle da se sve preko noci moze u ovoj drzavi.Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:13Ma ne govorim o fejsbuku, tamo i moja stara moze pisati sta hoce, ovdje opet smatram da pisu malo odmjereniji navijaci, koji su tu uvijek i godinama.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:52
Ma kakvo izvinjenje, nema toga.. Samo ce u maju staviti slike na profil Borisa,na naslovnicu sliku sampionske ekipe sa duplom krunom i hvalit ih na sva usta i ponosit se sa takvom ekipom, a onda prvi poraz nakon tog sve po starom...
Ne mogu nikako da svarim da se pljuju ljudi nakon ovakvih rezultata koje su postigli u zadnje tri godine (osvojili sve sto se moglo osvojiti). Sto se mene tice, neka na kraju sezone bude u jedan bod razlike ako cemo je osvojiti, nemam nikakav problem s tim i sve dok smo prvi necu ni imati. Morate shvatiti da ce se jednom desiti i da necemo biti prvi, ne smijem ni zamisliti sta ce se tek tad pisati. Ne kontam sta ljudi hoce vise, da svaku sezonu osvajamo sa 20 bodova razlike?
Jos su mi gori ovi sto kao kroz zajebanciju provlace neka imena kako ce nam doci. Koja je poenta tih zajebancija?
@Napapijri
Preglupo mi je to preventivno pljuvanje. Drug, mi obaramo svaki yebeni rekord, otkad pratim Sarajevo nisam bio mirniji i opusteniji, cemu unosenje nervoze? Moramo i malo smanjiti ocekivanja, nadati se grupnoj fazi je svakako dozvoljeno i to tako treba, ali ne treba se opteretiti sada tim jer u slucaju neulaska slijedi ogromno razocarenje i upravo ovaj scenario o kojem pricam. Pustimo ljude da rade svoj posao, jer ga rade daleko bolje od svih (bar u BiH). Do prije par godina smo sanjali o dominaciji nad nasom ligom, evo je, dominiramo. Doci ce i grupna faza pa cemo yebati majku kad nas izbaci neko ala Kopenhagen. Samo polahko, ovo do sada je odlicno, svi nas se boje u drzavi, najjaci smo, strumfovi poludili zbog nas, jeste li svjesni koliko su oni nesretni gledajuci sa fudbalskog aspekta i to sve zbog nas? Pustite ljude da rade svoj posao i uzivajte.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ce me Hadzija demantovati kad se kritikuje za stvari koje su se desile u proslosti, ne moze se promijeniti
Drugo je za Borisa, ja bih prvi najvise volio da me demantuje, najlakse je posle priznat gresku. Problem ce biti ako budem u pravu
Drugo je za Borisa, ja bih prvi najvise volio da me demantuje, najlakse je posle priznat gresku. Problem ce biti ako budem u pravu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Ferroviere1987, PapakIzSa i 21 gost.