FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

forgempp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forgempp » 05 feb 2021, 20:47

Hadzija **** si nas za sva vremena, cujes li? :lol: :lol: :lol: :lol:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 05 feb 2021, 20:58

PAULUS1234 je napisao/la:
05 feb 2021, 20:17
Znaci ni Tatar ni Milicevic nece da produze , e Hadija stvarno si ga ujebo, ne znam sto spominjete Rahmana njega smo prodali ,jedino ako nije bas mizerna cifra. Poslije ovake sezone stvarno sam ocekivo pojacanje na spicu ,zamjenu ako koga prodamo i produzenje ugovora makar po god da napadnemo tu konferencijsku ligu , ovako ko nekad imacemo po drugog tima za Evropu. Ja sve imam osjecaj da je nam presjeko zbog korone i svega
Prodao si najboljeg igrača i A reprezentativca za samo 300.000 eura jer nisi na vrijeme produžio ugovor ili prodao .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2021, 21:00

Ajd sto se borimo protiv protivnika al sto morsmo jos sa vlastitim dusmanima... Maximalno se pokisava usporiti rast, al nece jos dugo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 feb 2021, 21:01

Sve sto neko drugi nece je silovanje. Pa i silovanje oko ugovora je bespotrebno.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2021, 21:07

Dok je NAM-a, mogu qurcu svirati.
Samo da i njemu ne dosade ove igrice, al kakvi smo uyebat cemo sve sto mozemo da bi lokalne interesdjije mogle sebi hapati para, a nepismene budale ce stati na stranu interesdjija umjesto svijetle buducnosti kluba...

Nepismeni bosnjo je najveca pretnja...

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 05 feb 2021, 21:08

Zip je napisao/la:
05 feb 2021, 21:00
Ajd sto se borimo protiv protivnika al sto morsmo jos sa vlastitim dusmanima... Maximalno se pokisava usporiti rast, al nece jos dugo.
Sta se sad desilo, mrsko mi citati sve
Ko su dusmani, sta su sad uradili?

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 feb 2021, 21:14

Testo je napisao/la:
05 feb 2021, 20:58
PAULUS1234 je napisao/la:
05 feb 2021, 20:17
Znaci ni Tatar ni Milicevic nece da produze , e Hadija stvarno si ga ujebo, ne znam sto spominjete Rahmana njega smo prodali ,jedino ako nije bas mizerna cifra. Poslije ovake sezone stvarno sam ocekivo pojacanje na spicu ,zamjenu ako koga prodamo i produzenje ugovora makar po god da napadnemo tu konferencijsku ligu , ovako ko nekad imacemo po drugog tima za Evropu. Ja sve imam osjecaj da je nam presjeko zbog korone i svega
Prodao si najboljeg igrača i A reprezentativca za samo 300.000 eura jer nisi na vrijeme produžio ugovor ili prodao .
Prodat je igrac koji je svaku trecu ilil cetvrtu utakmicu pauziro radi kartona, Za njeg je i Nihad Milak bio mala maca za kartone :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 feb 2021, 21:14

Zip je napisao/la:
05 feb 2021, 21:00
Je li mislis na ove postove ili ima neka dublja pozadina? Nadam se da je ovo prvo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 05 feb 2021, 21:15

Te price o slovenackom sinanu i slicna sranja okacite macku o rep.
Sam hadzic je izjavio da ako se dovodi stranac onda taj mora biti klasa iznad lige i da da moze odma uletiti u prvih 11.
6 mjeseci trazi pojacanje na poziciji gdje nemamo nikog i onda 3 sedmice pred pocetak lige dovede stranca koji je u karijeri promjenio vise klubova nego sto je postigao golova
Vrijeme je da lazov ide

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2021, 21:17

Zip je napisao/la:
05 feb 2021, 21:07
Samo da i njemu ne dosade ove igrice, al kakvi smo uyebat cemo sve sto mozemo da bi lokalne interesdjije mogle sebi hapati para, a nepismene budale ce stati na stranu interesdjija umjesto svijetle buducnosti kluba...

