Ti znaš da su propala 3 igrača, drugo je ako zoveš čovjeka i pitaš dali bi došao, a drugo je kada pregovaraš i propadne ti transfer. Sa tim igračima je bilo ovo prvo. Tino ti je došao, jer je bio mačak u vreći.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:35Zbog Emira su nam propala 3 top igraca i to nije nikakva tajna. Isto tako Emir je doveo Tinu, izvadio iz naftalina Lazica, Milicevica Oremusa. Besimu dogovorio posudbu. Tu je negdje, recemo ipak za dlaku vise losiji stvari
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Anel Hadzic, Vukusic i Fatos. Ne znam sta je htio uciti s tim cjenkanjem na vec dogovorene uslove. Mislim sta je htio s tom razlikom, zadiviti Nama, pomoc klubu il sebi.fks74 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:40Ti znaš da su propala 3 igrača, drugo je ako zoveš čovjeka i pitaš dali bi došao, a drugo je kada pregovaraš i propadne ti transfer. Sa tim igračima je bilo ovo prvo. Tino ti je došao, jer je bio mačak u vreći.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:35Zbog Emira su nam propala 3 top igraca i to nije nikakva tajna. Isto tako Emir je doveo Tinu, izvadio iz naftalina Lazica, Milicevica Oremusa. Besimu dogovorio posudbu. Tu je negdje, recemo ipak za dlaku vise losiji stvari
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Takoe, Namu emir kaze dovodim Cmiljanica kaze nam "uh znam strasan mali moze"
"Eto nam, ja bih ako moze da vidim nekog malo boljeg, npr Fatosa",
" nemoj emire, brat moj lijepi, nemoj, vidi u mladosti ima boljih "
"Eto nam, ja bih ako moze da vidim nekog malo boljeg, npr Fatosa",
" nemoj emire, brat moj lijepi, nemoj, vidi u mladosti ima boljih "
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Prvo ovaj Boris nije popljuvan od strane onih koji su kritikovali i jasno rekli da lik ne obecava da ce biti prevaga tamo gdje nam to treba.
Borisa su popljuvali @zip i slicni koji su ga hvalili pa onda ne smiju sa jokerom da bace opkladu da ce dati vise od 2 gola u **** nasoj ligi.
Borisu da bude sretno kod nas i da mu sve te selidbe budu motiv vise da se dokaze u ovoj ligi. Da svoju karijeru usmjeri ka fudbalu a ne seljaka nju iz kluba u klub. Stvarno zelim da nam bude od koristi i da ako se to desi nasi to na vrijeme prepoznaju i regulisu taj ugovor da se ne bi desilo da mu ozivimo karijeru a on iduce ljeto ode slobodan.
Borisa su popljuvali @zip i slicni koji su ga hvalili pa onda ne smiju sa jokerom da bace opkladu da ce dati vise od 2 gola u **** nasoj ligi.
Borisu da bude sretno kod nas i da mu sve te selidbe budu motiv vise da se dokaze u ovoj ligi. Da svoju karijeru usmjeri ka fudbalu a ne seljaka nju iz kluba u klub. Stvarno zelim da nam bude od koristi i da ako se to desi nasi to na vrijeme prepoznaju i regulisu taj ugovor da se ne bi desilo da mu ozivimo karijeru a on iduce ljeto ode slobodan.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ocjena dosadasnjih navijaca -10
Ni 3000 clanova
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne lazi ne petljaj...sram te bilo.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:42Anel Hadzic, Vukusic i Fatos. Ne znam sta je htio uciti s tim cjenkanjem na vec dogovorene uslove. Mislim sta je htio s tom razlikom, zadiviti Nama, pomoc klubu il sebi.fks74 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:40Ti znaš da su propala 3 igrača, drugo je ako zoveš čovjeka i pitaš dali bi došao, a drugo je kada pregovaraš i propadne ti transfer. Sa tim igračima je bilo ovo prvo. Tino ti je došao, jer je bio mačak u vreći.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:35Zbog Emira su nam propala 3 top igraca i to nije nikakva tajna. Isto tako Emir je doveo Tinu, izvadio iz naftalina Lazica, Milicevica Oremusa. Besimu dogovorio posudbu. Tu je negdje, recemo ipak za dlaku vise losiji stvari
Nije takav Sultan nas da se cjenka. Kako je doveo Cmiljanica bez cjenkanja??
