FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 14:56

tcity055 je napisao/la:
04 feb 2021, 22:53
tuzlac je napisao/la:
04 feb 2021, 21:02
tcity055 je napisao/la:
04 feb 2021, 18:32

Ne sumnjam da je Lazić za naše prilike dobar igrač isto kao i Brkić. Ali, i on je jedan od onih koji će uzet novac i od kojeg neće biti koristi. Jednostavno treba krenuti sa dovođenjem mladih grača koji se za godinu dvije mogu prodati. Ako ih nema kod nas tragati širom BiH pa i vani za tim golobradi momcima koji mogu igrati. Svi ovi polovnjaci su prazna priča i ne radujem im se. Odredit skauta da obilazi škole fudbala prati mlade lige i dovodi ekstra talente u koje odmah da se razumijemo ne vidim igrača tipa Mišinović.
Nismo mi klub sa dugom tradicijom i privlačnim imenom. Samim tim nismo ni privlačni za kvalitetne mlade igrače.Još nešto oni očekuju a to je igranje za reprezentaciju pa onda u euro kupovima kako bi se brzo ispalili u inostransto.Kad i ako ikad imadnemo svoju akademiju kao npr.Sarajevo, onda ćemo suvereno vladati situacijom na tom terenu.Ja ne patim apriori od tih mladih igrača kojih je sve manje i koji žure vani.Igrač ili zna ili ne zna igrati lopte.Nastao je vakum kod nas kad je u pitanju rad sa pionirima i Omladinskim pogonom.Taj vakum će se osjećati narednih 10 i više godina jer se gotovo ništa sa djecom nije radilo .Favorizovana su djeca čiji roditelji su potplaćivali trenere.Ovo govorim za cijelu državu.Mani ovdje komunističke propagande FK Gorki koji "tele zakolju zbog kile mesa".A kad u prvom kolu proljeća prime tri baje dok si reko piksna ,onda imaju alibi u poznatoj priči kako je pet junira i šest kadeta bilo na rosteru.Ja voim u toj utakmici pobijediti a oni nek broje svoje talente dok ne frljacnu u 1.Federalnu.Treba da se nakloniš u znak poštovanja što jedan igrač ekstra klase(reprezentativac Srbije) dolazi za hater Husrefa a ne radi imena FK Tuzle.Podrška Husrefu i Azmiru.Dole komunistički kolaboracionisti i njihova marksističko -faraonska propaganda.

DOBRO DOŠAO U TUZLACITY DARKO LAZIĆU .ŽELJNO TE OČEKUJEMO I RADUJEMO SE DA ĆEŠ BITI JEDAN OD NAS BRATE NAŠ.
Autobus polovnjaka iz Srbije je prodefilovao uzelo novac i nakon par mjeseci raskid ugovora. Nadam se da će Lazić ako potpiše biti drugačiji. E sad da dolazi iz poštovanja i ljubavi to sigurno nije već zbog novca. Lijepo je nama pričati i zagovarati kvalitet a jedan čovjek ovo sve iz ljubavi radi. I to samo ulaganja bez da je marke dobio od transfera iz toga razloga zagovaram mlade igrače ne mora bit pet neka stalno bude bar jedan u prvoj postavi.
Ti ovdje napadaš Husrefa Musemića jer ga On dovodi.Pričaš o autobusima igračai z Srbije.Ja te pozivam da ih imenuješ . Sve id a je to tako košto ti želiš bez ikakve analitike reći,nemaš pravo da Musemiću pripisuješ ono što je radio neko prije njega .Musemića ćeš vidjeti na djelu i drugi put kad si već bio bez očiju prvi put kad je bi u Gorkom.I tada su igrači dovođeni i igrao se najbolji fudbal u državi.To vi marksisti Faraonovi sad da bi se njemu dopali falite "model" Gorkog .Pa vi ste smiješni ljudi.Zašto ne komentirate Faraonovo otvoreno pišanje po tuzlacima i javno zajebavanje i ismijavanje ljubitelja fudbala sa stadionom.Šta vas ima briga da bude kako Husref i Azmir sastavljaju ekipu.Mi ne trošimo novac poreskih obveznika i mi porez uredno plaćamo..Da neće uzet možda model Gorkog.Prestanite napadati čovjeka a prvenstvo i takmičenje za Kup nisu ni počeli.Svako vaše udaranje po"Srbijancima" je ispoljavanje tegobe štoje došao Husref I ŠTO SMO KONAČNO U POZICIJI DA KRENEMO PREMA GORE.Kako ljudi olako izgovaraju riječi a da ih prethodno ne izvagaju Bože mili.......

