FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica786
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica786 » 07 feb 2021, 01:08

perodeformero je napisao/la:
07 feb 2021, 00:34
SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 23:28
Ozren je napisao/la:
06 feb 2021, 22:58
Cerić demanti na privatne optužbe radi preko oficijelnog klupskog sajta. Hoštapleru niko nije rekao da mu to nije privatna svojina da koristi ime kluba za svoje malverzacije
Nivo bezobrazluka, poganosti, hrakanja, omalovažavanja i pokušaja zadavanja niskih udaraca Želji i ljudima koji ga vode je iskreno prevazisao sve

moguce granice

Nisu njega udarili privatno kao Samira Cerića, vec su ga pokusali udariti kao Samira Cerića - predsjednika FK Željezničar i svi mediji ali bukvalno svi u

prvi plan su stavili da je predsjednik kluba, zato se ne pravi pametan

slika

slika
Pa sta su trebali da naglase, niko ziv ne zna cim se covjek tacno bavi, izgleda da mu je jedino zanimanje to sto je predsjednik Zeljeznicara

Udji mu na LinkedIn i vidjet ces cime se el presidente bavi, ali znaj da je promjenio ime... sad se tamo zove Samir Beg Ceric, živi bili pa vidjela. A funkcija naredao mali milion... samo mu jos fali da se uclani u stranku i da se uvali u neku komisiju 🤣

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 07 feb 2021, 01:18

Grbavica786 je napisao/la:
21 avg 2020, 20:56
Vracaj te mi pare majku vam amatersku!
Isto sam pisao i na onom forumu. I nije mi jasno sta radi @admin. Kao da namjerno pusta navijace drugih klubova da pisu po temi.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 07 feb 2021, 01:41

Jel’ se ko zbog Želje ovdje nasekirao.90 % pravnih zastupnika Amara i Cerića.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 feb 2021, 11:39

HapicaRadePaprica je napisao/la:
07 feb 2021, 01:41
Jel’ se ko zbog Želje ovdje nasekirao.90 % pravnih zastupnika Amara i Cerića.
Drug, 90% zastupnika su zato što su ti ljudi u klubu i trenutno odlučuju za dobrobit kluba, trebaju imati našu podršku, a ne da gledamo lične interese
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 feb 2021, 11:46

Mamba21 je napisao/la:
07 feb 2021, 11:39
Drug, 90% zastupnika su zato što su ti ljudi u klubu i trenutno odlučuju za dobrobit kluba, trebaju imati našu podršku, a ne da gledamo lične interese
Podrska se treba zasluziti, a ne samo da je pruzimo zato sto je neko trenutno tu. Ne mogu ja onu pravu podrsku pruziti Cericu kad nema nijedan potez za nas klub, nit mogu Amara pravdati kad za vise od pola godine nije uspio uigrati jednu ekipu, naci prvih 11. Licno jedini u klubu za kojeg bi sad stao u odbranu i kome vjerujem je Badzak. Ostali clanovi UO, predsjednik, Amar i strucni stab, igraci nula bodova. Nemam nikakav licni interes jer mislim tako samo jednostavno imam oci i malo sam iskljucio emociju u analizi nekih stvari da budem objektivniji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 07 feb 2021, 12:07

Kako je krenulo ovaj naš predsjednik će tražiti da mu Željo plati advokate i ostale sudske troškove.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2021, 12:32

Razumijem postavu juce. Treba vidjeti kako ide sa rombom i dva napadaca. Mene je licno zivcirala igra, jer je slika bila ista kao protiv Capljine u prvom poluvremenu. Jedina razlika, sto je Zrinjski znao zatvoriti nas i oduzeti nam posjed visokim pritiskom.

Zamjerke

Teren u prvih deset minuta je i mogao sluziti za pasove. Poslije izivljavanje. Ponavljam treba uvesti zabranu igranja na ovakvim terenima tokom priprema. Ovakvih uslova nema nigdje u ozbiljnom fudbalu, cak i na amaterskom nivou. Igra na vjestackim terenima mora biti uslov.
Mi moramo prednjaciti razvoju fudbala, a nikako cekati savez da nas uci. Dok savez uvede standarde za terene u premijer ligi, fudbal ce preci sa terena na isklucivo fifu i pes.

Postava i igra za derbi ce pokazati, jeli Amar jos uvjek onaj stari ili nije.

