Netocno.
Samir je bez ugovora bio.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Netocno.
Kod njih bi i Milanovic Krste,Jukic bili pojacanja a nama su na klupi ili na posudbi pusti njihove suplje. Pejovic,Adukor,Susic,Djokanovic,Zinedin eto kao Radovac bi nam igro hahaDenchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 14:56Pa naravno Tatar je bio najbolji igrac i krilo lige, mozes se krpiti rezervistima ali nije to to....nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 14:52Nadrealni su ovi bh. dinamovci, do jucer tvrde imaju 8 krila boljih od Bradonjica, a sad kukaju koga ce umjesto Tatara. Nenadjebivi ste o ofiranju sebe samih, dokoljenko je otisao u historiju![]()
Mislis posudio?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 14:49Jel ima neko da je doveo boljeg igraca od Celikovica u ovom prelaznom roku
Pitam za druga sa Anexa
Hvala za odgovor
Odakle god da je dosao, nije iz Sarajeva, ako to pokusavate potencirati.
100%Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 14:56Pa naravno Tatar je bio najbolji igrac i krilo lige, mozes se krpiti rezervistima ali nije to to....nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 14:52Nadrealni su ovi bh. dinamovci, do jucer tvrde imaju 8 krila boljih od Bradonjica, a sad kukaju koga ce umjesto Tatara. Nenadjebivi ste o ofiranju sebe samih, dokoljenko je otisao u historiju![]()
Vidis ,najbolji vam igrac,nije bitno sto je igrao za Olimpik,bitno je gdje je skolovan...nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:03Odakle god da je dosao, nije iz Sarajeva, ako to pokusavate potencirati.
Ko je to sporio?? Bitno je da nije igrao za anamone, za ostale ekipe nema problema.Vanja8 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:08Vidis ,najbolji vam igrac,nije bitno sto je igrao za Olimpik,bitno je gdje je skolovan...nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:03Odakle god da je dosao, nije iz Sarajeva, ako to pokusavate potencirati.
Pa ne znam zaista sto ste toliko nabrijani...nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:10Ko je to sporio?? Bitno je da nije igrao za anamone, za ostale ekipe nema problema.Vanja8 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:08Vidis ,najbolji vam igrac,nije bitno sto je igrao za Olimpik,bitno je gdje je skolovan...nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:03
Odakle god da je dosao, nije iz Sarajeva, ako to pokusavate potencirati.
Pa pita se i igrac nesto, a kako zadrzati igraca kad mu maksimalno mozes ponudi 150k KM godisnje neto, a on dobije duplo vise u eurima u Turskoj, ili 4x vise u Aziji, a ima 25+ godina i zna da on vise nema sta ganjati karijeru, da je bitno samo pare uzeti...vece pare, plus daleko bolji uslovi za igru...Virtu4l je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:29To su odluke koje naši klubovi stalno moraju donositi, a realno, baš se mnogo i ne pitaju. Ipak, Sarajevo mi je bilo najbliže tome da ih može zadržati, osim naravno kad dođu neke ponude koje se ne odbijaju.YNWA je napisao/la: ↑07 feb 2021, 09:35Sarajevo oslabljeno, normalno da jeste, ali imas dvije opcije, sacekati kraj sezone, pustiti ih dzaba, i onda kad kreces od nule ostati bez dva najbolja igraca, jos pred Evropu, ili sad kad imas 9 bodova prednosti, uzeti milion KM za njih, dovesti koje pojačanje i pripremiti se za Evropu sa novim igracima... Bas je teška odluka...
Zinedin i Fanimo, oni su planirani da budu zamjene, tj planirano je da se Benjo i Amar prodaju ranije, ali nije bilo ponuda...i na kraju Zinedin se nije nesto proslavio, a Fanimo je bio dobar i on ce sad sigurno biti starter, a na desetku ce Susic, zamjene Zinedin i Dal Varesanovic, koji je dosao prije nekoliko mjeseci iz omladinskog pogona Liverpoola, ali nije imao pravo nastupa dosad...
Pa dobro geografski je dosao iz Sarajeva, tu zivi,Vanja8 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:14Pa ne znam zaista sto ste toliko nabrijani...nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:10Ko je to sporio?? Bitno je da nije igrao za anamone, za ostale ekipe nema problema.
Sasvim normalno hocu da kazem da je nebitno gdje je igrac bio, vi se odmah hvatate da nije dosao iz Sarajeva...
Ne razumijem vas bas,ali eto...
Ma kazem ti, meni je svejedno gdje je igrao, samo da nije u anamonih. Al malo price da je otisao od vas zbog nekvaliteta a ne drugih razloga ne piju vode, na to sam reagovao, nista drugoVanja8 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:14Pa ne znam zaista sto ste toliko nabrijani...nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:10Ko je to sporio?? Bitno je da nije igrao za anamone, za ostale ekipe nema problema.
Sasvim normalno hocu da kazem da je nebitno gdje je igrac bio, vi se odmah hvatate da nije dosao iz Sarajeva...
Ne razumijem vas bas,ali eto...
Pa naravno da je otisao zbog nekvaliteta naspram ostalih veznjaka u ekipi tadanekoIzMostara je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:28Al malo price da je otisao od vas zbog nekvaliteta a ne drugih razloga ne piju vode, na to sam reagovao, nista drugo
Lijepo od njega, iako su ga zamalo sjebali dovodjenjem onog iz Dinama....fine manire ima momakMortemHz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:43Ivan Brkić
"Sigurno je da se iz Premijer lige, koliko god se u nju želi doći, ima niz momaka koji su tu duži period i koji žele promjenu i korak više u karijeri. Prirodno je da se žele osigurati jer svi sanjamo o tome. Sarajevo je dosta odmaklo od sviju, a Zrinjski treba gledati samo sebe i osigurati Europu i onda se u miru pripemati za naredne sezone. Postoje i dalje šanse, no one nisu velike, ali ne treba se prestati nadati da se nešto može promijeniti. Što se tiče afirmacije igrača, posebno onih mladih, smatram da je ovo jako kvalitetna liga koja je mene podigla kao golmana, te sam zahvalan Zrinjskom što mi je dao priliku da se ovdje pokažem. Nadam se da sam opravdao očekivanja kluba i navijača."
Ma hoce nekako. Iskopat ce se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.