Za eventualne daljne istrazne radnje, i samu tuzbu je bolje nista se ne oglasavat dok sve ne bude sluzbenobordobijeli je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:21Meni samo cudno sto iz kluba ni rijeci o Jahicu,nikakve reakcije kao da nije ni bio u klubu . Uglavnom je bilo na zvanicnoj zahvale se na saradnji i standardne neke stvari kad neko odlazi iz kluba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Da li je po tebi dobro sto je napustio klub ili je to gubitak za FKS ?Zip je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:23Ukro coek i porez i sifru od zvanicne, da ne mogu objaviti da je ukro.bordobijeli je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:21Meni samo cudno sto iz kluba ni rijeci o Jahicu,nikakve reakcije kao da nije ni bio u klubu . Uglavnom je bilo na zvanicnoj zahvale se na saradnji i standardne neke stvari kad neko odlazi iz kluba.
Jedino da NAM napusti klub bi smatrao ogromnim gubitkom.bordobijeli je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:25Da li je po tebi dobro sto je napustio klub ili je to gubitak za FKS ?Zip je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:23Ukro coek i porez i sifru od zvanicne, da ne mogu objaviti da je ukro.bordobijeli je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:21Meni samo cudno sto iz kluba ni rijeci o Jahicu,nikakve reakcije kao da nije ni bio u klubu . Uglavnom je bilo na zvanicnoj zahvale se na saradnji i standardne neke stvari kad neko odlazi iz kluba.
Al ovo njihovo trpanje prica za malu djecu je smijesno.
Zivim za dan kad ce ubleha Nam otici a preuzeti nas Azmir ili neki drugi biznismen, npr. Hamdo sto ima piljaru, ili Semso klesar 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Dok se ne pohapsi u ovoj drzavi jedno 5 hiljada ovakvih nikad bolje nece biti! Nabijem na qurac i bakira i dodika i covica i vicu i hadziju i azmira i aljosu camparu... majku vam jjebem svima
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 05 feb 2021, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Kako su nasi ljudi truli,iskvareni,lopovi gledaju samo gdje koju marku ukrast,pljunut nekog,izvrijedjat ne daj Boze da se pohvali neko zato je ova drzava u rasulu i ljudi rade za 500 km uskoro ce drzava imat mozda 1 mil stanovnika,ali vani nema da pljujes,kritikujes dobijes sine nogu odma sjedi cuti i to je to. Prvi sam rekao da mislim da je ovo fula Hadzica ali nisam pljuvao covjeka jer je uradio dosta dobrih stvari,reci konstruktivno misljenje je ok al ova pljuvacina je smijesna. Jel vama kao navijacima cilj dobra atmosfera,pozitiva ili pljuvanje svega i svacega i pravljenje od mrava slona? Niko ovdje nije fan Sabrine i slicnih vec Sarajeva al nebi bilo lose malo pozitive jer ovo je uprava koju smo najmanje podrzavali a realno trebamo najvise da je podrzavamo i uprava kojoj smo najmanje kredita dali samo je cekamo na volej
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bgm braca ne ide ovo vise ovako...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ja sinoc kad sam pokusao da objasnim kako nije uredu razapinjat ni Hadziju ni Cmiljanica jer momak nije minute odigrao, i ti si prvi komentarisao negativno i pokusao da osporis njegovo dovodjenje.zagor1987 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:36Kako su nasi ljudi truli,iskvareni,lopovi gledaju samo gdje koju marku ukrast,pljunut nekog,izvrijedjat ne daj Boze da se pohvali neko zato je ova drzava u rasulu i ljudi rade za 500 km uskoro ce drzava imat mozda 1 mil stanovnika,ali vani nema da pljujes,kritikujes dobijes sine nogu odma sjedi cuti i to je to. Prvi sam rekao da mislim da je ovo fula Hadzica ali nisam pljuvao covjeka jer je uradio dosta dobrih stvari,reci konstruktivno misljenje je ok al ova pljuvacina je smijesna. Jel vama kao navijacima cilj dobra atmosfera,pozitiva ili pljuvanje svega i svacega i pravljenje od mrava slona? Niko ovdje nije fan Sabrine i slicnih vec Sarajeva al nebi bilo lose malo pozitive jer ovo je uprava koju smo najmanje podrzavali a realno trebamo najvise da je podrzavamo i uprava kojoj smo najmanje kredita dali samo je cekamo na volej
Glupost je covjeka osudjivat kad ga niko od nas nije gledao. Ali eto da se ne ponavljamo bezveze.
Stvarno, ali stvarno previse negative vlada oko nas, zapitajte se malo. Aktuelni prvaci, zadnji osvajaci kupa i zadnji osvajaci duple krune, jesenji sampioni i trenutni lideri a da se ovako nesto pise.
Ima li smisla ?
