Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Sve je to tacno ali gospodin Rash je 3 puta mogao ovu utakmicu rijesiti pa taj svedski polovnjak ne bi bio ni bitan...svaka utakmica ,zicer ,dva ili tri pomasena...to je neozbiljno i amaterski i on je po meni najjveci krivac sto se vec sad borba za titulu zavrsila..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne moze se nista s ovakvim likovima iz odbrane na celu s DDG koji su citavu sezonu tempirana bomba ono igraju solidno jedno vrijeme i samo bum izleti jedna ovakva utakmica
DDG sramotna reakcija i potrebno je ponovo da ohladi 2 utakmice na klupi da mu se opet dokaze da nije nedodirljiv
Maguire i Lindelof kriminalna utakmica
prakticno samo posaljes loptu prema napadu i eto napadaca 1 na 1 s DDG
AWB veceras potpuno van utakmice kasni s ofsajd zamkama kasni sa startovima los u ofanzivi dakle najlosija utakmica od dolaska
Shaw i veceras dobar
Rashford
on i Martial pa likovi su ali bas ono u pravom smislu cirkuzanti mislim da Ole vise ne zna koga bi stavio i gdje je manja šteta trenutno jedan ne zna dati gol 1 na 1 da mu zivot ovisi od toga pa mislim da ga je sam Bruno izbacio ove sezone 7 ili 8 puta 1 na 1 s golmanom i sve je promasio a Martial izgleda pogubljen citavu sezonu na terenu
Bruno i Cavani sta reci za ove mentalne sklopove
McT dobar
Bailly odbrana se razigrala onih par utakmica dok je bio zdrav i sad se ponovo vracamo na 2+ gola po utakmici eto koliko je vazan ali yebo to kad su mu noge...
DDG sramotna reakcija i potrebno je ponovo da ohladi 2 utakmice na klupi da mu se opet dokaze da nije nedodirljiv
Maguire i Lindelof kriminalna utakmica

AWB veceras potpuno van utakmice kasni s ofsajd zamkama kasni sa startovima los u ofanzivi dakle najlosija utakmica od dolaska
Shaw i veceras dobar
Rashford

Bruno i Cavani sta reci za ove mentalne sklopove

McT dobar
Bailly odbrana se razigrala onih par utakmica dok je bio zdrav i sad se ponovo vracamo na 2+ gola po utakmici eto koliko je vazan ali yebo to kad su mu noge...
Zadnja izmjena: Zonked, dana/u 06 feb 2021, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Za Lindelofa mi se više ne da pisati, već sam dovoljno ranije pisao, ništa se tu nije promijenilo od prvog dana. Smiješan igrač bio i ostao. Jest ga Mourinho našao onomad, aferim.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Najvise mi bude zao Brune i Cavanija koji odigraju za ocjenu 10 a igraju s debilima
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Svaki put se sjetim tebe kad vidim Cavanija,igracina bas me pozitivno iznenadio ,steta sto nije mladji...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Felixians4
- Kontakt:
ako ćemo glavnog krivca među 11,to je ddg. imali ste fantastičan dojam i učinak obrane od početka 2021. jedini i glavni problem su trener,direktori,vlasnici.
Da steta ali i impresivno da igrac u tim godinama nakon toliko trofeja i golova ima toliku zelju za pobjedom i da neko u 34g 90min trci i radi presing i da ga igraci 10g mlađi ne mogu pratiti a sto me posebno iznenadilo kod njega je da je ovakav timski igrac ono gledao sam ga naravno i ranije kroz karijeru ali nisam imao takav utisak
Gledam veceras ovu utakmicu i pitam se jel Martiala bar malo sramota kad gleda s klupe
Sad šaltam kanale i naletim na highlightse i analizu.
Kaže ovako: Maguirre za 95 minuta - 0 tackles, izguran bezbroj puta od Calberta-Levina (što bi mu trebao biti forte), dvaput žestoko ispao u građenju ofsajd zamke. Spor, što se pogotovo vidjelo kod zadnjeg gola. Loš brate, loš. On može i zna bolje, ali za to treba jednostavno bolji partner u odbrani i onda je on dobar. Davno napisano - dobar kao sljedbenik, partner. Kao vođa odbrane, tanak. To što smo ga mi preplatili kao da je Sergio Ramos lično, to je naš problem.
