Reziseru bi dobro dosla odgoda meca, steta sto je to pravo vec iskoristio.Napoli defender Koulibaly tested positive. He'll miss the game against Juventus.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Reziseru bi dobro dosla odgoda meca, steta sto je to pravo vec iskoristio.Napoli defender Koulibaly tested positive. He'll miss the game against Juventus.
Suning korporacija duzna 1,2 milijarde, od toga Inter 200 miliona."È un momento delicato per problematiche che hanno poco a che fare col campo ma che noi siamo in grado di gestire nel migliore dei modi, cercando di isolare la squadra da problematiche che sono al di sopra della nostra testa e che saranno definite nel migliore dei modi, negli interessi dell'Inter, dei suoi tifosi, della storia e del blasone di questa società".
Relativno dobro stoje na terenu kad se uzme u obzir ko im fali
Ti nemas veze o cemu se ovdje radi...ti samo kruzis okolo po forumu k'o lesinar, da bi se "nasmijao" nekome ko ti je bilo sta, bilo kada, odgovorio i proturjecio, automatski si ga i zamrzio(nisam ja jedini)..Italia je napisao/la: ↑05 feb 2021, 20:16
![]()
Ovaj lik prosle godine prodavao po 15 igraca Juventusa i dovodio 17 novih ko da je rijec o football manageru. I to ono skupljao sicu pa skonta da prodas jednog igraca za 2,5 miliona, drugog za 4 i imas u budzetu da kupiš novog od 6,5. A sad analizira neke plus valence. E moj Bosnjo, za sve si doktor nauka![]()
Ako uopste pratis forum, pricu nisam ja zapoceo, nego sam samo potvrdio da je Paratici u pravu, a drugi ga ne mogu skontati...lik posta da shvate, ali dzaba..posta osnovu, nista komplikovano...Italia je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:43Barem imam svoj stav i vjerujem u isti, a ne da slijepo pratim sta vecina pise pa da se tome priklonim. Naravno da tad neces biti zanimljiv vecini, jer kome je bilo zanimljivo citati ista kvalitetno o Allegriju kada je on bio jedini problem koji je postojao u Juventusu? I onda sezonu posle toga, taj isti Juventus nikad losiji
Elem, sto se tice ekonomije. Nit se razumijem u takve nivoe, a cisto sumnjam da se i doticna gospoda razumiju ista vise od tih nekih osnovnih stvari, ali opet gadjaju se nekakvim terminima pa razumjeli se il ne, izgledaju kao da nesto znaju. Ali zasto se mijesati u to kad realno nista o tome ne znas, e to mi nije jasno. A jebga meni je vazda bilo fascinantno kako ti prodas i kupis po 30 igraca u jednom prelaznom roku i jos tvrdis da je to realno, pa nikako da takve stvari zaboravim. Halalit ces.
muxa je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:25Sva priča i jest krenula od Artura i toga kako je plaćen 10 mil a ne 70 sto nije tačno. On će na kraju biti plaćen 70 mil, a to kako će tih 70 mil uticati na fin. rezultat Juventusa nije ni bila tema. Napomene radi, postoji više oblika plaćanja.
Kad vec prozivaš @Italiu u vezi argumenata, zašto si se ranije meni smijao kad sam ja tražio argumente? Zašto to isto ne tražiš od kolege čije stavove braniš?
Branis nečije stavove iako si i sam rekao da nemas neko specijalno znanje o tome. Pa zašto onda to radiš?
Možemo mi svi na razne teme konsultovati Google i počet lijepit neke dokaze za svoje tvrdnje. Al nemoj to radit ako ne poznaješ osnove.
Imamo mi takvih po BiH koliko hoćeš, pročitaju par knjiga i počnu ljudima držat predavanja.
Kolega ti je postao kako u operativne prihode ne ulaze prihodi od prodaje igrača i to mu kao nesto dokazuje. Šta?
Kad sam postavio pitanje da li zna u koje prihode ulaze i gdje ce i kako biti prikazani u finansijskom rezultatu kulturno je preskočio taj dio posta. Il još uvijek konsultuje Google pa će mi naknadno odgovoriti.
Izvinjavam se ostalim članovima foruma, al evo obećavam, što se mene tiče, ova diskusija je završena.
Paratici je u pravu, sta sam mu trebao reci??Serie A GROSS transfer spend last 5 years:
Juventus 954M
Inter 685M
Milan 544M
Serie A NET transfer spend last 5 years:
Inter 352M
Milan 291M
Juventus 223M
Kakve to ima veze, Arthur se kupio za Pjanić + 10 mil a Pjanićeva tržišna vrijednost je bila cca 60 mil znači Arthur vas je koštao cca 70 mil. Ali vi se cijelo vrijeme ovdje bahatite da ste da ste dali nekog anonimusa iz primavere + 10 mil za Arthura a ne najboljeg vežnjaka kojeg ste imali i pare. Poenta valjda je da je Arthur bio preskup za ono što nudi na terenu, za razliku od njega Eriksen je plaćen samo 20 mil pa ako zasad nije puno ponudio na terenu barem nije puno ni plaćen.Juventinisimo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:01Arthur 70m? Apsolutno netacno..to oni nece platiti Pjanica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.