Sto braca mislis da je Hamdo posteniji od one zute ublehe iz kine
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja opet mislim da je to los potez po svim mogucim parametrima sta je tu lose sto kazem svoje misljenje? Ja nisam vrijedjao Hadzica kao sto ovdje rade nit ga razapinjao kao da je ubio nekog to sam prepustio nasoj pravoj raji, to je taj mentalitet papanski zbog kojeg smo najgora drzava u regionu a i sire. Kod nas ljudi jos nisu skontali da mi nemamo ni zakon o sportu a htjeli bi da gledaju Ibisevica,Matavza i ogromna ulaganja znate kad ce se to desiti bez zakona o sportu nikad. Ko je lud da ulaze ogromne pare a da nemas zakona u drzavi i u nesto sto nije tvoje? Znam da bi bosnjo volio da neko skrsi milione al ne ide to tako rodjaciajdohordas je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:43Ja sinoc kad sam pokusao da objasnim kako nije uredu razapinjat ni Hadziju ni Cmiljanica jer momak nije minute odigrao, i ti si prvi komentarisao negativno i pokusao da osporis njegovo dovodjenje.zagor1987 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:36Kako su nasi ljudi truli,iskvareni,lopovi gledaju samo gdje koju marku ukrast,pljunut nekog,izvrijedjat ne daj Boze da se pohvali neko zato je ova drzava u rasulu i ljudi rade za 500 km uskoro ce drzava imat mozda 1 mil stanovnika,ali vani nema da pljujes,kritikujes dobijes sine nogu odma sjedi cuti i to je to. Prvi sam rekao da mislim da je ovo fula Hadzica ali nisam pljuvao covjeka jer je uradio dosta dobrih stvari,reci konstruktivno misljenje je ok al ova pljuvacina je smijesna. Jel vama kao navijacima cilj dobra atmosfera,pozitiva ili pljuvanje svega i svacega i pravljenje od mrava slona? Niko ovdje nije fan Sabrine i slicnih vec Sarajeva al nebi bilo lose malo pozitive jer ovo je uprava koju smo najmanje podrzavali a realno trebamo najvise da je podrzavamo i uprava kojoj smo najmanje kredita dali samo je cekamo na volej
Glupost je covjeka osudjivat kad ga niko od nas nije gledao. Ali eto da se ne ponavljamo bezveze.
Stvarno, ali stvarno previse negative vlada oko nas, zapitajte se malo. Aktuelni prvaci, zadnji osvajaci kupa i zadnji osvajaci duple krune, jesenji sampioni i trenutni lideri a da se ovako nesto pise.
Ima li smisla ?
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 05 feb 2021, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Rafael Ratao. Napadač iz Slovan Bratislave.
Emire uključi se malo za ljetni prelazni rok.
Sad nekako i možemo izgurati.
Emire uključi se malo za ljetni prelazni rok.
Sad nekako i možemo izgurati.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ne znam je li to strah da ce se nesto loše desiti ili smo mi pitari takvi pa trazimo problem gdje ga i nema. Vidim i sema na fb pokrenuo raspravu i svi se nekako boje za nastavak sezone.
Ma ukratko smo vanago da nas nema vecih i kad nema problema mi cemo ga napraviti.bordobijeli je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:50Ne znam je li to strah da ce se nesto loše desiti ili smo mi pitari takvi pa trazimo problem gdje ga i nema. Vidim i sema na fb pokrenuo raspravu i svi se nekako boje za nastavak sezone.
"Ja se zovem Benjamin Tatar, bio sam najbolji igrač, jak i opasan,
ili, što bi raja rekla, kapitalac klasičan...
Moj burazer Kerim je šaner, voli da raji reaguje na komentare, Kerim je oduvijek bio s druge strane barikade..."
Menadžer mu se zvao Menaf i taman ga je krenulo,
Počeo je lijevo krilo igrat, nije Hebu pokriv'o,
Dvaes'četvrtog septembra gol u Evropi je zabio,
petoga februara Benjo je već zakuh'o...
Bila je to luda noć kad je Benjo odlučio da krene,
Menaf je svima nudio i njega i mene,
Dok je bend u kafani svirao
'još i danas teku suze jedne žene...'
...
Benjo se parkir'o sati malo sitnijih,
u svlačionici srola džoint da si dadne kuraži,
Izađe iza ugla da ga čuju svi: 'đe si Đani, yeb'o mater, mišu mostarski'.
"Zvali su me, ali kasno stig'o sam na lice mjesta, vidim tamo roknut momak, vidim tamo Benjo svezan.
'Raziđ'te se malo', kažem, 'šef stručnog štaba. Šta me gledaš? Razguuli odaaavde baa".
U kampu sam mu stig'o dati neke pare, u kampu sam mu rek'o: "Bježi preko bare. U Mostaru čovjek pravi ugovor za tebe, hoću da si prije jutra preko granice".
...
"Ja se zovem Benjamin Tatar, danas sam ubleha, igrač bez časti i slučaj običan... Ili, što bi raja rekla, levat klasičan."
Moj burazer Kerim je šaner, voli da raji reaguje na komentare, Kerim je oduvijek bio s druge strane barikade..."
...
"Zvali su me, ali kasno stig'o sam na lice mjesta, vidim tamo roknut momak, vidim tamo Benjo svezan.
'Raziđ'te se malo', kažem, 'šef stručnog štaba. Šta me gledaš? Razguuli odaaavde baa".
U kampu sam mu stig'o dati neke pare, u kampu sam mu rek'o: "Bježi preko bare. U Mostaru čovjek pravi ugovor za tebe, hoću da si prije jutra preko granice".
...
"Ja se zovem Benjamin Tatar, danas sam ubleha, igrač bez časti i slučaj običan... Ili, što bi raja rekla, levat klasičan."
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A cekaj u cemu je problem pa toliko kmecite, jesmo li prvi ? "JESMO", jel imamo najbolju ekipu u ligi ? "IMAMO", jel situacija u ekipi, klubu odlicna, "JESTE", u cemu je onda problem ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Za mene Tatar izblijedio u Mostaru.
skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:53"Ja se zovem Benjamin Tatar, bio sam najbolji igrač, jak i opasan,
...
...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli