FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

WOLF20
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la WOLF20 » 06 feb 2021, 12:08

Kakva ljudi titula kad ti u ekipi igra Veseli, Kosoric, Lendric dajte malo ozbiljnosti.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 feb 2021, 12:20

MojaMalenkost je napisao/la:
06 feb 2021, 12:07
KANA je napisao/la:
06 feb 2021, 08:53
06 feb 2021, 08:23
Oj Husicu isli na noge da prose.. Koji nivo ocaja i bruke..
ovo je neki od macka drug (davno te je brat skontao) nego koliko godina pratis Zelju ? 4-5 plafon
da si ziv i zdrav mi evo 25 godina idemo na noge i moljakamo za besplatan sistematski pregled
Zeljeznicar ,Klasa radnicka :opaopa: :bih:
Ma ti si kliker samo takav.. Vidi se osebujnost intelekta u svakodnevnom prosudjivanju i kontanju.. Jes, pratim Zelju dva mjeseca. Moze li tako? On nekog provalio.. Samo vi klimajte glavom na svaku mogucu nebulozu..

Husicu isli na noge da prose :tokralju: zemljo otvori se kuknjava
pa sto se bambus stidis uspjesnog bosanskog covjeka :oops: eto koliko si plitak ,znas kakvim mi debilima pusimo **** evo 25 godina da bi dobili jadno sponzorstvo ? nemas ti veze sa zivotom
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 06 feb 2021, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2021, 12:23

KANA je napisao/la:
06 feb 2021, 12:20
KANA je napisao/la:
06 feb 2021, 08:53

ovo je neki od macka drug (davno te je brat skontao) nego koliko godina pratis Zelju ? 4-5 plafon
da si ziv i zdrav mi evo 25 godina idemo na noge i moljakamo za besplatan sistematski pregled
Zeljeznicar ,Klasa radnicka :opaopa: :bih:
Ma ti si kliker samo takav.. Vidi se osebujnost intelekta u svakodnevnom prosudjivanju i kontanju.. Jes, pratim Zelju dva mjeseca. Moze li tako? On nekog provalio.. Samo vi klimajte glavom na svaku mogucu nebulozu..

pa sto se bambus stidis uspjesnog bosanskog covjeka :oops: eto koliko si plitak
Samo klimaj glavom kako su klimaci klimali zadnjih 5 godina:clap:

Mene je najiskrenije sramota sta rade od kluba, pa ti kako hoces. Vrijedjaj, insinuiraj, to je na tvoj obraz.. Mene ne dotice..
Pročepit će negdje.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 feb 2021, 12:28

06 feb 2021, 12:23
KANA je napisao/la:

Mene je najiskrenije sramota sta rade od kluba, pa ti kako hoces. Vrijedjaj, insinuiraj, to je na tvoj obraz.. Mene ne dotice..
davno je tebe brat skontao i tvoje postove :stop: a to sto se stidis uspjesnih nasih ljudi govori kakva si gromada intelektualna :facepalm: covjek koji je najvise ulozio u BIH fudbal poslije rata i nadje se neki slager satro FGR da ga ismijava :tokralju:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2021, 12:32

KANA je napisao/la:
06 feb 2021, 12:28
KANA je napisao/la:

davno je tebe brat skontao i tvoje postove :stop: a to sto se stidis uspjesnih nasih ljudi govori kakva si gromada intelektualna :facepalm: covjek koji je najvise ulozio u BIH fudbal poslije rata i nadje se neki slager satro FGR da ga ismijava :tokralju:
Uzivaj i klimaj glavom.. Trebali su zvati punca da im zavrsi..
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 06 feb 2021, 12:37

KANA je napisao/la:
KANA je napisao/la:

Pusti ga nek svršava na njegovog senada soba oblijepljena posterima i plakatima megamixa !
Ko je i 1% pametan zna da situacija nije bajna još od Gredića,Misimovića,Amara,Selimovića a onda se sere što se pokušao uvući čovjek kojeg boli kita nekom igraču dat 50k KM. Samo poslušajte priču kako je Ćiru doveo u Slobodu.

