Samo polako i stalozeno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pichke ste ako je ne uzmetesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:52Kako nam se otvara da uzmemo titulu
Samo polako i stalozeno
![]()
![]()
Nadaj se da ti vjerujem.Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:32Pa naravno da je otisao zbog nekvaliteta naspram ostalih veznjaka u ekipi tadanekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:28Al malo price da je otisao od vas zbog nekvaliteta a ne drugih razloga ne piju vode, na to sam reagovao, nista drugo
Isto ko sto ni danas ne bi mogao biti nista vise od cuvara dekice na tribini
Kao da tvoj klub igra Ligu šampiona pa hvališ toliko klub. Kakva je liga najbolje pokazuje to gdje se najbolji igrači iste prodaju.Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:32Pa naravno da je otisao zbog nekvaliteta naspram ostalih veznjaka u ekipi tadanekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:28Al malo price da je otisao od vas zbog nekvaliteta a ne drugih razloga ne piju vode, na to sam reagovao, nista drugo
Dvije godine je bio u klubu nakon "prijetnje"SudoHusika je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:58Radovac je mogao puno više. On je bio veliki projekat pitara, al' zayebo ih komandant Hase Tirić. Nije Radovac otišao zbog nekvalitete već zbog ponašanja van terena. Napunio mu glavu glupostima, dozvolio mu da prijeti navijačima s utokom po facebooku. Obmanio ga telefonima i posuđenim autima. Umjesto da ode u Zenit, on završi u Olimpiku. Doduše, do kraja ugovora je cijedio utrpanog.
A dobar igrač. Odličan.
Pa igra kvalifikacije za LSMancini je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:07Kao da tvoj klub igra Ligu šampiona pa hvališ toliko klub. Kakva je liga najbolje pokazuje to gdje se najbolji igrači iste prodaju.Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:32Pa naravno da je otisao zbog nekvaliteta naspram ostalih veznjaka u ekipi tadanekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:28Al malo price da je otisao od vas zbog nekvaliteta a ne drugih razloga ne piju vode, na to sam reagovao, nista drugo
Radovac je vise projekat Skalje bio.Pocevsi od njega,Ade Osmanovica,Sadikua,Al. Bekica(jedno vrijeme mu nabio milion cijenu kad je igrao onaj kup s repkomSudoHusika je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:58Radovac je mogao puno više. On je bio veliki projekat pitara, al' zayebo ih komandant Hase Tirić. Nije Radovac otišao zbog nekvalitete već zbog ponašanja van terena. Napunio mu glavu glupostima, dozvolio mu da prijeti navijačima s utokom po facebooku. Obmanio ga telefonima i posuđenim autima. Umjesto da ode u Zenit, on završi u Olimpiku. Doduše, do kraja ugovora je cijedio utrpanog.
A dobar igrač. Odličan.
Ma ja ba, samo malo sabura, uskoro cemo imati igrace iz jednog kluba koji ce osvajati Zlatnu loptu...mujoisuljo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:18Jbt lige, najbolji igrač ode u neki levatski klub u Saudiju a ponajbolji golman u Latviju.Definitivno se mi još za dugo nemamo čemu nadati u Evropskim takmičenjima.Infrastruktura u kurcu (prvenstveno tereni) a i sudijska organizacija.
Jes vam Emir nabio komplekse za nepovjerovati...killafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:28Jedino sto Sarajevo dijeli od toga da postanu dominantni godinama u ligi je novi SD i par ljudi u Upravi da se rijese. Sposoban SD, uz plateznu moc Sarajeva, koja je iznad drugih klubova, s dobrim skautingom bi dosad doveo pojacanja na deficitarne pozicije, i to strance koji bi jeli loptu, a ne da im najbolji igraci ekipe budu domaci.
Ali, obzirom da je Emir nesposoban pogledati dalje od svog tala, oni ce biti prvi ali iskorak u odnosu na ostale nece napravit.
I nadam se da ce to uvidjeti tek za par godina, neka Emira i bice konkurentnosti kakve takve, necete daleko odmaknut, a nadam se takodjer da ce vas na promjenu SDa i ovog mahalskog pristupa i taljenja sa menadzerima ala Gluscevic okrenuti tek kad neko drugi pocne placat ko i vi, a radit ispravno i bez taljenja, a to bi moglo biti uskoro
I ja kazem. Zato svako jutro kad se ustanem, i svaku noc prije nego sto zaspem, zahvaljujem Bogu na vama.
jos ste vi mali jaro da vas neko uzima u usta a kamol' vrijedja, opusteno
Ne diraj mi bolu. Ne budi bezobrazan.
ja svaki dan uđen da se nasmijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.