Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ja ti jasno napisah i rejtinge Heata iz '13 i rejtinge Heata iz '14. Ti ako tu ne vidis drasticnu razliku onda il imas problema s vidom il problema s razumijevanjem najosnovnijih brojki.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:53Nemoj mi ti o subjektivnosti, majke ti.Epidaurus je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:45Ocito ti subjektivnost ne dopusta da razlikujes vrhunsku ekipu od ATG ekipe. Steta, pokusaj jos jednom procitati ovaj post sto ti maloprije napisah pa da vidis da razbijanje Heata u finalu nije nikakvo aman zaman postignuce jer ta ekipa nije bila ni sjena Heata iz godinu ili dvije ranije. Od Cavsa iz 2017. koje su GSW dobili su bili za klasu losiji.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:41
Nikakav mit nije vec cinjenica.Jedna od najboljih ekipa ikada.Skola kosarke u finalu bila.Sto bi rekao JVG , citave cetvrtine bi se trebale stavljati kao highlight kako treba igrati kosarku.Na osnovu toga se rodio stil igre koji su i pokupili ti Warriorsi kasnije. Tzv.Beautiful game, ali se i to zaboravilo.
Samo to po sebi ukazuje na ATG ekipu.Znam ja da je to tesko skontati tebi."Prljavi" Spursi da to budu...![]()
Koja ba sjena ranije MIA?Pa hladno su trebali izgubiti i 2013. od iste ekipe SA. Spasilo ih nesto sto se desi jednom u 100godina. Bil SA bio ATG ekipa da su uzeli 13 ili imas neki novi izgovor?Tad bi tek bilo raspao se Wade, imao samo 16ppg bla bla.
Ne supljiraj bolan vise.
Istina.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:08@NEZALAGNJE i @Epidaurus nema potrebe da više jedan drugom replicirate , jer imate svoje stavove i ne postoji ni promil šanse da ih promijenite ...
Pa to jedino mogu tvrditi navijači GSW-a i niko više , sasvim normalno je da @Epidaurus tako piše .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:14Istina.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:08@NEZALAGNJE i @Epidaurus nema potrebe da više jedan drugom replicirate , jer imate svoje stavove i ne postoji ni promil šanse da ih promijenite ...
Medjutim, popustiti necu u necemu sto nema veze s mozgom, a to je da ova ekipa SA iz 2014. ne bi imala "ni gram sanse" protiv GSW iz 2017.
Nebulozama se negdje mora stati u kraj.
@Epi A ja tebe pitah vrlo jednostavno pitanje na koji neces da das dogovor, jer znas i sam sta to znaci.Nista se nije promjenilo u godinu dana.Bila historijska razlika ili ne, to bi znacilo da je SA ATG ekipa.
Vrlo jednostavno, ekipa koja je dobila 3 AS igraca u finalu rekordnom razlikom plus fakticki unijela novi stil igre je ATG ekipa i sposobna je nositi sa bilo koji drugim prvakom.Ne kazem dobiti, ali nositi se- MILION POSTO!!
Dobro buraz neka sam ja šaljivdžija , a ti nisi bio navijač GSW-a ...
Jasta sam haveru, volim kad si pronicljiv.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:31Dobro buraz neka sam ja šaljivdžija , a ti nisi bio navijač GSW-a ...
Cavsi 2017 bi uzeli Spurse iz 2014.Kakav Wade,kakav Bosh,ljudi se raspadali.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:26Te Spurse su svi ljubitelji košarke gotivili , zbog "jednostavne" košarke ofanzivno i defanzivno .
Sila su bili nema šta .![]()
Kao što one sa Bowenom nisu .
Ja tebe smatram ozbiljnim likom , momka koji je dobro upućen u NBA , pa i ostale teme ...
Ne mislim samo da je GSW s KDem iznad njih nego i 96-98 Bullsi, Kobe-Shaq Lakersi, Magic-KAJ Lakersi i Birdovi Celticsi. Tih 5 ekipa je po mom misljenju 5 najvecih ekipa ikad (ne racunam Russellove Celticse ovdje jer su igrali u prahistoriji) i kojima nijedna ekipa u historiji nije ravna. To je moj stav i ja sam obrazlozio zasto to mislim. Nisam ja napisao Nezu da je nebuloza sto on misli da bi Spursi imali sansu nego da je nebuloza predstavljat Heat iz 2014. kao neku mocnu ekipu kad svi statisticki parametri govore da oni to nisu bili.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:40Ja tebe smatram ozbiljnim likom , momka koji je dobro upućen u NBA , pa i ostale teme ...Epidaurus je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:33Jasta sam haveru, volim kad si pronicljiv.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:31
Dobro buraz neka sam ja šaljivdžija , a ti nisi bio navijač GSW-a ...
Imaš normalne stavove , ali sam primjetio da kada imaš svoj neki stav o nečemu , toga se držiš pod svaku cijenu i nema šanse da promijeniš mišljenje .
Šta god da ti neko napiše , ti svoje furaš .
Ne mislim na ovu raspravu sa @NEZALAGNJE .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.