Hvala puno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jeli upratio neko sta je pitarski ker od novinara iz STAV-a napisao pa obrisao?
Brate moj, na onom forumu dok sam tamo jos bio postavili sliku Amara sa tri lika I krenu prica evo ga sa kriminalcima ,ja gledam kad moja dva druga I tad mi je sve bilo jasnoSudoHusika je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:07Sve mogu shvatiti, ćorno ovaj, ogreb'o se onaj, uzeo taj, ukr'o anamonaj - ali da neko kaže da je rhm. Džubur bilo šta nečasno uradio, e to ne mogu da procesuiram.

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 05 feb 2021, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Moze k svirat. Jos jednom nek pocne nesto ide mu tuzba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Od 50 minute je pricao o nama.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Lendric prica bajke po intervjuima a vamo pravi sranja.
Sto se tice Badzaka svaka mu cast,samo se nadam da covjeku nece dopizdit ovo blato.
Sto se tice Badzaka svaka mu cast,samo se nadam da covjeku nece dopizdit ovo blato.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Mislim da se Husic ozbiljno zeznuo za godine kada se pricalo sa njim, kaze prije godinu a bgm nije da ga ebeš 

- legenda reala
- Kontakt:

Da je Amar kakav strucnjak za mlade igrace, dobili bi dobrog igraca, ovako ce dobiti pet minuta za polusezonu, al eto neka mu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odavno su se vrijednosti poremetile. Sreća pa se većina ne pita ama baš ništa u klubu, pa na zadrugu bi ličilo.SudoHusika je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:07Sve mogu shvatiti, ćorno ovaj, ogreb'o se onaj, uzeo taj, ukr'o anamonaj - ali da neko kaže da je rhm. Džubur bilo šta nečasno uradio, e to ne mogu da procesuiram.
-
- Kontakt:
Kad' sam ja to pisao moj @strike, ali eto ne vjeruju ljudi. Opasan je on pravo - naravno, kome može. Ali neka on ganja po terenu a ne da maše rukama, može nam valjati.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:51Lendric prica bajke po intervjuima a vamo pravi sranja.
Samo se nadam da se neće drvlje i kamenje (što je nama svojstveno) po velikom gospodinu Jasminu Badžaku AKO ikada zatraži nazad samo mali djelić onoga što je dao. Uz Amara, jedan od najvećih individualnih sponzora koje je klub ikada imao.

Željezničar za život cijeli!
Cericu javi se Cericu javi se.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Lendric bajke isla baka u sumu moze pricati onim koji ga ne znaju.SudoHusika je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:08Kad' sam ja to pisao moj @strike, ali eto ne vjeruju ljudi. Opasan je on pravo - naravno, kome može. Ali neka on ganja po terenu a ne da maše rukama, može nam valjati.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:51Lendric prica bajke po intervjuima a vamo pravi sranja.
Samo se nadam da se neće drvlje i kamenje (što je nama svojstveno) po velikom gospodinu Jasminu Badžaku AKO ikada zatraži nazad samo mali djelić onoga što je dao. Uz Amara, jedan od najvećih individualnih sponzora koje je klub ikada imao.![]()
Iskreno od Badzaka ocekujem u buducnosti da ZVANICNO postane prvi covjek najveceg kluba u drzavi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Puno postovanje prema tebi, pretpostavljam da si puno stariji od mene, al procitaj ovaj svoj post vise puta pa ces sam skontati koliko lola laze.
To bi bilo najbolje, ali mislim da on ne zeli to biti na papiru. U praksi jeste svakako. Covjek iz sjene.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:18Iskreno od Badzaka ocekujem u buducnosti da ZVANICNO postane prvi covjek najveceg kluba u drzavi.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Razlika između Jaska Badžaka i svih ostalih u zadnjih par godina. Već sam to ranije pisao, on je uz Želju, bez obzira ko je u upravi, ko je predsjednik, kakvo je finansijsko stanje, rezultati, plasman, ko je trener i kakva je ekipa. Uvijek je tu. To je definicija pravog Željovca. Pri ruci je i kada finansije štekaju. I ne uzima kamate. Nikad. Može li mi još neko navesti ovakvog Željovca u zadnjih par godina? Zbog toga smo tu gdje jesmo jer na žalost nemamo više ovakvih ljudi u klubu.SudoHusika je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:08Kad' sam ja to pisao moj @strike, ali eto ne vjeruju ljudi. Opasan je on pravo - naravno, kome može. Ali neka on ganja po terenu a ne da maše rukama, može nam valjati.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:51Lendric prica bajke po intervjuima a vamo pravi sranja.
Samo se nadam da se neće drvlje i kamenje (što je nama svojstveno) po velikom gospodinu Jasminu Badžaku AKO ikada zatraži nazad samo mali djelić onoga što je dao. Uz Amara, jedan od najvećih individualnih sponzora koje je klub ikada imao.![]()
Kako ih je sam svezao kad pare diktiraju sve tu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Haj majke ti ne zezaj, kome je Amar kada je u klubu dopustio da se pita oko para ikakvih? Ma oko ičega? U svim svojim mandatima potrošio je mnogo ljudi. Zato i neće niko da radi sa njim. Napravio je fula u zadnje dvije godine "ko u priči" i bar po meni nema opravdanje nikakvo.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Blackwargreymon, broj6, Ferroviere1987, Hrammm1921 i 85 gostiju.