Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Ima neka crnkinja iz Francuskoj, n'améliore ba bju jer igra sa ovom Hurt i zove se
Johanne Gomis-Halilovic, da hoce dobiti sina ili kcerku. Moguci crnac u nases dresu à da nije naturalizovan/a
Johanne Gomis-Halilovic, da hoce dobiti sina ili kcerku. Moguci crnac u nases dresu à da nije naturalizovan/a
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:29Ima neka crnkinja iz Francuskoj, n'améliore ba bju jer igra sa ovom Hurt i zove se

A ima vec 35. Mozda ne planira.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Gledam neki intervju Marice Gajic, kaze voditelj kako se odlucila igrati za BiH jer je imala ponude Slovenije i Srbije.
Dakle u Sloveniji je igrala, pa je na osnovu toga dobila poziv, a eto Srbija također poslala poziv, bilo kontakta.
Ona ih odbila i to tad kad uopste nasa reprezentacija nije postojala da bi ga, kako kaze ona, naravno prihvatila cim se oformila ponovno
Zadivljen sam iskreno Maricinim stavom i razmisljanjem.
Dakle u Sloveniji je igrala, pa je na osnovu toga dobila poziv, a eto Srbija također poslala poziv, bilo kontakta.
Ona ih odbila i to tad kad uopste nasa reprezentacija nije postojala da bi ga, kako kaze ona, naravno prihvatila cim se oformila ponovno

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Moze li neko objasniti kako ce Jones i Hurt igrati zajedno na EP. Zar nije glupo da je Lojo pozvao obadvije a ne mogu igrati zajedno. Mislim, ono bas sramota da kasnije kazes jednoj da ne moze na EP
Marica je dama, nikad nisam upratio da je kazala nesto lose protiv BHforgempp je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:13Gledam neki intervju Marice Gajic, kaze voditelj kako se odlucila igrati za BiH jer je imala ponude Slovenije i Srbije.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nikako, mozes povesti i jednu i drugu, ali samo se jedne moze naci na spisku, svaka cast ovoj Hurt strasno mekana ruku ali nema sta traziti pored Jones

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- legenda reala
- Kontakt:
Ova Deura i Tavic vise driblaju same sebe nego protivnice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meni je samo drago da su se Lojo i Mara pomirili pa Melisa ne trpi kao objektivno treća najbolja igračica.
Melisa ima ubitacan sut, i preko ruke pogadja kao nista.
Smrsala je poprilicno, osjeti se to i na igri a i vizuelno.
Smrsala je poprilicno, osjeti se to i na igri a i vizuelno.

Ova Babicka mnogo simpaticna 

Nikako mi nije jasno kako ovako slabo rješavaju polaganja pod košem. Naročito ako se malo zalete u 80% slučajeva tu od poena nema ništa 

- legenda reala
- Kontakt:
I meni se svida

Ali igra i dobro, bas gine za svaku loptu, Dzombeta isto najbolji nas play treba vise igrati s najboljom postavom.
Svi smo vidjeli da Melisa moze dosta valjda je i selektor uvidio to.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad je izvlačenje grupa za Euro?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Po mom skromnom mišljenju je Irena Vrančić naš najbolji pglegenda reala je napisao/la: ↑06 feb 2021, 14:25I meni se svida![]()
Ali igra i dobro, bas gine za svaku loptu, Dzombeta isto najbolji nas play treba vise igrati s najboljom postavom.
Svi smo vidjeli da Melisa moze dosta valjda je i selektor uvidio to.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ja mislim da je ona igrala u18 kad se tek oformilo, kad je harun ispočetka krenuo sa mladjim kategorijama. Vidjelo se ispočetka da je to dobro odgojeno dijete. Kasnije i sestra dobila posao na bht pa je bosna još dražaforgempp je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:13Gledam neki intervju Marice Gajic, kaze voditelj kako se odlucila igrati za BiH jer je imala ponude Slovenije i Srbije.

nema potpisa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Protiv Švicarske smo se napatili jer je Magistar Lojo koristio Dzebo umjesto Melise i skoro platio ceh zbog tog poteza te sto nije koristio Dzombetu koja ima daleko bolji pregled igre od Tavic ,a i tavic je vise dvojka nego kec.Domuzin me je prijatno iznenadila i zasluzuje vise minuta.Ali u svakom slucaju cestitke djevojkama na plasmanu ,ipak nije bilo lako nakon 22 h igrati utakmicu bez 3 vazna igrača.
Nase u cetvrtom sesiru,posljednjem za izvlacenje na EP
https://www.fiba.basketball/womenseurob ... -2021-draw
https://www.fiba.basketball/womenseurob ... -2021-draw
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: alemsa, filip13, MElloo, TripleThreat i 24 gosta.