FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da nas hoce kakva euforija ufatit pa da se zaletimo.
Ako puste navijace, nismo svjesni koliko bi nama to dobro doslo. Huk sa Grbavice donosi bodove a pitarski istok njima odnosi.
Oni nisu u nekom dobrom raspolozenju.
Ako puste navijace, nismo svjesni koliko bi nama to dobro doslo. Huk sa Grbavice donosi bodove a pitarski istok njima odnosi.
Oni nisu u nekom dobrom raspolozenju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
https://spo.rtske.ba/bivsi-kapiten-sara ... ljeznicar/
Ovo zaustaviti treba ako je tacno. Nosi ga u pm od nas. Prezivjet cemo i sa ovim na sredini. Ako ne moze normalan igrac neka Mese, Boje i Jasmina. Moze i Vrhovac uletjeti po potrebi.
Ovo zaustaviti treba ako je tacno. Nosi ga u pm od nas. Prezivjet cemo i sa ovim na sredini. Ako ne moze normalan igrac neka Mese, Boje i Jasmina. Moze i Vrhovac uletjeti po potrebi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Kad ovi objave, onda znas da je tacnoLjoZee je napisao/la: ↑04 feb 2021, 23:38https://spo.rtske.ba/bivsi-kapiten-sara ... ljeznicar/

Meni je više bitno da klub stane na zdrave noge, koliko je moguće u što kraćem periodu, a za igrače to samo Amar zna, novinari lupaju, laprdaju, sve za klik
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kakav pitar nemogu da otvorim stranicu.Jos bivsi kapiten.Jeko taj.
Je li Kenan važio za najvećeg talenta u BiH ili je Faris?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Keno je dobar igrac
Za nasu ligu odlican
Sto je najbitnije konkretan je i ima damu
Sto nama godinama fali
Ako ga dovedemo treba ga stavit da igra protiv Sarajeva
Po mom skromnom misljenju-ubit ce Pitare i rukama i nogama
Za nasu ligu odlican
Sto nama godinama fali
Zato 55 minut crveni, slucajno ili nesvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:45Keno je dobar igrac
Za nasu ligu odlican
Sto nama godinama fali
- svrakino1921
- Kontakt:
Bolje i toVanadij je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:53Zato 55 minut crveni, slucajno ili nesvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:45Keno je dobar igrac
Za nasu ligu odlican
Sto nama godinama fali
Nego 90 minuta pichka
Bolje nikog ne dovoditi nego dovesti Kenana Handžića.
Nas 10 "Cerica" (u smislu ljudi koji nisu Zeljovci) ne moze syebati koliko nas moze neko "nas". Vise od njih trebamo strahovati. Ko potpise taj ugovor da bude vazeci neka ga bude stid i sram.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Protiv momka nemam nista licno, ali ako i dodje dosao je jer je Amar Osim tako htio, a on pisa po nama kad zeli i ako zeli sto se tice igraca. Od Stanica vracanja bogicevica, forsiranja Kosorica pa i ova proba od 2 godine Salke Nargalica
Realno mi i jesmo u ovoj situaciji u kojoj smo sada zbog Željovaca. Nikakvi nas vanjski elementi nisu syebali ko mi sami sebe. A za Handžića se iskreno nadam da je novinarska šuplja.
- mamonelafo
- Kontakt:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6447683128
Sa portala "STAV" su odlučili da napadaju na instituciju zvanu Ivica Osim! Ja sam prijavio fb page.
Jedan naš vijećnik je to vidio, ja nisam - njemu zasluga.
Sa portala "STAV" su odlučili da napadaju na instituciju zvanu Ivica Osim! Ja sam prijavio fb page.

Jedan naš vijećnik je to vidio, ja nisam - njemu zasluga.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 05 feb 2021, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Mislim da se bezveze sikirate. Nemam ja nikakve insajderske, al eto malo logicki razmislite, nabrojte nase veznjake, koliko ih imamo pa ce se jasno vidjeti da nam ne treba. Ista stvar i za Mocinica i za Barica. Nema se para da se uopste razmislja o Mocinicu, a Baric nije ni blizu kvalitetom za nas niti je mlad da bi mogli ocekivati da ce napredovati.
Steta je sto se ne racuna na Gasala i Durakovica, ne kontam sto jer sigurno nisu losiji od Veselog, Muleta, Boje i Hajdarevica koji je bio standardan. Nazalost, mi izgleda imamo vecih problema od igraca, titule, minus devet na tabeli i svega vezanog za igru.
Steta je sto se ne racuna na Gasala i Durakovica, ne kontam sto jer sigurno nisu losiji od Veselog, Muleta, Boje i Hajdarevica koji je bio standardan. Nazalost, mi izgleda imamo vecih problema od igraca, titule, minus devet na tabeli i svega vezanog za igru.