Treba Pjanketa tivra da dodaje napredIlCapitano je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:14Ronaldo ide sam na golmana, dodaj nekad naprijed pizdurino![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Treba Pjanketa tivra da dodaje napredIlCapitano je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:14Ronaldo ide sam na golmana, dodaj nekad naprijed pizdurino![]()
Ne treba. Pjanke je ispuhao i trebao otići, nije osporio niko nikad.jelle je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:29Treba Pjanketa tivra da dodaje napredIlCapitano je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:14Ronaldo ide sam na golmana, dodaj nekad naprijed pizdurino![]()
![]()
Vezni red pregažen, ali vođa veznog reda bez jednog driblinga ili lopte naprijed, bez jedne šanse kreirane, 1/4 uspješna starta, tri puta predriblan, jedna oduzeta lopta u cijeloj utakmici, bez šuta - doktorski
U Allegri mode-u smo znači, i navijači, a i Pirlo.FabioParatici je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:25Samo je rezultat bitan u ove 3 tekme u 7 dana, nista vise.
Kakvi su ostali on je doktor ... Kome ce kreirat kad se niko ne otvara ...Ronaldo sve sto se otvorio po 3 m u ofsajdu ... Krila se sakrila , vise ganjaju njihove bekove ... Uglavnom nije prodo ni jednu loptu kao sto radi Bentacur kad igra zadnjeg veznog sto je najvaznije ...IlCapitano je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:43Vezni red pregažen, ali vođa veznog reda bez jednog driblinga ili lopte naprijed, bez jedne šanse kreirane, 1/4 uspješna starta, tri puta predriblan, jedna oduzeta lopta u cijeloj utakmici, bez šuta - doktorski![]()
Znači što su ostali krš, a on zna poneku osnovu fudbala kako treba to ga čini doktorskim?jelle je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:45Kakvi su ostali on je doktor ... Kome ce kreirat kad se niko ne otvara ...Ronaldo sve sto se otvorio po 3 m u ofsajdu ... Krila se sakrila , vise ganjaju njihove bekove ... Uglavnom nije prodo ni jednu loptu kao sto radi Bentacur kad igra zadnjeg veznog sto je najvaznije ...IlCapitano je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:43Vezni red pregažen, ali vođa veznog reda bez jednog driblinga ili lopte naprijed, bez jedne šanse kreirane, 1/4 uspješna starta, tri puta predriblan, jedna oduzeta lopta u cijeloj utakmici, bez šuta - doktorski![]()
Kakvom mržnjom? Koji razlog imam da mrzim Arthura? Mandžu i Higuaina nisam mogao smisliti prije nego su došli, pa sam jednog zavolio, drugom dao šansu i podržavao dok je bio koristan. Apsolutno nikad mi nije bilo bitno ko i gdje igra dok Juventus pobjeđuje. Zaobiđi me s tim glupostima.
1. Sifilis boy zato što jeste, ništa slagao nisam.jelle je napisao/la: ↑06 feb 2021, 20:04Ma od kad je dosao poceo s tim sifilis boj ... Pametnome dosta ... Jedva cekas sa ga popljujes ... Nista nije specijalno pokazao kao ni citava ekipa ...al opet u takvoj ekipi je bio medju najboljim ...opet kazem kad vidim Bentu i prodavanje lopti kao protiv intera i onda Arthura odma sam mirni ...ne mora nikad dodat u prostor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.