Mozda nece biti los,ali unaprijediti nas sigurno nece.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odkud ti, a o svi ovde, znate da ne trazimo zamjene za Tatara i Rahmana?hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:45Pa nismo mi ni prije ganjali igrace s ugovorom moj Denchi. Slazem se da smo kao navijaci omanuli, ja sam se ovdje izletio i rekao da ce bit 6k članova![]()
A evo navest cu ti razloge zasto mislim da dosadasnji transfer rok nije zadovoljavajuci:
- Slucaj Tatar, Milicevic pa i Rahman, da smo nastavili dosadasnju praksu igraci bi imali rok do 31.12 da se izjasne o produzenju ugovora, ako odbiju sta god da se desilo ti si trebao vec krenuti u potragu za zamjenama na tim pozicijama, a ne Tatar ide pa sad brze bolje gasi vatru.
-Slucaj Cmiljanic, stranac(kontradiktorno), nije mlad, nedovoljan kontinuitet -vecina se slaze s ovim. 'Pokazat ce na terenu' se ne dovodi 3 sedmice prije prvenstva za 1. napadača.
Kakva su to pitanja? Otkud ti znas da jesu trazili?Zip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:54Odkud ti, a o svi ovde, znate da ne trazimo zamjene za Tatara i Rahmana?hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:45Pa nismo mi ni prije ganjali igrace s ugovorom moj Denchi. Slazem se da smo kao navijaci omanuli, ja sam se ovdje izletio i rekao da ce bit 6k članova![]()
A evo navest cu ti razloge zasto mislim da dosadasnji transfer rok nije zadovoljavajuci:
- Slucaj Tatar, Milicevic pa i Rahman, da smo nastavili dosadasnju praksu igraci bi imali rok do 31.12 da se izjasne o produzenju ugovora, ako odbiju sta god da se desilo ti si trebao vec krenuti u potragu za zamjenama na tim pozicijama, a ne Tatar ide pa sad brze bolje gasi vatru.
-Slucaj Cmiljanic, stranac(kontradiktorno), nije mlad, nedovoljan kontinuitet -vecina se slaze s ovim. 'Pokazat ce na terenu' se ne dovodi 3 sedmice prije prvenstva za 1. napadača.
Ako kojim slucajem dodju zamjene, hocete li dnevno po pet stranica se izvinjavati hadziji ili cete se usutiti kao kad obicno i bude kad se desi nesto dobro(ne mislim na tebe ovde) ?
Jel problem malo stati na loptu, sacekati zadnji moguci dan za nove igrace?
Kao da mi svi ovde nebi zeljeli 11 Susica u ekipu...
Zasto se ne da podrska Borisu, ako on kojim slucajem krene zabijati da li cete dnevno i za njega po 4-5 stranica pisati izvinjenja?
A ako udjemo slabiji u nastavak,i taj Cmilja ne pokaze nista hoces li ti opet reci hadzija majstore i braniti ga?evo ja cu se prvi izvinuti ako dovede dobre zamjene za ove sto su otisli,ili da kazem ako udjemo u nastavak isti ili bolji.Zip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:54Odkud ti, a o svi ovde, znate da ne trazimo zamjene za Tatara i Rahmana?hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:45Pa nismo mi ni prije ganjali igrace s ugovorom moj Denchi. Slazem se da smo kao navijaci omanuli, ja sam se ovdje izletio i rekao da ce bit 6k članova![]()
Ako kojim slucajem dodju zamjene, hocete li dnevno po pet stranica se izvinjavati hadziji ili cete se usutiti kao kad obicno i bude kad se desi nesto dobro(ne mislim na tebe ovde) ?
Zasto se ne da podrska Borisu, ako on kojim slucajem krene zabijati da li cete dnevno i za njega po 4-5 stranica pisati izvinjenja?
Pa kako vi znate da nece niko doci? Zato i kazem, ako je rok jos 20 dana, imas 20 dana da dodje igrac. Spustiti loptu malo na zemlju.hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:01Kakva su to pitanja? Otkud ti znas da jesu trazili?Zip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:54Odkud ti, a o svi ovde, znate da ne trazimo zamjene za Tatara i Rahmana?hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:45
Pa nismo mi ni prije ganjali igrace s ugovorom moj Denchi. Slazem se da smo kao navijaci omanuli, ja sam se ovdje izletio i rekao da ce bit 6k članova![]()
Moja pretpostavka, jer niko ocito ne zna nista konkretno, da nisu trazili nego se sad trazi. Ovo je moje misljenje prema potezima koji se rade.
Evo npr sigurno znam da je Emir rekao da se trazi napadač aktivno od Mersine povrede, da imamo mogucnost da on bude stranac, ali mora biti 2x bolji od domaćeg igrača.
