FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam sta je toliko ljudima cudno u vezi zatvaranje firmi kao u slucaju Cerica. Covjek radi kao venture capital u tech svijetu, investira u manje firme, i u takvim slucajevima je velika sansa da firma propadne i ugasi se. Kad radis sa takvim firmama uvjek govoris vise nego sta ta firma nudi, jer hoces da stvoris neki buzz. To je normalna praksa u takvoj industriji. Ono sto je bitno mislim da je on bolje konektovan sa firmama koje nasem klubu mogu biti interesantne, ovde prije svega mislim na potencijalnog sponzora, ili evt ulagace u buducnosti. Koja firma u BiH ima volju da izdvoji neku ozbiljniju cifru i bude sponzor? Nema ni jedna. Pa mi nikad nismo imali ozbiljnog generalnog sponzora, da se ne prisjecamo onaj smijesan slucaj sa Ziraat Bankom. Uredu kritika i skeptike prema Cericu, ja to razumijem, ali sta su nam realne alternative u okviru BiH? Neka covjek pokusa, dosao je sigurno sa dobrom namjerom da stvori pozitivnu pricu sa nasim klubom, i generalno tako pomogne BiH fudbalu. Ako ne pokaze rezultate doci ce neko novi. Moju podrsku ima, jer mislim da ima dobre namjere i trosi svoje vrijeme.
Demante nakon pljuvanja najviše volim, kako na terenu tako i u Upravi.
-
- Kontakt:
A reci ti meni molim te samo jednu stvar, koja ce to ozbiljna ino firma uloziti pare i uci u klub kao generalni sponzor? Sta oni dobijaju zauzvrat? Utakmice maltene i nisu na tv-u, svaka druga na moja TV gdje samo mozda 20% ljudi u drzavi imaju taj kanal, na stadionu bude 5/6 milja ljudi max osim ako je derbi kada bude 12 milja.. ne igramo euro takmicenje niti cemo igrati narednih 10 god.Tristan10 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:32Ne znam sta je toliko ljudima cudno u vezi zatvaranje firmi kao u slucaju Cerica. Covjek radi kao venture capital u tech svijetu, investira u manje firme, i u takvim slucajevima je velika sansa da firma propadne i ugasi se. Kad radis sa takvim firmama uvjek govoris vise nego sta ta firma nudi, jer hoces da stvoris neki buzz. To je normalna praksa u takvoj industriji. Ono sto je bitno mislim da je on bolje konektovan sa firmama koje nasem klubu mogu biti interesantne, ovde prije svega mislim na potencijalnog sponzora, ili evt ulagace u buducnosti. Koja firma u BiH ima volju da izdvoji neku ozbiljniju cifru i bude sponzor? Nema ni jedna. Pa mi nikad nismo imali ozbiljnog generalnog sponzora, da se ne prisjecamo onaj smijesan slucaj sa Ziraat Bankom. Uredu kritika i skeptike prema Cericu, ja to razumijem, ali sta su nam realne alternative u okviru BiH? Neka covjek pokusa, dosao je sigurno sa dobrom namjerom da stvori pozitivnu pricu sa nasim klubom, i generalno tako pomogne BiH fudbalu. Ako ne pokaze rezultate doci ce neko novi. Moju podrsku ima, jer mislim da ima dobre namjere i trosi svoje vrijeme.
Pitam te samo, ako si ti vlasnik/direktor neke ino firme, eto zasto da ulozis pola miliona eura €€€ u Želju? Onako jel, sadaka ?
Cerić nema nikakve reference niti uspjehe iza sebe pa da kazem nesto pozitivno o njemu. I onaj Turcin sto je bio u Celiku je pricao sve i svasta pa vidi gdje zavrsise. Kurcis se tamo nekim tudjim uspjesima, nekim kinezima NBA Formula 1 hu ha, a nemaš spremne pare da isplatiš plate ili da dovedeš 2/3 pojačanja i napadneš titulu pogotovo kad se pitari maltene raspadaju.
Cericu je bitno da u cv upise da je bio predsjednik najveceg kluba u drzavi, a ostalo manje vise tako bar izgleda ovo do sada.
Gostovao je na svim medijima samo jos na igman nije bio
Gostovao je na svim medijima samo jos na igman nije bio
- MocMahale444
Previse se neki prave pametni.
