Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Za_raju » 04 jan 2011, 19:04

Opet Besic kriv za gol ovaj put se odbila od njegovu nogu otisla do napadaca Al Wasi-a i zna se mat...
Besic je definitivno za zadnjeg veznog ne za stopera...
Nadat se je da ce to trener Hamburga sto prije shvatiti jer moglo bi pogubno za Muhameda ako ga nastavi forsirati na stoperu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 19:19

Za_raju je napisao/la:Opet Besic kriv za gol ovaj put se odbila od njegovu nogu otisla do napadaca Al Wasi-a i zna se mat...
Besic je definitivno za zadnjeg veznog ne za stopera...
Nadat se je da ce to trener Hamburga sto prije shvatiti jer moglo bi pogubno za Muhameda ako ga nastavi forsirati na stoperu...
Pa zar opet? :(
Definitivno igrač za zadnjeg veznog, ovako ga samo trener može uništiti.. :evil: :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 jan 2011, 19:39

Prvenstveno losa igra cijele ekipe, a Besic se takodjer uklopio u to sivilo. Moglo bi se pricati o tome je li ono bio penal ili ne, ali kod drugogo gola zajedno s Rinconom je ispao smjesan. Takodjer je imao par pogresnih dodavanja koji bi se u Bundesligi skupo naplatitli. Besic mora malo primjeniti svoju tvrdoglavost i tvrdnju da najbolje igra za stoperskoj poziciji jer to utakmice pokazuju da nije slucaj, za poziciju veznog igraca nedostaje njemu jos misica, i ja njega kao Cardoso trener druge ekipe HSV-a vidim na poziciji desnog beka. Ima brzinu i dobar pregled igre, i za njega bi najbolje bio da odstupi od zelje da igra na stoperskoj poziciji jer ovako samo moze upropastiti karijeru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 04 jan 2011, 19:40

Negdje sam procitao da Veh trazi novog stopera u januaru....dali ce to gurnuti Besica na bek ili zadnjeg veznog ili ga totalno istisnuti iz tima vidjetcemo.....
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2011, 20:58

amerosm je napisao/la:Prvenstveno losa igra cijele ekipe, a Besic se takodjer uklopio u to sivilo. Moglo bi se pricati o tome je li ono bio penal ili ne, ali kod drugogo gola zajedno s Rinconom je ispao smjesan. Takodjer je imao par pogresnih dodavanja koji bi se u Bundesligi skupo naplatitli. Besic mora malo primjeniti svoju tvrdoglavost i tvrdnju da najbolje igra za stoperskoj poziciji jer to utakmice pokazuju da nije slucaj, za poziciju veznog igraca nedostaje njemu jos misica, i ja njega kao Cardoso trener druge ekipe HSV-a vidim na poziciji desnog beka. Ima brzinu i dobar pregled igre, i za njega bi najbolje bio da odstupi od zelje da igra na stoperskoj poziciji jer ovako samo moze upropastiti karijeru.
@amere ja sam to nakon prvog meca odgledanog rekao.Bolje i Vedu staviti na stopersku poziciju nego njega.
Defanzivni vezni ili eventualno bek i to bi bilo to.Ali opet bolje za njega defanzivnog veznog da igra i u HSV,jer bi ovako morao da mjenja pozicije u repci jednu a u klubu drugu.A to ponekad nije dobro rjesenje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jan 2011, 21:10

Nisam neki strucnjak, da mogu vec sad ocjenjivati, kakav ce ovaj momak biti stoper, jer je jos veoma mlad, taman 18 godina navrsio i vec bacen u vatru. Ali kad sam ga vidio u nasoj mladoj reprezentaciji, kako zaustavlja protivnika, pa onda iznosi loptu prvo sto sam pomislio je bilo: Defenzivni vezni. I to kakav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 21:12

Kad bude Mourinho trazio pomocnike treba ga savjetovat da svrati malo kod nas na forum :D

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 04 jan 2011, 21:13

Momak ima 18 god,ako mu se sad ne nadze prava pozicija,NECE NIKAD!!!Nadam se da ce Veh-u doci iz guzice u glavu i staviti momka na zadnjeg veznog :x

EDIT: @L_blancos da nas nema,slagao bih,svi mu mozemo pomoc :P

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 21:16

junioR je napisao/la:Momak ima 18 god,ako mu se sad ne nadze prava pozicija,NECE NIKAD!!!Nadam se da ce Veh-u doci iz guzice u glavu i staviti momka na zadnjeg veznog :x

EDIT: @L_blancos da nas nema,slagao bih,svi mu mozemo pomoc :P
:D :D

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 05 jan 2011, 10:03

zar je i za drugi gol kriv? cini mi se da je skrivio penal.....e moj Muhamede.....

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 06 jan 2011, 00:19

Ne bih kontra samo da budem drugaciji ali po meni je Muhamed ili desni bek ili centarhalf. Ove greske su plod neiskustva i slazem se da je mozda trebao za pocetak biti malo dalje od gola gdje se eventualni kikseve nece direktno odrazavati ne primljene golove. Kada se usteli...drugi Franko Barezi od Muhameda.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 08:36

Lakse ce nastati dvokrilni ormar kad medo zguzi bukvu nego da od Muhameda ispadne novi Franko Barezi...

