English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jos jedan iz pensla da Marso udje odglumi i mjera
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jos 5 komada i united prvi.
Everton= hrpa skupih amatera na jdnom mjestu, james bolje da nije na terenu, dakure za kure, risarli ko caplin carli, kalvert 0 bodova, golman(i) cirkus kolumbija.
Ole nadmudrio izlapilog karla.
United opasno u igri, ako mlatnemo cityja.
Ako!
Everton= hrpa skupih amatera na jdnom mjestu, james bolje da nije na terenu, dakure za kure, risarli ko caplin carli, kalvert 0 bodova, golman(i) cirkus kolumbija.
Ole nadmudrio izlapilog karla.
United opasno u igri, ako mlatnemo cityja.
Ako!
CPOJ
Ne znam sta treba da se desi pa da ljudi priznaju da je Bruno najbolji igrac lige.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba da se desi da bude najbolji igrac lige, vjerovatno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da je barem konstantan, možda bi i bio top3 barem. Oh wait...
Ne bih ja rekao da je Bruno najbolji igrač lige. Ipak je to Kevin, pa i Salah.
Ali ono što je sigurno, nijedan igrač u EPL nema pozitivniji učinak na svoj tim i sve igrače oko sebe kao što ima Fernandes.
Ono što mi je najbolja njegova karekteristika u moru bezmudih veznih igrača: Čovjek konstantno nastoji da napravi nešto konkretno, bez alibi pasova. Siguran sam da napravi statistički brdo grešaka tokom utakmice, ali i barem dvije čiste šanse po utakmici.
Ali ono što je sigurno, nijedan igrač u EPL nema pozitivniji učinak na svoj tim i sve igrače oko sebe kao što ima Fernandes.
Ono što mi je najbolja njegova karekteristika u moru bezmudih veznih igrača: Čovjek konstantno nastoji da napravi nešto konkretno, bez alibi pasova. Siguran sam da napravi statistički brdo grešaka tokom utakmice, ali i barem dvije čiste šanse po utakmici.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 06 feb 2021, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Vvd umro izgledaAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:06Ne bih ja rekao da je Bruno najbolji igrač lige. Ipak je to Kevin, pa i Salah.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj Moss samo moze u Engleskoj suditi, ruzno ga vidjeti na terenu.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Pogbin izlazak uništio United. Pojeli ih u 1 poluvremenu doslovno, a u drugom crnac koji je bio izgubljen zabija, a i James koji se nije vidio isto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa valjda pričamo o ovoj sezoni, a ne uopšteno.nerkolfc je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:08Vvd umro izgledaAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:06Ne bih ja rekao da je Bruno najbolji igrač lige. Ipak je to Kevin, pa i Salah.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa konstantan brate,zabija i asistira gotovo svaku tekmu,sumnjam da ima igraca sa boljom statistikom

Ali kako su losi golmani na ovoj tekmi,uzas

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne moze Manchester njima sansi napraviti koliko oni mogu masiti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
5 kloceva okruzilo McT i on im sutira. Kloc na golu se srusi sam od sebe. Kakvi sve timovi i postoje u eplu, a i suci sto rece wolf, Boze sacuvaj!
CPOJ
- feniksptica
- Kontakt:
Ipak mogu...feniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:52Ne moze Manchester njima sansi napraviti koliko oni mogu masiti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Moderator
- Kontakt:
heh vidi gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.