Misimovic- uradio teren, tribinu i kup.
Nema titule hajmo vozdra i hvala za navedeno.
Amar- nas najbolji trener, uzeo s Zeljom dosta titula znaci sve pohvale.
Ovaj mandat nema titule a zbog toga si tu paša.
Pravi neke poteze da i ljudi sto ga gotive se ibrete.
Neki dan je dosu the suad dobro napisao. Ljudi su razocarani i nemaju vise strpljenja.
Sto se cerica tice pa to je munja nebeska za prevariti. To sto mu neka firma propadne nije nista cudno. Neke firme i projekti jednostavno moraju propasti zbog nekih drugi stvari.
Kod cerica mi je zasmetalo “zlatna kopacka”

Misimovic- uradio teren, tribinu i kup.
Nema titule hajmo vozdra i hvala za navedeno.
Amar- nas najbolji trener, uzeo s Zeljom dosta titula znaci sve pohvale.
Ovaj mandat nema titule a zbog toga si tu paša.
Pravi neke poteze da i ljudi sto ga gotive se ibrete.
Neki dan je dosu the suad dobro napisao. Ljudi su razocarani i nemaju vise strpljenja.
Sto se cerica tice pa to je munja nebeska za prevariti. To sto mu neka firma propadne nije nista cudno. Neke firme i projekti jednostavno moraju propasti zbog nekih drugi stvari.
Kod cerica mi je zasmetalo “zlatna kopacka”
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E hajmo sad da budemo iskreni do kraja, ovakvih poput ovog ima još sto cekaju u prikrajku i jave se sa vremena na vrijeme sa negativnim stvarima,
izmisljotinama i kada treba popljuvati i zaljuljati, to je primjetno ili je u pitanju njih par sa nekoliko profila koji čekaju da se aktiviraju, i to isti oni
sa kojima sam usao u identicne rasprave na sport 1 forumu sve identicno preslikano čak i isti stil pisanja
Ono sto je primjetno ovdje jeste da je forum otvoren i da se daje prilika svima da pišu i da iznesu svoje misljenje sto nije slucaj sa pomenutim
forumom gdje se moze pisati iskljucivo o jednom a to su negativne stvari o Amaru i trenutnim ljudima u klubu ako kojim slucajem krenes suprotnim
smjerom ulazis u verbalne napade i bespotrebne rasprave sa par glavnih galamdžija, ali zato ovdje na finjaka pokusavaju progurati neke stvari i
zavrtiti priču a svi dobro znamo cije je kuhinja i sta im je cilj
Amar ce ostati trener, dovest ce se sponzori i Željo ce stati na zdrave noge, na žalost onih koji su profesionalne stvari i svoj anagžman u Želji
doživjeli privatno gdje im je udareno i na licnost i na ego i to je primjetno i ti likovi se dan danas ne mogu pomiriti sa tim i to traje i traje, a stat ce
onda kada se Željo oslobodi mahale i mahalskog uticaja, odnosno kada ljudi poput Cerića, Osmanovica i X Lija, ljudi koji nemaju dodirnih tačaka sa
Željom pocnu voditi klub kao firmu a ne kao fudbalski klub sa uticajem izvana
Kako se sada hrače po Ceriću tako se hrakalo i po rahmetli Džuburu i po Selimovicu i svim ostalim, neko sa namjerom neko onako, i svi ne valjaju a
samo jedan valja sto je van svake pameti, nego daj da vidimo sta ce i hoce li čovjek uspjeti nesto uraditi a ima vremena za nogiranje ko sto smo i u
proslosti tjerali, rastjeravali i mijenjali sa nasim poganim mentalitetom kao narod nikada nije kasno za to
izmisljotinama i kada treba popljuvati i zaljuljati, to je primjetno ili je u pitanju njih par sa nekoliko profila koji čekaju da se aktiviraju, i to isti oni
sa kojima sam usao u identicne rasprave na sport 1 forumu sve identicno preslikano čak i isti stil pisanja
Ono sto je primjetno ovdje jeste da je forum otvoren i da se daje prilika svima da pišu i da iznesu svoje misljenje sto nije slucaj sa pomenutim
forumom gdje se moze pisati iskljucivo o jednom a to su negativne stvari o Amaru i trenutnim ljudima u klubu ako kojim slucajem krenes suprotnim