Sramota jeste što smo ga prvi kontaktirali al šta ima veze prije bi sa nama napravio uspjeh nego što će sa TC a uložio je para da je do sad mogo biti 2x prvak BiH sa igračima kakve je dovodio Ubiparip itd itd
mosa lošmi stićko tit-ula!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 feb 2021, 12:38

06 feb 2021, 12:32
KANA je napisao/la:

Uzivaj i klimaj glavom..
normalno brat je uvijek zivio Zeljeznicar bez obzira ko bio u kubu davao podrsku :bih: a iskreno ponosan sam na Brkicu pa i na Lutvu :bale:
a ti dusmani i nasladjuj svoju jadnu dusu

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 06 feb 2021, 12:41

Husic kakva god da je budala,ako ne izbori evropu s ovako preplacenom ekipom skontat ce da mu je Tuzla City rupa bez dna kao sto je i Sloboda bila.
S Zeljom bi s duplo manje para mogao postici duplo veci rezultat al eto, nije Zeljo iz Tuzle :urnebes:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 06 feb 2021, 12:41

Kakva je sad ovo poveznica Cerica i afere Respiratori :?:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2021, 12:45

KANA je napisao/la:
06 feb 2021, 12:38
KANA je napisao/la:

Uzivaj i klimaj glavom..
normalno brat je uvijek zivio Zeljeznicar bez obzira ko bio u kubu davao podrsku :bih: a iskreno ponosan sam na Brkicu pa i na Lutvu :bale:
Drazi je tebi Lutvo nego Zeljo samo to jos sebi nisi priznao, isto kao sto je onim proslim klimacima bio drazi grande Miske.. Klimaci glavama su najvece zlo koji klub unazadjuju zadnjih 5 godina.. Bolje nismo ni zasluzili.. Nece niko normalan i uspjesan da pridje klubu zadnjih 5 godina pa ti samo nastavi klimati..
Pročepit će negdje.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 feb 2021, 12:47

Biće zanimljiv ovaj današnji meč sa Zrinjskim, novi trener, puno novih igrača. Doveli su 5 igrača iz druge hrvatske lige (od toga 3 iz Osijek II) i dvojicu iz treće hrvatske lige. Većinom sve mladi igrači. Čini se da su napravili mali zaokret u politici kluba, a i Jakirović im nije zadovoljan s nekim starijim igračima. Sigurno da su i na njegovo insistiranje stigli neki od ovih igrača iz hrvatskih niželigaša budući da poznaje to tržište.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 06 feb 2021, 12:48

Mi smo nekad bili institucija a danas smo qurac.Ko nas je doveo u takvu situaciju?Mozemo se praviti ludi i izbjegavati odgovor ali svi ga znamo.Uradila je to ekipa koja je uz šampanjac slavila ulazak u klub.Od tada pa sve do danas mi smo u slobodnom padu sa litice u ponor.Mogu opstajati nekakve Mladosti,Krupe...a ne možemo mi.Pa mi od poslovnih prostora Sjevera imamo pola budžeta Mladosti i Krupe i te ekipe nas deru.Mi da u klubu imamo pametne i sposobne ljude koji će brinuti o svakoj marki koja udje u klub nebi nama trebao investitor za ove naše lige.Za nešto više da.Sad je nastao i dodatni problem sa ovom koronom i sav nerad uprave je u trenu isplivalo na površinu.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 06 feb 2021, 12:49

Par pitanja za ove koji u nedostatku argumenata napdaju sa "pratiš Želju od juče" ili "zadnje 2-3 godine"

1. Znate li ko je bio generalni sponzor 2002 godine?
2. Znate li sa kojim iznosom?
3. Znate li ko je zastupao sponzora u Želji?
4. Znate li zašto je taj sponzor otišao?

Neću pitati ko je bio "manager" tada...

