Jesmo fakat postali sprdacina
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne znas da li da places od smijeha ili od tuge zivota mi.
Bilo bi zanimljivo sigurno. Oni jači nego na jesen sa boljim trenerom i 2-3 nova, kvalitetna igrača i tri boda prednosti. Mi bez Krpića koji nam je bio jako bitan ali zato sa boljim stoperima. Nažalost nikad nećemo saznati.UBIPITAR je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:10Otkud znamo da je nebi bilo prošle sezone za zelenim terenom,moje mišljenje.
Ako je Amar rekao da dolazi da igramo konacno futbol onda daj da ga igramo.
Ovo je zadni put da branim Amara , od sutra cu ga samo vrijedjati i imsijavati.Meni nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi gdje je problem? hajde budi ti prvi ispred nekog kluba koji ima 7 puta veci budjet ,koji ima gazdu ,kojem je sve poslozeno (I to tek sad nakon 7 godina koliko im je trebalo vremena da dodje sve na svoje) I to da nije bilo korone mozda bi je I uzeli ko zna? Ove sezone ima 5 klubova koji su finansijski jaci od nas I ti budes bolji od 4 ta ....Mi imamo ljudi dragi drugi problem a ne treneraDejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:57Ako ćemo realno svi smo ga priželjkivali zbog titule. Ni ove sezone je neće vratiti. Po meni nema rezultata koje smo očekivali kad je preuzeo klub.
Edit. Smatram da treba i dalje biti naš trener jer boljeg sigurno u ovoj situaciji nećemo naći, ali sada ga dizati u nebesa bez potrebe ne treba.
Tako je, Amar sa silnim titulama i peharima ipak zna mnogo bolje od pojedinih forumskih eksperata šta mu treba i šta mu može pomoci, da ne
**** i Misimovica i bivse, daj nam sada stabilan klub. Ok Amar je osvojio sve i na tome kapa do poda ali sada trenutno luta ili se tako barem cini.SSR je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:44Tako je, Amar sa silnim titulama i peharima ipak zna mnogo bolje od pojedinih forumskih eksperata šta mu treba i šta mu može pomoci, da ne
spominjem koliko zna od Misimovića i ekipe koja sada riga vatru gdje prije stigne, mastajuci o Amarovom tjeranju i kapitulaciji kao svojevrsnoj pobjedi
i statisfakciji i vracanju milo za drago, ja uvijek kažem polako, sabura
Nema para sta ima da luta kako ti nije jasno ;prije godinu dana je pikirao Fanima I sve pokusao da ga dovedemo ali **** kad nemas cim..Dodju ljudi pljunu 300 milja I vozdra ,takav samo jedan igrac Im je napravio ovu razliku ...WOLF20 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:47**** i Misimovica i bivse, daj nam sada stabilan klub. Ok Amar je osvojio sve i na tome kapa do poda ali sada trenutno luta ili se tako barem cini.SSR je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:44Tako je, Amar sa silnim titulama i peharima ipak zna mnogo bolje od pojedinih forumskih eksperata šta mu treba i šta mu može pomoci, da ne
spominjem koliko zna od Misimovića i ekipe koja sada riga vatru gdje prije stigne, mastajuci o Amarovom tjeranju i kapitulaciji kao svojevrsnoj pobjedi
Ko ga ovdje vrijedja i ismijava. Ja samo kažem da on nije osvojio ni jedan trofej kako se vratio, a svi smo ga zbog toga priželjkivali. Kao da on nije znao da pitari imaju i gazdu i pare i posložene stvari. Sam se u ovo uvalio i nije se dobro snašao. Jel problem to reći. Jel moram reći da mi je super što dolazi Kenan Handžić. Moje iskreno mišljenje je da se kako vrijeme odmiče sve više gubi u ovom svemu. O tome da su nam potrebne pare i gazdaKANA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:39Ovo je zadni put da branim Amara , od sutra cu ga samo vrijedjati i imsijavati.Meni nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi gdje je problem? hajde budi ti prvi ispred nekog kluba koji ima 7 puta veci budjet ,koji ima gazdu ,kojem je sve poslozeno (I to tek sad nakon 7 godina koliko im je trebalo vremena da dodje sve na svoje) I to da nije bilo korone mozda bi je I uzeli ko zna? Ove sezone ima 5 klubova koji su finansijski jaci od nas I ti budes bolji od 4 ta ....Mi imamo ljudi dragi drugi problem a ne treneraDejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:57Ako ćemo realno svi smo ga priželjkivali zbog titule. Ni ove sezone je neće vratiti. Po meni nema rezultata koje smo očekivali kad je preuzeo klub.
