FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

WOLF20
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la WOLF20 » 05 feb 2021, 15:29

Kad vidim da pojedinici odobravaju Handzica :nene:

Jesmo fakat postali sprdacina
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2021, 15:31

WOLF20 je napisao/la:
05 feb 2021, 15:29
Kad vidim da pojedinici odobravaju Handzica :nene:

Jesmo fakat postali sprdacina
Ne znas da li da places od smijeha ili od tuge zivota mi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 05 feb 2021, 15:34

Ako Amar kaze Handzic, onda Handzic

Nemojte plakati ni od smijeha ni od tuge, plačite zbog besparice :lol:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 05 feb 2021, 15:34

UBIPITAR je napisao/la:
05 feb 2021, 15:10
Dejan1921 je napisao/la:
05 feb 2021, 14:57
UBIPITAR je napisao/la:
05 feb 2021, 14:38
Kako misliš nema rezultat?
Prvu polusezonu izborio Evropu(cilj ostvaren)
Prošlu sezonu borba za duplu,prekinu sezonu(cilj neostvaren?)
Ne kontam
Ako ćemo realno svi smo ga priželjkivali zbog titule. Ni ove sezone je neće vratiti. Po meni nema rezultata koje smo očekivali kad je preuzeo klub.
Otkud znamo da je nebi bilo prošle sezone za zelenim terenom,moje mišljenje.
Bilo bi zanimljivo sigurno. Oni jači nego na jesen sa boljim trenerom i 2-3 nova, kvalitetna igrača i tri boda prednosti. Mi bez Krpića koji nam je bio jako bitan ali zato sa boljim stoperima. Nažalost nikad nećemo saznati.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 05 feb 2021, 15:35

SSR je napisao/la:
05 feb 2021, 15:34

Ako je Amar rekao da dolazi da igramo konacno futbol onda daj da ga igramo.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 feb 2021, 15:39

Dejan1921 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:
Ne kontam
Ako ćemo realno svi smo ga priželjkivali zbog titule. Ni ove sezone je neće vratiti. Po meni nema rezultata koje smo očekivali kad je preuzeo klub.
Edit. Smatram da treba i dalje biti naš trener jer boljeg sigurno u ovoj situaciji nećemo naći, ali sada ga dizati u nebesa bez potrebe ne treba.
Ovo je zadni put da branim Amara , od sutra cu ga samo vrijedjati i imsijavati.Meni nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi gdje je problem? hajde budi ti prvi ispred nekog kluba koji ima 7 puta veci budjet ,koji ima gazdu ,kojem je sve poslozeno (I to tek sad nakon 7 godina koliko im je trebalo vremena da dodje sve na svoje) I to da nije bilo korone mozda bi je I uzeli ko zna? Ove sezone ima 5 klubova koji su finansijski jaci od nas I ti budes bolji od 4 ta ....Mi imamo ljudi dragi drugi problem a ne trenera :damn: sposobnu upravu, investitora ,da se promjeni statut I da se Amar samo pita za teren I nista vise .Zar je moguce da to nekom nije jasno :crazy:

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 05 feb 2021, 15:42

:pray: Amar samo da se pita za teren :pray:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 feb 2021, 15:42

Ne smije se Lendrić bezveze. Samo ću toliko reći.

Što se tiče Handžića, mislim da moramo i možemo bolje od njega, vez obzira na situaciju. Menj lično je tanak pravo. Ne vidim da bi nam mogao donijeti nešto što već nemamo u vidu Boje. Ni on ni onaj katil iz Krupe.
Željezničar za život cijeli!

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 05 feb 2021, 15:44

WOLF20 je napisao/la:
05 feb 2021, 15:35
SSR je napisao/la:

Tako je, Amar sa silnim titulama i peharima ipak zna mnogo bolje od pojedinih forumskih eksperata šta mu treba i šta mu može pomoci, da ne

spominjem koliko zna od Misimovića i ekipe koja sada riga vatru gdje prije stigne, mastajuci o Amarovom tjeranju i kapitulaciji kao svojevrsnoj pobjedi

i statisfakciji i vracanju milo za drago, ja uvijek kažem polako, sabura

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 05 feb 2021, 15:47

Mene samo zanima kakva ce biti situacija u klubu ako ovi iz uprave do nastavka sezone ne osiguraju neki novac a onda i do ljeta, a i ovaj Ceric ako ne uradi nesto također u tome periodu.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 05 feb 2021, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 05 feb 2021, 15:47

SSR je napisao/la:
05 feb 2021, 15:44
WOLF20 je napisao/la:
SSR je napisao/la:

Tako je, Amar sa silnim titulama i peharima ipak zna mnogo bolje od pojedinih forumskih eksperata šta mu treba i šta mu može pomoci, da ne

spominjem koliko zna od Misimovića i ekipe koja sada riga vatru gdje prije stigne, mastajuci o Amarovom tjeranju i kapitulaciji kao svojevrsnoj pobjedi

**** i Misimovica i bivse, daj nam sada stabilan klub. Ok Amar je osvojio sve i na tome kapa do poda ali sada trenutno luta ili se tako barem cini.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 feb 2021, 15:49

Ako već ne možemo dovesti neka bajna pojačanja kojim se svi nadamo onda se nadam da će izvući maximum iz postojeće ekipe.