smjerom ulazis u verbalne napade i bespotrebne rasprave sa par glavnih galamdžija, ali zato ovdje na finjaka pokusavaju progurati neke stvari i
Amar ce ostati trener, dovest ce se sponzori i Željo ce stati na zdrave noge, na žalost onih koji su profesionalne stvari i svoj anagžman u Želji
doživjeli privatno gdje im je udareno i na licnost i na ego i to je primjetno i ti likovi se dan danas ne mogu pomiriti sa tim i to traje i traje, a stat ce
onda kada se Željo oslobodi mahale i mahalskog uticaja, odnosno kada ljudi poput Cerića, Osmanovica i X Lija, ljudi koji nemaju dodirnih tačaka sa
Kako se sada hrače po Ceriću tako se hrakalo i po rahmetli Džuburu i po Selimovicu i svim ostalim, neko sa namjerom neko onako, i svi ne valjaju a
samo jedan valja sto je van svake pameti, nego daj da vidimo sta ce i hoce li čovjek uspjeti nesto uraditi a ima vremena za nogiranje ko sto smo i u
proslosti tjerali, rastjeravali i mijenjali sa nasim poganim mentalitetom kao narod nikada nije kasno za to
Zadnja izmjena: SSR, dana/u 05 feb 2021, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Moze biti interesantno na primjer globalnoj kompaniji koja zeli da ojaca svoj presence u BiH ili u regionu. Na primjer neka Kineska kompanija koja vidi interes da ostvari jaci footprint u nasoj regiji. To je dio marketinga, da pokazes social responsibility. Ti pokusavas da opises da su svi ljudi koji odlucuju u sportu racionalni, da gledaju sve u fening. Pa tako samo razmislja lokalni obrtnik hoce li uloziti u reklamu na kalman radio ili u neki baner na Sara Centru na Ilidzi. U takvom slucaju nebi 10% ljudi uopste ulagalo u fudbal jer mali broj njih dobiju svoj novac nazad. Samo su ultra profesionalni i racionalni klubovi profitabilni a njih je malo. No ono sto sam rekao, ne vidim razlog sto mu se nebi dala podrska, pa neka covjek oproba.Grbavica786 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:43A reci ti meni molim te samo jednu stvar, koja ce to ozbiljna ino firma uloziti pare i uci u klub kao generalni sponzor? Sta oni dobijaju zauzvrat? Utakmice maltene i nisu na tv-u, svaka druga na moja TV gdje samo mozda 20% ljudi u drzavi imaju taj kanal, na stadionu bude 5/6 milja ljudi max osim ako je derbi kada bude 12 milja.. ne igramo euro takmicenje niti cemo igrati narednih 10 god.Tristan10 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:32Ne znam sta je toliko ljudima cudno u vezi zatvaranje firmi kao u slucaju Cerica. Covjek radi kao venture capital u tech svijetu, investira u manje firme, i u takvim slucajevima je velika sansa da firma propadne i ugasi se. Kad radis sa takvim firmama uvjek govoris vise nego sta ta firma nudi, jer hoces da stvoris neki buzz. To je normalna praksa u takvoj industriji. Ono sto je bitno mislim da je on bolje konektovan sa firmama koje nasem klubu mogu biti interesantne, ovde prije svega mislim na potencijalnog sponzora, ili evt ulagace u buducnosti. Koja firma u BiH ima volju da izdvoji neku ozbiljniju cifru i bude sponzor? Nema ni jedna. Pa mi nikad nismo imali ozbiljnog generalnog sponzora, da se ne prisjecamo onaj smijesan slucaj sa Ziraat Bankom. Uredu kritika i skeptike prema Cericu, ja to razumijem, ali sta su nam realne alternative u okviru BiH? Neka covjek pokusa, dosao je sigurno sa dobrom namjerom da stvori pozitivnu pricu sa nasim klubom, i generalno tako pomogne BiH fudbalu. Ako ne pokaze rezultate doci ce neko novi. Moju podrsku ima, jer mislim da ima dobre namjere i trosi svoje vrijeme.
Pitam te samo, ako si ti vlasnik/direktor neke ino firme, eto zasto da ulozis pola miliona eura €€€ u Želju? Onako jel, sadaka ?