Edit. Smatram da treba i dalje biti naš trener jer boljeg sigurno u ovoj situaciji nećemo naći, ali sada ga dizati u nebesa bez potrebe ne treba.sposobnu upravu, investitora ,da se promjeni statut I da se Amar samo pita za teren I nista vise .Zar je moguce da to nekom nije jasno
![]()
Brate prve sezone ga nije mogao osvojiti kad su nam bjezali 20 bodova ,druge sezone tri puta skuplja ekipa od tebe 11 utakmica do kraja 3 boda razlike , 8 komada im zabijemo u dvije tekme , u igri za Kup bili , najljepsi fudbal igrali .....itd prekinulo se prvenstvo.On kad je dosao kod pitara uleti vijetnamac I jos vise pocne da ulaze u ekipu, ljudi 7 krilnih igraca imaju mi ni za plate hajde budi ti prviDejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:51Ko ga ovdje vrijedja i ismijava. Ja samo kažem da on nije osvojio ni jedan trofej kako se vratio, a svi smo ga zbog toga priželjkivali. Kao da on nije znao da pitari imaju i gazdu i pare i posložene stvari. Sam se u ovo uvalio i nije se dobro snašao. Jel problem to reći. Jel moram reći da mi je super što dolazi Kenan Handžić. Moje iskreno mišljenje je da se kako vrijeme odmiče sve više gubi u ovom svemu. O tome da su nam potrebne pare i gazdaKANA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:39Ovo je zadni put da branim Amara , od sutra cu ga samo vrijedjati i imsijavati.Meni nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi gdje je problem? hajde budi ti prvi ispred nekog kluba koji ima 7 puta veci budjet ,koji ima gazdu ,kojem je sve poslozeno (I to tek sad nakon 7 godina koliko im je trebalo vremena da dodje sve na svoje) I to da nije bilo korone mozda bi je I uzeli ko zna? Ove sezone ima 5 klubova koji su finansijski jaci od nas I ti budes bolji od 4 ta ....Mi imamo ljudi dragi drugi problem a ne treneraDejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:57
Ako ćemo realno svi smo ga priželjkivali zbog titule. Ni ove sezone je neće vratiti. Po meni nema rezultata koje smo očekivali kad je preuzeo klub.
Edit. Smatram da treba i dalje biti naš trener jer boljeg sigurno u ovoj situaciji nećemo naći, ali sada ga dizati u nebesa bez potrebe ne treba.sposobnu upravu, investitora ,da se promjeni statut I da se Amar samo pita za teren I nista vise .Zar je moguce da to nekom nije jasno
![]()
koji ih daje znaš moje mišljenje, pričali smo hiljadu puta kroz pp
Slažem se u potpunosti! Samo da se neke stvari posloze i to bi mogla biti vrhunska ekipa.braco je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:49Ako već ne možemo dovesti neka bajna pojačanja kojim se svi nadamo onda se nadam da će izvući maximum iz postojeće ekipe.
Ova ekipa može još bolje u ofanzivi siguran sam!
Ovoj ekipi bi toliko značio bar da Veseli se vrati u formu u kojoj je bio prije manje od godinu i po, kad isto nije zabijao golove ali je zato statistički bio:
- igrač sa najviše driblinga u ligi
- igrač sa najviše uspješnih driblinga u ligi sa 69% uspješnosti
- najčešće fauliran igrač lige
- igrač sa najviše osvojenih napadačkih duela
Dalje, Štilić je ove sezone dobar, a može sigurno za nijansu još bolje!
Ermin samo da bude zdrav i to je to.
Lendrić i Juričić uvijek mogu izmisliti neki go, plus Juričić je igrač koji može biti koristan u polju.
Mustafa također može bolje i vjerujem da može ovu drugu polusezonu sigurno dati doprinos sa bar 4 gola.
Bekrić sa klupe uvijek neugodan, Meša nazad diktira tempo.
Uglavnom moja poenta je kad se sve posloži nema ekipe u ligi koju ne možemo pobjediti. Dakle uz neku kompaktnu i disciplinovanu ekipu, dobru atmosferu, sa par majstora prema naprijed ako ništa možemo bez sekiracije europu izboriti.
Ponavljam, ako već ne možemo dovoditi Močiniće, Krpiće, Zakariće, Tomiće i slično onda bar očekujem da se iz postojećeg kadra izvuče maximum jer mislim da je to fer i pošteno tražiti!
I da, prvi preduslov su redovne plate za ove momke!
Ne mozes imati stabilan klub jer si ga preuzeo u dubiozi, 16 miliona se spiskalo za tri godine a milioni minusa se naslijedili, Amar da ima uslove i pareWOLF20 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:47**** i Misimovica i bivse, daj nam sada stabilan klub. Ok Amar je osvojio sve i na tome kapa do poda ali sada trenutno luta ili se tako barem cini.SSR je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:44Tako je, Amar sa silnim titulama i peharima ipak zna mnogo bolje od pojedinih forumskih eksperata šta mu treba i šta mu može pomoci, da ne
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 65 gostiju.