Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

YNWA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2021, 21:40

Beduin je napisao/la:
05 feb 2021, 19:13
Amaru DA, ali Benjaminu NE. Zagor malo baulja, moguce da je presaugo sa kahvom.
Sto opet je neozbiljno da se Amaru nije na vrijeme produzio ugovor uz neku klauzulu da ga pustaju za neku pristojnu cifru, jer ova ponuda da je izostala izgubili bi 2 najbolja igraca besplatno.
Zasto bi to Amar opet uradio, tu je 3 i po godine, ima ima dvije titule, i kup, PO EL, blizu je trece titule, kakav motiv on ima vise da igra ovu ligu?
Slicna situacija je sa Tatarom, za godinu manje ima isto trofeja, obojica dobili poziv u repku, nema on vise sta raditi u ovoj ligi, niti mozes im ponuditi cifre da ih zadrzis ovdje, mozes mu dati 120k KM godisnje, a vani moze imati duplo vise u eurima....

Sarajevo je izvuklo maksimum iz obojice, samo sto sad svoju nesposobnost da nadju zamjene prebacuju na Tatara, i krecu napadi na igraca koji je toliko dao klubu da bi sebe opravdali...

sto se tice ove cifre od 150k eura, u ovom trenutku to nije uopte losa ponuda, ako se znaju sve okolnosti, nema para u fudbalu koliko je bilo, kriza je, a stariji igraci iz ove lige se nikad nisu ni prodali za vece cifre, samo djecu mozes prodati, ali vise ne mozes ni njih, jer ovi sto su nedavno otisli bas su se dobro pokazali, moras biti lud pa da nakon svega ovdje trazis igraca...

I nedavno citam na vasoj temi kako vas je Husic zajebao jer je odbio ponude za Pirica i Ordagica, a ono za Pirica je imao ponudu koja nije bila veca od 150k KM(naravno to bi pripalo slobodi, kad se svi ostali ugrade u cifru koju bi dao klub koji ga ja trazio), a spominje se tamo pola miliona, a za Ordagica nikad nije ni imao ponudu, kasnije je Sloboda imala ponudu za Ordagica, kad je TC bio predsjednik i tu je ponudu prihvatio i ona je bila 60k eura, ali Ordagic je odbio preci u taj klub...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 feb 2021, 21:45

Dali je Veseli povukao tužbu ?

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 05 feb 2021, 21:47

Sejo Brajlovic i Zijo Blekic su gospoda za ovog Husica

Ali je opet ljakse i simpatican ebo sve svoje, emancipovala se lola i prosirila vokabular :lol: :thumbup:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2021, 21:57

wolfie je napisao/la:
05 feb 2021, 21:35
Puna podrška Benjaminu Tataru! Bez tebe su bili niko i ništa kralju! Sve ih šamaraj!
:rol: :rol: :rol: :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 feb 2021, 22:15

Pored svog rivalstva, lijepo je vidjeti kako Manijaci podrže Benjamina Tatara u ovim teškim trenucima, saugaju ga čovjeku koji je među zaslužnijim za titulu i duplu krunu kod gradskog rivala i njihove godine patnje! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 feb 2021, 22:34

Brane Tatara jer je nasrno na svog saigraca a kuda Veselog jer trazi svoju posteno zaradjenu placu 🤤🔫
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 05 feb 2021, 22:39

Jel ko gledao ovo oko Azmira, Zelje i pozajmice. :rol:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 05 feb 2021, 22:42

joker90 je napisao/la:
05 feb 2021, 22:15
Pored svog rivalstva, lijepo je vidjeti kako Manijaci podrže Benjamina Tatara u ovim teškim trenucima, saugaju ga čovjeku koji je među zaslužnijim za titulu i duplu krunu kod gradskog rivala i njihove godine patnje! :bow:
A uz to ime je dao dvaput na derbiju. :kafa:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 feb 2021, 22:45

Sviuodbranu je napisao/la:
05 feb 2021, 22:39
Mislili da mu uzmu keša a da mu vrate 0 feninga :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 feb 2021, 22:47

Otkud Amar da hoce netransparentno.

Uzeo bi 100k, pola bi sebi uzeo za dug. Ne bi nikome nista prijavio i potpisao i opet bi Zelju tuzio za puni iznos
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 feb 2021, 22:48

YNWA je napisao/la:
05 feb 2021, 21:40
Beduin je napisao/la:
05 feb 2021, 19:13
Amaru DA, ali Benjaminu NE. Zagor malo baulja, moguce da je presaugo sa kahvom.
Sto opet je neozbiljno da se Amaru nije na vrijeme produzio ugovor uz neku klauzulu da ga pustaju za neku pristojnu cifru, jer ova ponuda da je izostala izgubili bi 2 najbolja igraca besplatno.
Zasto bi to Amar opet uradio, tu je 3 i po godine, ima ima dvije titule, i kup, PO EL, blizu je trece titule, kakav motiv on ima vise da igra ovu ligu?
Slicna situacija je sa Tatarom, za godinu manje ima isto trofeja, obojica dobili poziv u repku, nema on vise sta raditi u ovoj ligi, niti mozes im ponuditi cifre da ih zadrzis ovdje, mozes mu dati 120k KM godisnje, a vani moze imati duplo vise u eurima....

Sarajevo je izvuklo maksimum iz obojice, samo sto sad svoju nesposobnost da nadju zamjene prebacuju na Tatara, i krecu napadi na igraca koji je toliko dao klubu da bi sebe opravdali...

sto se tice ove cifre od 150k eura, u ovom trenutku to nije uopte losa ponuda, ako se znaju sve okolnosti, nema para u fudbalu koliko je bilo, kriza je, a stariji igraci iz ove lige se nikad nisu ni prodali za vece cifre, samo djecu mozes prodati, ali vise ne mozes ni njih, jer ovi sto su nedavno otisli bas su se dobro pokazali, moras biti lud pa da nakon svega ovdje trazis igraca...

