NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
**** iz Denvera stidite se Jokica, za sta platu primaju ccc
Eto rekorda,Ako nista.
Rekord karijere - 50 p + 12 asista

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 07 feb 2021, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa j*bote covjek igra sam
50 poena
Veceras su mu drugi i treci igrac Barton i Morris, nije ni cudo sto uz ovakvu partiju ne mogu dobiti Kingse

Veceras su mu drugi i treci igrac Barton i Morris, nije ni cudo sto uz ovakvu partiju ne mogu dobiti Kingse
-
- Kontakt:
ala Jokara udara, životna forma nema šta 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Šteta što ima trabante od saigrača.
Monstruozna partija

MPJ

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Štet što je večeras igrao sa Bartonom i Morrisom............respect ipak
Ne moze sam jbg.. Pogotovo kad ostale ne ide trica... Valjda Murrayu nije sta ozbiljno
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
50 pts 12 ass Jokića
Cijela fransiza zivi samo od njega. Portera vratiti u razvojnu ligu, kakav jadov od igraca, Milsapa skartirati i dovesti pravog saigraca Jokicu.

Cijela fransiza zivi samo od njega. Portera vratiti u razvojnu ligu, kakav jadov od igraca, Milsapa skartirati i dovesti pravog saigraca Jokicu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Kolike su sanse od 0 do 0 da LeBron ne odigra 15-5-5 partiju? Mvp nastavak 24-ti dio,4 sata iza ponoci.
23
Pa Denver nema defanzivca za Harrison Barnesa, a kamoli za neka ozbiljnija krila. Ne znam koliko je pametno cekat MPJa da nauci razmisljat dok imas Jokica u primeu.
To treba Malone da odluci, da skonta hoce li zrtvovati beke utakmice da ih uhoda, ili ce **** momka u mozak s rotacijama, ako ces ovo drugo onda ga brate daj za PJ Tuckera i igraj Bartona 40 minuta ako treba.. Kad nije na vrijeme ga poceo ubacivati i polako mu povecavati minute.. Isto ce usrati i sa ostalim mladim igracima, isto je usrao vec sa Beasleyem, Nurkicem... A umalo i sa Jokicem dok nije bio primoran da ga igra.. Jedini odbrambeni bek nam danas nije igrao pa je ovo i razumljivo, i Utah nas je busila dok se Harris nije vratio.
Dalje treba ili raditi trade u kom ces slati i Portera, i Bola i ganjati sto bolji paket, ili igrati petorku Murray, Harris, Porter, Green, Jokic, i pokusati tu petorku uigrati za PO pa makar usao s 8e pozicije.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Mislim da nema poente u cekanju razvoja Portera i Bola kad imas ovakvog MVP Jokica. Za njih sigurno mozes dobit puno puno vise od nekog igraca uloge tipa Tuckera. Iskreno meni ni Murray ne bi bio nedodirljiv, previse je nekonstantak. Nakon odlicnog nastupa u PO se ocekivao iskorak, a on je jos uvijek jako nekonstantan igrac. Sigurno ne bih zadrzavao i Murraya i MPJa. Izabrao bih jednog, a drugog bi trejdao za nekog spremnog za konstantku produkciju.JHam je napisao/la: ↑07 feb 2021, 01:36To treba Malone da odluci, da skonta hoce li zrtvovati beke utakmice da ih uhoda, ili ce **** momka u mozak s rotacijama, ako ces ovo drugo onda ga brate daj za PJ Tuckera i igraj Bartona 40 minuta ako treba.. Kad nije na vrijeme ga poceo ubacivati i polako mu povecavati minute.. Isto ce usrati i sa ostalim mladim igracima, isto je usrao vec sa Beasleyem, Nurkicem... A umalo i sa Jokicem dok nije bio primoran da ga igra.. Jedini odbrambeni bek nam danas nije igrao pa je ovo i razumljivo, i Utah nas je busila dok se Harris nije vratio.
Dalje treba ili raditi trade u kom ces slati i Portera, i Bola i ganjati sto bolji paket, ili igrati petorku Murray, Harris, Porter, Green, Jokic, i pokusati tu petorku uigrati za PO pa makar usao s 8e pozicije.
