FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A zasto Fanima otpisujete, lik normala trenira ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 06.02.2021 je 2872.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Nakon ovih odlazaka kad počne broj članova upadati nazad 
Alfred maloprije poderao svoju pred upravom.

Alfred maloprije poderao svoju pred upravom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ja nisam za to da se komentari brisu,nek svi vide kakvih ljakse ima koji vrijedjaju gradjane Šehera
Zapelo u Brodu, traze mu pcr testNisamInSajder je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:58Imal' kakav sajt da se prati auto, da vidimo jel Hajrovic bar do Karlovca dosao...![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zabrana kretanja među županijama, samo u izuzetnim okolnostima.Kaunas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 00:30Zapelo u Brodu, traze mu pcr testNisamInSajder je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:58Imal' kakav sajt da se prati auto, da vidimo jel Hajrovic bar do Karlovca dosao...![]()
Kad je rekao da ide u Umag na potpis ugovora sa Sarajevom, rekli mu ne može nije valjan razlog.
Gledam nesto slike, ova nasa direktorica uopste nije losa, a nisam ni ja probirljiv.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Možda ima nešto kod Leyle Hajrović na društvenim mrežamaHaver ! je napisao/la: ↑07 feb 2021, 00:35Zabrana kretanja među županijama, samo u izuzetnim okolnostima.Kaunas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 00:30Zapelo u Brodu, traze mu pcr testNisamInSajder je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:58
Imal' kakav sajt da se prati auto, da vidimo jel Hajrovic bar do Karlovca dosao...![]()
Kad je rekao da ide u Umag na potpis ugovora sa Sarajevom, rekli mu ne može nije valjan razlog.

https://www.transfermarkt.de/eldin-hadz ... ler/142873
Slobodan igrač, bio neko vrijeme potencialni reprezentativac, odlična zamjena za Tatara. Šta mislite?
Slobodan igrač, bio neko vrijeme potencialni reprezentativac, odlična zamjena za Tatara. Šta mislite?
Najbolja solucija po FKS vezano za slucaj igraca broj 32 bi bila produzenje ugovora i prodaja od nekih 800h eura na ljeto.Najgora bi bila placati ga da sjedi na tribinama i da samom pojavom na treningu uopste unosi dodatni nemir.Ova opcija koja se spominje(vjerujem da ce biti tacna)na skali od 1-10 po mom skromnom misljenju je cista 8.Od igraca broj 32 kojeg si doveo dzaba si dobio golove poteze preokrete itd.Za zalaganje mu nema ko sta reci,mrlju je bacio na sve i platio danak neljudskosti sa dva poteza a mogao je kao i Rahma svjetla obraza otici ovako.....ipak neka mu je sretno
-
- Kontakt:
Prezvakana prica.... vrati se unazad jedno 500 stramkeivke je napisao/la: ↑07 feb 2021, 01:11https://www.transfermarkt.de/eldin-hadz ... ler/142873

To ti je Denchiev igrac... svi mi ovdje imamo svog favorita!
Koji je tvoj, haj ispocetka
PS da nisi temu fulio?
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 07 feb 2021, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čudite se što Tatar nije mogao dobaciti u neku bolju ligu i klub? Tataru smo mi oživjeli karijeru bukvalno, on ovo što je napravio kod nas, nema šanse da igdje više napravi. Lik je za našu ligu bio beton, ali sve dalje mrka kapa. Ja kad sam prije nekoliko mjeseci pisao da on nije ni blizu kalibra repke, te da nikad ne bi ni debitovao da nismo grohnuli skroz. Tad sam pisao da je smiješan za taj nivo fudbala. Ništa me ne čudi što ide u Arabiju, realno nije on za bolje, eventualno Turska možda.
Hvala mu na svemu, karijera mu je išla kao iz snova od dolaska kod nas. Ponio se na kraju seljački, nije mu to trebalo, ali eto, sam je sebi kriv.
Hvala mu na svemu, karijera mu je išla kao iz snova od dolaska kod nas. Ponio se na kraju seljački, nije mu to trebalo, ali eto, sam je sebi kriv.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Slazem se ovdje s tobom sto se tice da trebamo dovesti zdravog igraca i koliko-toliko spremnog.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:48Bolje prodaja nego plaćat što sjedi na tribini.
Nikad smotanijeg a efikasnijeg igrača nisam gledo. Ruku na srce, pokido je kod nas, kad ga gledaš sav smotan, reko bi ovaj ne zna primit loptu, nekad baš ispadne smiješan, potetura pa sam upadne, al dva segmenta - realizacija 10/10, njuh za gol odnosno nać se u pravo vrijeme na pravom mjestu - 10/10.
Na ružan način ide, šteta. Ipak mu sretno mada mislim da će tamo uzet pare i propast igrački.
Nema sumnje da ćemo sad morat dovest pojačanja.
Mi moramo dovest zdravo i spremno pojačanje a ne oporavljeno i nespremno. Malo je igrača koji su zdravi i spremni došli direktno nama, odnosno da su igrali redovno u klubu prije nas, Stanijević, Pejović, Fanimo.. svi su se pokazali kao prava pojačanja što znači kad dovodiš nekog ko je zdrav i ko je igro da će u velikom procentu i kod tebe biti dobar.
Reagovat brzo moramo, ne smijemo promašit. Već u naredna dva-tri dana moramo imati novog igrača sa ekipom.
Ja imam neki osjecaj da se sprema neka posudba, sto ne bi bilo lose da dodje neko ko je u takmičarskoj formi to bi nam najviše trebalo sad.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Bukvalno sličan osjećaj... Pogotovo je kod mene to sve izmjesano, jer sam ga od ranije znao... Nekako se previse digao poslije repke... Rahmanović je za njega GOSPODIN !!!!!!ado-hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:44Odavno mi se nije desilo da je za nas igrao igrac sa jako dobrom statistikom kao sto je imao Tatar i kada je otisao da mi je osjecaj takav kao da nikad nije ni igrao za nas. Al eto opet hvala mu na svemu ali meni kao pojava, igrac, licnost nece faliti.
Nek mu je sretno!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Opet Hajrovic.NisamInSajder je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:58Imal' kakav sajt da se prati auto, da vidimo jel Hajrovic bar do Karlovca dosao...![]()
Mislim da je čovjeku dopizdilo spominjanje sa nama.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DzemoSmjecanin, tajsamja, tuitamo i 26 gostiju.