FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ti si napisao jedna od meta, tako da se nadam da imaju nekog boljeg od ovog 

-
- Kontakt:
Nama su Miske i Slavko krivci i krvnici te utakmice, iskreno.
-
- Kontakt:
Ma vala i nije neki igrač. Odmah vidiš da je to trošak na 5 mjeseci i selamalejk. Više ima klubova promijenjenih nego datih golova.
Željezničar za život cijeli!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Otisao jedan Asim Zec dolazi drugi. Daj ostavi Hrelju ili gurni Mujica, nemas sta izgubiti...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ovaj prelazni rok niko nit je najavljivao Mekica, Celikovica nit ova produzenja ugovora. Sve sto smo saznali prije zvanicne saznali smo preko portala. Cak i za odlazak Hajdarevica noc prije preko portala saznali. Odjednom sad se barataju imenima kad je Amar rekao da je sve manje izgleda kako se blizi pocetak sezone da ce iko doci vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Ako izborimo eVropu ekstra, titula jok
od titule nista.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U stručnom štabu ne znaju za tog Močinića i otkud u priči uopšte....Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2021, 16:06Od Mocinica nista u ovom prelaznom, prevelika cifra je u pitanju, klub se okreće novom igraču a jedna od meta je Stefan Barić.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Poturanje lažnih informacija, razglabanje o tome, izokretanje činjenica, crnačenje i hrakanje po svemu je zaista nevjerovatnoUBIPITAR je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:21U stručnom štabu ne znaju za tog Močinića i otkud u priči uopšte....Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2021, 16:06Od Mocinica nista u ovom prelaznom, prevelika cifra je u pitanju, klub se okreće novom igraču a jedna od meta je Stefan Barić.
Kao ia Mekića htjedoh napisati i o njemu ali rekoh ne vrijedi i evo na kraju se i ispostavi tako
Bespotrebno je dovediti igraca poput Barica iskreno.U svakom slucaju bi prije gurno Hrelju,Gasala,Mujica momci ce ginuti.
Tegoba.
Moderacijo sram vas bilo. Ako ovo nije za trajnog banovanja ne znam šta je. Lik registrovan prije par dana i ovakve uvrede da salje. Znači nije slučajno registrovan. Sram vas bilo šta dozvoljavate.
Ja se izvinjavam sto ranije nisam vidio. Iskren da budem nisam ni citao zato sam i rekao da prijavite nesto ukoliko ja to ne vidim na vrijeme ili mi promakne. Za ban se mozes obratiti na drugoj adresi @adminu u pp, a post je izbrisan. Drugi put samo prijavi i napisi u prijavi razlog sto prijavljujes.
Za ovakve uvrede ću drugi put mnogo gore reagovati, ovo je čisti govor mržnje. I ne pada mi na pamet obraćati se bilo kome. Ako vi smatrate da ovakvi smiju i dalje pisati nemam šta dodati.
Ja cu te fino zamoliti da me ne stavljas u taj kos jer ja ne odredjujem ko ce pisati. Rekao sam ti kome se mozes obratiti za te banove, dozvole za pisanje i slicno. Post nisam procitao sto sam i priznao, ali je sad obrisan. Tolike su mi mogucnosti, za dalje se obrati administraciji foruma.
Kad se puleni vracaju u Medjugorje?
Sutra ujutro putuju, 15. se vracaju u Sarajevo.
Da li ce biti prenos na City tv protiv Zrinje?
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.