bas tako bar da smo mrtvu Krupu uzeli

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mi smo titulu izgubili u dvomeču sa Krupom. Koliko god oni problema imali mi ih imamo više. Za stići devet bodova treba idealna situacija u klubu i 4-5 odličnih igrača koji bi odmah upali u prvih 11 na pozicijama koje najviše škripe.
Istog sam misljenja. Tesko cemo nadoknaditi 6 bodova od Krupe.Dejan1921 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:14Mi smo titulu izgubili u dvomeču sa Krupom. Koliko god oni problema imali mi ih imamo više. Za stići devet bodova treba idealna situacija u klubu i 4-5 odličnih igrača koji bi odmah upali u prvih 11 na pozicijama koje najviše škripe.
ma ja da je 6 bodova ,sad derbi pa idu sirokom ,dolazi im Svinjski moglo je svasta bitiDejan1921 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:14Mi smo titulu izgubili u dvomeču sa Krupom. Koliko god oni problema imali mi ih imamo više. Za stići devet bodova treba idealna situacija u klubu i 4-5 odličnih igrača koji bi odmah upali u prvih 11 na pozicijama koje najviše škripe.
Ne znam u kakvom smo kurcu,ali kad citam tebe i Admira osjecam se ko lud,zbunjen. Jedan danKANA je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:16ma ja da je 6 bodova ,sad derbi pa idu sirokom ,dolazi im Svinjski moglo je svasta biti
Apsurd je racunati na titulu a s Mladost DK se boris oko jednog igraca.
a brate trenutno smo u kurcuBarbareZeljin je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:52Ne znam u kakvom smo kurcu,ali kad citam tebe i Admira osjecam se ko lud,zbunjen. Jedan dandrugi dan opasan crnjak.
9 bodova nije malo. Ali Sarajevo je ove 3 godine imalo jako mnogo srece u 70 posto svojih meceva,a gotovo svaki put su ih izvlacili Rahmnaovic,Tatar i Ahmetovic.
Ta tri igraca su kljuc igre Sarajeva bili. Ja sam siguran da ce se to drasticnono odraziti na njihove igre.
Samo da ne bude na kraju,da smo opet sami sebe zajebali i da smo bar od svih bodova koje smo prokockali,uzeli 3 u Krupi makar. Jer je vrlo izvjesno.
Sarajevo naredne 3 tekme ako uzme 5 ili vise bodova bez ovih igraca,niko vise nece stici i onda padaju u vodu sve nase price kako imaju srece i kako su nafakasi.
A izvjesno je i da jako lose prodju u tom tromecu. Sto je prilika za sve ostale. A tome se svi nekako nadamo.
Nama to samo skida teret da nemaju izgovor namjerno da sabotiraju utakmicu. Da ce oni biti odjednom 10x bolji nece. Nama se dvije sezone desavaju porazi na isti kalup nije to samo ova polusezona pa da su izgovor pare za to.
a brate niko ne kaze da namjerno (osim jednog debila) ali nije atmosfera dobra,nije na treningu zelja ista,stavi sebe u tu situaciju itd neko kaze nije to taj Amar kao nekad pa kako ce imati autoritet kao nekad ako nekom plivas 6 plata ,kako ga kazniti ,kako ga motivirati..
Sa Lutvom I cackalicom u ustimaVeteranSA je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:20Oko Husića...najjača je priča u množini, mi išli, naši se sageli. Budimo realni i otvoreni, zna se ko je išao, i ne samo njemu, nego i mnogim ozbiljnijim poslovnim ljudima. U trenerci na žalost, sa nekom "kilavom" pričom što bi on reko, bez jasnog cilja, ideje, projekta, misli da na ime može nešto napraviti. Finansijske rezultate tih sastanaka vidimo trenutno.
Ma ti si kliker samo takav.. Vidi se osebujnost intelekta u svakodnevnom prosudjivanju i kontanju.. Jes, pratim Zelju dva mjeseca. Moze li tako? On nekog provalio.. Samo vi klimajte glavom na svaku mogucu nebulozu..KANA je napisao/la: ↑06 feb 2021, 08:53ovo je neki od macka drug (davno te je brat skontao) nego koliko godina pratis Zelju ? 4-5 plafonMojaMalenkost je napisao/la: ↑06 feb 2021, 08:23Oj Husicu isli na noge da prose.. Koji nivo ocaja i bruke..
da si ziv i zdrav mi evo 25 godina idemo na noge i moljakamo za besplatan sistematski pregled
Zeljeznicar ,Klasa radnicka![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Cwirek, Direktorcic, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Hrammm1921, Kaunas, Kockoglavi, Lavcina, Lokomotifa, Lynx, NazorUso, NekoSaDaleka, Proximic, Riziko, samoFKS, sassari, UltraSa46, xinxee i 337 gostiju.