Priča nas dalje dovodi do harryevog švedskog partnera. Ja ne znam koliki je nivo te nordijske ljubavi, ali ako nastavi ovako, Olea će šveđanin na kraju koštati posla. Dvije kriminalne pogreške, “positional unawareness” u najgorem mogućem izdanju. Jednostavno, ova spodoba nije i neće nikada imati nivo kome mi težimo. Možda u nekom Southamptonu, Brightonu... on bi imao svoje mjesto. U ekipi koja želi titulu? Nikad. Druga ili treća izmjena, max. Kod nas starta, to dovoljno govori o našoj odbrani.
Konačno, David De Gea, zvani “korak naprijed, natrag dva”. Drag mi je momak pravo, ali mislim da je vrijeme za jedan “thanks for the memories”. I kada je dovođen znali smo da je linijaš, slab fizički, tanak sa igrom u polju, ali da ima sjajan refles. I taj refleks ga je dugo držao na pijedestalu. Nažalost, kako godine idu, njegove slabosti sve više dolaze u fokus. Koštao nas je bodova i nastaviće tako. Ne možeš smatrati da imaš ozbiljnu ekipu sa golmanom koji ti izbije bodove iz ruku barem na 4-5 utakmica u sezoni. Ovo će biti najteži potez od svih, krenuvši od toga da je momak pravo fin, te sentimentalne varijante da je tu godinama, da je jedina preostala poveznica sa erom SAF-a..., ali više nije to to. Sentimentalnost ne donosi bodove. Za početak Hendersona na gol, pa da vidimo od čega je momak.
Nisu ni bokovi imuni - imao je Shaw svojih momenata kada nije bio tamo gdje treba; Wan Bissaka je dvaput visio u ofsajd zamci, ali su napravili metar drugih stvari dobro. Za ove gorepobrojane svemirski brodovi.
Doći će prelazni rok ponovo i ponovo ćemo pričati o Sanchu, Dembeleu, desnom krilu... Sve to stoji, ali ja bih prije svega išao na centralnog defanzivca - nikakvog talenta, nikakvog projekta - nego pravog, rasnog igrača na tog poziciji, koji će odmah u prvih 11 mjesto šveda i preuzeti komandu. Keširaj, koliko košta da košta. Nije ni Klopp zaokružio svoj projekat dok nije došao van Dijk. Uostalom, vidi se sada šta je Liverpool bez njega. Šteta što je onaj Baily onoliki maler, da je bar malo boljeg zdravlja, nekako bi se pregazila ova sezona. Sa ovakvom odbranom, daj bože igdje da pročepimo.
Kaže ovako: Maguirre za 95 minuta - 0 tackles, izguran bezbroj puta od Calberta-Levina (što bi mu trebao biti forte), dvaput žestoko ispao u građenju ofsajd zamke. Spor, što se pogotovo vidjelo kod zadnjeg gola. Loš brate, loš. On može i zna bolje, ali za to treba jednostavno bolji partner u odbrani i onda je on dobar. Davno napisano - dobar kao sljedbenik, partner. Kao vođa odbrane, tanak. To što smo ga mi preplatili kao da je Sergio Ramos lično, to je naš problem.
Priča nas dalje dovodi do harryevog švedskog partnera. Ja ne znam koliki je nivo te nordijske ljubavi, ali ako nastavi ovako, Olea će šveđanin na kraju koštati posla. Dvije kriminalne pogreške, “positional unawareness” u najgorem mogućem izdanju. Jednostavno, ova spodoba nije i neće nikada imati nivo kome mi težimo. Možda u nekom Southamptonu, Brightonu... on bi imao svoje mjesto. U ekipi koja želi titulu? Nikad. Druga ili treća izmjena, max. Kod nas starta, to dovoljno govori o našoj odbrani.