Hadžić i Fatos , ne vrijede para koje su tražili. To je se i pokazalo, kada su potpisali za druge klubove. Sa Vukušićem se nije uopšte ni pregovaralo, možda jeste neko sa foruma, iz kluba nije 100%.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:42Anel Hadzic, Vukusic i Fatos. Ne znam sta je htio uciti s tim cjenkanjem na vec dogovorene uslove. Mislim sta je htio s tom razlikom, zadiviti Nama, pomoc klubu il sebi.fks74 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:40Ti znaš da su propala 3 igrača, drugo je ako zoveš čovjeka i pitaš dali bi došao, a drugo je kada pregovaraš i propadne ti transfer. Sa tim igračima je bilo ovo prvo. Tino ti je došao, jer je bio mačak u vreći.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:35Zbog Emira su nam propala 3 top igraca i to nije nikakva tajna. Isto tako Emir je doveo Tinu, izvadio iz naftalina Lazica, Milicevica Oremusa. Besimu dogovorio posudbu. Tu je negdje, recemo ipak za dlaku vise losiji stvari
-
- Kontakt:
Naravno transfer politika moze i mora biti bolja, promašaja ce uvijek biti nema tog ko ne fula s igracima. Opet kad uzmes nase rezultate u posljednje 3-4 godine jako su dobri. Problem je sto ljudi misle da s budzetom od 6 miliona i platom igraca 8 000 KM moras dovodit famozna kapitalce i da igras grupne faze. Jednostavno nismo realni, dosta tom razmišljanju kumuju i ovi branioci uprave, idealisti sve med i mlijeko,najavljuju iskorake, kapitalce, a u stvarnosti smo stabilni a ni blizu europe pa cak nismo nivo ni regiona.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:36Sve se slazem,samo se novac mora i iskopati na druge nacine,ne samo cekati koliko Nam ubaci ti toliko imas,evo ti primjer ovaj golman sto nije ni prestavljen,dovedes njega a Dizdarevic na posudbu,adukor vracen a Kurdic na posudbi,Zidan 150 hiljada € a Salcin na beka,a salcin je trebao biti zamjena Rahmanu tri godine,sad bi ga imao za prvih 11 mozda itd itd,sve minusi finansiski kad gledas.bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:23Ljudi ne mogu da shvate da smo stabilni i nista vise , to je dovoljno da budemo najbolji u BiH. Pokri se koliko imaš i to uprava i radi. Za nesto vise treba više novca, ovo koliko se ulaze rezultati su odlicni.
Da nam otvore 5000 stolica na Koševu, napunili bismo to dva put u sezoni.
A ovdje bi neki da se pitaju u dovođenje igrača.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A sta fali malom Hirosu??
Ti bi Fatosa, Vukusica...eee qurko ti

- feniksptica
- Kontakt:
Nije stvar vrijede li ili ne. Fokus je na drugim stvarima. Govorim na dogovorene uslove iso je u ponovo cjenkanje. Pa to nema ni na pijaci kad s romom dogovoris cijenu to je to. Nema dalje gore dole ovako onako. Ne tjera njega niko dzaba. Mozda nema losu namjeru, samo ne zna jbga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
I tu se slazem, ali jedno nema veze s drugim.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nije lijepo da lazes. Sa kojom namjerom to radis, ne znam.ShofaII je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:43Prvo ovaj Boris nije popljuvan od strane onih koji su kritikovali i jasno rekli da lik ne obecava da ce biti prevaga tamo gdje nam to treba.
Ovde su ljudili pokrenuli opkladu, popljuvavsi toliko Borisa, i poceli da nude 5-6-7 golova da ce dati.
Ja sam rekao, ako ste ga toliko popljuvali, onda posteno bi bilo da nudis 0,1 ili 2 gola, jer kako ste ga predstavili mislio ssm da ne zna lik da hoda.
Onda se nudi isti broj golova da ce dati u 13 utakmica kao sto je u karijeri bilo

Nije lijepo to sto radis.
Ja sam panti ponudio 1,5 ja preko on ispod... Za igraca koji je dao 8 golova u 8 godina, mislim da je odlicna ponuda.

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 07 feb 2021, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Da te pitam jednu stvar, jesam li tebi napisao i ako jesam onda objavi bujrum...ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:34I jos za @vanju
Pa @vanja zar nisi ti ljetos u pp pisao ovdje pojedinom forumasima da dolaze 4 kapitalca da ce se liga sjebat? Pa si onda u vakat Fatosa pisao da je emir sje.bao sve jer je prepravio ugovor i za.**** sve? Jel tako bi?
