Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Oikamid

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Oikamid » 06 feb 2021, 23:39

Goretzka je napisao/la:
06 feb 2021, 23:25

Lajv je po meni igra za one sa predobrim zivcima i sa nesto vise slobodnog vremena. Slazem se da je bolja opcija od standardnog kladjenja.

Upratio sam da pogadjas ali su i ulozi veliki. Ja obicno idem na 5 parova na tiketu i neki normalan ulog i cini se da ta taktika ne donosi rezultat.

Tenis svakako obozavam i igrat i pratit :D najbolja opcija za kladjenje gdje ti ne moze bit X, gdje se ne nerviras kad primis gol u nadoknadi. Jednostavno ako je tvoj igrac bolji dobit ce protivnika i ti prolazis. Al kod tenisa me nervira taj brejk jos u odlucujucem setu vazda moj izgubi :mrgreen:
Ma pazi, nije mi se jednom desilo da od cvaje napravim milju za dan. Naravno, nije se jednom desilo i da ode milja, ali eto, u zadnje vrijeme sam baš u dobrom plusu. Igram uglavnom do tri para (nekad više kao ovo gore), a u 80% slučajeva singlove i kvota mi je nebitna, bitno je samo da prođe.

https://i.gyazo.com/d8eab4745474d1d5f04 ... 9faa20.png

ovako samo počeo danas npr pa sam pao jedan i spao na 300 i onda svih 300 na Lyon (https://i.gyazo.com/73a6452dc88641902c7 ... 6f8080.png).

Mislim da je ovako bolje igrat pa čak i na manje para pa u ovisnosti od toga koliko si dobitka spreman spičkati ići dalje.

Under nikada ne igram što možda i nije pametno, ali fakat ga mrzim. No prvo i osnovno pravilo je da te pad na tilta i da se ne kladiš jer si "ljut". Mislim i da je puno bolje igrati na cvaju neki dubl kvotu 4-5 nego igrati deset tiketa na petaka s kvotom 50 jer neće nikada doći.

A i u pravu si, oduzima puno vremena i vikend uglavnom ode na praćenje **** sporta :mrgreen:

BlackCactus
Kontakt:

Post Postao/la BlackCactus » 06 feb 2021, 23:41

Goretzka je napisao/la:
06 feb 2021, 22:47
Imam dvije molbe sad za vas. Prva je da mi kazete kako se kladite? Jel analizirate svaku tekmu posebno, imate li plan kako ispuniti tiket ili samo slucajnim odabirom? Jel imate neke odredjene timove na koje se kladite odnosno ne kladite? U biti kako odigrate listic koji vam daje za pravo da se nadate dobitku?

Druga molba je da se ukljucite u zajednicki listic valjalo bi nama sto ne mozemo nista pogodit. :rol:
Toliko me lose ide ovih dana da sam poceo preko premiera i onog carobnjaka listice popunjavat :rol:
Puno je faktora i matematike,sve mozes nauciti ako zeliš.Evo vidis ovaj nacin na koji igra ovaj oikland ili kako se vec zove,to ti je zagarantovan minus.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 06 feb 2021, 23:49

:mrgreen:

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 06 feb 2021, 23:55

Oikamid je napisao/la:
06 feb 2021, 23:39
Goretzka je napisao/la:
06 feb 2021, 23:25

Lajv je po meni igra za one sa predobrim zivcima i sa nesto vise slobodnog vremena. Slazem se da je bolja opcija od standardnog kladjenja.

Upratio sam da pogadjas ali su i ulozi veliki. Ja obicno idem na 5 parova na tiketu i neki normalan ulog i cini se da ta taktika ne donosi rezultat.

Tenis svakako obozavam i igrat i pratit :D najbolja opcija za kladjenje gdje ti ne moze bit X, gdje se ne nerviras kad primis gol u nadoknadi. Jednostavno ako je tvoj igrac bolji dobit ce protivnika i ti prolazis. Al kod tenisa me nervira taj brejk jos u odlucujucem setu vazda moj izgubi :mrgreen:
Ma pazi, nije mi se jednom desilo da od cvaje napravim milju za dan. Naravno, nije se jednom desilo i da ode milja, ali eto, u zadnje vrijeme sam baš u dobrom plusu. Igram uglavnom do tri para (nekad više kao ovo gore), a u 80% slučajeva singlove i kvota mi je nebitna, bitno je samo da prođe.

https://i.gyazo.com/d8eab4745474d1d5f04 ... 9faa20.png

ovako samo počeo danas npr pa sam pao jedan i spao na 300 i onda svih 300 na Lyon (https://i.gyazo.com/73a6452dc88641902c7 ... 6f8080.png).

Mislim da je ovako bolje igrat pa čak i na manje para pa u ovisnosti od toga koliko si dobitka spreman spičkati ići dalje.

