Jesi vidio sta je rec objektivan forumas?Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 00:10Podrška.![]()
Ima još City sutra, ako dobiju, biće to na kraju ipak solidan vikend za topnike.![]()
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- IlCapitano
- Kontakt:
Od onog kmecanja raiole, pogba igra svoj najbolji fudbal u eplu i najbolji igrac uniteda zadnja dva mjeseca
Sad ce se vratit opet u klaun mode, 3 ili 4 sedmice out pa ce se opet zajebavat po terenu
Gdje je ta statistika ili to ide samo nakon pobjeda?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Eto lik bas mislio na tragediju onu, ljudi su danas osjetljivi ko zene u pmsu.
Zašto je izbrisao post ako nije mislio. ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Obrisao bi svako da ga napadne nekoliko hiljada ljudi koji su post protumacili pogresno.
Od 99te se slatko smijem kad United primi go u sudijskoj nadoknadi. Jos ako je Ole tu da upije svu tugu - zadovoljstvu kraja nema.
Ovi stariji znaju o cemu pricam.
Ovi stariji znaju o cemu pricam.
4-IN-A-ROW
Lik je debil i tu je sva priča završena,nije niko slijep dobro se zna na šta je mislio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vala bas. Ja jesu svi postali placipicke i curice sta je ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Saurman woke person of the year
- Chapman1886
- Kontakt:
Oa dobro ne bi bilo iznenađenje i da je mislio, ipak su igrači sitija poznati pi tome, jedne prilike su u autobusu pjevali pogrdnu pjesmu o poginulim navijačima liverpula,pa se onda pep moro ko roditelj kod pedagogice izvinjavati na pres konferenciji
Samo Sloboda | COYG
Dobro je, Kane i Son ne igraju u PLuAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:14Pa valjda pričamo o ovoj sezoni, a ne uopšteno.nerkolfc je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:08Vvd umro izgledaAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:06Ne bih ja rekao da je Bruno najbolji igrač lige. Ipak je to Kevin, pa i Salah.
Ali ono što je sigurno, nijedan igrač u EPL nema pozitivniji učinak na svoj tim i sve igrače oko sebe kao što ima Fernandes.
Ono što mi je najbolja njegova karekteristika u moru bezmudih veznih igrača: Čovjek konstantno nastoji da napravi nešto konkretno, bez alibi pasova. Siguran sam da napravi statistički brdo grešaka tokom utakmice, ali i barem dvije čiste šanse po utakmici.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znači navijanje za City najviše baziraš na mržnji Uniteda, jer 99. sigurno nisi ni znao da postoji City.
Manchester City je osnovan 1880.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma nije problem znati za City, ali ako si '99 simpatisao City, skidam ti kapu.
Sumnjam da je tad i bio rodjen patent izraza Kaznena ekspedicija
Sumnjam da je tad i bio rodjen patent izraza Kaznena ekspedicija
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
On je tad bio navijac bayerna. Zbog toga spominje 99u. Kad je bayo ispusio finale u sudijskoj.
Dolaskom dzeke stvara se ta ljubav prema citiu
Nek me ispravi ak gdje grijesim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.