Benjo je jedan od nas, ko ne vjeruje nek provjeri za koga je navijao od malenaBeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:27Evo vidis da najavljuju boljeg, a kleli se u Benju donedavnoVanadij je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:25Opet nekog youtubera hadzija nafatao, ima pregleda a dbr i talBeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:24
Monotoni ste vise s tim 'bum' najavama... Kraj prijelaznog roka u vecini liga, a vi jos pisete o nekim pojacanjima, lol![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Nisam znao taj podatak. Ne cudi me onda kako je olako pocijepao dresVanadij je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:28Benjo je jedan od nas, ko ne vjeruje nek provjeri za koga je navijao od malenaBeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:27Evo vidis da najavljuju boljeg, a kleli se u Benju donedavno![]()

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Znao vam ga je i metnuti. I titulu dići.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Momak koji se sa njim druzi od malena mi rekao, to sto je potpisao je posao oprqvdanoBeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:29Nisam znao taj podatak. Ne cudi me onda kako je olako pocijepao dresVanadij je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:28Benjo je jedan od nas, ko ne vjeruje nek provjeri za koga je navijao od malenaBeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:27
Evo vidis da najavljuju boljeg, a kleli se u Benju donedavno![]()
![]()
Jel hin trojicu ili dvojicu i sportskog povaljao

Hahahahaha al 9 boba je 9 boba. Niko nije nezamjenjiv. Cujemo se u maju ili poslije par kola.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:24;Bez njih 2 Mladost im je rangBeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:15Kako su se pojedinci nasladjivali proteklih mjeseci, i sprdali sa Zeljom, a gle cuda, u mjesec dana 2 najvaznija igraca out![]()
Karma je cudo
Bez Rahmana i Tatara vi ste losiji tim od Zeljeznicara![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Cekaj ba pa njih sluzbeno tuzi i trener i igrac i opet obojica u timu i smiju se nama hahaha koji mitomani je l vas stid picici. Ovako se stiti klub. U nas niko nije veci od kluba, a u vas svaka stuha je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slican scenarij najavio i Milicevic, nece emir hadzic nikoga ucjenivatifeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:35Cekaj ba pa njih sluzbeno tuzi i trener i igrac i opet obojica u timu i smiju se nama hahaha koji mitomani je l vas stid picici. Ovako se stiti klub. U nas niko nije veci od kluba, a u vas svaka stuha je
- feniksptica
- Kontakt:
Sta ? Da nas tuzi ko Osim i Veselinovic vas ?Vanadij je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:36Slican scenarij najavio i Milicevic, nece emir hadzic nikoga ucjenivatifeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:35Cekaj ba pa njih sluzbeno tuzi i trener i igrac i opet obojica u timu i smiju se nama hahaha koji mitomani je l vas stid picici. Ovako se stiti klub. U nas niko nije veci od kluba, a u vas svaka stuha je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Emirovo mahalanje i nesposobnost došlo na naplatu.
Boga pitaj šta je Tataru sve obećao. Na kraju krajeva i razumijem ga, kolega ode u Konyu a tu te Emir handri i ucjenjuje jer nisi produžio.
Boga pitaj šta je Tataru sve obećao. Na kraju krajeva i razumijem ga, kolega ode u Konyu a tu te Emir handri i ucjenjuje jer nisi produžio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Znaš li šta je ovo?

Davno je to bilo.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Benkara21 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:23Čujemo se ovih dana, ne sekirajte mi se puno.BeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:22Da niste ponovo zapoceli 'pregovore' sa Zakaricem![]()
Ili su u pitanju Hajrovic i Ibisevic![]()
![]()