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 05 feb 2021, 15:04

Pitam se Tuzlac za koga si navijao do prije par godina,dok ova Sloga nije došla do Premijer lige...nadam se da nisi za Slobodu?!Trebao bi razmisliti o promjeni nika...možda u siminhanac
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 15:16

emir012 je napisao/la:
05 feb 2021, 08:09
tuzlac je napisao/la:
04 feb 2021, 21:21
slika
U Sloveniji prvenstvo starta 10.2.

Koper i Domzale ce s nama igrat u nekom znj sastavu, Koper cak ima i prvenstvenu utakmicu isti dan kad je eto izgleda zakazana i ta prijateljska sa nama...

Mnogo lose organizovane pripreme - treba priznat - kad ne valja - ne valja.
EVO VAM POTPUNA ISTINA I SAMO ISTINA

-----------------------------------------------------------------------
1. PROLJETNO KOLO
12.02.2021. 14:30
Hajduk II :Opatija
2.HNL

LJESTVICA

1. Hrvatski dragovoljac 17 +5 32
2. Dugopolje 17 +8 29
3. Opatija 17 +5 29

..............................................................

1. PROLJETNO KOLO

Druga Liga Slovenije - 13. Matchday
Sun, Feb 21, 2021 - 2:30
Triglav- Nafta

--------------------------------------------------------------------

Prvo kolo proljetnog dijela Prve Slovenske lige

Feb 10, 2021 - 6:30
FC Koper - NK Olimpija Ljubljana

------------------------------------------------------------------------------

21. KOLO PRVE LIGE SLOVENIJE
24.02.21. 17:00 NK Celje - NK Domžale

------------------------------------------------------------------------------------

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 15:59

Husref Musemić na pripreme krenuo bez trojice prvotimaca 05/02/2021 u 14:52

slika

Ekspedicija Tuzla Cityja u petak je otputovala u Umag gdje će boraviti narednih 12 dana, a u busu nisu tri fudbalaera i to Badji, Doffo i Duraković.

Badji nije dobio vizu za Hrvatsku s obzirom da je senegalski državljanin i da je konzulat susjedne države odbio da mu izda vizu. Doffo očekuje prinovu u porodici pa će se priključiti naknadno ekipi, kao i Duraković koji ima administrativne probleme, a njih dvojica bi trebala bit na raspolaganju Musemiću već u ponedjeljak.

Tako su u busu: Fejzić, Muminović, Brajlović, Morris, Barišić, Kostić, Mehidić, Nukić, Đerić, Lučić, Karjašević, Džaferović, Rustemović, Brkić, Hasanović, Maksimović, Crnkić, Mišić, Mešinović, Džafić, Ubiparip i Ramić.

Podsjeitmo, fudbaleri Tuzla Cityja će imati prvu provjeru u nedjelju protiv hrvatskog drugoligaša Opatije.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 05 feb 2021, 17:07

tuzlac je napisao/la:
05 feb 2021, 15:16
emir012 je napisao/la:
tuzlac je napisao/la:
04 feb 2021, 21:21
slika

Koper i Domzale ce s nama igrat u nekom znj sastavu, Koper cak ima i prvenstvenu utakmicu isti dan kad je eto izgleda zakazana i ta prijateljska sa nama...

1. PROLJETNO KOLO
2.HNL

LJESTVICA

2. Dugopolje 17 +8 29
3. Opatija 17 +5 29

1. PROLJETNO KOLO

Triglav- Nafta

------------------------------------------------------------------------------------
Smoo dragi Allah zna sta je poenta tih tvojih postova...

https://www.prvaliga.si/tekmovanja/?id_menu=101

Gorica 15:00 Koper Sobota, 13.februar 2021 | Nova Gorica, Športni park Nova Gorica

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 05 feb 2021, 17:22

Kako god bolje nego po Antaliji mudrovat :)

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 05 feb 2021, 17:36

tuzlac je napisao/la:
05 feb 2021, 14:56
tcity055 je napisao/la:
04 feb 2021, 22:53
tuzlac je napisao/la:
04 feb 2021, 21:02

