FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jao ovdje se sve zna. I koje dao pare, i u kojim apoenima su isplaćeni. Jesu li imali dovoljno pfeninga da isplate iza zareza.? Isto babe tracare
moSa ljoŽe
- svrakino1921
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:26Za mene Stilic i Bekric su svoje zavrsili. Daj nekom mladjem.
Veselinovic jedino dobro sto je uradio povratna lopta Ericu pri centarsutu Zrinjskog u nasem kaznenom prostoru.
@Braco bek i nista vise.

Komentar za Veselog
Al i ja se syebah kad je spusti golmanu u ruke onako bas rutinski

Evropa nam je u ovom trenutku ko dupla.
Joj jesmo mlitavi to je za nepovjerovat,ko da žene igraju i to U17.
-
- Kontakt:
Al onaj visoki pritisak na Jakovljevica kad proleti pored njega je za potez godine.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:28samoposmatram je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:26Za mene Stilic i Bekric su svoje zavrsili. Daj nekom mladjem.
Veselinovic jedino dobro sto je uradio povratna lopta Ericu pri centarsutu Zrinjskog u nasem kaznenom prostoru.
@Braco bek i nista vise.![]()
![]()
![]()
![]()
Komentar za Veselog
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisam to upratiosamoposmatram je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:32Al onaj visoki pritisak na Jakovljevica kad proleti pored njega je za potez godine.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:28samoposmatram je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:26Za mene Stilic i Bekric su svoje zavrsili. Daj nekom mladjem.
@Braco bek i nista vise.![]()
![]()
![]()
![]()
Komentar za Veselog
![]()

Vani sam
Pa na mob gledam povremeno
Al mogu mislit
da je docekati dan da iz zelje ode ovaj kloc veseli i njegov jaran kosoric
Ne znam fkt sta se mora desiti da Kosoric izleti iz prvog tima. Na stranu sve stvari da on voli, da je godinama clan, da je borben, al hvala ljudino i ne ide ovo vise ovako. Nema smisla.
On, Sinisa i Stilic da bog sacuva. Mesa i Celikovic ce biti dobar duo, Celikovic puno bolji od Boje
On, Sinisa i Stilic da bog sacuva. Mesa i Celikovic ce biti dobar duo, Celikovic puno bolji od Boje
Zna se ko je koga puniolijevapolutka je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:28Jao ovdje se sve zna. I koje dao pare, i u kojim apoenima su isplaćeni. Jesu li imali dovoljno pfeninga da isplate iza zareza.? Isto babe tracare
Ne zadovoljni smo što na pripremim utakmicama ne možemo dobiti Zrinjskog 10-0 i tako
fakat mi ovi nisu jasni ali šta je tu je
MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:22Pripremne utakmice su najnebitnija moguca stvar u kreiranju bilo kakve slike.. Mi znamo koliko ova ekipa moze.. Znali su to pokazati i u ovoj sezoni.. Kad hoce ravnopravni smo sa konkurentima, pa i bolji.. Kad nece ne znaju ni Krupi sutnuti na gol.. S obzirom na problematiku i koliko im love plivaju dobro i trckaraju..

-
- Kontakt:
Ovo je nista ni sa cim, neka nam je sa srecom u nastavku prvenstva
Ja ne znam sta treba uraditi da zamjeni Šehica , pa ljudi su sve napravili zahvaljujuci njemu
-
- Kontakt:
Sinisa voli Želju, šuti i ne pljuje klub... ide novi ugovor na 3 god aBd 

Dajte komentatoru casu vode i kocku secera
-
- Kontakt:
Prije te igrac nije smio krivo pogledati. Danas te stila i ekipa pisa kad stigne.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, marcoroick i 31 gost.