Cerić nema nikakve reference niti uspjehe iza sebe pa da kazem nesto pozitivno o njemu. I onaj Turcin sto je bio u Celiku je pricao sve i svasta pa vidi gdje zavrsise. Kurcis se tamo nekim tudjim uspjesima, nekim kinezima NBA Formula 1 hu ha, a nemaš spremne pare da isplatiš plate ili da dovedeš 2/3 pojačanja i napadneš titulu pogotovo kad se pitari maltene raspadaju.
jarane ti nikako da skontas boli nas racku vise price amar i misimovic dok ti drzis svijeću jednome i otvaras sampanjac drugoga pljujes zar to nije smijesno i zalosno . Ti si ustvari zastupnik jedne strane boli tebe briga za klub realno tebi je samo da je amaru dobru i tjt a sto klub puca po svim savovima to nista sramota je cuti da te igraci tuze da dugujes plate itd itdSSR je napisao/la: ↑05 feb 2021, 20:01E hajmo sad da budemo iskreni do kraja, ovakvih poput ovog ima još sto cekaju u prikrajku i jave se sa vremena na vrijeme sa negativnim stvarima,
Svima vama je bitnije da popijete kafu sa amarom il misimovicem nego gdje ce sutra klub biti tako da normalnoj raji ste sw popeli preko glave i ovo branjenje amara samo ide na zivce raji i mnogi su promjenili misljenje u zadnje dvije godine u vezi amara znam iz svoga kruga ljudi sto ide na svaku tekmu ima ljudi koji su dali ime sinu po amaru a dns negoduju na njegove odluke
Kome ja drzim svijecu i kome otvaram sampanjac?Robust je napisao/la: ↑05 feb 2021, 20:24jarane ti nikako da skontas boli nas racku vise price amar i misimovic dok ti drzis svijeću jednome i otvaras sampanjac drugoga pljujes zar to nije smijesno i zalosno . Ti si ustvari zastupnik jedne strane boli tebe briga za klub realno tebi je samo da je amaru dobru i tjt a sto klub puca po svim savovima to nista sramota je cuti da te igraci tuze da dugujes plate itd itdSSR je napisao/la: ↑05 feb 2021, 20:01E hajmo sad da budemo iskreni do kraja, ovakvih poput ovog ima još sto cekaju u prikrajku i jave se sa vremena na vrijeme sa negativnim stvarima,
Svima vama je bitnije da popijete kafu sa amarom il misimovicem nego gdje ce sutra klub biti tako da normalnoj raji ste sw popeli preko glave i ovo branjenje amara samo ide na zivce raji i mnogi su promjenili misljenje u zadnje dvije godine u vezi amara znam iz svoga kruga ljudi sto ide na svaku tekmu ima ljudi koji su dali ime sinu po amaru a dns negoduju na njegove odluke

Fulio si komplet poentu mog posta buduci da to sto si ti napisao da dijelim identicno misljenje i da sam zbog toga napisao post da idemo u tom
smjeru kada se nece vise mahala pitati za bilo sta i kada se necemo dijeliti a onda ti booom sa ovakvim postom sa kojim se slažem

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 05 feb 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Dan uoči utakmice došlo je do promjene mjesta odigravanja te će susret dva velika rivala umjesto u Čitluku biti odigrana u Međugorju.
Utakmica se igra sa početkom od 14:30h.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ima li prijenosa ?
