Nije toliku imo ni u Turskoj a da je kod nas traži, nije došao iz drugih razloga i koga yebe i njeg i menadhera mukraljlavova je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:32Irfan hadzic nije dosao kod nas zbog toga sto je trazio 12 000 eura platu po meni ne vrijedi te pare neka nije dosao
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Inijesta, dana/u 04 feb 2021, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedno pitanje - na koji način gledanje u budućnost znate da će biti flop, to mene zanima? Koji je to tako savremen način gatanja da nakon potpisa ugovora, vi već znate da će biti neuspješan? Samo mi to objasnite i začepite mi usta, neću više Cmiljanića nikad spomenuti.
Tino je isto imao problema s povredama, pa niste kukali. Hoćete da vam kažem zašto niste? Zato što Tino spada u one vaše 'kapitalce', tu su vam se apetiti odmah zadovoljili. Šta ćemo ako Tino ne bude onakav kakav treba, odnosno tek sad treba da se pokaže, jer dosas nije. Vas boli i ne mirite se s tim kako to da svi regionalni klubovi dovode takva imena, a mi ne možemo. Boli vas što znate da je Nam u Klubu i svako od vas je očekivao da će to biti krhanje para, bomba do bombe ala Matavž.
Pružite nekom prilikom, zar je to teško lihvari lihvarski? Ne budi kako treba, okej, hvala i doviđenja. Ja ću vam prvi reći 'bili ste upravu', to nije upitno. Samo poželite momku sreću, pružite mu priliku i sačekajte nastavak sezone. Ne mogu da vjerujem da je to toliko teško, već nešto pametujete u prazno. Šta će biti ako se ispostavi da je pun pogodak? Valja vam isrrano poručati..
Tino je isto imao problema s povredama, pa niste kukali. Hoćete da vam kažem zašto niste? Zato što Tino spada u one vaše 'kapitalce', tu su vam se apetiti odmah zadovoljili. Šta ćemo ako Tino ne bude onakav kakav treba, odnosno tek sad treba da se pokaže, jer dosas nije. Vas boli i ne mirite se s tim kako to da svi regionalni klubovi dovode takva imena, a mi ne možemo. Boli vas što znate da je Nam u Klubu i svako od vas je očekivao da će to biti krhanje para, bomba do bombe ala Matavž.
Pružite nekom prilikom, zar je to teško lihvari lihvarski? Ne budi kako treba, okej, hvala i doviđenja. Ja ću vam prvi reći 'bili ste upravu', to nije upitno. Samo poželite momku sreću, pružite mu priliku i sačekajte nastavak sezone. Ne mogu da vjerujem da je to toliko teško, već nešto pametujete u prazno. Šta će biti ako se ispostavi da je pun pogodak? Valja vam isrrano poručati..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A opet su paree znaci peoblemFudo je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:34Koliko je Boris uzeo?kraljlavova je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:32Irfan hadzic nije dosao kod nas zbog toga sto je trazio 12 000 eura platu po meni ne vrijedi te pare neka nije dosao

- ElCartel11
- Kontakt:
Boris se ne može mjeriti sa Crnickim jer Crnicki ne znam jel imaao 5 utakmica odigranih za seniore dok nije kod nas dosao.
Cmiljanic ima 20 nastupa u Slovackoj, 8 u Austriji, 8 u LaLigi2 i 28 nastupa u drugoj Nizozemskoj ligi.
Sve su to lige koje su jace od naše za koplje, neke i za dva koplja
Da smo svi ocekivali jace ime i CV jesmo. Zasto se nije doveo zna Emir i kompanija. A sigurno smo mogli dovesti boljeg, pogotovo kad znamo da je napadac 30% ekipe.
Ali kao sto sam rekao dajmo momku sansu, da se dokaže
Cmiljanic ima 20 nastupa u Slovackoj, 8 u Austriji, 8 u LaLigi2 i 28 nastupa u drugoj Nizozemskoj ligi.
Da smo svi ocekivali jace ime i CV jesmo. Zasto se nije doveo zna Emir i kompanija. A sigurno smo mogli dovesti boljeg, pogotovo kad znamo da je napadac 30% ekipe.
Ali kao sto sam rekao dajmo momku sansu, da se dokaže

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma Hadzija se utali
Pokvarenjak stari
I od Borisovog menadzera je uzeo ispod stola da ga dovede nama