Ono sto mi je najruznije vidjeti, a bilo ga je juce. Mahanje rukama i trzavice medju nasim igracima. Neinteresuje me primas li platu ili ne, jedes li grah ili lecu. Zdrav si i igras za FK Zeljeznicar, ako ti to nije dosta da das sve od sebe. Skloni se daj onima koji hoce, a ima ih.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 feb 2021, 12:37

samoposmatram je napisao/la:
07 feb 2021, 12:32
Razumijem postavu juce. Treba vidjeti kako ide sa rombom i dva napadaca.
Pa dobro dugo je nama romb opcija. Od ljeta prosle godine, otprilike i znas koliko mozes u takvoj formaciji. Nju igramo iskljucivo sto nemamo krila odnosno zlocin je da Mujezinovic i Veselinovic igraju zajedno u 4231. Protiv Mladosti smo igrali 4231 sa Veselinovicem i Kendesom i bar po tekstualnom kako su pisali fino su kombinovali. Nama je tako jedno krilo trebalo da mozemo preci u tu formaciju. Medjutim, mi smo doveli/ostavili golmana.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 07 feb 2021, 12:43

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 feb 2021, 12:44

slika
slika

:rol: :rol:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 07 feb 2021, 13:09

Zna se čija je ovo kuhinja i zašto ovaj tajming, počevši od ulice Ivice Osima i ovoga sa Cerićem. Otisla im dva najbolja igraca, BP usli ponovo u klub, vratili sponzorska auta zbog duga... Ali Želji podvaljuj.
Dakako da sam svjestan u kojoj se situaciji nalazi nas klub, ali me ovo iz njihove kuhinje baš nervira ,a i više od toga što se mi na sve primimo.
Molim navijače mlađeg sarajevskog premijerligaša da ne pišu na ovoj temi.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 07 feb 2021, 13:15

nikad lose, nama je top :opaopa:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2021, 13:21

LjoZee je napisao/la:
07 feb 2021, 12:37
samoposmatram je napisao/la:
07 feb 2021, 12:32
Razumijem postavu juce. Treba vidjeti kako ide sa rombom i dva napadaca.
Pa dobro dugo je nama romb opcija. Od ljeta prosle godine, otprilike i znas koliko mozes u takvoj formaciji. Nju igramo iskljucivo sto nemamo krila odnosno zlocin je da Mujezinovic i Veselinovic igraju zajedno u 4231. Protiv Mladosti smo igrali 4231 sa Veselinovicem i Kendesom i bar po tekstualnom kako su pisali fino su kombinovali. Nama je tako jedno krilo trebalo da mozemo preci u tu formaciju. Medjutim, mi smo doveli/ostavili golmana.
Tesko je traziti nesto od krila ako igramo sa rombom.
U Wolfsburgu su kod Magatha igrali sa rombom. Golove su zabijali Dzeko (Juricic), Grafite (Lendric) i Misimovic(Stilic). U toj formaciji su "krila" igrali Gentner( Mujezinovic/Veselinovic) i Hasebe/Dejagah (Alispahic/Bojo). Gentner zabio u sezoni 2008/2009 4 gola a Dejagah 3.

Po ovom poredjenju nemozemo ocekivati od Veselinovica i Mujezinovica da budu opasniji ofenzivno ako igraju krila u baklavi. Drugo Wolfsburg je vecinu golova te sezone zabijao brutalnim kontrama. M

Ja bi Veselinovica vratio vise nazad jer nema volje a ni zelje da kreira nesto ofenzivno sa loptom u nogama. U duelima jedan na jedan smo sve vidjeli juce.

Licno bi volio da Mujezinovic i Subasic igraju krilne napadace u 433, a da od Lendrica, Zeca, Juricica i Stilica igra samo jedan od pocetka. Stilic nas masakrira ako je na terenu kad i Bekric. Juce je Celikovic cistio iza Bekrica i Stilica da danas sigurno guta apaurine. Tri, cetri presjecena napada Celikovica juce, je Bekric vratio u noge Zrinjskom. Ono je bilo za krugove oko Hercegovine a ne krugove terena, ali Amar bez reakcije. Sto me najvise nerviralo. Onakve greske su igraci pamtili od Amara prije. Subasica je bruku puta znao kazniti za gluposti onakve. Sto Bekricu popusta ja neznam.

