Zenske selekcije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ghuraba

Re: Zenske selekcije

Post Postao/la Ghuraba » 04 feb 2021, 14:25

Tekashi je napisao/la:
04 feb 2021, 14:06
forgempp je napisao/la:
04 feb 2021, 14:00
Nisam u toku, hoce li se Jonquel vise vracati u repku?
Naravno.
Mozda i nece, jer bi mogli ostati bez nje ako se WNBA sezona poklopi s Eurobasketom, ali se nadam da do toga nece doci jer je EB u drugoj polovini juna, a i ona je trenutno u EL i nekad naljeto je rekla da ne planira igrati WNBA dok traje korona.

Zao mi je ove male Hurt. Djevojka je danas doslovno sama igrala i vidi se da daje svoj maksimum, ali Jones je realno dimenzija vise.

visegrad8392
Kontakt:

Post Postao/la visegrad8392 » 04 feb 2021, 14:28

svaka cast curama, a selektor/ljudi iz saveza pod hitno da 1) izmire odnose sa sestrama zubac
2) daju sansu viskovic
3) potraze jos 2-3 pojacanja makar iz nase lige

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 feb 2021, 14:29

Sredit i Jones i Hurt zajedno da igraju :mrgreen:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2021, 14:29

Pa mozes obje povesti na prvenstvo ?S tim sto nemogu obje igrati istu utakmicu,dadnes i ovoj jednu utakmicu ili koliko vec bude imalo prostora.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 feb 2021, 14:51

Dobro je na kraju, zasluzile su Marica i Jones plasman na prvenstvo.
Deura je za mene jako veliko razocaranje a Melisa mora imati vise minuta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 04 feb 2021, 14:52

miky_hz je napisao/la:
04 feb 2021, 14:29
Pa mozes obje povesti na prvenstvo ?S tim sto nemogu obje igrati istu utakmicu,dadnes i ovoj jednu utakmicu ili koliko vec bude imalo prostora.
To bi bio besmislen postupak. Ides na prvenstvo nakon 20+ godina, imas tamo tek nekoliko zagarantovih utakmica, a ti se zezas i eksperimentises sa sastavom.

Starija sestra Zubac bi nam sigurno bila od koristi, ali ona je gotov slucaj i ne vjerujem da postoje ikakve sanse da ponovo dobije poziv u reprezentaciju. Raza je izjavila da je Nikolina sama sebi zatvorila vrata reprezentacije, da je ona licno zvala i da joj je ova obecala da ce doci, ali da nece dopustiti da se neko igra s njom i narusava njen ugled. Od ostalih, sumnjam da tu ima ijedna igracica koja bi nas nesto znacajno pojacala.

U svakom slucaju, cestitke djevojkama, veliki je ovo uspjeh! :bih:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 feb 2021, 15:25

Bravo cure! Veliki uspjeh, obzirom na prikazano kroz kvalifikacije sasvim zasluženo.
Naravno bit će i onih koji će pokušati da umanje ovakav uspjeh ili će bar za tako nešto čekati EUROBASKET.. :D Tako mi to radimo kukamo na neuspjesima i često ih protežemo kroz priču, a uspjehe vremenom umanjujemo. Iako često na prvu budemo i u prevelikoj euforiji pa tada preuveličavamo. :D

Ali svakako super da je ženska reprezentacija na završnoj smotri, jer i u ženskoj košarci smo imali uvijek velikih imena i tu stalno postoji veliki potencijal, samo što su se sada nakon jednog dužeg perioda određene stvari posložile.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 04 feb 2021, 15:39

Bravooo :bih: :bih:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 feb 2021, 16:24

Zundo je napisao/la:
04 feb 2021, 15:39
Bravooo :bih: :bih:
:thumbup: :kralj: :wave: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 feb 2021, 17:23

Ne bih da hejtujem sad nešto al zar bar nismo sposobni bez amerikanke ove studentice iz švicarske dobiti ili je surova realnost da smo mi na samom dnu kada je općenito sport u pitanju
nema potpisa

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 04 feb 2021, 17:34

Admir_Sa je napisao/la:
04 feb 2021, 17:23
Ne bih da hejtujem sad nešto al zar bar nismo sposobni bez amerikanke ove studentice iz švicarske dobiti ili je surova realnost da smo mi na samom dnu kada je općenito sport u pitanju
Upravo se o tome radi, a Mirza spominje nekakve neprospavane noci... Mislim da bi ovo i sa Maricom bilo tesko za pobijediti, a protivnice djevojke koje 18-22 godine starosti.

U svakom slucaju, cestitke! Da budu sve zdrave, pa da nas aBd obraduju i igrama na EP.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 feb 2021, 18:53

Ogroman je pritisak, nisu ovo neke vrhunske igračice pa da su konstantno igrale na nekom visokom nivou i navikle na ogroman pritisak. Samo neka su pobjedile, bit će to bolje, očekivao sam težak meč. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2021, 19:14

Federer17 je napisao/la:
04 feb 2021, 17:34
Admir_Sa je napisao/la:
Upravo se o tome radi, a Mirza spominje nekakve neprospavane noci... Mislim da bi ovo i sa Maricom bilo tesko za pobijediti, a protivnice djevojke koje 18-22 godine starosti.
Nemaš pojma uči od malog Gurabe košarku.
s Marom bi mi ovo pomeli, jer bi ona zaštitila obruč, pa Melisa je u drugom pol u defanzivi strašno odigrala i masu dobrih napada zaustavila a tek Marica, plus ne bi bilo po 2-3 napada zaredom za Švicarke, Maricaa bi to sve pofatala, ostale igračice dobijaaju na hrabrosti kad je Marica tu, a realno je da mi imamo nekih 5-6 košarkašica, da ostale nisu neki nivo i to si moro znati i prije i da su Marica i Amerikanka pola tima i da one daju većinu poena, pa danas su Amerikanka i Melisa u jednom trenuku dale 35 poena od nekih 45 za našu repku.

meni je ova utakmica poslužila dobro, da ovaj glupan vidi da može računati više na Melisu i dobiti jednui odličnu igračicu sa sigurnim minutama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 04 feb 2021, 19:38

legenda reala je napisao/la:
04 feb 2021, 19:14
Nemaš pojma uči od malog Gurabe košarku.
s Marom bi mi ovo pomeli, jer bi ona zaštitila obruč, pa Melisa je u drugom pol u defanzivi strašno odigrala i masu dobrih napada zaustavila a tek Marica, plus ne bi bilo po 2-3 napada zaredom za Švicarke, Maricaa bi to sve pofatala, ostale igračice dobijaaju na hrabrosti kad je Marica tu, a realno je da mi imamo nekih 5-6 košarkašica, da ostale nisu neki nivo i to si moro znati i prije i da su Marica i Amerikanka pola tima i da one daju većinu poena, pa danas su Amerikanka i Melisa u jednom trenuku dale 35 poena od nekih 45 za našu repku.

meni je ova utakmica poslužila dobro, da ovaj glupan vidi da može računati više na Melisu i dobiti jednui odličnu igračicu sa sigurnim minutama
Ma ne mislim bukvalno 'tesko', ali ne bi ih dobile lahko kao sto je to bio slucaj u prvoj utakmici (gdje smo, ako se ne varam, imali i 30-ak razlike). Osim toga, u prvoj utakmici su one bile u vjerovatno najjacem sastavu, a danas doslovno igrala djeca od 18 i 19 godina. Treba dodati i da se radi o kosarkaskoj naciji - Svicarskoj! :mrgreen:

Pa eno Mirza ti opet hvali trenera, a budali je jasno da Melisa ima (mozda) najbolji sut u ekipi i da je sposobna odigrati itekako zapazenu rolu. On ce nju opet zakucati na klupu u slucaju da Marica i Jones budu igrale na EP.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 04 feb 2021, 21:02

Melisa mora nauciti da pogadja pod kosem iz kontakta, ili bar da izvlaci bacanja. U nekoliko navrata je profulala relativno izgledne situacije na metar od obruca, a ni prekrsaj protivnice nije uspjela dobiti. Ovako kad sutira s poludistance ili opcenito iz midrangea - to obicno pogadja u visokim procentima.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 05 feb 2021, 18:50

Admir_Sa je napisao/la:
Da kako mogu obe igrati bili bi jos medju favoritima na prvenstvu. Ove nase slabe skroz. Jos nigdje vise visokih i muskobanjastih zena nema nego u BiH i opet jednu kvalitetnu ne mozemo izbaciti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Burns
Kontakt:

Post Postao/la Burns » 05 feb 2021, 18:54

Justin je napisao/la:
05 feb 2021, 18:50
Admir_Sa je napisao/la:
Da kako mogu obe igrati bili bi jos medju favoritima na prvenstvu. Ove nase slabe skroz. Jos nigdje vise visokih i muskobanjastih zena nema nego u BiH i opet jednu kvalitetnu ne mozemo izbaciti.
Igraj Razo, boli te kur.ac :yawn:
Mysterious🥷

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 05 feb 2021, 19:09

Burns je napisao/la:
05 feb 2021, 18:54
Justin je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Ne igra Raza odavno , fulio si baš .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Burns
Kontakt:

Post Postao/la Burns » 05 feb 2021, 19:30

bombaysaphire je napisao/la:
05 feb 2021, 19:09
Burns je napisao/la:
05 feb 2021, 18:54
Justin je napisao/la:

Ne igra Raza odavno , fulio si baš .
Furaš me :yawn:
Mysterious🥷

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 05 feb 2021, 20:36

Admir_Sa je napisao/la:
To drugo i to samo zadnjih 25 godina ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 21 gost.