Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Na Mercedesu C 200 2005 face lift, zablokirao mi je sat (vrijeme) na displeju (board comp) i stalni pokazuje istu vrijednost 10:38, probao sam ga podesiti preko settingsa ali se ne može vrijednost promjeniti , datum mogu mijenjati ali vrijeme je konstantno isto. Resetovao sam settings na fabricke postavke ali i dalje je vrijeme isto. Da li je neko imao slična iskustva i da li zna šta bi moglo biti u pitanju ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Raja hitno mi treba pomoc.Jucer mi se zavukla macka pod haubu i uzasno je smrdilo nakon par sati.Navecer ja haubu otvorim kad macka krepala.Izvadim ja nju,ali sad smrad ubi u autu.Cim upalim grijanje smrad krene u autu.Cime bi mogao eliminisati smrad ako neko zna??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Operi motor i pusti ventilaciju na maximum jedno 5-10 min neka izađe smrad iz sistemaDamirT je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:33Raja hitno mi treba pomoc.Jucer mi se zavukla macka pod haubu i uzasno je smrdilo nakon par sati.Navecer ja haubu otvorim kad macka krepala.Izvadim ja nju,ali sad smrad ubi u autu.Cim upalim grijanje smrad krene u autu.Cime bi mogao eliminisati smrad ako neko zna??
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ProbacuSlobodas je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:38Operi motor i pusti ventilaciju na maximum jedno 5-10 min neka izađe smrad iz sistemaDamirT je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:33Raja hitno mi treba pomoc.Jucer mi se zavukla macka pod haubu i uzasno je smrdilo nakon par sati.Navecer ja haubu otvorim kad macka krepala.Izvadim ja nju,ali sad smrad ubi u autu.Cim upalim grijanje smrad krene u autu.Cime bi mogao eliminisati smrad ako neko zna??

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- alan_kardec
- Kontakt:
može li dijagnostika da pogriješi pređenu kilometražu vozila?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Rip macka.DamirT je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:33Raja hitno mi treba pomoc.Jucer mi se zavukla macka pod haubu i uzasno je smrdilo nakon par sati.Navecer ja haubu otvorim kad macka krepala.Izvadim ja nju,ali sad smrad ubi u autu.Cim upalim grijanje smrad krene u autu.Cime bi mogao eliminisati smrad ako neko zna??
Zamijeni i filter kabine kad sve procistis
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Ne bi trebala .alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:51može li dijagnostika da pogriješi pređenu kilometražu vozila?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- alan_kardec
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:00Ne bi trebala .alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:51može li dijagnostika da pogriješi pređenu kilometražu vozila?
Onda sam ga nayebo

Nedavno mi otišao senzor radilice na stilu, samo se auto ugasi u sred vožnje i nmg ga upaliti. Došlepam ga do majstora, poveza ga ljudina na dijagnostiku, pokazuje mi cifru na displeju onom i smije se.
858 tisuća km. Mašala

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:06bombaysaphire je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:00Ne bi trebala .alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:51može li dijagnostika da pogriješi pređenu kilometražu vozila?
Onda sam ga nayebo![]()
Nedavno mi otišao senzor radilice na stilu, samo se auto ugasi u sred vožnje i nmg ga upaliti. Došlepam ga do majstora, poveza ga ljudina na dijagnostiku, pokazuje mi cifru na displeju onom i smije se.
858 tisuća km. Mašala![]()
![]()

Auuuuuuu pa kako si ga kupio ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- alan_kardec
- Kontakt:
96000 bilo na satu, msm znao sam da je vraćan sat, al nisam mislio da je baš toliko