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Htio je reći da je Zukanović zaslužio otkaz.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:32Apsolutno ništa.Benkara21 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:31Šta si htio reći ovim postom buraz?PeppermintSA je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:27Vrijednost ekipa:
Dinamo - 104 miliona
Crvena zvezda - 53 miliona
Partizan - 35 miliona
Rijeka - 24 miliona
Hajduk -23 miliona
Osijek - 20 miliona
Gorica - 20 miliona
Vojvodina - 17 miliona
Cukaricki - 15 miliona
Maribor - 12 miliona
Spartak Subotica - 10 miliona
Celje - 9 miliona
Slaven Belupo - 9 miliona
Sarajevo - 8 miliona
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:58Htio je reći da je Zukanović zaslužio otkaz.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
zagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:42Bog te cuo al ttvoja razmisljanja su radikalna. Ubijek sam branio Husa al kad je odron igra bila i kad vidis da on nije za nas rekao sammjavno da treba otkaz,upravu podrzavam iz milion razloga jer zelim klubu dobro a ne kao neki ali jel tebi ovaj igrac ok kad napadas titulu sa teskim rasporedom? Lik nema statistiku jer nije igrao,povredama sklon nista nije do sada napravio,nema ozbiljnih tekmi ni u 2 ligi daj Boze kazem ti da me popisa odma prvu tekmu. Trebao je da bude neko ko ze barem neku razliku donijeti a ovo je macak u vreci al eto da vidimo,Hadzija je vec zahebao dva puta u evropi nece mu biti prvi put
Mene samo zanima zasto replicirste meni i uvod je uvijek isti, o husu o upravi itd...
Moje je da mu pruzim podrsku, a na terenu ce dokazati da li je dobar ili nije.
I Jukica sam isto ovsko pisao i "brsnio", al je Jukic je teska doza boliqurca uhvatila i tu sam ga prekrizio taman 100 golova dao.
Ja kao navijac zelim da dam podrsku svakom igracu, ja za ovu ligu ne smatram vrhunskom da mogu reci ovsj igrac ce biti dobar ili ne.
Milion primjera gdje je dosao popljuvan igrac pa postao igracina, kao i nahvaljen igrac bio floop zivota.
To je vas problem sto zelite i mislite da fkt mozemo dovesti Vedada Ibisevica. Ovde vas truju raznorazni insajderi sa imenima, a vi kao mala djeca se palite na to. I onda kad dodje Boris, naoravite haos od njega a lik tek prije par sati obukao dres fks i to za slikanja.
Ne znam sta ti gledas. mi imamo 8,6 Celje 8,2 , Belupo 8,1 

-
- Kontakt:
Provjeri koliko je puta počeo od prve minute na tim utakmicama. O golovima je suludo pisati.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:53Boris se ne može mjeriti sa Crnickim jer Crnicki ne znam jel imaao 5 utakmica odigranih za seniore dok nije kod nas dosao.
Ali kao sto sam rekao dajmo momku sansu, da se dokaže![]()
Ma sta ces, sta im reci...
SDA im je usadila u glavu da mora neko mesta ukrasti. Pa strah iz njih govori...
Crnicki je stalno visio po nargila barovima, svaki put kad sam ja bio, on je takodjer dolazio. Ako ste gledali podcast Boris je rekao da je mozda 2 puta otisao u kafanu jer nije taj tip. Crnicki osim Bayerna B dalje nije mako nit se bavio ozb fudbalom. Molim vam ne poredite dva razlicita karaktera.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Neda mi se cesljati po TM ali sigurno ih nije puno. Ali bio je član i osjetio je igranje na tom nivou. Pa da je bio udarna igla u tim klubovima zar misliš, da bi ga sad mi dovodili?Historicar je napisao/la: ↑04 feb 2021, 20:02Provjeri koliko je puta počeo od prve minute na tim utakmicama. O golovima je suludo pisati.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:53Boris se ne može mjeriti sa Crnickim jer Crnicki ne znam jel imaao 5 utakmica odigranih za seniore dok nije kod nas dosao.
Ali kao sto sam rekao dajmo momku sansu, da se dokaže![]()
Slovan, Psv, Levante, Admira to je razina vise za nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vrijeme je, celavi
-
- Kontakt:
Nadam se da cemo zadrzati ostatak ekipe. Ako jos neko ode nece biti dobro ali opet imamo ekipu za titulu kojoj bi trebalo malo i srece da je osvoji. Trudim se biti pozitivan.
Dobro je da smo doveli bilo koga u napadu makar zbog konkurencije da se Handzic moze poslati na klupu ako se bude zafrkavao.
Dobro nam dosao Borise!
Dobro je da smo doveli bilo koga u napadu makar zbog konkurencije da se Handzic moze poslati na klupu ako se bude zafrkavao.
Dobro nam dosao Borise!
- AlfredNobel
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/najsk ... /210204161
Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da su ovo uradili Hadžija i Vinko.. Opet bi neki protesti bili, Emira bi iz države tjerali, o forumu da ne pričam.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 feb 2021, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ljudi trebamo se mi pomiriti s tim da mi ipak nemamo veliki budjet da dovodimo kapitalce **** to je tako
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 04 feb 2021, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Znam ali okrenes se malo , dinamo 30+ titula, zvezda 30+, ko god nesto opasno radi ima kordon zvjezdica iznad i oko grbafeniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:13Jednostavno. Imas redovanj primanja i siru klupu . U startu si jaci od 9 ekipa zbog toga. Dovedes par igraca jakih za ovu ligu i eto. Za evropu je to p dim sve
E sad jaooo mi smo kao sila a nemas ni 10 titula
Misliiiiiiiim prvo skoci pa reci hop jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Yebo vas vise i taj kapitalac. Jel moguce da ljudi jos uvijek koriste tu rijec.