Po meni Amar prilagodjava igru ne za ekipu vec za pojedince, a to mi nije Zeljo kao nekad Ribar, Osim, pa cak i Odovic.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 feb 2021, 13:31

Mujezinovic i Veselinovic ne mogu zajedno ni u 4231 ni u 442. Jednostavno moras "razgoditi" da ne budu zajedno na terenu.

Sad konkretno sta mi najvise smeta je sto mi imamo jos 3 utakmice do pocetka od cega je jedna ozbiljna protiv Sirokog, Ljubuski i Krupa onako po kvaliteti, a ti nemas definisanih prvih 11, ne uigravas nista. Evo sad da nas pita neko pretpostavku kojih 11 ce poceti kad bude derbi mislim da niko ne bi uspio pogoditi. I to je pocelo od proslog ljeta i nastavlja se i danas. Za 6 mjeseci i u momentima kad su ti svi bili na raspolaganju dvije zaredom je rekord da si poceo u istom sastavu, formaciji. To za nedovodjenje krila bilo kakvog, a dovodjenje golmana da bude 4. ili 5. u rosteru sam vec rekao. I ovo Amarovo "treba znati i u prijateljskoj dati gol". 180 minuta mi imamo jednu ipo sansu. Bez obzira sto su prijateljske da se dobro covjek zapita jer Amar i igraci se duze znaju osim Celikovica, ali on se bas fino uklopio. Nije to novih 10 igraca pa dok se uhodaju. Oko plata se nesto rijesilo znaci mogu biti samo zadovoljniji, a ne da budu jos vise nezadovoljni pa da to bude izgovor.

Tanguy87
Kontakt:

Post Postao/la Tanguy87 » 07 feb 2021, 13:40

Zec i Juricic zajedno u rombu kao protiv MDK se meni najvise svidjelo. Iza njih Stila ili Bekric. ”Krila” Bojo i Veselinovic i DM Celikovic. Ovako u derbiju i ide pobjeda laganini.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 feb 2021, 13:41

dejavu je napisao/la:
07 feb 2021, 13:15
nikad lose, nama je top :opaopa:
Elhamdulillah
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2021, 13:45

LjoZee je napisao/la:
07 feb 2021, 13:31
Mujezinovic i Veselinovic ne mogu zajedno ni u 4231 ni u 442. Jednostavno moras "razgoditi" da ne budu zajedno na terenu.

Sad konkretno sta mi najvise smeta je sto mi imamo jos 3 utakmice do pocetka od cega je jedna ozbiljna protiv Sirokog, Ljubuski i Krupa onako po kvaliteti, a ti nemas definisanih prvih 11, ne uigravas nista. Evo sad da nas pita neko pretpostavku kojih 11 ce poceti kad bude derbi mislim da niko ne bi uspio pogoditi. I to je pocelo od proslog ljeta i nastavlja se i danas. Za 6 mjeseci i u momentima kad su ti svi bili na raspolaganju dvije zaredom je rekord da si poceo u istom sastavu, formaciji. To za nedovodjenje krila bilo kakvog, a dovodjenje golmana da bude 4. ili 5. u rosteru sam vec rekao. I ovo Amarovo "treba znati i u prijateljskoj dati gol". 180 minuta mi imamo jednu ipo sansu. Bez obzira sto su prijateljske da se dobro covjek zapita jer Amar i igraci se duze znaju osim Celikovica, ali on se bas fino uklopio. Nije to novih 10 igraca pa dok se uhodaju. Oko plata se nesto rijesilo znaci mogu biti samo zadovoljniji, a ne da budu jos vise nezadovoljni pa da to bude izgovor.
Celikovic zatvara protivnicki napad na sredini, dok su prije njegovog dolaska zavrsavali u nasem petercu. To je bilo juce milina gledati. Igrac je koji definitivno upada u prvih 11. Po ovome do sad.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 07 feb 2021, 13:56

Slazem se, Celikovic je, do sada po prikazanom, upgrade veliki

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 07 feb 2021, 14:33

Fali vam Meša majstor u tim formacijama. Da malo tersa mlati rukama i namjesti asistenciju ili gol na kraju 😍😍
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 feb 2021, 14:39

StrikeWarzone je napisao/la:
07 feb 2021, 14:33
Fali vam Meša majstor u tim formacijama. Da malo tersa mlati rukama i namjesti asistenciju ili gol na kraju 😍😍
slika

Đećeko

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.