UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ne znam ko je očekivao da je Overeem trenutno sposoban da napadne titulu u UFCu. To bi baš bila lijepa priča za kraj karijere, ali jednostavno to više nije to. Velika je karijera iza njega, gdje se sve borio, s kim se borio, koga je pobjeđivao, legenda je sporta u to nema sumnje.
-
- Kontakt:
Po meni, osim Rozenstruika, vehti protivnici. Sinoc je vec od prosjecnih udaraca uzdrman bio, krio se gardom pogubljenog covjeka. Godine cine svoje ...Burns je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:10To da je vrijeme za penzije si upravu, ali ne mozes reci da se vec neko vrijeme blamira, kad je prije ovog meca bio u seriji od 4( W KO) - 1 poraz, a i taj poraz je bio plod nesrece jer su ga sekunde dijelile od pobjede.Swanfilter je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:01Overeem se vec neko vrijeme blamira. Neka otvori kofisop i uziva sa sto manje posljedica po glavu ...![]()
Pored Miočića, Ngannoua i Jonesa niko drugi neće dobiti borbu za pojas do 2022. godine, a ako bude revanša i trilogija do 2024. godine. Za Ganea ako pobijedi Jairzinha pa pobjednika borbe Blaydes-Lewis ništa osim borbe za pojas neće imati smisla.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I Askrenu se desilo samo jednom 

Krađa.
5:11 What Leon thinks of Khamzat's fights so far and there being levels
12:55 What aspects of Khamzat's game Leon wants to test most
17:40 Who wins between Usman and Burns
12:55 What aspects of Khamzat's game Leon wants to test most
17:40 Who wins between Usman and Burns
- Donnie Darko
- Kontakt:
toliko o tome
- Nerminovic
- Kontakt:
Ako jos jednom cujem Khamzat protiv Edwardsa bacit cu se s balkona
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hahahahaha uzet nož momentalno prerezat sebi grkljan, hajp prošao još kad su otkazali prvi put..
Jao tek kad sam napisao vidim šta je Donnie postavio.
Jao tek kad sam napisao vidim šta je Donnie postavio.

-
- Kontakt:
Khabib i Ferguson su amateri za ovu dvojicu. Jel ovo treci put u pola godine ...
U subotu spektakl. Ako Osmo preživi Burnsa, prezivjet ce sve 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
I zadnji. Leon hoće da ostane na eventu, hoće Masvidala, Natea ili Covingtona.Swanfilter je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:12Khabib i Ferguson su amateri za ovu dvojicu. Jel ovo treci put u pola godine ...
Ogadili su mi se svi borci koji zbog povreda, infekcija i problema sa skidanjem kila otkažu tri termina dok konačno ne uđu u kavez.
Znate li da je jedan naš opskurni portal radio intervju s Usmanom prije nekoliko godina?
http://www.sarajevotimes.com/interview- ... -champion/

http://www.sarajevotimes.com/interview- ... -champion/
Usman gubi pojas u ovoj

Covid bi mu mogao baš usrati karijeru.
Za najveće borbe prognoziram pobjede Burnsa, Miočića i Adesanye.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.