Ova ekipa može još bolje u ofanzivi siguran sam!

Ovoj ekipi bi toliko značio bar da Veseli se vrati u formu u kojoj je bio prije manje od godinu i po, kad isto nije zabijao golove ali je zato statistički bio:

- igrač sa najviše driblinga u ligi
- igrač sa najviše uspješnih driblinga u ligi sa 69% uspješnosti
- najčešće fauliran igrač lige
- igrač sa najviše osvojenih napadačkih duela

Dalje, Štilić je ove sezone dobar, a može sigurno za nijansu još bolje!

Ermin samo da bude zdrav i to je to.

Lendrić i Juričić uvijek mogu izmisliti neki go, plus Juričić je igrač koji može biti koristan u polju.

Mustafa također može bolje i vjerujem da može ovu drugu polusezonu sigurno dati doprinos sa bar 4 gola.

Bekrić sa klupe uvijek neugodan, Meša nazad diktira tempo.

Uglavnom moja poenta je kad se sve posloži nema ekipe u ligi koju ne možemo pobjediti. Dakle uz neku kompaktnu i disciplinovanu ekipu, dobru atmosferu, sa par majstora prema naprijed ako ništa možemo bez sekiracije europu izboriti.

Ponavljam, ako već ne možemo dovoditi Močiniće, Krpiće, Zakariće, Tomiće i slično onda bar očekujem da se iz postojećeg kadra izvuče maximum jer mislim da je to fer i pošteno tražiti!

I da, prvi preduslov su redovne plate za ove momke!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 feb 2021, 15:49

WOLF20 je napisao/la:
05 feb 2021, 15:47
SSR je napisao/la:
WOLF20 je napisao/la:

**** i Misimovica i bivse, daj nam sada stabilan klub. Ok Amar je osvojio sve i na tome kapa do poda ali sada trenutno luta ili se tako barem cini.
Nema para sta ima da luta kako ti nije jasno ;prije godinu dana je pikirao Fanima I sve pokusao da ga dovedemo ali **** kad nemas cim..Dodju ljudi pljunu 300 milja I vozdra ,takav samo jedan igrac Im je napravio ovu razliku ...

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 05 feb 2021, 15:51

KANA je napisao/la:
05 feb 2021, 15:39
Dejan1921 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:
Ne kontam
Edit. Smatram da treba i dalje biti naš trener jer boljeg sigurno u ovoj situaciji nećemo naći, ali sada ga dizati u nebesa bez potrebe ne treba.
Ovo je zadni put da branim Amara , od sutra cu ga samo vrijedjati i imsijavati.Meni nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi gdje je problem? hajde budi ti prvi ispred nekog kluba koji ima 7 puta veci budjet ,koji ima gazdu ,kojem je sve poslozeno (I to tek sad nakon 7 godina koliko im je trebalo vremena da dodje sve na svoje) I to da nije bilo korone mozda bi je I uzeli ko zna? Ove sezone ima 5 klubova koji su finansijski jaci od nas I ti budes bolji od 4 ta ....Mi imamo ljudi dragi drugi problem a ne trenera :damn: sposobnu upravu, investitora ,da se promjeni statut I da se Amar samo pita za teren I nista vise .Zar je moguce da to nekom nije jasno :crazy:
Ko ga ovdje vrijedja i ismijava. Ja samo kažem da on nije osvojio ni jedan trofej kako se vratio, a svi smo ga zbog toga priželjkivali. Kao da on nije znao da pitari imaju i gazdu i pare i posložene stvari. Sam se u ovo uvalio i nije se dobro snašao. Jel problem to reći. Jel moram reći da mi je super što dolazi Kenan Handžić. Moje iskreno mišljenje je da se kako vrijeme odmiče sve više gubi u ovom svemu. O tome da su nam potrebne pare i gazda
koji ih daje znaš moje mišljenje, pričali smo hiljadu puta kroz pp

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 feb 2021, 15:56

Dejan1921 je napisao/la:
05 feb 2021, 15:51
KANA je napisao/la:
05 feb 2021, 15:39
Dejan1921 je napisao/la:

Ko ga ovdje vrijedja i ismijava. Ja samo kažem da on nije osvojio ni jedan trofej kako se vratio, a svi smo ga zbog toga priželjkivali. Kao da on nije znao da pitari imaju i gazdu i pare i posložene stvari. Sam se u ovo uvalio i nije se dobro snašao. Jel problem to reći. Jel moram reći da mi je super što dolazi Kenan Handžić. Moje iskreno mišljenje je da se kako vrijeme odmiče sve više gubi u ovom svemu. O tome da su nam potrebne pare i gazda
koji ih daje znaš moje mišljenje, pričali smo hiljadu puta kroz pp
Brate prve sezone ga nije mogao osvojiti kad su nam bjezali 20 bodova ,druge sezone tri puta skuplja ekipa od tebe 11 utakmica do kraja 3 boda razlike , 8 komada im zabijemo u dvije tekme , u igri za Kup bili , najljepsi fudbal igrali .....itd prekinulo se prvenstvo.On kad je dosao kod pitara uleti vijetnamac I jos vise pocne da ulaze u ekipu, ljudi 7 krilnih igraca imaju mi ni za plate hajde budi ti prvi :facepalm:
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 05 feb 2021, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 05 feb 2021, 15:57

@Dejo,kako će osvojiti kad nijednu nije završio :hmmmmm:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 05 feb 2021, 16:00

braco je napisao/la:
05 feb 2021, 15:49
Ako već ne možemo dovesti neka bajna pojačanja kojim se svi nadamo onda se nadam da će izvući maximum iz postojeće ekipe.

Ova ekipa može još bolje u ofanzivi siguran sam!

Ovoj ekipi bi toliko značio bar da Veseli se vrati u formu u kojoj je bio prije manje od godinu i po, kad isto nije zabijao golove ali je zato statistički bio:

- igrač sa najviše driblinga u ligi
- igrač sa najviše uspješnih driblinga u ligi sa 69% uspješnosti
- najčešće fauliran igrač lige
- igrač sa najviše osvojenih napadačkih duela

Dalje, Štilić je ove sezone dobar, a može sigurno za nijansu još bolje!

Ermin samo da bude zdrav i to je to.

Lendrić i Juričić uvijek mogu izmisliti neki go, plus Juričić je igrač koji može biti koristan u polju.

Mustafa također može bolje i vjerujem da može ovu drugu polusezonu sigurno dati doprinos sa bar 4 gola.

Bekrić sa klupe uvijek neugodan, Meša nazad diktira tempo.

Uglavnom moja poenta je kad se sve posloži nema ekipe u ligi koju ne možemo pobjediti. Dakle uz neku kompaktnu i disciplinovanu ekipu, dobru atmosferu, sa par majstora prema naprijed ako ništa možemo bez sekiracije europu izboriti.

Ponavljam, ako već ne možemo dovoditi Močiniće, Krpiće, Zakariće, Tomiće i slično onda bar očekujem da se iz postojećeg kadra izvuče maximum jer mislim da je to fer i pošteno tražiti!

I da, prvi preduslov su redovne plate za ove momke!
Slažem se u potpunosti! Samo da se neke stvari posloze i to bi mogla biti vrhunska ekipa.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 05 feb 2021, 16:00

WOLF20 je napisao/la:
05 feb 2021, 15:47
SSR je napisao/la:
WOLF20 je napisao/la:

Ne mozes imati stabilan klub jer si ga preuzeo u dubiozi, 16 miliona se spiskalo za tri godine a milioni minusa se naslijedili, Amar da ima uslove i pare

ko sto i @KANA rece nesto bi napravio, cist primjer Fanimo o ostalim stvarima poput korone i slicno je suvisno i razgovarati sve kada se sabere i oduzme

trenutno je tako kako je, iz svega najbolje izvuci i uraditi jer na nema druge, a pojedinci ako vec navijaju za Želju i predstavljaju se Željovcima

trebali bi stati i pretsati sa poturanjem lažnih informacija poput Mocinica, Mekica i menadžerima Handžića koji ga guraju a Amar naivan prihvata

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 05 feb 2021, 16:14

UBIPITAR je napisao/la:
05 feb 2021, 15:57
@Dejo,kako će osvojiti kad nijednu nije završio :hmmmmm:
Završiće ovu ako Bog da, a ima i sljedeću ugovor, završiće i nju. Pa kad završi vidjećemo gdje smo. Klub sa trofejima, igrački kadar sa djecom iz omladinskog i ostalo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 feb 2021, 16:20

Dejane, prošle sezone je Amar onemogucen da uzme mozda i duplu krunu. Vrlo dobre šanse bile za to. Drugi na tabeli, 3 boda zaostatka, polufinale kupa.
Možda bi sad drugu pricu pricao ovdje.
Onemogucen od strane politike, Vice, pitara u savezu, onog Šeranića, uglavnom viša sila.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Levin, Majestic-12 [Bot] i 27 gostiju.