Jarane, ti malo teorije zavjere moras smanjiti.

Sve sto je lose neka izadje u javnost slobodno. Bolje i to da se na vrijeme reaguje nego pod tepih.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jarane, ti malo teorije zavjere moras smanjiti.
Ljoze nemoj zezati. Skrivaju svi svoje aferime jedino se o nama razglaba po brijačnicama.
Pa bolje je onako se praviti ko ovi iz Sarajeva kao perfektno pa malo, malo nesto lose izadje. Ako je lose, lose je i treba se znati. Ne cirkus praviti kuknjavom, ali ne i glumiti.SudoHusika je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:12Ljoze nemoj zezati. Skrivaju svi svoje aferime jedino se o nama razglaba po brijačnicama.
Shvatam ja da se ljudi ljute kada se za njega govore ružne stvari, vezuju neki odvratni nadimci i dovodi ljubav prema Želji. Ja prvi kad to vidim muka mi bude. Ali realno je da nije uspio napraviti ekipu za pet prelaznih rokova od kako je ovdje koja će ako ništa moći igrati i uigrati se na našem terenu. Da tu imamo prednost i da nam niko ne može ništa, a ne da svako selo dodje i nosi bodove sa Grbavice. Nije dobro izbalansirao iskusnije i omladinu. Spora smo ekipa, jako spora. Nemamo jasnu sliku naših prvih 11, stalno se nešto rotira, i dalje imamo isti problem da prvi primamo go pa se pokušavamo vaditi. Vidjećemo kako će se odraditi proljetni dio. Konkurenti za Evropu su nešto mijenjali, dodavali igrače, neki i trenere, ako im eksperiment uspije biće jako teško. Od nas znamo šta da očekujemo, pokoji bljesak, pokoju katastrofu i srednju žalost u prosjeku.
To je to.Dejan1921 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:16Shvatam ja da se ljudi ljute kada se za njega govore ružne stvari, vezuju neki odvratni nadimci i dovodi ljubav prema Želji. Ja prvi kad to vidim muka mi bude. Ali realno je da nije uspio napraviti ekipu za pet prelaznih rokova od kako je ovdje koja će ako ništa moći igrati i uigrati se na našem terenu. Da tu imamo prednost i da nam niko ne može ništa, a ne da svako selo dodje i nosi bodove sa Grbavice. Nije dobro izbalansirao iskusnije i omladinu. Spora smo ekipa, jako spora. Nemamo jasnu sliku naših prvih 11, stalno se nešto rotira, i dalje imamo isti problem da prvi primamo go pa se pokušavamo vaditi. Vidjećemo kako će se odraditi proljetni dio. Konkurenti za Evropu su nešto mijenjali, dodavali igrače, neki i trenere, ako im eksperiment uspije biće jako teško. Od nas znamo šta da očekujemo, pokoji bljesak, pokoju katastrofu i srednju žalost u prosjeku.