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 feb 2021, 12:50

BeHighirly je napisao/la:
06 feb 2021, 12:41
https://www.istraga.ba/i-predsjednik-fk ... hBLC8X0DWU

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 feb 2021, 12:53

06 feb 2021, 12:45
KANA je napisao/la:
06 feb 2021, 12:38

Uzivaj i klimaj glavom..
Drazi je tebi Lutvo nego Zeljo samo to jos sebi nisi priznao, isto kao sto je onim proslim klimacima bio drazi grande Miske.. Klimaci glavama su najvece zlo koji klub unazadjuju zadnjih 5 godina.. Bolje nismo ni zasluzili.. Nece niko normalan i uspjesan da pridje klubu zadnjih 5 godina pa ti samo nastavi klimati..
hajde ba ne lupaj :facepalm: evo vidis sam si se izdao koliko ti pratis Zelju 5 godina ,gdje su ti uspjesni bili zadnjih 20 godina ?sta im tad nije odgovaralo :crazy: ja sam do zadnjeg dana podrzavao Misketa evo podrzavam i Amara nikad ljudi ne bjeze od klimaca vec pljuvaca kao sto si ti ,sve smo ljude popljuvali i radi takvih kao ti cemo doci u situacija da se niko i nece zeliti baviti klubom ( da ga neki slager pljuje) ismijavas covjeka koji ima preko 300 zaposleinh u Americi ne znas na globusu ni naci gdje je to .

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 06 feb 2021, 12:54

Finn je napisao/la:
06 feb 2021, 12:50
:damn:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 feb 2021, 12:55

Vidi praskovaca sto su se povampirili. Dzaba krecite, prasak za pranje vesa u instituciju vise nikad. Ima Baton i nek uziva.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2021, 12:57

braco je napisao/la:
06 feb 2021, 12:47
Biće zanimljiv ovaj današnji meč sa Zrinjskim, novi trener, puno novih igrača. Doveli su 5 igrača iz druge hrvatske lige (od toga 3 iz Osijek II) i dvojicu iz treće hrvatske lige. Većinom sve mladi igrači. Čini se da su napravili mali zaokret u politici kluba, a i Jakirović im nije zadovoljan s nekim starijim igračima. Sigurno da su i na njegovo insistiranje stigli neki od ovih igrača iz hrvatskih niželigaša budući da poznaje to tržište.
Ja sam ubijedjen da mi po rosteru ne zaostajemo ni za jednom ekipom u ligi trenutno, pa ni za pitarima posle odlazaka, povreda i ostalih njihovih problema u zadnje vrijeme.. S druge strane, sve dok se ne rijese dugovanja prema igracima i ucini da igraci budu zadovoljni, sve do tada ce biti totalno nemjerodavno ono sto gledamo na terenu.. Igru i kvalitet rostera cemo moci ocjenjivati tek kada dugovi prema igracima budu u granicama normale..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 feb 2021, 12:57

Finn je napisao/la:
Ako je stvarno umijesan dabogda zavrsio sa svim akterima dozivotno na robiji. Najodvratnija afera u BiH posebno kad uzmemo period kad se desila. Do sad nigdje nisam vidio da se spominje on, ali trebali su ovo objaviti prije Skupstine a ne neke izjave. Sazvati vandrednu i smijenit ga ionako Badzak jedini daje pare.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2021, 13:01

LjoZee je napisao/la:
06 feb 2021, 12:57
Finn je napisao/la:
Ako je stvarno umijesan dabogda zavrsio sa svim akterima dozivotno na robiji. Najodvratnija afera u BiH posebno kad uzmemo period kad se desila. Do sad nigdje nisam vidio da se spominje on, ali trebali su ovo objaviti prije Skupstine a ne neke izjave. Sazvati vandrednu i smijenit ga ionako Badzak jedini daje pare.
Treba covjeka podrzati, tek je dosao kako kazu.. Treba statut izmijeniti po njegovim zeljama i prepustiti sudbinu kluba ovom provjerenom i dokazanom biznismenu iz Londona.. Samo treba podrzavati i ne propitivati puno..
Pročepit će negdje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bablaz1, dark44, DUVNO1921, Hrammm1921, Ideneide, Kockoglavi, NazorUso, tiagofaria25 i 58 gostiju.