Pa Stephtardi glasali za kloca. To su vecinom djecica od 12-16 godina.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Dončić visociji od svakog igrača GSW večeras.
- Felixians4
- Kontakt:
box plus/minus leaderboard
1-Nikola Jokic (10.6)
2-Joel Embiid (8.5)
3-Luka Doncic (8.3)
4-LeBron James and Kawhi Leonard (7.2)
6-CJ McCollum (6.9)
7-Anthony Davis (6.7)
8-Kevin Durant (6.2)
9-Giannis Antetokounmpo and Stephen Curry
https://pbs.twimg.com/media/EtY7wfTVEAc ... name=small
Večeras se narativi mogu okrenuti prilično. Embiid i dalje čašćavan,nema ni simmonsa,blazersi sakati, ja ga držim zamrznutog u rankinzima.Imao je jedan jedini test,položio ga doduše s vrlo dobrim.
Andrija Wiggins vjerojatni razlog tolikih glasanja je mašinerija GSW bandwagonersa + Kanada, ali lik je postao underrated, to je potpuno nov igrač postao,što ti normalna,zdrava franšiza počini. A ironično, izgleda onako ko da je izgubio talente. Talente koje je uludo i bespotrebno trošio u Minneapolisu ,a ovdje je s potpuno drugačijom ulogom,ponašanjem,attitudeom.
1-Nikola Jokic (10.6)
2-Joel Embiid (8.5)
3-Luka Doncic (8.3)
4-LeBron James and Kawhi Leonard (7.2)
6-CJ McCollum (6.9)
7-Anthony Davis (6.7)
8-Kevin Durant (6.2)
9-Giannis Antetokounmpo and Stephen Curry
https://pbs.twimg.com/media/EtY7wfTVEAc ... name=small
Večeras se narativi mogu okrenuti prilično. Embiid i dalje čašćavan,nema ni simmonsa,blazersi sakati, ja ga držim zamrznutog u rankinzima.Imao je jedan jedini test,položio ga doduše s vrlo dobrim.
Andrija Wiggins vjerojatni razlog tolikih glasanja je mašinerija GSW bandwagonersa + Kanada, ali lik je postao underrated, to je potpuno nov igrač postao,što ti normalna,zdrava franšiza počini. A ironično, izgleda onako ko da je izgubio talente. Talente koje je uludo i bespotrebno trošio u Minneapolisu ,a ovdje je s potpuno drugačijom ulogom,ponašanjem,attitudeom.
Zamisli igraš vs undersized Warriorsa i ti se ispucavaš tricama.
Zamisli ovosezonski Oubre ti strpa skoro 40 poena
Zamisli post up više nije good play u današnjoj ligi (Carlisle), čak ni protiv undersized ekipe 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma zavrsit ce prvi na kraju glasanja, i prosle godine je Dončic vodio. Na presjeku pa Lebron imao. Najvise ubjedljivo, zadnjih 5 - 6.godina je sigurno prvi bio po glasovima, a ove ce konacno neko sem Jamesa i Antetokounpa imati priliku da bira igrace, a red je bio da i Durant s istoka to dobije jer uvijek ga je Lebron birao od kako je ovo krenulo u tom formatu.
Svakavih budala ovdje piše.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
To je bilo najmračnije doba košarke. Izolacije do maximuma.
Remember, remember the 5th of November.
Bez i jednog centra Golden, i ovi em uspjeli izgubit em uspjeli 147 primit 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta kazu, Doncic favorit za mvp-a. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Portland dobio 15 razlike lidera na Istoku i to bez Lilarda, CJ-a i Nurkica.
Simmons MVP

Curry je za brigu. Još uvijek osjeća posljedice Covida, eno sinoć napustio tekmu jer se "nije osjećao dobro". Kakva šteta jer fantastično uđe u sezonu.

Curry je za brigu. Još uvijek osjeća posljedice Covida, eno sinoć napustio tekmu jer se "nije osjećao dobro". Kakva šteta jer fantastično uđe u sezonu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dobar ti sinoc ovaj MVP...haman se cvarci upalili pa morao zalit previse pivom.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da, jer jedna utakmica pokazuje ko je MVPBuffonGigi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 07:46Dobar ti sinoc ovaj MVP...haman se cvarci upalili pa morao zalit previse pivom.

Plus, da vas sudije ne pogurase faulovima u trecoj, izgubili bi svakako. Kako izgubiti od Lakersa 101: Vodis na poluvremenu iako ti fali par igraca, pojave se sudije s faulovima na visokim igracima koji vise ne smiju prstom mrdnuti ostatak utakmice, izgubis

Sto ti je bolan krivo sto je covjek medju najboljim igracima lige i sto to svi vide koji nisu nacionalisticki nastrojeni..Zbog Nurkica, jer ga je izbacio iz ekipe, ili je striktno nacionalisticki?

- BuffonGigi
- Kontakt:
Hahahahhaahhahhaahha, znao sam...sudije i nacionalizam. Inace Denver ne moze od Lakersa cisto izgubiti, tu su uvijek te strasne sudije. Ali tacno sam znao sta ce biti. I da, nije nacionalizam ne daj Boze, samo cinjenica da ne volim one way igrace. Mozda je i Harden u dusi srbin pa ga ne gotivim... I hej, izgubili 21 razlike i on ima obraza o sudijama pricati. Pa i napunili su ti visoke faulovima jer su nepokretne mrljine, bilo je dovoljno samo agresivnije napadati obruc protiv takvih brutalnih visokih defanzivaca 
13p
Imas mahanje od sampiona i pravog MVPa.

13p

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da, nije nacionalizam nego sto voli cvarke?BuffonGigi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:29Hahahahhaahhahhaahha, znao sam...sudije i nacionalizam. Inace Denver ne moze od Lakersa cisto izgubiti, tu su uvijek te strasne sudije. Ali tacno sam znao sta ce biti. I da, nije nacionalizam ne daj Boze, samo cinjenica da ne volim one way igrace. Mozda je i Harden u dusi srbin pa ga ne gotivim...
13p

Pusti suplju Bgt, priznaj da je do tog i bit ce ti lakse, ne moras nama, priznaj sebi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.