Ma nemoguće je ocekivati od gospodina Badzaka da bude prvi covjek onog Zelje kakvog mi svi zelimo da bude u buducnosti, uz svo duzno postovanje al nema Badzak toliko dubok dzep da moze samo davati i davati. Ja sam uvjeren da Badzak daje koliko moze, cak mozda i vise od onog sto moze i na tome mu svi trebamo biti i vise nego zahvalni. Ja bi najsretniji bio kad bi imali u upravnom odboru 5 ljudi kao sto je Badzak, 5 ljudi koji bezrezervno vole klub i tu su kad god treba i zapne al nazalost mi to trenutno nemamo, jer da imamo nama ne bi trebao ni nekakav ceric i njegov famozni kinez, a Bogami ni posudbe od ljudi kao sto je azmir husic.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:18Lendric bajke isla baka u sumu moze pricati onim koji ga ne znaju.SudoHusika je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:08Kad' sam ja to pisao moj @strike, ali eto ne vjeruju ljudi. Opasan je on pravo - naravno, kome može. Ali neka on ganja po terenu a ne da maše rukama, može nam valjati.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:51Lendric prica bajke po intervjuima a vamo pravi sranja.
Sto se tice Badzaka svaka mu cast,samo se nadam da covjeku nece dopizdit ovo blato.
Samo se nadam da se neće drvlje i kamenje (što je nama svojstveno) po velikom gospodinu Jasminu Badžaku AKO ikada zatraži nazad samo mali djelić onoga što je dao. Uz Amara, jedan od najvećih individualnih sponzora koje je klub ikada imao.![]()
Iskreno od Badzaka ocekujem u buducnosti da ZVANICNO postane prvi covjek najveceg kluba u drzavi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo postavite podsjetnik da vam dodje obavijest za sutra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dajte ba o kojim godina Husic prica da se pricalo sa njim? ja znam za 2017 - 2018, on spominje prije godinu (2020)
Spominje da se nudio da bude generalni sponzor i da da 300.000 KM pa mu niko nije odgovorio, kasnije nudio i pozajmice ali niko ništa
Spominje da se nudio da bude generalni sponzor i da da 300.000 KM pa mu niko nije odgovorio, kasnije nudio i pozajmice ali niko ništa

I sad ceka ovog Cerica da nađe strance koji samo treba da daju velike pare a on ce dalje radi sta hoce, on ce biti trener i ujedno sve u klubu. A ako se desi da dođu stranci sa velikim parama u klub on ce samo biti trener ili bivsi trener.VeteranSA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:43Haj majke ti ne zezaj, kome je Amar kada je u klubu dopustio da se pita oko para ikakvih? Ma oko ičega? U svim svojim mandatima potrošio je mnogo ljudi. Zato i neće niko da radi sa njim. Napravio je fula u zadnje dvije godine "ko u priči" i bar po meni nema opravdanje nikakvo.
Mjau !
Nisam još pregledao podcast, ali Husić se vjerovatno na ovaj period referira (članak je objavljen 10.6.2020)