Forsira se momak bezveze a na nivou je vecine igraca iz premijer lige...Uglavnom njegov maksimalni domet je neki Freiburg ili Duisburg.....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 jan 2011, 09:01

L_blancos je napisao/la:Kad bude Mourinho trazio pomocnike treba ga savjetovat da svrati malo kod nas na forum :D
fakat, sve neki strucnjaci, sreca nam da postoji ovaj forum na kojem mogu sav svoj raskosni talenat pokazivati.. :D
Volim te Bosno!!!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 09:05

Ljudi imaju pravo da kazu ono sto misle...A isto tako citajuci forum ispada da je Brazil mala maca u odnosu na BIH..Sve talenti ebote, kao da smo redovno barem u polufinalu svako takmicenja...Sve neki mladi talenti, milioni, transferi, krac, palac a rezultata ni na vidiku....

evo ovaj Muahmed odlican primjer..Toliko sam cuo o njemu, toliko ga raja hvali i imao sam priliku da ga gledam malo i pogotovo sad ovu zadnju prijateljsku utakmicu...

Ma nema ovdje fudbalera za 100 godina...Drvo...Covjek nema osjecaja, nije za loptu i vozdra....Onaj neuhranjeni arap mu pravi neka bicikla, samo sto se nije srusio na guzicu koliko se jadnik isprepletao i zbunio i ovaj umjesto da mu uzme loptu iz nogu rusi da u po sesnesterca..Drvo...nema mali osjecaja za loptu i moze ga forsirati 100 trenera ali od njega nikad dobar igrac nece biti...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 jan 2011, 09:13

Analitico je napisao/la:Ljudi imaju pravo da kazu ono sto misle...A isto tako citajuci forum ispada da je Brazil mala maca u odnosu na BIH..Sve talenti ebote, kao da smo redovno barem u polufinalu svako takmicenja...Sve neki mladi talenti, milioni, transferi, krac, palac a rezultata ni na vidiku....

evo ovaj Muahmed odlican primjer..Toliko sam cuo o njemu, toliko ga raja hvali i imao sam priliku da ga gledam malo i pogotovo sad ovu zadnju prijateljsku utakmicu...

Ma nema ovdje fudbalera za 100 godina...Drvo...Covjek nema osjecaja, nije za loptu i vozdra....Onaj neuhranjeni arap mu pravi neka bicikla, samo sto se nije srusio na guzicu koliko se jadnik isprepletao i zbunio i ovaj umjesto da mu uzme loptu iz nogu rusi da u po sesnesterca..Drvo...nema mali osjecaja za loptu i moze ga forsirati 100 trenera ali od njega nikad dobar igrac nece biti...
i ti se mozes na ovom forumu forsirati koliko hoces, ali nikad od tebe nece biti analiticara.. :mrgreen:
Volim te Bosno!!!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 06 jan 2011, 12:07

Analitico je napisao/la:Lakse ce nastati dvokrilni ormar kad medo zguzi bukvu nego da od Muhameda ispadne novi Franko Barezi...

Forsira se momak bezveze a na nivou je vecine igraca iz premijer lige...Uglavnom njegov maksimalni domet je neki Freiburg ili Duisburg.....
Njegov maksimalan domet Freiburg ili Duisburg a momak igra u HSV :shock:
Aloooo sta ti gledas i slusas.Otidji malo po njemackim forumima pa procitaj sta njemci pisu za Besica ali i nemoras ti vec znas sve
RIP SALE VILENJAK

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 12:11

A sta je HSV trenutno nego na nivou Bochuma i Freiburga i mislim da on tamo nije ni standardni...Da je to pravi HSV kao od prije par sezona, Besic bi bio presretan da zaigra za HSV II...Nemoj me prcat u mozak....

Volio bih ja da 10000 Bosanaca zaista u svim ligama svijeta al jarane momak je drvo...Ima osjecaj za loptu ko ja za hemijske eksperimente...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 jan 2011, 12:13

Analitico je napisao/la:A sta je HSV trenutno nego na nivou Bochuma i Freiburga i mislim da on tamo nije ni standardni...Da je to pravi HSV kao od prije par sezona, Besic bi bio presretan da zaigra za HSV II...Nemoj me prcat u mozak....

Volio bih ja da 10000 Bosanaca zaista u svim ligama svijeta al jarane momak je drvo...Ima osjecaj za loptu ko ja za hemijske eksperimente...
volio bih znati sta si o dzeki mislio kad je imao 18 godina.. :D
Volim te Bosno!!!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 12:15

xavi26 je napisao/la:
Analitico je napisao/la:A sta je HSV trenutno nego na nivou Bochuma i Freiburga i mislim da on tamo nije ni standardni...Da je to pravi HSV kao od prije par sezona, Besic bi bio presretan da zaigra za HSV II...Nemoj me prcat u mozak....

volio bih znati sta si o dzeki mislio kad je imao 18 godina.. :D
Ja ne iznosim misljenje o nekome koga nisam gledao..Dzeku nisam gleado dok nije stigao u Njemacku i stoga niti sam sta mislio niti sam sta govorio..No Besica sam gledao i to mi je dovoljno da kazem ono sto mislim...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 06 jan 2011, 14:09

previse je rano bilo sta govorit' za besica.. momak koji s nepunih 18 godina dobije priliku u prvoj postavi kluba s najduzom BL tradicijom ima sigurno veliki potencijal, ali na njemu je kako ce taj potencijal iskoristit'... moze se desit' da za dvije, tri godine tumara nedje po 2.BL ili grije klupu nekog ispodprosjecnog kluba u 1.BL, ali isto tako se moze desit' da postane jedan od glavnih defanzivaca u 1.BL... primjera je puno za oba scenarija... podsjecam samo na slucaj kucukovica..mi se mozemo samo nadat' da ce momak nac' svoj put i pruzit' mu podrsku...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.