Ako ce bit ko sa Cmiljom onda ce bas bit syebadaElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:58Ma lozi vas brat za Hiroša malo.
Dolazi jaci od njega, nacija ce se syebat'
Strpite se braco moja![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Musija nam doveo TSS, Milicevica, Oremusa, Pejovica... Misija nam produzio akademce, pa Rahmana i igraca sa brojem 32 u prvom mandatu...
Prije 5 dana: Sabrina heroina, odyebala menadzere, odyebala mahalu, nije pala pod pritisak Hz... Danas: Dovode se igraci da bi se talili, nema ovde kvaliteta, svako svoje igrace gura... Pa kako da heroina dozvoli talove, igrace preko stele i slicno ?! Nije se valjda "pokvarila" za 5-10 dana ?
Cudno Bgm.
Prije 5 dana: Sabrina heroina, odyebala menadzere, odyebala mahalu, nije pala pod pritisak Hz... Danas: Dovode se igraci da bi se talili, nema ovde kvaliteta, svako svoje igrace gura... Pa kako da heroina dozvoli talove, igrace preko stele i slicno ?! Nije se valjda "pokvarila" za 5-10 dana ?
Cudno Bgm.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Dobrodošao Hiroš Amere u najbolji klub u državi 

-
- Kontakt:
Ovdje ljudi nikako da shvate da s ovim budzetom sto imamo radimo odlicne stvari. Jednostavno ne mozemo s ovim parama dovoditi Vukušica, Hajrovica i slicne, moze al to se mora bas sve poklopiti da nema kluba da ga cekamo ko Benku zbog papira ili da je iz neke povrede. Jednostavno ne moze, ne zeli niko da ulaze recimo 10 miliona a zaradis 4 - 5 miliona niko nece da gubi 4-5 miliona godišnje, jednostavno je pruzi se koliko je krevet dug ako se vise pruzis onda ces past. To sto mi imamo zelje i maštanje to je drugo i ja bi volio da smo doveli Lukica, Zakarica, Menala, Duljevica itd al ne moze,nema šoldi za to.
Dobrodošao Amere
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dolaze Saran i Grgec kao kapitalci. Jedan od njih ima i nase državljanstvo. Info iz prve ruke...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa prodajom Amara i ovog Stevena Regala (Seagala) mi smo dobili preko milion markica. To znaci otplata 800k maraka državi i ostane 200k da dovedemo nekog.
To je ekonomija braco.
To je ekonomija braco.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Malu djecu pravio protivnicima. Treba dobro pogledati video.
ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:28Sa prodajom Amara i ovog Stevena Regala (Seagala) mi smo dobili preko milion markica. To znaci otplata 800k maraka državi i ostane 200k da dovedemo nekog.
To je ekonomija braco.

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 feb 2021, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PatrioteElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:28Sa prodajom Amara i ovog Stevena Regala (Seagala) mi smo dobili preko milion markica. To znaci otplata 800k maraka državi i ostane 200k da dovedemo nekog.
To je ekonomija braco.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mašala gostiju što se prate najveći klub u BiH
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako su dusmani jedva docekali da nas pljuju
, i to hajde pusti sta kone govore, nego imamo i u nasim redovima ljudi koji se nasladjuju 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Koliko samo novinari nastrojeni anamo onima, nastoje uzdrmati Diva. Mali ste vi jos.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Kako loše kotiraju nasi igraci i nasa liga to je katastrofa. Evo neki Uzbekistanac iz njihove lige presao u istu ekipu kao i Tatar i milion ga platili a Tatar 250 000. Stvarno smo podcjenjeni totalno.
290.000*bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:37Kako loše kotiraju nasi igraci i nasa liga to je katastrofa. Evo neki Uzbekistanac iz njihove lige presao u istu ekipu kao i Tatar i milion ga platili a Tatar 250 000. Stvarno smo podcjenjeni totalno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sami smo krivi. Nije do igrača, nego do klubova i pregovora.bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:37Kako loše kotiraju nasi igraci i nasa liga to je katastrofa. Evo neki Uzbekistanac iz njihove lige presao u istu ekipu kao i Tatar i milion ga platili a Tatar 250 000. Stvarno smo podcjenjeni totalno.
-
- Kontakt:
OK, ma da i da je 500 000 opet manje duplo od igraca iz Uzbekistana, poenta je da smo dno dna, sto nije dobro ni za nas ni za klub ni igrace, jednostavno nismo cijenjeni.Aduka87 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:39290.000*bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:37Kako loše kotiraju nasi igraci i nasa liga to je katastrofa. Evo neki Uzbekistanac iz njihove lige presao u istu ekipu kao i Tatar i milion ga platili a Tatar 250 000. Stvarno smo podcjenjeni totalno.
Mene samo zanima jedno. Hoce li se svi ovi koji su popljuvali Hadzica, Upravu, Cmiljanica i sve ostalo sto je vezano za apsolutnog sampiona BiH izvinuti u slucaju nastavka deranja guzova? Kakve su se ovdje sve gadosti ispisale za ljude koji (jos uvijek) nemaju poraza u ovoj godini i koji ce nam donijeti trecu titulu uzastopno....A bez ikakvog osnova. Ok, otisli Benjo i Rahman, po meni dva najbolja igraca, ali mogli su svi sacekati rezultate svega ovoga pa suditi. Mi smo navijaci FK Sarajeva i tu smo da navijamo i dajemo podrsku, kada ne bude rezultata svakako da cemo se buniti, ali psovanje djece, svih mrtvih i zivih....

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, kupus army, Vaya i 49 gostiju.