Under nikada ne igram što možda i nije pametno, ali fakat ga mrzim. No prvo i osnovno pravilo je da te pad na tilta i da se ne kladiš jer si "ljut". Mislim i da je puno bolje igrati na cvaju neki dubl kvotu 4-5 nego igrati deset tiketa na petaka s kvotom 50 jer neće nikada doći.

A i u pravu si, oduzima puno vremena i vikend uglavnom ode na praćenje **** sporta :mrgreen:
Yebeno brate :mrgreen: ja se ne bih usudio trpat Lyon na tiket pa makar jedan gol da dadne kamoli iduci gol na lajvu :mrgreen: valjda sam zato i los stalno jer nemam dobru taktiku kladjenja. Ali je svakako pametno to sto igras, singl pa ako prodje prodje. Kad zaredas tako 3-4 dobitna listica osjeti se napredak.
Bitno je i dobro pratiti i biti upucen u to sto igras. Kako ja da znam hoce li neka dva tima iz npr Belgijske lige odigrat na golove ako ne pratim tu ligu i klubove. Stoji to da kladionica definitivno zivi od onih djedova sto dodju pa polupaju 10 tiketa po marku a 15 parova na svakom :D

A vikend i jest za sport i alkohol ko preferira :mrgreen:
Sta bi mi muski bez sporta realno, kad nas je korona ono sve pogodila, sjecam se u ponudi 3 tekme yebene. Ono da izludis, nit pogledat tekmu nit se okladit :stop:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 feb 2021, 00:05

gaston je napisao/la:
06 feb 2021, 23:14
Idemo sad lagana penetracija srpskog debeljuce od strane Sherlocka Holmesa. :bih:

Citavih 12p cekamo.
12p poluvrijeme

Zivio. :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 07 feb 2021, 00:42

slika

naravno taj jedan gol je tu kao uvijek da obori :roll:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 07 feb 2021, 04:22

Deset minuta do kraja poluvremena Lowry na 4 ass, na kraju ima pet :kafa: :urnebes:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 feb 2021, 04:58

Pogini Porzingise.

I tebi Luka yebem sve radi reda i 40 uzetih suteva.

slika

slika

Kako retardirani padovi u pm.

Beasley 17p na pola 3/4 i ne opuca vise.

Ukupni dobitak oko €2000.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 feb 2021, 10:56

Što su ovo holandska prva i druga odgodjeni danas
nema potpisa

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 feb 2021, 11:04

Admir_Sa je napisao/la:
07 feb 2021, 10:56
Što su ovo holandska prva i druga odgodjeni danas
Zbog snjezne oluje
Don't believe the hype.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 feb 2021, 13:42

svuda oluje samo kod nas +10 drzim prozor otvoren po par sati

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 feb 2021, 14:14

Dosad se Belgijanci stavljali na tiket da se pojaca dobitak. Sad nigdje gola.....
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 07 feb 2021, 14:57

Zna li neko kada ce se odigrati utakmica Paderborn Heidenheim? Danas odlozen zbog snijega.

Burns
Kontakt:

Post Postao/la Burns » 07 feb 2021, 15:01

Goretzka je napisao/la:
07 feb 2021, 14:57
Zna li neko kada ce se odigrati utakmica Paderborn Heidenheim? Danas odlozen zbog snijega.

slika

U skorije vrijeme neće :yawn:
Mysterious🥷

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 07 feb 2021, 15:14

Burns je napisao/la:
07 feb 2021, 15:01
Goretzka je napisao/la:
07 feb 2021, 14:57

slika

U skorije vrijeme neće :yawn:
Hvala puno na informaciji. Kvota 1 znaci :thumbup:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 feb 2021, 15:24

Ne mogu da vjerujem sta mi prodje... SRECU TREBA ZASLUZITI

slika

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 feb 2021, 18:17

Goretzka je napisao/la:
06 feb 2021, 23:20
Shategabri je napisao/la:
06 feb 2021, 22:52
Goretzka je napisao/la:
06 feb 2021, 22:47
Imam dvije molbe sad za vas. Prva je da mi kazete kako se kladite? Jel analizirate svaku tekmu posebno, imate li plan kako ispuniti tiket ili samo slucajnim odabirom? Jel imate neke odredjene timove na koje se kladite odnosno ne kladite? U biti kako odigrate listic koji vam daje za pravo da se nadate dobitku?