Evo hajd mi samo ti molim te reci tvoje mišljenje, jel zbog tih lokalnih mahalaca i klošara sad problem ispo ili zbog Rumenog debila, jesu horde , Pitari bilo ko napravili sranje ili direktno čovjek iz Uprave, zašto spinujes i guraš skiju na hinjaka kao zbog nekih lokalnih interesdzija, takvim pristup Klubu je odavno nemoguc( hvala Sabrini najvećem mangupu ikad)
Ja licno živim za dan kad će Nam ili bilo koji čovjek postavit sve strance u Klub, ili nekog ko se školovao vani kap Sabrina, evo krenulo je od akademije, AkoBogda da sve i jedan član Uprave bude vijetnamac, da se balija pokvareni nikad nizašta ne pita
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 feb 2021, 21:17

belosevic23 je napisao/la:
05 feb 2021, 20:01
Realno ovaj mali Besic je imao dvije kardinalne greske protiv Domzala kod 2 gola, prvu sto nije ispratio krilo do kornera, a drugu glavom izbija na vrh 16m. Prijateljska je, imao je i Mujakic gresaka ali ovo do sad mi me ulijeva neku nadu..
Uz Adukora, koji je bolji na zadnjem veznom i koji uopšte nije u Umagu, on nam je zamjena za Miličevića i Dupovca koji ce sigurno na proljece propustiti par utakmica zbog povreda i kartona.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 05 feb 2021, 21:26

ako ima para i sada se može sve riješiti dovedeš dva igrača malo jača i idemo dalje

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 feb 2021, 21:33

Zip je napisao/la:

Eh da se s tobom nekad složim.
Zato treba prozivat često rumenog koji je zadnji u nizu koji je oštetio klub da se ne desi novi takav slučaj, bilo ih je i previše do sad zbog naših ljudi tj prevaranata, možda sljedeći slučaj bude kap koja će prelit čašu i Nam digne ruke kad vidi da poslije jednog odma drugi isti dođe, ako ne i gori.

Krivo mi je što se ne piše skoro pa ništa o tom rumenom a itekako je poljuljo cijeli klub pa zbog toga je vjerovatno ova situacija i oko ugovora i pojačanja.
Odgovornost i kritika su ovaj put izostali. Njemu dobro sigurno. Lafo volenter.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 feb 2021, 21:34

Inijesta je napisao/la:
05 feb 2021, 21:17
Zip je napisao/la:

Evo hajd mi samo ti molim te reci tvoje mišljenje, jel zbog tih lokalnih mahalaca i klošara sad problem ispo ili zbog Rumenog debila, jesu horde , Pitari bilo ko napravili sranje ili direktno čovjek iz Uprave, zašto spinujes i guraš skiju na hinjaka kao zbog nekih lokalnih interesdzija, takvim pristup Klubu je odavno nemoguc( hvala Sabrini najvećem mangupu ikad)
Ja licno živim za dan kad će Nam ili bilo koji čovjek postavit sve strance u Klub, ili nekog ko se školovao vani kap Sabrina, evo krenulo je od akademije, AkoBogda da sve i jedan član Uprave bude vijetnamac, da se balija pokvareni nikad nizašta ne pita
Čovjek je potpuno u pravu, mi smo sami sebi najgori. Sve ko fol, voli se klub a sve se gleda, da se noga poturi i da se spotakneš, sve zbog ličnih interesa. Ne može sr gledati, da klub napreduje jer ga stranci drže o naše ,, lokalne patriote " nemaju koristi i uticaja. U našoj državi je vrlo teško napredovati ako nisi lopov. I to se dešava ne samo nama, evo vidite do čega je doveden želješčar jer svako hoće da se pita. Vidim isto je i na forumu, samo neki žele dobro klubu, ostali su samo branioci nekih osoba, koji su bili ili su u klubu. :puke:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 feb 2021, 21:35