Ja cu ti samo reci "300.000$ malo a cvaja za clansku puno" sto bi rekao jedan dobri gospodin iz nase uprave...i sasvim se slazem da u tom grmu lezi zec.....hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:45Pa nismo mi ni prije ganjali igrace s ugovorom moj Denchi. Slazem se da smo kao navijaci omanuli, ja sam se ovdje izletio i rekao da ce bit 6k članova![]()
A ko je taj igrac?Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:12Otkud Velezu pare za ovog napadaca,jos da dodje u Bosnu iz Madjarske lige,hmmm cudno skroz ako uzmemo u obzir da evrope nisu vidjeli ne pamtim od kad.
Opet, slazem se da je broj aktivnih clanova nizak za uspjehe koje smo imali. Je li mislis da je presudno tih 1500 clanova koji bi bio uspjeh za nas veliki?Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:05Ja cu ti samo reci "300.000$ malo a cvaja za clansku puno" sto bi rekao jedan dobri gospodin iz nase uprave...i sasvim se slazem da u tom grmu lezi zec.....hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:45Pa nismo mi ni prije ganjali igrace s ugovorom moj Denchi. Slazem se da smo kao navijaci omanuli, ja sam se ovdje izletio i rekao da ce bit 6k članova![]()
I umalo da zaboravim
Prodali su Fejsala nedavno, plus njih dole gura SDA, šta misliš odakle im lova za rekonstrukciju stadiona.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:12Otkud Velezu pare za ovog napadaca,jos da dodje u Bosnu iz Madjarske lige,hmmm cudno skroz ako uzmemo u obzir da evrope nisu vidjeli ne pamtim od kad.
Da al kazem Velez,do juce igrali u federalnoj,a po TM vrijedi vise od Cmilje,samo mi cudno kako ga dovedose opet je madjarska liga bolja od nase,a jos u neki Velez hmm,i plus na vrijeme dosao i ima dobar CV.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:17A ko je taj igrac?Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:12Otkud Velezu pare za ovog napadaca,jos da dodje u Bosnu iz Madjarske lige,hmmm cudno skroz ako uzmemo u obzir da evrope nisu vidjeli ne pamtim od kad.
Ferencvaros 2?
Potenciram, cak sam i boldirao dosadasnji transfer rok, ne bavim se špekulacijama. Ono sto je predstavljeno i urađeno komentarisem. Kad i ako dodje, a ocekujem da dodje novi igrač, opet cu komentarisat da li je dobar ili loš posao.Zip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:04Pa kako vi znate da nece niko doci? Zato i kazem, ako je rok jos 20 dana, imas 20 dana da dodje igrac. Spustiti loptu malo na zemlju.hordasDoboj je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:01Kakva su to pitanja? Otkud ti znas da jesu trazili?Zip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:54
Odkud ti, a o svi ovde, znate da ne trazimo zamjene za Tatara i Rahmana?
Moja pretpostavka, jer niko ocito ne zna nista konkretno, da nisu trazili nego se sad trazi. Ovo je moje misljenje prema potezima koji se rade.
Evo npr sigurno znam da je Emir rekao da se trazi napadač aktivno od Mersine povrede, da imamo mogucnost da on bude stranac, ali mora biti 2x bolji od domaćeg igrača.
Pa zato sto niko nista ne zna, imamo hrpu laznih insajdera koji nas sve ovde zajedno truju.
Pa prodali smo i mi dva igraca, da ne govorim titule,evrope ime kluba i ostalo,i opet kukaju neki nema se,nece igraci u bosnu i slicno, eto primjera da se moze kad se hoce i zna (umije)al jok znamo mi svi zasto neki traze izgovore i iz kojih razloga..skoroalen je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:20Prodali su Fejsala nedavno, plus njih dole gura SDA, šta misliš odakle im lova za rekonstrukciju stadiona.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:12Otkud Velezu pare za ovog napadaca,jos da dodje u Bosnu iz Madjarske lige,hmmm cudno skroz ako uzmemo u obzir da evrope nisu vidjeli ne pamtim od kad.
Daj bolan Sanco sta ti je, lik zadnju tekmu u tome Feneru 2 odigrao prije tacno 2 godine kao da je trazio neke nenormalne usloveSanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:23Da al kazem Velez,do juce igrali u federalnoj,a po TM vrijedi vise od Cmilje,samo mi cudno kako ga dovedose opet je madjarska liga bolja od nase,a jos u neki Velez hmm,i plus na vrijeme dosao i ima dobar CV.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:17A ko je taj igrac?Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:12Otkud Velezu pare za ovog napadaca,jos da dodje u Bosnu iz Madjarske lige,hmmm cudno skroz ako uzmemo u obzir da evrope nisu vidjeli ne pamtim od kad.
Ferencvaros 2?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika, boki86, broj6, brojjedan, Cwirek, Fudo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, Samozdravlje, tajsamja, umrobihzbogtebe1946 i 184 gosta.