Konačno, David De Gea, zvani “korak naprijed, natrag dva”. Drag mi je momak pravo, ali mislim da je vrijeme za jedan “thanks for the memories”. I kada je dovođen znali smo da je linijaš, slab fizički, tanak sa igrom u polju, ali da ima sjajan refles. I taj refleks ga je dugo držao na pijedestalu. Nažalost, kako godine idu, njegove slabosti sve više dolaze u fokus. Koštao nas je bodova i nastaviće tako. Ne možeš smatrati da imaš ozbiljnu ekipu sa golmanom koji ti izbije bodove iz ruku barem na 4-5 utakmica u sezoni. Ovo će biti najteži potez od svih, krenuvši od toga da je momak pravo fin, te sentimentalne varijante da je tu godinama, da je jedina preostala poveznica sa erom SAF-a..., ali više nije to to. Sentimentalnost ne donosi bodove. Za početak Hendersona na gol, pa da vidimo od čega je momak.
Nisu ni bokovi imuni - imao je Shaw svojih momenata kada nije bio tamo gdje treba; Wan Bissaka je dvaput visio u ofsajd zamci, ali su napravili metar drugih stvari dobro. Za ove gorepobrojane svemirski brodovi.
Doći će prelazni rok ponovo i ponovo ćemo pričati o Sanchu, Dembeleu, desnom krilu... Sve to stoji, ali ja bih prije svega išao na centralnog defanzivca - nikakvog talenta, nikakvog projekta - nego pravog, rasnog igrača na tog poziciji, koji će odmah u prvih 11 mjesto šveda i preuzeti komandu. Keširaj, koliko košta da košta. Nije ni Klopp zaokružio svoj projekat dok nije došao van Dijk. Uostalom, vidi se sada šta je Liverpool bez njega. Šteta što je onaj Baily onoliki maler, da je bar malo boljeg zdravlja, nekako bi se pregazila ova sezona. Sa ovakvom odbranom, daj bože igdje da pročepimo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Manje-više očekivanih nekoliko promjena. Nadam se pobjedi ovdje.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- DragonReborn
- Kontakt:
Teško će ovo ići bez nekog kreativca (Progba, Bruno)...
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Samo ovako nek nastave, golovi ce doci
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Diallo je vec sad nase najbolje krilo, samim tim sto je u prvom timu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:09Diallo je vec sad nase najbolje krilo, samim tim sto je u prvom timu

Diallo je i jedino krilo u rosteru
Ovo su napadaci koji glume krila
Ovo su napadaci koji glume krila
Vala može Diallo oko 70e umjesto Masona, pa kakav god rezultat bio.
Što se tiče naših "krila", samo Rashford može kvalitetno odigrati tu poziciju. Greenwoodu nikako ne ide ove godine, Martial nije dobro odigrao na krilu još od debitantske sezone, a Marcus jedini ima određene kvalitete krila. Dobar centaršut, brzinu, šut, još da na ovo doda decision making i ko zna gdje bi mu kraj bio.
Što se tiče naših "krila", samo Rashford može kvalitetno odigrati tu poziciju. Greenwoodu nikako ne ide ove godine, Martial nije dobro odigrao na krilu još od debitantske sezone, a Marcus jedini ima određene kvalitete krila. Dobar centaršut, brzinu, šut, još da na ovo doda decision making i ko zna gdje bi mu kraj bio.
Kako je mucno ovog Rashforda gledati, sebicnost nevidjena a u situacijama 1 na 1 golman samo treba da postoji i ovaj ce napucati u njega 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ovom momku stvarno nema pomoci ... svaki potez i svaka akcija bez komentara
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma ne znam, ja nekad imam osjećaj da nas je Bog kaznio sa takvim igračima tipa “nit’ je krilo, nit’ napadač”. To ti ga meni nekako smrdi da rade svašta, a nijednu stvar posebno dobro. Hajde jedan takav igrač, pa ga vrtiš na “desetci”, pa ga mičeš prema potrebama, ali kad imaš trojicu takvih nedefinisanih, nije to dobro. Kad Cavani uđe, vidiš s kilometra da je druga planeta u odnosu na njih.
Lindelof iznova postavlja nove standarde gluposti 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.