Murray je povrijedjen vec neko vrijeme, jebu ga sitne povrede i onda ta nekonstanta, a i Maloneove rotacije gdje "mora" udovoljiti pojedincima.. Ja bih prvo se rijesio Bartona, Facua da se oslobode minute na tim pozicijama, Millsapa s klupe, i ako ne planiras igrati Bola preko velikog Vlatka Cancara onda pusti momka nek ide.. A ako i to ne uspije, otkaz Maloneu i koga dovedes nek odluci sta sa ekipom, sta s Murrayem, sta s Porterom.. Harrisa svakako ne mozes tradeovati za nesto korisnije.. Jedini problem je, koji slobodan trener bi mogao zamijeniti Malonea.. Najlakse je opet naci nekog koga ce Jokic vaditi iz govana..da Jokic nema IQ kakav ima u napadu, Malone bi vec bio bivsi vjerovatno..Epidaurus je napisao/la: ↑07 feb 2021, 01:42Mislim da nema poente u cekanju razvoja Portera i Bola kad imas ovakvog MVP Jokica. Za njih sigurno mozes dobit puno puno vise od nekog igraca uloge tipa Tuckera. Iskreno meni ni Murray ne bi bio nedodirljiv, previse je nekonstantak. Nakon odlicnog nastupa u PO se ocekivao iskorak, a on je jos uvijek jako nekonstantan igrac. Sigurno ne bih zadrzavao i Murraya i MPJa. Izabrao bih jednog, a drugog bi trejdao za nekog spremnog za konstantku produkciju.JHam je napisao/la: ↑07 feb 2021, 01:36To treba Malone da odluci, da skonta hoce li zrtvovati beke utakmice da ih uhoda, ili ce **** momka u mozak s rotacijama, ako ces ovo drugo onda ga brate daj za PJ Tuckera i igraj Bartona 40 minuta ako treba.. Kad nije na vrijeme ga poceo ubacivati i polako mu povecavati minute.. Isto ce usrati i sa ostalim mladim igracima, isto je usrao vec sa Beasleyem, Nurkicem... A umalo i sa Jokicem dok nije bio primoran da ga igra.. Jedini odbrambeni bek nam danas nije igrao pa je ovo i razumljivo, i Utah nas je busila dok se Harris nije vratio.
Opet ja licno nisam odusevljen Murrayem, njemu je nekonstantnost odlika otkad je dosao u ligu i mislim da Jokicu treba pouzdanija druga opcija.JHam je napisao/la: ↑07 feb 2021, 01:47
Murray je povrijedjen vec neko vrijeme, jebu ga sitne povrede i onda ta nekonstanta, a i Maloneove rotacije gdje "mora" udovoljiti pojedincima.. Ja bih prvo se rijesio Bartona, Facua da se oslobode minute na tim pozicijama, Millsapa s klupe, i ako ne planiras igrati Bola preko velikog Vlatka Cancara onda pusti momka nek ide.. A ako i to ne uspije, otkaz Maloneu i koga dovedes nek odluci sta sa ekipom, sta s Murrayem, sta s Porterom.. Harrisa svakako ne mozes tradeovati za nesto korisnije.. Jedini problem je, koji slobodan trener bi mogao zamijeniti Malonea.. Najlakse je opet naci nekog koga ce Jokic vaditi iz govana..da Jokic nema IQ kakav ima u napadu, Malone bi vec bio bivsi vjerovatno..
Ne vidim poentu u potpisu Faccua jer si vec imao vjerovatno najboljeg back up playa u ligi, kao ni poentu pustanja Craiga za onako male pare nakon sto si izgubio jedinog bocnog defanzivca. Green je korektan ali nije to igrac koji ce cuvati bocne igrace.
Potpis Facua je samo njemu jasan, a to sto je on morao platiti Realu milione da dodje u Denver da igra za manje, e to nikom nije jasno.. Pogotovo sa strane ekipe kad imas Morrisa, imas PJa koji zasluzuje kakve takve minute, imas Bartona kojeg Malone samo na centru ne igra, a i tu bi da nema Jokica i jos draftujes Hamptona... Al hajde, sreca je sto Jokic jos nije usao u prime, po godinama, i sto je smiren, da je zivac il bi on otisao il bi Malone letio..
Vi dosta više imate nade u Portera, ja teško da ga vidim kao nekog top igrača, neki šesti igrač možda sa 15tak poena u rukama i lošim odbranom
Ma FA period za Denver je bio grozan, defanzivaca ni na mapi ali zato se stigao dovesti campazzo
Ma FA period za Denver je bio grozan, defanzivaca ni na mapi ali zato se stigao dovesti campazzo

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Minnesota je uspjela od Oklahome primiti 83 poena u prvom poluvremenu. Nevjerovatno.
Oubre je jezivo los igrac. Warriorsi bi bili ugodno top4 da imaju iole priistojnog igraca umjesto njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.