Nismo mi klub sa dugom tradicijom i privlačnim imenom. Samim tim nismo ni privlačni za kvalitetne mlade igrače.Još nešto oni očekuju a to je igranje za reprezentaciju pa onda u euro kupovima kako bi se brzo ispalili u inostransto.Kad i ako ikad imadnemo svoju akademiju kao npr.Sarajevo, onda ćemo suvereno vladati situacijom na tom terenu.Ja ne patim apriori od tih mladih igrača kojih je sve manje i koji žure vani.Igrač ili zna ili ne zna igrati lopte.Nastao je vakum kod nas kad je u pitanju rad sa pionirima i Omladinskim pogonom.Taj vakum će se osjećati narednih 10 i više godina jer se gotovo ništa sa djecom nije radilo .Favorizovana su djeca čiji roditelji su potplaćivali trenere.Ovo govorim za cijelu državu.Mani ovdje komunističke propagande FK Gorki koji "tele zakolju zbog kile mesa".A kad u prvom kolu proljeća prime tri baje dok si reko piksna ,onda imaju alibi u poznatoj priči kako je pet junira i šest kadeta bilo na rosteru.Ja voim u toj utakmici pobijediti a oni nek broje svoje talente dok ne frljacnu u 1.Federalnu.Treba da se nakloniš u znak poštovanja što jedan igrač ekstra klase(reprezentativac Srbije) dolazi za hater Husrefa a ne radi imena FK Tuzle.Podrška Husrefu i Azmiru.Dole komunistički kolaboracionisti i njihova marksističko -faraonska propaganda.

DOBRO DOŠAO U TUZLACITY DARKO LAZIĆU .ŽELJNO TE OČEKUJEMO I RADUJEMO SE DA ĆEŠ BITI JEDAN OD NAS BRATE NAŠ.
Autobus polovnjaka iz Srbije je prodefilovao uzelo novac i nakon par mjeseci raskid ugovora. Nadam se da će Lazić ako potpiše biti drugačiji. E sad da dolazi iz poštovanja i ljubavi to sigurno nije već zbog novca. Lijepo je nama pričati i zagovarati kvalitet a jedan čovjek ovo sve iz ljubavi radi. I to samo ulaganja bez da je marke dobio od transfera iz toga razloga zagovaram mlade igrače ne mora bit pet neka stalno bude bar jedan u prvoj postavi.
Ti ovdje napadaš Husrefa Musemića jer ga On dovodi.Pričaš o autobusima igračai z Srbije.Ja te pozivam da ih imenuješ . Sve id a je to tako košto ti želiš bez ikakve analitike reći,nemaš pravo da Musemiću pripisuješ ono što je radio neko prije njega .Musemića ćeš vidjeti na djelu i drugi put kad si već bio bez očiju prvi put kad je bi u Gorkom.I tada su igrači dovođeni i igrao se najbolji fudbal u državi.To vi marksisti Faraonovi sad da bi se njemu dopali falite "model" Gorkog .Pa vi ste smiješni ljudi.Zašto ne komentirate Faraonovo otvoreno pišanje po tuzlacima i javno zajebavanje i ismijavanje ljubitelja fudbala sa stadionom.Šta vas ima briga da bude kako Husref i Azmir sastavljaju ekipu.Mi ne trošimo novac poreskih obveznika i mi porez uredno plaćamo..Da neće uzet možda model Gorkog.Prestanite napadati čovjeka a prvenstvo i takmičenje za Kup nisu ni počeli.Svako vaše udaranje po"Srbijancima" je ispoljavanje tegobe štoje došao Husref I ŠTO SMO KONAČNO U POZICIJI DA KRENEMO PREMA GORE.Kako ljudi olako izgovaraju riječi a da ih prethodno ne izvagaju Bože mili.......
Ja nisam uopće spomenuo Husrefa nit mi je toliko bitan. Kao i svaki drugi trener imat će moju podršku dok je bude zaslužio. Ne pada mi napamet da ga unaprijed niti kritikujem niti hvalim. Vrijeme, odnosno rezultati će sve reći. Konstatacija se odnosi na dosadašnje trenere i one koji su dovodili srbijanske polovnjake. Dozvoli da i drugi na forumu može nešto napisat i mislit drugačije. Zbog toga i postoji ovaj forum. I ovaj neodlazak igrača na pripreme je ishitreno planiranje. Neko je trebao unaprijed znati da Bađi neće dobit vizu. On nam je jako važan igrač kasnio je s pripreme i ovo sad znači automatski ga nema u kombinaciji za prvi tim.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 05 feb 2021, 18:56

Ne treba plaho hvalit ,polahko..