@Machak,to neće biti slučaj, jer Jasko nije za opciju da se Amar pita za sve, i neće se pitati.
Ma necemo se lagat koliko god nama navijacima bilo krivo i iz ponizenja jednoj takvoj osobi dolazit na noge i trazit "pomoc" ljudi iz kluba su to uradili. Nazalost al nas Zeljo je u takvoj situaciji da u nedostatku svojih ljudi "pomoc" trazi od seoskih lola i varalica.
Sumnjam ja da bi nasi odbili ili ostali nijemi na sponzora koji nudi oko 400k u periodu korone. Ispade odbijes to, a poslije prodas Dadu za 200-250k eura koji ti je bio prebitan. Nema logike njegova prica.
Nego šarni nam koju o Hrelji. Ja koliko znam riječ je o ljevaku, a igra desno krilo? Također ima visine poprilično?legenda reala je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:56Znaci Hrelja ostaje![]()
Da je Amar kakav strucnjak za mlade igrace, dobili bi dobrog igraca, ovako ce dobiti pet minuta za polusezonu, al eto neka mu![]()
Zadnja izmjena: braco, dana/u 05 feb 2021, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dio iz clanka koji je jucer postavljen na ovom portalu. Ne zna se za Hrelju jos da li ostaje ili ne.Od igrača koji su boravili na posudbi golman Josip Bender će ostati u klubu, a još uvijek je neizvjesna sudbina mladog Damira Hrelje.
Ovaj 19-godišnjak je već duže vrijeme na probnom radu, imao je malih problema i sa povredama, pa će odluka o njegovoj sudbini biti donijeta uskoro.
Ne'a veze, nek' ga opiše kao igrača da imamo za kartoteke
Jeste za posljednjih godinu dana Husić priča. Kaže da su mu naši dolazili i u Tuzlu, razgovarali. Nudio oko 300.000 za generalno sponzorstvo, rekli mu da ce javiti odgovor i nikad ništa. Tražio garancije za eventualne pozajmice koje je bio spreman dati- također nikad nije dobio odgovor.
- MocMahale444
Letis pred rudu druze. Takve emojis sam upravo i stavio.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zato sto je on to sve lijepo upakovao i za javnost svezao šarenu mašnicu na sve, šta je trazio zauzvrat i kavi su njegovi uslovi bili naravno ostat ceKapitenK je napisao/la: ↑06 feb 2021, 00:07Jeste za posljednjih godinu dana Husić priča. Kaže da su mu naši dolazili i u Tuzlu, razgovarali. Nudio oko 300.000 za generalno sponzorstvo, rekli mu da ce javiti odgovor i nikad ništa. Tražio garancije za eventualne pozajmice koje je bio spreman dati- također nikad nije dobio odgovor.
nepoznanica, ali buduci da mu nije odgovoreno i da nista nije prihvaceno vjerovatno nepovoljni uslovi po klub
Mi od Liqui Molya i one firme koja im je tada bila zastupnik za BIH nismo imali jakog sponzora da ne spominjem taj iznos
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zna on u toku utakmice mijenjati pozicije ići i lijevo, al istina je da se bolje snalazi desno i da mu je to primarna pozicija, visok je poprilično i jako brz ,dobar dribler onako vižljast i mršav ima i poprilično jak šut, al njegovo najjače oružje su trkovi iza leđa odbrane i prodori 1vs1 sa odbranom on je krilo koje uvijek može proći protivnika koje umije samo sebi iskreirati sansu ili za saigračebraco je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:39Nego šarni nam koju o Hrelji. Ja koliko znam riječ je o ljevaku, a igra desno krilo? Također ima visine poprilično?legenda reala je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:56Znaci Hrelja ostaje![]()
Da je Amar kakav strucnjak za mlade igrace, dobili bi dobrog igraca, ovako ce dobiti pet minuta za polusezonu, al eto neka mu![]()
Ja mogu sad sve najbolje reći o njemu kod nas je dobar, prošle sezone je bio još i bolji na mnogim utakmicama su ga i udvajali kako je bio nezgodan za protivnike, ali ovo je prva federalna za koju svi kažu da je velika razlika u odnosu na najjači rang pa ne znamo kako će se snaći ako dobije šansu u PL.
Amar je njega davno zapazio i još prošle godine ga je trebao da dovede al se nešto iskomplikovalo sad je tu pa valjda ga ostavi i oproba ga, treba i njemu veći nivo da vidi na čemu je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako puste gosp.Husica u klub
To ce nam bit zadnje
I ovako i onako i kroz pozajmice
Kako bi nas gospon ugasio s merakom
Taj dan bi se slavio od Kobilje glave pa preko karaule zakljucno sa Tuzlom i onda prema Zenici zakljucno sa Lasvanskom dolinom
AL CUVA BOG ZELJU SVOG
GOLEM SI ZELJO
To ce nam bit zadnje
I ovako i onako i kroz pozajmice
Kako bi nas gospon ugasio s merakom
Taj dan bi se slavio od Kobilje glave pa preko karaule zakljucno sa Tuzlom i onda prema Zenici zakljucno sa Lasvanskom dolinom
AL CUVA BOG ZELJU SVOG
GOLEM SI ZELJO
ovo je neki od macka drug (davno te je brat skontao) nego koliko godina pratis Zelju ? 4-5 plafonMojaMalenkost je napisao/la: ↑06 feb 2021, 08:23Oj Husicu isli na noge da prose.. Koji nivo ocaja i bruke..
da si ziv i zdrav mi evo 25 godina idemo na noge i moljakamo za besplatan sistematski pregled
Zeljeznicar ,Klasa radnicka

- svrakino1921
- Kontakt:
Al eto ima sve gore od gore
Sad je Ceric avion za Azmira
Al sta mislite da se javi onaj menader Husaric ili kako se vec zove da smo njega molili da nam da pare
Joj yebote sta bi taj pricao i koja bi to zayebancija bila

Sad je Ceric avion za Azmira
Al sta mislite da se javi onaj menader Husaric ili kako se vec zove da smo njega molili da nam da pare
Joj yebote sta bi taj pricao i koja bi to zayebancija bila

Pitari se opasno igraju sa titulom, a mi smo im najblizi. Do uprave je koliko zele titulu i koliko ce para namaknuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.