Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Eto, hoće da uzme 8 titulu i ode u penziju. Vjerovatno mu smeta što nema 100 pobjeda.
Tu je to, dijelim to mišljenje.
Znam da nisu kvote na kladionicama relevantne toliko, ali nesto mi zapalo za oko i nikako mi nije jasno.
Russell je na skoro svim stranim kladionicama koje sam pogledao peti ili sesti favorit za titulu dok je istovremeno njegov timski kolega na samom dnu. Nije mi jasno na osnovu cega je to favoriziranje? Da li ocekuju da ce ponovo voziti u toku sezone zbog korone u mercedesu ili sta?
Takodjer jedna nelogicnost mi je isto da stavljaju da je aston martin veci favorit za bolji plasman od alpine tima, a istovremeno Alonso veci favorit od oba vozaca aston martina, dok je drugi vozac okon tu odmah iza.
Onako komentarisem te nelogicnosti malo jer je prethodne sezone poprilično realno sve bilo na kladionicama pa mi ovo sad sve malo cudno.
Russell je na skoro svim stranim kladionicama koje sam pogledao peti ili sesti favorit za titulu dok je istovremeno njegov timski kolega na samom dnu. Nije mi jasno na osnovu cega je to favoriziranje? Da li ocekuju da ce ponovo voziti u toku sezone zbog korone u mercedesu ili sta?
Takodjer jedna nelogicnost mi je isto da stavljaju da je aston martin veci favorit za bolji plasman od alpine tima, a istovremeno Alonso veci favorit od oba vozaca aston martina, dok je drugi vozac okon tu odmah iza.
Onako komentarisem te nelogicnosti malo jer je prethodne sezone poprilično realno sve bilo na kladionicama pa mi ovo sad sve malo cudno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Alonso dozivio tezu saobracajnu nesrecu,auto ga pokupilo dok je vozio biciklo u svicarskoj. Prvi info je da ima vise lomova al van je zivotne opasnosti
nije dugo trebalo

Trebali su u 4 valjda objaviti, bas da vidim koja ekipa je tako nisko pala 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Malo sam razocaran izgledom Mclarena, preslika proslogodisnjeg bolida vuzuelno.
Tesko je iz ovog ugla nesto konkretno reci ali mi ne djeluje to “tracing point”. Prednje krilo i barge-boards nisu isti. Pored toga pod ce svima biti drugaciji u odnosu na proslu sezonu.
I da, strasno lijep mclaren, livery je evolucija proslogodisnjeg i jako mi se svidja. Mozda zato sto oni i red bull dominiraju izgledom zadnjih par godina pa sam malo previse subjektivan.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bargeboards su drugačiji na bolidu koji su vozili na stazi nego na ovim renderima i onom bolidu koji su prezentovali. Nije tracing point, samo će zadnji dio izgledat slično jer je identičan motor, a svakako su imali sličnu filozofiju prednjeg krila i nosa. Mada i na nosu se tu vide drastične razlike, samo je koncept sličan.
Tako možeš sve i jedan bolid na gridu uporedit i iz te perspektive bi na prvu izgledali slično tj isto.
Tako možeš sve i jedan bolid na gridu uporedit i iz te perspektive bi na prvu izgledali slično tj isto.
Nos je uzi nego prosle sezone, ali mislim da su ga postepeno suzavali kako je tekla sezona, nisam siguran.Donnie Darko je napisao/la: ↑16 feb 2021, 20:43Bargeboards su drugačiji na bolidu koji su vozili na stazi nego na ovim renderima i onom bolidu koji su prezentovali. Nije tracing point, samo će zadnji dio izgledat slično jer je identičan motor, a svakako su imali sličnu filozofiju prednjeg krila i nosa. Mada i na nosu se tu vide drastične razlike, samo je koncept sličan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je bio čudan na prvu, ali sad mi je vrh. Trebalo mi je vremena da skontam zašto mi izgleda čudno i neobično, dok neko na redditu nije istakao da su bargeboards i dio oko njih, tačnije čitav donji dio bolida bijele boje, što je baš neuobičajeno i većinom to bude crno.
Lijepa mi je i prošlogodišnja varijanta, ali ova mi je ljepša. Uživo i bolje izgleda jer je plava na renderu prilično svijetla.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:

šok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.