FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije za foruma,ali duznost je svakog covjeka u BiH da ne zaboravi Markale.
El fatiha i rahmet dusama poginulih.
El fatiha i rahmet dusama poginulih.
-
- Kontakt:
Da, Amar pravi ekipu i odgovoran je za pojacanja i rezultate, ali ce na kraju, kao i do sada, svi biti krivi osim Amara, a najvise ce se pljuvati igraci kojima se pliva ko zna koliko plata..Dejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 13:52
Ma ne možemo nikako, i to se slažem, Amar sebi pravi ekipu, trener i sportski direktor je u jednom on odgovara za pojačanja i rezultat, kojeg btw. nema od kako se vratio. Ali tužno mi je da takav igrač se veže uz naš klub, i evo kako ja vidim očigledno će i doći.
Pročepit će negdje.
Pogotovo kad imamo igrace na tim pozicijama. Tacno yebanje u zdrav mozak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta predlazes bruda ? Da I Amaru **** majku iliMojaMalenkost je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:07Da, Amar pravi ekipu i odgovoran je za pojacanja i rezultate, ali ce na kraju, kao i do sada, svi biti krivi osim Amara, a najvise ce se pljuvati igraci kojima se pliva ko zna koliko plata..Dejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 13:52
Ma ne možemo nikako, i to se slažem, Amar sebi pravi ekipu, trener i sportski direktor je u jednom on odgovara za pojačanja i rezultat, kojeg btw. nema od kako se vratio. Ali tužno mi je da takav igrač se veže uz naš klub, i evo kako ja vidim očigledno će i doći.
-
- Kontakt:
Dok nam dovode neke propale Handziće, Duraković sjedi i čeka svoju priliku, pa kada ode negdje dzaba i pokaže svoj kvalitet, bit će pa što nije kod nas hu ha... Gojak br 2
Ako se ne ispune zadani ciljevi a to je osvajanje bar jednog trofeja i izlazak u Evropu fino mu se zahvaliti i traziti drugo rjesenje jel i amar se pogubio u svemu ovome pogotovo kad vidim da dovodi igrace iznad 30 godKANA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:15Sta predlazes bruda ? Da I Amaru **** majku iliMojaMalenkost je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:07Da, Amar pravi ekipu i odgovoran je za pojacanja i rezultate, ali ce na kraju, kao i do sada, svi biti krivi osim Amara, a najvise ce se pljuvati igraci kojima se pliva ko zna koliko plata..Dejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 13:52
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Hm, nije me toliko iznenadio Handžić koliko sam očekivao drugačiji profil veznjaka. Očekivao sam da će se ići na nekog veznjaka Dadinih karakteristika tipa Mekić.
Handžić po svojim karakteristikama je starija verzija Hajdarevića i očigledno Amar puca na Hajdarovu zamjenu.
Handžić po svojim karakteristikama je starija verzija Hajdarevića i očigledno Amar puca na Hajdarovu zamjenu.
Znaci **** mu materlendra je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:20Ako se ne ispune zadani ciljevi a to je osvajanje bar jednog trofeja i izlazak u Evropu fino mu se zahvaliti i traziti drugo rjesenje jel i amar se pogubio u svemu ovome pogotovo kad vidim da dovodi igrace iznad 30 godKANA je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:15Sta predlazes bruda ? Da I Amaru **** majku iliMojaMalenkost je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:07
Da, Amar pravi ekipu i odgovoran je za pojacanja i rezultate, ali ce na kraju, kao i do sada, svi biti krivi osim Amara, a najvise ce se pljuvati igraci kojima se pliva ko zna koliko plata..

Ne bi me cudilo da dodje Handzic, iz razloga sto se Amar okruzio svakakvim sljamom i olosima od menadzera. Samo interesovanje i pricanje sa igracima poput tog Handzica je tuzno i zalosno. Umjesto da se dogovori i unaprijedi saradnja sa Bojinom agencijom ili slicnim takvim agencijama i menadzerima jer su te agencije i menadzeri svjetski nivo, mi na probu dovodimo igrace od **** danca, gdje njegov igrac dodje na probu kako bi to iskoristio za bolji angazman u federalnoj ligi.
Ovi treneri iz strucnog staba idu Amaru niz dlaku, niko nema hrabrosti da mu kaze, stani malo kakav crni Handzic, koji qrac gubimo vrijeme i razgovaramo sa takvim igracima jer ako naljute Amara i ako im kaze da ne zeli vise da mu neko od njh bude pomocnik onda ce se zavrsiti karijera tih trenera..
Ovi treneri iz strucnog staba idu Amaru niz dlaku, niko nema hrabrosti da mu kaze, stani malo kakav crni Handzic, koji qrac gubimo vrijeme i razgovaramo sa takvim igracima jer ako naljute Amara i ako im kaze da ne zeli vise da mu neko od njh bude pomocnik onda ce se zavrsiti karijera tih trenera..