I nedavno citam na vasoj temi kako vas je Husic zajebao jer je odbio ponude za Pirica i Ordagica, a ono za Pirica je imao ponudu koja nije bila veca od 150k KM(naravno to bi pripalo slobodi, kad se svi ostali ugrade u cifru koju bi dao klub koji ga ja trazio), a spominje se tamo pola miliona, a za Ordagica nikad nije ni imao ponudu, kasnije je Sloboda imala ponudu za Ordagica, kad je TC bio predsjednik i tu je ponudu prihvatio i ona je bila 60k eura, ali Ordagic je odbio preci u taj klub...
Bespotrebno pravdanje lose politike Sarajeva, bas bespotrebno. Nisu nista naucili na Duljevicu.
Sarajevo nije klub koji ce napredovati ovakvom politikom, bez prodaje igraca a narocito nema taj luksuz da najbolje igrace gubi besplatno ili bud zasto ih pusta pod izgovorom kako su "sve" osvojili i zasitili se, zele napredovati ili egzistenciju sebi ostvariti. Zeli i Sarajevo sebi egzistenciju stvoriti, a sigurno nece ovakvom odnosom prema Tataru i sutra da momak ide bez obestecenja.
Za Amara inekako mogu svariti, duze je u klubu, stariji igrac i ganja zadnji voz vani i neku bolju kintu, ali mi Benjamin vuce na Duljevica, besplatno da ode i tu Sarajevo dosta gubi, bas dosta, kao i za Sarica npr. Za takve stvari nema opravdanja i izvlakuse o zasicenju i slicnome, nego se pravi bolji ugovor uz obavezu da moras pustiti igraca pod tim i tim uslovima, na obostranu korist i cao. A ako si toliko jak klub onda igraca kaznis neigranjem ili odmah prodajes.

Vezano za Slobodu i Azmira, jeste se zasralo za Pirica jer se pokusavalo izvuci vise para, a ocito nije moglo ili nije znalo, Azmiru nisu znacile te pare, a Slobodi jesu, ne samo s finansijske strane jer u tom momentu je to bio najmanji problem, nego jer je to mladi reprezentativni golman koji kuca na vrata A reprezentacije i imas priliku ga prodati u Belgiju te tako skrenuti paznju na Slobodu i buduce potencijalne transfere tog kluba (a bilo je materijala).
Za Ordagica nikad nije bilo toliko zainteresovanoati ino klubova iako je bio medju boljim igracima lige, a evo pokazuje se i dan-danas da ipak nije bio tolika igracina, kao i vecina ih u nasoj ligi za koje smatramo da jesu. Obicno se dokazuje suprotno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 22:50

Mislili da su namazaniji od njega... E malo su zajebali :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 05 feb 2021, 22:52

Sky9 je napisao/la:
05 feb 2021, 22:50
Ali kako objasnjava, mozel moze, samo da mi to stavimo na papir da se malo zastitim.
Sta je kaze bilo sa tim, pa nisu se vise javili :urnebes:
Znaci suze me oblile :rol:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 22:53

05 feb 2021, 22:52
Sky9 je napisao/la:
Ali kako objasnjava, mozel moze, samo da mi to stavimo na papir da se malo zastitim.
Ja ne vjerujem koliko su ga potcijenili j.eb.ote hahaha
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 feb 2021, 22:54

Sky9 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: Njega mozda i bi nekako na guzove, ono sarajevski prodaja Vjecnice Ameru..Al Covjek ima iza sebe tim ljudi koji su sbosobni sami da vode cijelu Bosnu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 22:56

feniksptica je napisao/la:
05 feb 2021, 22:54
Sky9 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: Njega mozda i bi nekako na guzove, ono sarajevski prodaja Vjecnice Ameru..Al Covjek ima iza sebe tim ljudi koji su sbosobni sami da vode cijelu Bosnu
A ovo je sad baš namjerno ispričao da ih isprca kulturno :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 05 feb 2021, 22:57

Ma yebo ovu ligu, Slobodi uskracivali licencu za evropu zbog par hiljada maraka, a gledaj ovo.
U BiH Zeljo jeste veliko ime, ali ovo je sprdacina.Ljudi se raspadaju finansijski.
Fino ih je poprskao Azmir, momacki.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 22:58

05 feb 2021, 22:57
Ma yebo ovu ligu, Slobodi uskracivali licencu za evropu zbog par hiljada maraka, a gledaj ovo.
U BiH Zeljo jeste veliko ime, ali ovo je sprdacina.Ljudi se raspadaju finansijski.
Fino ih je poprskao Azmir, momacki.
Koliko te ima u savezu, toliko postojiš...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 05 feb 2021, 22:59

Sky9 je napisao/la:
PA ljudi ja sam pisao o tome, da su mu trazili pare a on I'm je rekao Imate pomocni teren, ja imam pare I gradjevinsku firmu I ovi su I izasli sa pricom o pronalasku nacina da unovce pomocni teren... Imate press nakon skupstine u kojem spominju prodaju pomocnog stadiona.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 23:00

Edin1982 je napisao/la:
05 feb 2021, 22:59
Sky9 je napisao/la:

PA ljudi ja sam pisao o tome, da su mu trazili pare a on I'm je rekao Imate pomocni teren, ja imam pare I gradjevinsku firmu I ovi su I izasli sa pricom o pronalasku nacina da unovce pomocni teren... Imate press nakon skupstine u kojem spominju prodaju pomocnog stadiona.
Prcao ih lola :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.