Ma dat mu 6 mjeseci i sacekat do jula da vidimo da li ce regulisati dugove Zelje kako je obecao,ako ne rijesi sta je obecao ne smije biti ni minut vise na funkciji predsjednika,nikakva izvlacenja tad ne treba slusati,odma noga.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:20Najiskrenije se nadam da ovo nije sema da se preplaceni dio love od respiratora vrati nazad u drzavu i da se opere preko nas. Sve mi vise smrdi na tako nesto.. Ovaj Ceric je mutan ko Miljacka..Robust je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:16
imamo mi vecih problema od ekipe ako ovo ode na daljni postupak jer ovaj lik iz Kine je milion posto clan naseg upravnog odbora znači moguce dvojicu bi mogla ganjati nasa drzava pored svih cirkusa koji su nas zadesili samo nam jos ovo treba
treba i o ovome razmisljati sta ako ovu dvojicu bude cekala sipa na aerodromu i posjeta direkciji i de luxe smjestaju na anexu![]()
![]()
Nikad ga nisam nazvao pogrdnim imenom, niti cu. Ja sam svom djetetu dao po njemu ime i ima moje postovanje za sve dobro sto nam je donio, ali on je najveci krivac za trenutnu situaciju koja je proizlasa iz djelovanja u zadnje dvije godine.. U zadnje dvije godine sve je uradio lose, od govora na skupstini, preko nekog slavlja dok se velikom broju navijaca zeludac okretao od muke.. U ove dvije godine kako je tu jedino dobro vrijedno pomena su pobjede u derbijima.. Ostalo sve odron..Dejan1921 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:16Shvatam ja da se ljudi ljute kada se za njega govore ružne stvari, vezuju neki odvratni nadimci i dovodi ljubav prema Želji. Ja prvi kad to vidim muka mi bude. Ali realno je da nije uspio napraviti ekipu za pet prelaznih rokova od kako je ovdje koja će ako ništa moći igrati i uigrati se na našem terenu. Da tu imamo prednost i da nam niko ne može ništa, a ne da svako selo dodje i nosi bodove sa Grbavice. Nije dobro izbalansirao iskusnije i omladinu. Spora smo ekipa, jako spora. Nemamo jasnu sliku naših prvih 11, stalno se nešto rotira, i dalje imamo isti problem da prvi primamo go pa se pokušavamo vaditi. Vidjećemo kako će se odraditi proljetni dio. Konkurenti za Evropu su nešto mijenjali, dodavali igrače, neki i trenere, ako im eksperiment uspije biće jako teško. Od nas znamo šta da očekujemo, pokoji bljesak, pokoju katastrofu i srednju žalost u prosjeku.
Nemoj to pisati,počet će ti se smijati ovi Amarovi uljezi....Oni još misle da smo mi neka silaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:13Ma sve će nam se poslije Derbija reci.Ne vrijedi više glavu razbijati.Tada će navijači morati uzeti učešća u svemu ovome.
Prije par dana si poceo pisati na ovoj temi i od deset postova devet protiv Amara, i šta kažeš tu si zbog Želje?Muksi123 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 20:28Nemoj to pisati,počet će ti se smijati ovi Amarovi uljezi....Oni još misle da smo mi neka silaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:13Ma sve će nam se poslije Derbija reci.Ne vrijedi više glavu razbijati.Tada će navijači morati uzeti učešća u svemu ovome.![]()
![]()
![]()
Ma Mrki, treba samo ignorisati pacijente, nisu vrijedni pažnje uopšte, da li bili sankcionisani ili ne.MrkiMedo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:15I dedo ti je za torpedo navijao.
@Ljoze nemaju smisla neke stvari na forumu. Ja znam da nije do tebe, al mozes vala i poslati poruku adminu. Ja sam X puta prijavljivao pojedince, al bez ikakvog odgovora. Postujem svacije misljenje, nisam tvrdoglav, al nema smisla ovakvo
Apsolutno!VeteranSA je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:18Ma Mrki, treba samo ignorisati pacijente, nisu vrijedni pažnje uopšte, da li bili sankcionisani ili ne.MrkiMedo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:15I dedo ti je za torpedo navijao.
@Ljoze nemaju smisla neke stvari na forumu. Ja znam da nije do tebe, al mozes vala i poslati poruku adminu. Ja sam X puta prijavljivao pojedince, al bez ikakvog odgovora. Postujem svacije misljenje, nisam tvrdoglav, al nema smisla ovakvo
Ne mješaj te dvije stvari. Ja sam bio protiv dolaska Amara, a isto tako podržavam Cerića i ovaj UO jer su trenutno jedina opcija. I gdje ja spadam?SSR je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:25Kome do sada nije bilo jasno da se vodi sistematska kampanja kako protiv Želje tako i protiv Cerića mislim da mu je sada sve jasno
Od onih koji su bili u klubu do dolaska Amara 2018 do pitara koji na sve moguce nacine pokusavaju udariti na Cerića
Dovoljno je vidjeti ko je na portalu Oslobođenja uvukao njegovo ime u cijelu priču i onda su svi ostali mediji poceli prenositi isto
Traje to sve od dolaska Cerica samo sto se sa foruma sada ipak diglo na malo viši nivo
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 35 gostiju.