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 20:35

"Autobus polovnjaka iz Srbije je prodefilovao uzelo novac i nakon par mjeseci raskid ugovora. Nadam se da će Lazić ako potpiše biti drugačiji. E sad da dolazi iz poštovanja i ljubavi to sigurno nije već zbog novca. Lijepo je nama pričati i zagovarati kvalitet a jedan čovjek ovo sve iz ljubavi radi. I to samo ulaganja bez da je marke dobio od transfera iz toga razloga zagovaram mlade igrače ne mora bit pet neka stalno bude bar jedan u prvoj postavi. "

Tvoj post je reprilka na Darka Lazića i evidentno je da se odnosi na Husrefa.Tu si spomenuo autobus.Čak si čovjeku "prigovorio" da dolazi da igra za platu a ne iz poštovanja i ljubavi.?? Sad kažeš da govoriš o onim prije??.Znači ,od imena ja vidim da jedino spominješ Lazića. U redu tvoje mišljenje, ali ,ako si spomeuo autobus i sad kažeš da govoriš o onim prije pa red bi bio s tvoje strane navesti imena kako struke koja je dovodila tako i imena igrača.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 feb 2021, 21:14, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 21:01

emir012 je napisao/la:
05 feb 2021, 17:07
tuzlac je napisao/la:
05 feb 2021, 15:16
emir012 je napisao/la:

1. PROLJETNO KOLO
2.HNL

LJESTVICA

2. Dugopolje 17 +8 29
3. Opatija 17 +5 29

1. PROLJETNO KOLO

Triglav- Nafta

Smoo dragi Allah zna sta je poenta tih tvojih postova...

https://www.prvaliga.si/tekmovanja/?id_menu=101

Gorica 15:00 Koper Sobota, 13.februar 2021 | Nova Gorica, Športni park Nova Gorica
Ako Koper igra utakmicu 2.kola u srijedu 13.02. onda si ti u pravu i nema govora da ćemo mi igrati kontra njih.Jedino ako nemaju i drugi tim.
Hvala ti.
................................................20.kolo ,10.02.21. 18:30 NK Koper - NK Olimpija Ljubljana
Ja sam na sportsportba pronašao ovako: 21.kolo , 24.02.21.17:00 ND Gorica - NK Koper

https://sportsport.ba/raspored/fudbal/s ... ovenije/18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo za Bađija mi nije baš najjasnije.Zašto mu nije izdata viza za ulazak u Hrvatsku?.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 21:54

PLAVI STIGLI U UMAG
Nakon višesatnog putovanja ekspedicija Plavih je stigla na odredište.
Put je protekao u najboljem redu. Igrači su nakon dugog putovanja i večere, zaputili se u svoje sobe na odmor a već sutra se nastavlja rad.
slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 feb 2021, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 21:56

Husić o Slobodi, ponudi za ulazak u upravu Želje, Ćiri, Husrefu, Vici i svemu što jeste bh. fudbal

Prvi čovjek Tuzla City gostovao u našoj Garaži
Gost nove epizode podcasta SportSport.ba "Moja garaža - moja pravila" bio je Azmir Husić. Čovjek koji već godinama ulaže u bosanskohercegovački fudbal i koji će vjerovatno od marta biti član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH.

05.02.21. 21:25
INTERVJU
A. Beganović

SULTAN

VELIKI VEZIR
slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 feb 2021, 23:03, ukupno mijenjano 3 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 feb 2021, 23:16

---------------------------------KLIKNI NA (LIVE)

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 feb 2021, 13:43

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 feb 2021, 23:08, ukupno mijenjano 11 puta.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 06 feb 2021, 18:35

Haman se odustalo od Lazića, jer nema smisla dovoditi igrača nakon obavljenih priprema. Ako se transfer ne dogodi do ponedjeljka mislim da se neće ni realizovati.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 feb 2021, 18:52

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 feb 2021, 22:49

Čestitamo Doffo!!
slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 feb 2021, 22:52

INTERVJU . Hrvoje Barišić
[url [/url]
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 feb 2021, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 feb 2021, 23:00

tcity055 je napisao/la:
06 feb 2021, 18:35
Haman se odustalo od Lazića, jer nema smisla dovoditi igrača nakon obavljenih priprema. Ako se transfer ne dogodi do ponedjeljka mislim da se neće ni realizovati.
Slažem se .Mada ova šutnja kao da nešto govori.Ali ponedeljak je zadnji rok.Pa kad ćemo ga registrovati?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.