Ali i na ovom forumu su vecinom ovako nepismeni. Ruzio sam ih svojevremeno a onda skontao da je rijetkost naci pismenog. Da apsurd bude veci, najpismeniji im je lik iz Svrakinog.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Važno je, da oni broje zareze !Steven11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 20:21Ali i na ovom forumu su vecinom ovako nepismeni. Ruzio sam ih svojevremeno a onda skontao da je rijetkost naci pismenog. Da apsurd bude veci, najpismeniji im je lik iz Svrakinog.

švrakino je enigma, do prije jedno dvije godine sam bio ubijeđen da je pitar i da trola da je navijač željkana 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Giovinco čeka Tatara.
Bice zanimljivo prvenstvo.
Niko vise ne odskace milimetra.
Neka najbolji pokupi kajmak.
Samo da se onaj cobanin iz sumske ne umjesa.
Niko vise ne odskace milimetra.
Neka najbolji pokupi kajmak.
Samo da se onaj cobanin iz sumske ne umjesa.
-
- Kontakt:
POLJIMIASteven11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 20:21Ali i na ovom forumu su vecinom ovako nepismeni. Ruzio sam ih svojevremeno a onda skontao da je rijetkost naci pismenog. Da apsurd bude veci, najpismeniji im je lik iz Svrakinog.

-
- Kontakt:
Izbrisite ovu temu, ovakvu vec imamo u pl prepucavanja
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta bi vi dali da dobijete barem 100.000 KM 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Lik hladno sa nase teme citirao moj post...
Da kone "drma" kriza ne bi odbili prvu ponudu od 150 pa poboljsnu od 200k eura, kontas labavi ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakvi ste parmaci
Nego lijepo izgledaju oni seati ispred ase, parkiran sve jedan do drugog, valjda krene narednih dana u medijima priča o tome i Jahiću

Nego lijepo izgledaju oni seati ispred ase, parkiran sve jedan do drugog, valjda krene narednih dana u medijima priča o tome i Jahiću

- Antipolitika3
- Kontakt:
Sarajevo dosta oslabljeno u nastavku mada imaju dobru zalihu bodova stoga titula nije upitna no ipak je zalosno vidjeti kako za mizerne novce najbolji igraci odlaze iz BiH prvom prilikom i to u egzoticne zemlje i lige.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Matoriiiiii furajuuu se respiratoriiiii, matoriiiiiii
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:06Sarajevo dosta oslabljeno u nastavku mada imaju dobru zalihu bodova stoga titula nije upitna no ipak je zalosno vidjeti kako za mizerne novce najbolji igraci odlaze iz BiH prvom prilikom i to u egzoticne zemlje i lige.
Po čemu je mizerna cifra za igraca kojem ističe ugovor za 4 mjeseca (tataru) a rahmanu 5, pa zvezda je jednog Spiridonovica dala turcima za sličnu cifru kao mi Rahmana.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Prelazimo sad na Skode.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nitko od nas te cifre ne vidi na papiru sa pečetom radnika Niša sve je to pretpostavka tko koliko za koga dobije.Rule_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:12Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:06Sarajevo dosta oslabljeno u nastavku mada imaju dobru zalihu bodova stoga titula nije upitna no ipak je zalosno vidjeti kako za mizerne novce najbolji igraci odlaze iz BiH prvom prilikom i to u egzoticne zemlje i lige.
Po čemu je mizerna cifra za igraca kojem ističe ugovor za 4 mjeseca (tataru) a rahmanu 5, pa zvezda je jednog Spiridonovica dala turcima za sličnu cifru kao mi Rahmana.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisli napises nesto na ovoj temi a da nije vezano za Sarajevo. Koja opterecenost
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.