Zapitate li se ikada nije li previse ovoliko kukanja ?
Okej razumijem brigu stalo nam je do titule koja ive godine vrijedi vise nego ikada, ali jeste li vi svjesni koliko smo mi iznad ostalih ?
Dajte malo se dozovite bolan sta vam je, dajte malo pozitive imamo super uslove super uprave super ekipu i super prednost.
Kako vas Manijaci filuju i pale ne mozes vjerovat pa prosipate negativu i pljuvacinu po stranicama i portalima.
Ponasate se kao da zaostajemo 9 bodova, halo 9 bodova ??
Mi smo bez napadaca, bez potpuno spremnog Fanima i Susica, sa izmisljenim bekom u nekim utakmicama uspjeli stvorit zalihu od 9 bodova ????
Vi se ponasate kao da kasnimo 9 bodova, svasta. Zapitajte se malo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2021, 21:36

Inijesta je napisao/la:
05 feb 2021, 21:17
Zip je napisao/la:

U Bosni nista dobro nije opstalo, pa kako je krenulo nece ni Sarajevo i ovo sto je lijepo krenulo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 feb 2021, 21:38

BordoSarajevo je napisao/la:
05 feb 2021, 21:33
Zip je napisao/la:

Eh da se s tobom nekad složim.
Zato treba prozivat često rumenog koji je zadnji u nizu koji je oštetio klub da se ne desi novi takav slučaj, bilo ih je i previše do sad zbog naših ljudi tj prevaranata, možda sljedeći slučaj bude kap koja će prelit čašu i Nam digne ruke kad vidi da poslije jednog odma drugi isti dođe, ako ne i gori.

Krivo mi je što se ne piše skoro pa ništa o tom rumenom a itekako je poljuljo cijeli klub pa zbog toga je vjerovatno ova situacija i oko ugovora i pojačanja.
Odgovornost i kritika su ovaj put izostali. Njemu dobro sigurno. Lafo volenter.
Niko nije izašao sa dokazima, da je taj rumeni odštetio klub. Sve su to namjerna poturanja, da bi se klub destabilizovao. To se smišljeno radi.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 feb 2021, 21:42

Sve je dobro dok Nama boli qrac, pa i pojedini mogu qrcu svirati okolo sa svojim spinovima, losim pokusajima, pametovanjem i pljuvanjem.
Kad njemu dopizdi i mi smo nayebali a desit ce se to kad tad.
Onda cemo dospjet u ruku mahalaca pa cemo vidjet dokle cemo doci onda i kakve cemo kapitalce dovoditi onda.

I kako nas je to ostetio Rumeni ako ima neko da mi objasni u par kratkih crtica? Ne zahebajem se fakat pitam jer to nisam upratio kad se pisalo ?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2021, 21:43

ajdohordas je napisao/la:
05 feb 2021, 21:42
Sve je dobro dok Nama boli qrac, pa i pojedini mogu qrcu svirati okolo sa svojim spinovima, losim pokusajima, pametovanjem i pljuvanjem.
Kad njemu dopizdi i mi smo nayebali a desit ce se to kad tad.
Onda cemo dospjet u ruku mahalaca pa cemo vidjet dokle cemo doci onda i kakve cemo kapitalce dovoditi onda.

I kako nas je to ostetio Rumeni ako ima neko da mi objasni u par kratkih crtica? Ne zahebajem se fakat pitam jer to nisam upratio kad se pisalo ?
Samo nek ne spominju da nas je zakinuo za 500kKM nekog poreza zbog Seata :rol: :rol:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 feb 2021, 21:45

Evo čitam, Gorica dovela lijevog beka Cheicka Keitu koji je igrao za Bolognu, Eupen, a svojevremeno ga je Birmingham City platio 1,7 miliona eura.Istra također dovodi napadača Hasana Bandea kojeg je Ajax prije par godina platio preko 8 miliona eura.Također, Vojvodina (ciji su se igrači maloprije oglasili da nisu dobili zadnjih 5 plata) na pragu dovođenja efikasnog napadača iz Zambije, sa kojom je igrao četvrtfinale AKN.Naš mag iz Kaknja nije bio u stanju da pronađe poštenog napadača, sa dvocifren brojem golova u karijeri.Ako uzmemo titulu, prvo bi promjenio Hadžića i doveo normalnog i sposobnog sportskog direktora.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 44 gosta.