FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cmiljanic, Hiros, Nedim Hadzic IN
Ako se ovo desi i ispostavi tacnim onda treba napraviti emisiju SDSMBT( Sporski Direktor Sarajeva Mozes Biti Ti).
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa bolje mu je igrati u Veležu nego u Ferencvarosu 2, realno, ne znam jel tamo uopšte i igrao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:12Otkud Velezu pare za ovog napadaca,jos da dodje u Bosnu iz Madjarske lige,hmmm cudno skroz ako uzmemo u obzir da evrope nisu vidjeli ne pamtim od kad.

Dobri moj Dobojlija, mislim da ni tih 1500 clanova vise nije nesto specijalno za ekipu koja ce imati stadion sa 35.000 mjesta i koja ce igrati grupe evrope....hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:18
Opet, slazem se da je broj aktivnih clanova nizak za uspjehe koje smo imali. Je li mislis da je presudno tih 1500 clanova koji bi bio uspjeh za nas veliki?
Pa ako ti se da baci na papir koliko bi igrac koji bi zadovoljio i odusevio navijace trebao kostati novaca na godisnjoj bazi pa se onda upitaj za koga da igra za 2000 ljudi pa mogo je fudbal u sali igrat pred vecom publikom....
To je samo ilustracija koliko smo jaki na prohtjevima a kakvi smo kad dodje na nas red da uradimo minimum da budemo clanovi.....
Za mene je to porazno i uopste se ne obazirem na nekakve suplje jao zasto ne moze ovaj ili onaj, vrlo dobro otrijezni ova brojka clanova bolje nego supa od rajcice sa bosiljkom

Stara Bosanska daj mi najbrzi i najbolji ferrari al ja ti nemam vise od 100 maraka...ne budi pichka prodaj mi ga
- ThrillerHz
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zar nije bila informacija da se povrijedio?