Pa da ce na zimu doci napadac da ce se sje.bati nacija?
I sad kao eto nece niko i nema se para. Dakle ili lazes ili emir nista zavrsiti ne zna pa nam dovodi igrace iz mladosti i crne gore.
Drugo,nikad nisam i ne pisem o "kapitalcima"...
Trece,pretrazi moje postove i slobodno ako nadjes da sam ikad napisao da ce se sj.bati nacija objavi...
Ne lupetaj gluposti i vodi računa ko Pise sta kad tako hoces da pametujes...
Vanja8 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:53Da te pitam jednu stvar, jesam li tebi napisao i ako jesam onda objavi bujrum...ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:34I jos za @vanju
Pa @vanja zar nisi ti ljetos u pp pisao ovdje pojedinom forumasima da dolaze 4 kapitalca da ce se liga sjebat? Pa si onda u vakat Fatosa pisao da je emir sje.bao sve jer je prepravio ugovor i za.**** sve? Jel tako bi?
I sad kao eto nece niko i nema se para. Dakle ili lazes ili emir nista zavrsiti ne zna pa nam dovodi igrace iz mladosti i crne gore.
Trece,pretrazi moje postove i slobodno ako nadjes da sam ikad napisao da ce se sj.bati nacija objavi...
Procitaj jos jednom sta sam napisao!!!
Pisao si u pp pojedinim forumasima(meni nisi) a mozda si zaboravio da se ovdje neki ljudi i licno znaju pa da ce se ta vijest prenijeti na nekoj kafi.
Ja se uzdam samo u slučaj Komazec, prije nas 16 golova u 103 utakmice, kod nas 14 golova u 19 utakmica. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Znaci najbolja taktika pusti,Beciraja,Vukusica i slicne nek odu negdje drugo,samo da mi mozemo vidjeti jesmo li bili u pravu ili ne,a do tad daj Crnogorca i slicne,mozda se nema para bas zbog losih poteza SD,Zidan,Milanovic produzenje ugovora Hodzicu,skrsis 150.000 € na zidana a imas u ekipi Rahmana i Salcina itd..al polako skontat ce i Nam uskoro gdje skripi da bi se napredovalo,kao i u prvom slucaju..
Tvoja tvrdnja se zasniva na tome kao kad bih ja rekao da si pisao nekim forumasima,a meni nisi kako si otisao u banku digao 100 000 e i ulozio u klub da dovedu TSS...ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:56Vanja8 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:53Da te pitam jednu stvar, jesam li tebi napisao i ako jesam onda objavi bujrum...ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:34I jos za @vanju
Procitaj jos jednom sta sam napisao!!!
Pisao si u pp pojedinim forumasima(meni nisi) a mozda si zaboravio da se ovdje neki ljudi i licno znaju pa da ce se ta vijest prenijeti na nekoj kafi.
Svako ko ima tu poruku od mene bujrum neka je objavi...
Naravno da pricamo sa mnogim igracima gdje ima i kapitalaca, ali realnost njihovih potrazivanja i nasih mogucnosti su itekako u velikom rasponu...
I jos ti cekam da nadjes post kako ce se nacija s.**** koga cemo dovesti...
Znaci to je raspon od godinu dana,nadji post i objavi...
A moj Ado kakvih sam ja prica na kafi cuo od forumasa, bolje da ti i ne pricam...
- SarajevoForza
- Kontakt:
To ako je tacno, hadzic treba da leti pa da ih je svu trojicu doveo, koliko smece od covjeka trebas biti pa da mijenjas vec dogovorene uslove, kakvu to poruku salje ostalimafeniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:49Nije stvar vrijede li ili ne. Fokus je na drugim stvarima. Govorim na dogovorene uslove iso je u ponovo cjenkanje. Pa to nema ni na pijaci kad s romom dogovoris cijenu to je to. Nema dalje gore dole ovako onako. Ne tjera njega niko dzaba. Mozda nema losu namjeru, samo ne zna jbga.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
@vanja
Pasa moj lijepi, nismo djeca znas i sam da je zabranjeno objavljivanje privatnih poruka.
Ziv ti meni bio
Pasa moj lijepi, nismo djeca znas i sam da je zabranjeno objavljivanje privatnih poruka.
Ziv ti meni bio

Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, JuricaSpindl, N3R3D, napoleon72 i 82 gosta.