Druga molba je da se ukljucite u zajednicki listic valjalo bi nama sto ne mozemo nista pogodit. :rol:
Toliko me lose ide ovih dana da sam poceo preko premiera i onog carobnjaka listice popunjavat :rol:
Ma svi mi lupamo manje više na neki osjećaj, eno onaj moj od danas što sam pao na levanteu, popularni narodnjak što kažu, nije neki ulog, ali jeste bio dobitak, a padoh baš ružno i još levante fulio dva zicera na 2-1.
A ono sam manje više ovako popunio...košarku pratim malo više i nikako Barsa nije mogla biti onoliki favorit protiv Efesa koji ih je i dobio na kraju, a ja igrao kontra hendikep. Ista stvar Oly - Panatha i Bayern - Alba.
Fudbal gledam kako ko stoji, kakva je forma, promjene kvota, ko fali i tako to.
Ma neću da uvaljujem raju, obično padne onaj koji sam najsigurniji :mrgreen:
Imam i ja dosta loš niz, malo je popravila košarka jučer, al sinoć opet na igračima pad.
I danas na fudbalu.
Mene nijedan osjecaj ne vadi, eto vidis i sam zamisli da sam prosao ove tekme a United primi gol u 97' kako bi se tek tad iznervirao. Sto se tice kosarke tu tek nisam strucnjak. Imao sam i Reala protiv Baskonie i Barcu protiv Efesa. Ponekad stavim zbroj koseva na tiket neku tekmu i obicno igram under i ljudi na kraju 200 koseva natrpaju. Jedino na lajvu nekad znam ubost one cetvrtine, i to uglavnom u prijepodnevu kad igraju Filipinci i Juznokorejanci :D domacin npr uzme prve 2 cetvrtine a kvota da ce uzeti trecu bude 4 nigdje veze s vezom. Prodje glat u vise navrata al mi to mrsko bude igrat jer sam vecinom zauzet tad.
Da se vratim na fudbal, u 90% navrata igram samo lige petice, izbjegavam ostale lige jedino ako se bas nista nema igrat taj dan. Bjezim od pojedinih klubova koji su me milion puta srusili, Arsenal, Marsej, Dortmund, Fiorentina i tako te.
Oba daju gol su me savjetovali na zajednickom da je dobra igra jer si citavo vrijeme ziv sto se kaze al ni to mi ne prolazi. Kad igram na golove obicno tekme zavrse kao Lens veceras :D

Ma ja sam ovih dana haos los, sta god sam pokusao pad nazalost. A postavio sam na dobitnim tamo kako mi prolazi lajv na marku 50 kvota, ono kad iz zajebancije odigram. Na tom tiketu mi je prosla kosarka 4.80 kvota a ovamo kad ganjam zbroj koseve ne mogu ubost famoznu 1.85 kvotu.
Za košarku...Real toplo-hladno, skoro su od Crvene Zvezde izgubili kući...i bolje igraju u gostima.
Sa Baskoniom ih nikad ne igrati. Ovi se nalože poput Barse kad igraju s njima.
Barsa Efes...pa ne znam, za onu kvotu kec je realno bio smiješan.

Ja te golove nikako ne mogu pogoditi. Uvijek je neka kontra.
Jedino što sam pogodio u zadnjih koliko godina je dubol odg3+ Roma - Verona i Atalanta - Lazio.
Ostalo mrka kapa. Ja više, ono nigdje gola, ja manje, tri padnu za po sata.

Ma i ne znamo se kladiti.
Ja sam danas izbjegao Tottenham, Real Sociedad, al sam našao Karlsruhe. Još su imali igrača više ali džabe. A ovi glat prošli.

Htio sam ove engleske futavce odigrati da neće pasti gol, evo i penal su fulili, sve miriše na to, ali nisam.
Koševo Zapad

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 07 feb 2021, 18:32

@Shategabri

Meni eto jaran salje uzeo 150 eura danas, Totas Sociedad Milan Furth kecevi, Zvezda i Brest 3+ i Benevento oba daju.
Dok ja npr padam na Bilbau kec, Udine oba daju i Lester 3+, sto je najgore ni blizu nisam bio ni na jednom tiketu.
Ne znamo se kladit, ja to priznajem zato i trazim savjete :roll:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 feb 2021, 18:36

Goretzka je napisao/la:
07 feb 2021, 18:32
@Shategabri

Meni eto jaran salje uzeo 150 eura danas, Totas Sociedad Milan Furth kecevi, Zvezda i Brest 3+ i Benevento oba daju.
Dok ja npr padam na Bilbau kec, Udine oba daju i Lester 3+, sto je najgore ni blizu nisam bio ni na jednom tiketu.
Ne znamo se kladit, ja to priznajem zato i trazim savjete :roll:
Pa eto, to što kažeš, izmišljamo toplu vodu.
Engleska je puna mrtvih nula i nagaznih mina, bolji su Talijani po tom pitanju...a kad se nekad sjetim Talijana i ziherašenja.
Koševo Zapad

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 feb 2021, 18:37

Nema tu znjanja, i znas li ili ne. Pa na jednom tiketu popodnevom cekam belgijance 3+, u 84oj prvi gol i prodje. Na drugom tiketu mi opet ostali belgijanci 3+, gol u 1. minuti i ne prodje na kraju..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.