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Tu me malo cudi Amar. Nikad njemu menadzeri nisu mogli kolo igrat, ali ovo sad Danac, Saša Ćuk, još samo fali Husara.Brkooo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:25Ne bi me cudilo da dodje Handzic, iz razloga sto se Amar okruzio svakakvim sljamom i olosima od menadzera. Samo interesovanje i pricanje sa igracima poput tog Handzica je tuzno i zalosno. Umjesto da se dogovori i unaprijedi saradnja sa Bojinom agencijom ili slicnim takvim agencijama i menadzerima jer su te agencije i menadzeri svjetski nivo, mi na probu dovodimo igrace od **** danca, gdje njegov igrac dodje na probu kako bi to iskoristio za bolji angazman u federalnoj ligi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kako misliš nema rezultat?Dejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 13:52Ma ne možemo nikako, i to se slažem, Amar sebi pravi ekipu, trener i sportski direktor je u jednom on odgovara za pojačanja i rezultat, kojeg btw. nema od kako se vratio. Ali tužno mi je da takav igrač se veže uz naš klub, i evo kako ja vidim očigledno će i doći.timpramosavePla je napisao/la: ↑05 feb 2021, 13:47Dado je vracrn kao igrac koji nije imao mjesta u autobusu MDK.Kod nas nedorecen,otjeran,popljuvan od strane navijaca.I kad je dosao svi su se za glavu hvatali.Dejan1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 13:22
Dado i Meša se ne mogu porediti sa Handžićem. Dado je vraćen sa 23 godine kao neko ko je jako obećavao, debitovao za naš tim vrlo mlad, odigrao dosta dobrih utakmica, imao mali pad. I od takvog se i moglo očekivati nešto. Meša je igrao na visokom nivou određeni dio karijere. Čovjek je igrao grupe lige prvaka na Santiago Bernabeu, kvalitetan veznjak, dogurao do reprezentacije. U laganom padu bio zbog povreda, ali prije dolaska kod nas odradio odličnu sezonu u Slobodi. Kenan Handžić je qrčina od kad se počeo baviti fudbalom, u tome je konstantan a trenutno mu je 30 godina.
Mehmed Alispahic momak koji je vise klubiva izmjenjao u pet godina nego sto je imao nastupa.
Za Handzica se slazem da je kurcina.Ali ako ga trener zeli,kako to mozemo sprijeciti? Pljuvanjem njega kao igraca nista necemo postici.
Prvu polusezonu izborio Evropu(cilj ostvaren)
Prošlu sezonu borba za duplu,prekinu sezonu(cilj neostvaren?)
Ne kontam
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ako ćemo realno svi smo ga priželjkivali zbog titule. Ni ove sezone je neće vratiti. Po meni nema rezultata koje smo očekivali kad je preuzeo klub.
Edit. Smatram da treba i dalje biti naš trener jer boljeg sigurno u ovoj situaciji nećemo naći, ali sada ga dizati u nebesa bez potrebe ne treba.
Handzic? u skladu sa mogucnostima bih rekao, sasvim OK
Brkooo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:25Ne bi me cudilo da dodje Handzic, iz razloga sto se Amar okruzio svakakvim sljamom i olosima od menadzera. Samo interesovanje i pricanje sa igracima poput tog Handzica je tuzno i zalosno. Umjesto da se dogovori i unaprijedi saradnja sa Bojinom agencijom ili slicnim takvim agencijama i menadzerima jer su te agencije i menadzeri svjetski nivo, mi na probu dovodimo igrace od **** danca, gdje njegov igrac dodje na probu kako bi to iskoristio za bolji angazman u federalnoj ligi.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
al bezveze raspravljamo o liku koji 99% neće doći. po ovoj njegovoj priči, pričalo se sa njim prije 10-ak dana. danas kreće druga faza priprema i sumnjam da će ga dovoditi 10 dana prije početka prvenstva
moSa ljoŽe
Otkud znamo da je nebi bilo prošle sezone za zelenim terenom,moje mišljenje.
MIGRANTI iz METROPOLE!
handzica bi zvao oko kluba jedino ako bi krenuli jug rusiti i da lopata šutu i ostali otpad jeste li ba realni kad vam je on sasvim okay il vam je svako amarovo njesra vrhunski doživljaj
-
- Kontakt:
Jel se predsjednik obratio igracima?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Jeste, obecao svima po burek i jogurt kad se budu vracali iz Hercegovine
Pojedinci kao da zaboravljaju u kakvoj smo mi situaciji, kao da je sve med i mlijeko pa daj nam igrace sa imenom, renomeom
Dečko je sam rekao da su se culi prije desetak dana i da je na tome sve i ostalo, suvišno je reci koliko Amar zna izvuci iz prosjecnog igraca, pa ova
komplet ekipa je uostalom dokaz tome, meni licno je Handzic sasvim ok, buduci na kvalitet i ono sto trazi, pogotovo jer nam treba igrac na toj poziciji
I dečko nema menadžera niti ga ko gura, kontaktiran je od člana našeg stručnog štaba tako da ne sirite dezinformacije kao i za Mocininica i Mekica

Dečko je sam rekao da su se culi prije desetak dana i da je na tome sve i ostalo, suvišno je reci koliko Amar zna izvuci iz prosjecnog igraca, pa ova
komplet ekipa je uostalom dokaz tome, meni licno je Handzic sasvim ok, buduci na kvalitet i ono sto trazi, pogotovo jer nam treba igrac na toj poziciji
I dečko nema menadžera niti ga ko gura, kontaktiran je od člana našeg stručnog štaba tako da ne sirite dezinformacije kao i za Mocininica i Mekica