- MocMahale444
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Neka je sramota one koji ga pljačkaju decenijama i tebe koji ih braniš.Nisam neko ko onako,iz dosade napiše ovako nešto nego neko ko ti može imenom i prezimenom i na koji način se Željo pljačkao decenijama napisati sabarana djela.I ne mislim ja da su svi u koji su prodefilvali kroz Želju pljačkali.Neki su drugima,van kluba omogućavali da ga pljačkaju.Neki su mu iz neznanja nanosili štetu Itd Itd.Najgore što nam se dešava je da se braneći kriminalca pljuju pošteni,to im je jedini način i onda očekujemo da neko udje u klub.To se mora zaustaviti.Moramo početi cijeniti ljude po djelima i po onome što ostave iza sebe.Ceriću spomenik dici ako nam pomogne da se iščupamo iz blata i svakom onom ko nam pomogne.A isto tako skočiti za vrat svakom onom ko nam i pokuša nanijeti štetu a takvih je mnogo koji čekaju svoju šansu.KANA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:26Sve si upravu I slazem se 100 posto ali ovo opeljesi neka te je sramota (ista je prica bila I dok je Dzubur rahmetli bio) nekad bar jednu sekundu razmisli sta ces napisatiHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:13Hebo li te Miske u taj shupak razvaljeni...kakve on veze ima sad sa klubom?Za sva sranja u klubu kriv Miske.To ovim nehljenovicima jedina vadiona Miske.Bolan ovim što su u klubu givikt da daš oni će ga razvaliti toliko su sposobni.Sposobni su samo da Želju opelješe ako se kakve pare pojave.Već vidjeno bezbroj puta.Ritamreda je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:06
Ja i ? Inace osim Cerica, ispred skupstine sve vrijeme cekali Kozaric, Zujo, Gredic, Vukota strasni, Bajramovic, Kralj Banana i Misketov sin Adnan da uloze svoja dva, tri miliona kao sto su dosad " ulagali" i da ozive Zelju. Na kraju skupstina izabra Cerica, a ne ove The Maniakse strasne. Sto nisi pisao koliko platu imaju vozaci u Megamiksu i kako Mao Ce Tung izrabljuje radnike ako cemo vec mak na konac, pa ne moze biti dio nase filozofije ako mu vozac ima 6 stoja platu![]()
Moramo biti Zelji odani.
Bit ce prenos kao protiv Capljine na onom Hercegovina Live ili preko Zrinjski TV.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 20:35KANA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:26Sve si upravu I slazem se 100 posto ali ovo opeljesi neka te je sramota (ista je prica bila I dok je Dzubur rahmetli bio) nekad bar jednu sekundu razmisli sta ces napisatiHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:13
Hebo li te Miske u taj shupak razvaljeni...kakve on veze ima sad sa klubom?Za sva sranja u klubu kriv Miske.To ovim nehljenovicima jedina vadiona Miske.Bolan ovim što su u klubu givikt da daš oni će ga razvaliti toliko su sposobni.Sposobni su samo da Želju opelješe ako se kakve pare pojave.Već vidjeno bezbroj puta.Koga ja branimKANA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:26Neka je sramota one koji ga pljačkaju decenijama i tebe koji ih braniš.Nisam neko ko onako,iz dosade napiše ovako nešto nego neko ko ti može imenom i prezimenom i na koji način se Željo pljačkao decenijama napisati sabarana djela.I ne mislim ja da su svi u koji su prodefilvali kroz Želju pljačkali.Neki su drugima,van kluba omogućavali da ga pljačkaju.Neki su mu iz neznanja nanosili štetu Itd Itd.Najgore što nam se dešava je da se braneći kriminalca pljuju pošteni,to im je jedini način i onda očekujemo da neko udje u klub.To se mora zaustaviti.Moramo početi cijeniti ljude po djelima i po onome što ostave iza sebe.Ceriću spomenik dici ako nam pomogne da se iščupamo iz blata i svakom onom ko nam pomogne.A isto tako skočiti za vrat svakom onom ko nam i pokuša nanijeti štetu a takvih je mnogo koji čekaju svoju šansu.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:13
Hebo li te Miske u taj shupak razvaljeni...kakve on veze ima sad sa klubom?Za sva sranja u klubu kriv Miske.To ovim nehljenovicima jedina vadiona Miske.Bolan ovim što su u klubu givikt da daš oni će ga razvaliti toliko su sposobni.Sposobni su samo da Želju opelješe ako se kakve pare pojave.Već vidjeno bezbroj puta.pa neki dan me optuzise da ovu upravu napadam .Brate ja da znam ( a od kad je prosla uprava otisla za sve jednog sam se raspitao i nista sporno nisam cuo)sad bi se uputio I **** mater .Evo navedi nam jednog od kad se Amar vratio a da ti je sporan
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Sve mogu shvatiti, ćorno ovaj, ogreb'o se onaj, uzeo taj, ukr'o anamonaj - ali da neko kaže da je rhm. Džubur bilo šta nečasno uradio, e to ne mogu da procesuiram.
Željezničar za život cijeli!