Što je najgore, kad sam ga kupovao vozio sam ga na dijagnostiku, i lik mi ništa nije reko za kilometražu, našao mi je nekih greški ovo ono al km nije pominjao.
Ma nek ide u qrac, isplatio mi se, nikad me nije ostavio nigdje, a išao sam svugdje sa njim, more, Bg.... zet pičio u Bukurešt sa njim, 900 km u jednom pravcu, nikad ništa...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
To je najbitnije , da dobro služi . Koliko sada ima na satu , lažnih kilometara ?alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:3196000 bilo na satu, msm znao sam da je vraćan sat, al nisam mislio da je baš toliko![]()
Što je najgore, kad sam ga kupovao vozio sam ga na dijagnostiku, i lik mi ništa nije reko za kilometražu, našao mi je nekih greški ovo ono al km nije pominjao.
Ma nek ide u qrac, isplatio mi se, nikad me nije ostavio nigdje, a išao sam svugdje sa njim, more, Bg.... zet pičio u Bukurešt sa njim, 900 km u jednom pravcu, nikad ništa...
Izbaci mi na bordu Check break pads. Ali ne primijetim nikakvu razliku u kocenju. Vidim po forumima da dosta ljudi ima problem s tim i da je u pitanju neki konektor na senzoru? Postoji li neki nacin da sam to provjerim
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Moze biti da je prekinut dzek taj, iako se nizu istrosile, sagni se i pogledaj visi li ti sta oko plocica

- alan_kardec
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:46To je najbitnije , da dobro služi . Koliko sada ima na satu , lažnih kilometara ?
160000

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zar se ne može kupoprodajni ugovor u tom slučaju poništiti i tražiti povrat novca? Meni je u ugovoru svaki put stajala kilometraža auta baš iz tog razloga. To je haman milion kilometara vraćenih 

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
A furaš me oca mi , niđe vezealan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:32bombaysaphire je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:46To je najbitnije , da dobro služi . Koliko sada ima na satu , lažnih kilometara ?
160000![]()

- AshburtonG
- Kontakt:
Koje auto je po vama best buy za nekih max 25k modernih? Dakle, limuzina ili lim. coupe, te izmedju 190-250ks.
Gledao sam 508 GT benzin 225ks, te ne znam da li postoji ljepsi auto trenutno na trzistu, do nekih 30k. Sto se tice performansi, nisam ga vozio, ali sam bio u njemu i osjecao sam se kao u napucanoj E klasi.
Gledao sam 508 GT benzin 225ks, te ne znam da li postoji ljepsi auto trenutno na trzistu, do nekih 30k. Sto se tice performansi, nisam ga vozio, ali sam bio u njemu i osjecao sam se kao u napucanoj E klasi.
Ipak, Daimlerovi kamioni su najprodavaniji, te po kvaliteti zadnjih godina sami vrh.Novi MAN TGX osvojio je prestižnu titulu International Truck of the Year 2021.
Ovo priznanje od 1977. dodeljuje međunarodni žiri sastavljen od 24 urednika i novinara specijalizovanih magazina.
Žiri testira kamione koji su se na tržištu pojavili u protekloj godini i ocenjuje koji od njih je dao najveći doprinos na području efikasnosti, sigurnosti, troškova vlasništva, kao i komfora za vozača. MAN TGX je osvojio ukupno 155 bodova i tako nadmašio konkuretski Volvo FH.
Nova MAN TGX linija predstavlja veliki korak napred u pogledu udobnosti, sigurnosti, efikasnosti potrošnje goriva, povezanosti i human-machine interfejsa, navodi se u saopštenju žirija.
Daimlerov kamionski i autobusni odjel donio je 40,2 milijardi eura prihoda u 2019. godini, prema godišnjem izvješću tvrtke. Tržišni je lider u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji, s više od 100 000 zaposlenika te brandovima Mercedes-Benz, Freightliner, Western Star, Setra, Unimog, Thomas Built Buses, Fuso i BharatBenz. U 2019. je globalno prodao 488.521 vozilo i te godine ostvario 2,46 milijardi eura dobiti prije poreza.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
kad skrecem tipa na nekih 20-30 kmh cuje mi se neko pucketanje, nesto kao da drobi. da li neko zna sta bi to moglo biti?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], VolimBiH96 i 6 gostiju.