Goretzka je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:20
Shategabri je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:52
Goretzka je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:47
Imam dvije molbe sad za vas. Prva je da mi kazete kako se kladite? Jel analizirate svaku tekmu posebno, imate li plan kako ispuniti tiket ili samo slucajnim odabirom? Jel imate neke odredjene timove na koje se kladite odnosno ne kladite? U biti kako odigrate listic koji vam daje za pravo da se nadate dobitku?
Druga molba je da se ukljucite u zajednicki listic valjalo bi nama sto ne mozemo nista pogodit.
Toliko me lose ide ovih dana da sam poceo preko premiera i onog carobnjaka listice popunjavat
Ma svi mi lupamo manje više na neki osjećaj, eno onaj moj od danas što sam pao na levanteu, popularni narodnjak što kažu, nije neki ulog, ali jeste bio dobitak, a padoh baš ružno i još levante fulio dva zicera na 2-1.
A ono sam manje više ovako popunio...košarku pratim malo više i nikako Barsa nije mogla biti onoliki favorit protiv Efesa koji ih je i dobio na kraju, a ja igrao kontra hendikep. Ista stvar Oly - Panatha i Bayern - Alba.
Fudbal gledam kako ko stoji, kakva je forma, promjene kvota, ko fali i tako to.
Ma neću da uvaljujem raju, obično padne onaj koji sam najsigurniji
Imam i ja dosta loš niz, malo je popravila košarka jučer, al sinoć opet na igračima pad.
I danas na fudbalu.
Mene nijedan osjecaj ne vadi, eto vidis i sam zamisli da sam prosao ove tekme a United primi gol u 97' kako bi se tek tad iznervirao. Sto se tice kosarke tu tek nisam strucnjak. Imao sam i Reala protiv Baskonie i Barcu protiv Efesa. Ponekad stavim zbroj koseva na tiket neku tekmu i obicno igram under i ljudi na kraju 200 koseva natrpaju. Jedino na lajvu nekad znam ubost one cetvrtine, i to uglavnom u prijepodnevu kad igraju Filipinci i Juznokorejanci

domacin npr uzme prve 2 cetvrtine a kvota da ce uzeti trecu bude 4 nigdje veze s vezom. Prodje glat u vise navrata al mi to mrsko bude igrat jer sam vecinom zauzet tad.
Da se vratim na fudbal, u 90% navrata igram samo lige petice, izbjegavam ostale lige jedino ako se bas nista nema igrat taj dan. Bjezim od pojedinih klubova koji su me milion puta srusili, Arsenal, Marsej, Dortmund, Fiorentina i tako te.
Oba daju gol su me savjetovali na zajednickom da je dobra igra jer si citavo vrijeme ziv sto se kaze al ni to mi ne prolazi. Kad igram na golove obicno tekme zavrse kao Lens veceras
Ma ja sam ovih dana haos los, sta god sam pokusao pad nazalost. A postavio sam na dobitnim tamo kako mi prolazi lajv na marku 50 kvota, ono kad iz zajebancije odigram. Na tom tiketu mi je prosla kosarka 4.80 kvota a ovamo kad ganjam zbroj koseve ne mogu ubost famoznu 1.85 kvotu.
Za košarku...Real toplo-hladno, skoro su od Crvene Zvezde izgubili kući...i bolje igraju u gostima.
Sa Baskoniom ih nikad ne igrati. Ovi se nalože poput Barse kad igraju s njima.
Barsa Efes...pa ne znam, za onu kvotu kec je realno bio smiješan.
Ja te golove nikako ne mogu pogoditi. Uvijek je neka kontra.
Jedino što sam pogodio u zadnjih koliko godina je dubol odg3+ Roma - Verona i Atalanta - Lazio.
Ostalo mrka kapa. Ja više, ono nigdje gola, ja manje, tri padnu za po sata.
Ma i ne znamo se kladiti.
Ja sam danas izbjegao Tottenham, Real Sociedad, al sam našao Karlsruhe. Još su imali igrača više ali džabe. A ovi glat prošli.
Htio sam ove engleske futavce odigrati da neće pasti gol, evo i penal su fulili, sve miriše na to, ali nisam.