- RajaBa1983
- Kontakt:
idi prati avione drug

Daj Boze da nema nista od njega, mada se bojim da nas Sultan nije odlucio da pocasti gosp.Musiju sa malo para od transfera Amara i Benje.
Ako vec ne zeli da nas pojaca sa nekim pravim igracimq nego stagniramo sa ovim pojacanjima koja se provlace na forumu i ako ganja Hirosa koji navija za kone, zar mu nije bolje onda da vrati Radovca.
Nase dijete, mladji od ovog šarlatana.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije nas, ovo je Adnan. Dijete Partizana, bio na nekoliko posudba.hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:47Jel ovo nas Islamovic otisao u Slobodu?
suti moj djecace plavi
Pa šta mi da smo ga doveli razapeli bi emira na katedrali. Što smo ga doveli ovo ono. Treba malo spustiti kriterije, previše nam je guzica zinula. Opet kad kupus najbolje igrače u ligi, ne valja. Očito da nećemo mi još u iskorak bar ove godine, bitno je da osvojimo duplu krunu, i da pokupim sve što valja u ligi jer nam je dovoljno za dominaciju ovdje. A za evropu ćemo pričekati ljeto. Malo realnosti nije na odmet. Imaju ljudi koji odgovaraju za sportske rezultate. Neka I nedima i Amera ovdje tako da ako vinko kaže da može ruke dati neka ga dovedu.hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:47Jel ovo nas Islamovic otisao u Slobodu?
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajevoForza
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zamjenu za Tatara imamo fizicki (Jukic i Krle) ali nisu ucinkom ni blizu Tatara. Jedino da Fanimo pocne biti bitniji kotacic u postizanju ass i golova.
Handzic i Smiljanic ce se boriti za golove, nadati se da ce zabijati lakse nego je to prvi radio ove sezone...
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I sad mi kao krivi što je on parmak od igrača što ima takvu bijednu karijeru, a doveden je.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa sta mislis da su nasi u klubi vidjeli da imamo cca 2800 clanova i rekli medju sobom 'ko ih yebe sad se ni mi vise necemo truditi ovu ekipu napraviti boljom'Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:44Dobri moj Dobojlija, mislim da ni tih 1500 clanova vise nije nesto specijalno za ekipu koja ce imati stadion sa 35.000 mjesta i koja ce igrati grupe evrope....hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:18
Opet, slazem se da je broj aktivnih clanova nizak za uspjehe koje smo imali. Je li mislis da je presudno tih 1500 clanova koji bi bio uspjeh za nas veliki?
Pa ako ti se da baci na papir koliko bi igrac koji bi zadovoljio i odusevio navijace trebao kostati novaca na godisnjoj bazi pa se onda upitaj za koga da igra za 2000 ljudi pa mogo je fudbal u sali igrat pred vecom publikom....
To je samo ilustracija koliko smo jaki na prohtjevima a kakvi smo kad dodje na nas red da uradimo minimum da budemo clanovi.....
Za mene je to porazno i uopste se ne obazirem na nekakve suplje jao zasto ne moze ovaj ili onaj, vrlo dobro otrijezni ova brojka clanova bolje nego supa od rajcice sa bosiljkom
Stara Bosanska daj mi najbrzi i najbolji ferrari al ja ti nemam vise od 100 maraka...ne budi pichka prodaj mi ga
Daj budi ozbiljan.
Da je malo, malo je (iako je vise nego inace). Da zasluzuju vise, zasluzuju.
Znas li koliko Zvezda ima navijaca i simpatizera, realno 10x vise od nas. Zato sam rekao da imamo duplo manje od njih ja sam zadovoljan.
Ne mogu govorit u tudje ime, za mene bi napredak bio da smo doveli Hamzu ili evo Nedima. Za mene bi to bio pokazatelj da idemo naprijed i sa dobrom filozofijom kluba.
Najveci je problem sto je Emir izasao u javnost sa informacijom da trazimo napadaca, jedina pozicija koja se trazi, imamo budžet za nekog južnoamerikanca i da stranac mora biti 2x bolji od domaceg igraca da ga dovedemo i bum Cmiljanic.
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dovedes jednom Susica i odmah svi misle da mozes nastavit dovoditi imene kao sto je Susic. Kazu eto zaradilo se od Rahmanovica i Tatara milion, pa da se te pare uloze u igrace. A izgleda da nece trebat za 3 mjeseca placat odrzavanje terena na Kosevu, nece biti potrebno traziti investicije za Kosevo. Nece Nam pokrivat svage godine minus od 3-4 miliona. Shvatite da kod dovodjenja igraca nije samo,"aha, plata mu je 30 hiljada, dobro, imamo u budžetu pare za to, dovest cemo ga", a sto jos na tih 30 hiljada moras dati 20 hiljada doprinosa to nista.. Takodjer, nisu plate jedino za igrace, ubrojite strucni stab, kancelariju, medicinsku sluzbu, skauting sluzbu (ovdje ubrajam Hadzica) i jos milion tekucih troskova.Rule_hz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:54Pa šta mi da smo ga doveli razapeli bi emira na katedrali. Što smo ga doveli ovo ono. Treba malo spustiti kriterije, previše nam je guzica zinula. Opet kad kupus najbolje igrače u ligi, ne valja. Očito da nećemo mi još u iskorak bar ove godine, bitno je da osvojimo duplu krunu, i da pokupim sve što valja u ligi jer nam je dovoljno za dominaciju ovdje. A za evropu ćemo pričekati ljeto. Malo realnosti nije na odmet. Imaju ljudi koji odgovaraju za sportske rezultate. Neka I nedima i Amera ovdje tako da ako vinko kaže da može ruke dati neka ga dovedu.hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:47Jel ovo nas Islamovic otisao u Slobodu?
Imajte na umu da Kosevo postaje nase u 3cem mjesecu, da nakon tog treceg mjeseca, klub placa odrzavanje, odrzavanje koje je bilo preskupo za opcinu (pa je Ajnadzic se i htio rijesiti tog, zato ga je i ponudio, inace ne bi..). A pored odrzavanja, morat ces ga i unaprijedit, jer trazite iskorak u Europi, a nemas stadiona na kojem ces igrat.
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Almo07, Amidzaa, amypitar, Armija1987, Benko123, bhfanatic14, boki86, Bosanac1991, Bosniacum Lilium, budzak, Confiance, Dadox, edinedin, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Fouzi1, galia95, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], greenwood, Haksss, Hazre, Hrasno15, insimadop, Inspiracija, JavierBosnia, johntravolta123, Kabinet1987, Kockoglavi, Lavcina, Lecler, LegendKiller, mercurial, mikimaus, muhamedhulk, napoleon72, NeSamSafetee, newton_heath_lyr, Oerde, PingoFTW, pinki, Posejdon, Rauber33, Rigoletto, rimljanin90, roccosiffredi, sassari, selver79, Shategabri, skoJaa, strucnjak9, svihsedamsamuraja, tajsamja, unityvillage, USB, Vaya, ŠTA_JE i 555 gostiju.