Fazlija, sta ima !? Namigni nam da nas prepadnes

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Jedno su dugovanja, zbog losije financijske situacije kojoj ste se radovali proteklih mjeseci, a vama se vraca na ovaj nacin (izostankom 2ice kljucnih igraca). A drugo su nesuglasice unutar kluba, nezadovoljstvo zbog (ne)pustanja u ovom roku. Sami sebi ste skrojili ovu sudbinu, bilo je ocigledno da momak zeli iskorak u karijeri.feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:39Sta ? Da nas tuzi ko Osim i Veselinovic vas ?Vanadij je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:36Slican scenarij najavio i Milicevic, nece emir hadzic nikoga ucjenivatifeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:35Cekaj ba pa njih sluzbeno tuzi i trener i igrac i opet obojica u timu i smiju se nama hahaha koji mitomani je l vas stid picici. Ovako se stiti klub. U nas niko nije veci od kluba, a u vas svaka stuha je
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Nece niko benji godinu dana placat kvartalno plate
- feniksptica
- Kontakt:
Pa drug Amar se svake pripreme pobije barem s pola ekipe i par clanova strucnog staba. Vrati se par godina unazad pa vidi da smo sebi uvijek dopustali luksuz igrat bez najboljih igraca polusezonu ( Benko, Lazic, Adukor). Ne moze nijedan klub uticati na ponasanje pojedinca na kraju krajeva. Prodali bi mi njega, sao smo odbili vec jednu ponudu koja je bila fina za njega a osrednja za nas. Cekali smo jednostavno jos ponuda, traje prijelazni rok jos..BeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:42Jedno su dugovanja, zbog losije financijske situacije kojoj ste se radovali proteklih mjeseci, a vama se vraca na ovaj nacin (izostankom 2ice kljucnih igraca). A drugo su nesuglasice unutar kluba, nezadovoljstvo zbog (ne)pustanja u ovom roku. Sami sebi ste skrojili ovu sudbinu, bilo je ocigledno da momak zeli iskorak u karijeri.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad čovjek vidi šta se sve događa u FKS u zadnje vrijeme, ova nervoza forumskih Pitara postane apsolutno normalna i očekivana. Momci izvinite što smo vas zayebavali, nije korektno od nas u ovakvim uslovima.
-
- Kontakt:
Eh tu i jeste problem, jer zbog trenutne situacije ce klub prihvatiti vjerovatno slabiju ponudu od te sto si ti naveo. Sto zbog jutrosnjeg konflikta, a i kraja prijelaznog roka.feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:47Pa drug Amar se svake pripreme pobije barem s pola ekipe i par clanova strucnog staba. Vrati se par godina unazad pa vidi da smo sebi uvijek dopustali luksuz igrat bez najboljih igraca polusezonu ( Benko, Lazic, Adukor). Ne moze nijedan klub uticati na ponasanje pojedinca na kraju krajeva. Prodali bi mi njega, sao smo odbili vec jednu ponudu koja je bila fina za njega a osrednja za nas. Cekali smo jednostavno jos ponuda, traje prijelazni rok jos..BeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:42Jedno su dugovanja, zbog losije financijske situacije kojoj ste se radovali proteklih mjeseci, a vama se vraca na ovaj nacin (izostankom 2ice kljucnih igraca). A drugo su nesuglasice unutar kluba, nezadovoljstvo zbog (ne)pustanja u ovom roku. Sami sebi ste skrojili ovu sudbinu, bilo je ocigledno da momak zeli iskorak u karijeri.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
-
- Kontakt:
Jel moguce da si se na moj post primioLik je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:34Hahahahaha al 9 boba je 9 boba. Niko nije nezamjenjiv. Cujemo se u maju ili poslije par kola.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:24;Bez njih 2 Mladost im je rangBeHighirly je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:15Kako su se pojedinci nasladjivali proteklih mjeseci, i sprdali sa Zeljom, a gle cuda, u mjesec dana 2 najvaznija igraca out![]()
Karma je cudo
Bez Rahmana i Tatara vi ste losiji tim od Zeljeznicara![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Beduin
- Kontakt:
Meni je najjace kad neki dan pitar ovdje napisa vezano za porezni dug FKS "Ovo samo pokazuje da radimo transparentno". 
Teansparentno duguju 800k bh kovanica u apoenima od 1KM.
Teansparentno duguju 800k bh kovanica u apoenima od 1KM.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.