Jednostavno. Imas redovanj primanja i siru klupu . U startu si jaci od 9 ekipa zbog toga. Dovedes par igraca jakih za ovu ligu i eto. Za evropu je to p dim sve
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Opet negativa,ja konto da dijelimo misljenje i da cemo im pobjeći preko 10 bodova,a ti 4-5...Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:09Cestitam ja uvijek ne brini,a osvojit cemo sa 4-5 razlikeVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:52Kad bi tebe neko slusao mi bi bili gori od kona...Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Mi smo itekako napravili iskorak u PL, ali opet ponavljam svi koji podbace ce i napustiti klub...
No,nece ih tjerati ni navijaci ni forumasi,vec onaj koji trese pare...
A ti posto si tako vidovit, de nam reci s koliko bodova prednosti cemo uzeti Prvenstvo ,a ponekad i cestitaj kad se osvoji bar jesenja titula...![]()
Ali postujem...
Nedaj boze da tako isto misliSanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:57Ne bih se slozio sa tim da sam nesto izmisljao,jer vrijeme ce pokazati da nisam,on je samo amater u svom poslu i nesposoban za ovakvo Sarajevo zapamti to,a mi sa takvim ne mozemo napredovati,GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:43Druze, valjda je svima jasno da Emir nije Bog otac, to prvi ja priznajem, ali ono sto si ti pisao nema veze s vezom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Prvi ja sad za sad nisam zadovoljan rokom, prvo iz razloga sto smo doveli igraca upitnog kvaliteta(sretno Borisu svakako, mozda se i meni popisa u usta, nece mi biti tesko priznati), i nikome nije produzen ugovor, a 4 je februar..
Druga je stvar sto si ti uvelicavao sa stvarima, pa na jednu istinitu, si dodao 10 laznih argumenata.
Emir Hadžić: "Već u decembru smo rekli da je neophodno da dovedemo igrača koji bi nam bio pomoć u napadu. Nismo žurili sa takvom odlukom, htjeli smo se uvjeriti da će igrač koji dođe biti rješenje za ekipu dugoročno gledano. Mišljenja smo da je Cmiljanić pravi igrač koji će se vrlo brzo prilagoditi na naš način igre, te osvježiti ekipu na poziciji gdje je to najpotrebnije."
I ovo da izgovori ozbiljan SD za igraca tipa Cmiljanic,ma hajte molim vas..

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da li bi bili zadovoljni s ovim rokom da se uz dovodjenje Borisa produze ugovori Benji i Hrvoju.
Za mene sve ispod ovog, da nas nakon ovog neko napusti, ili ode na tribinu Zapad bio bih poprilicno nezadovoljan.
Za mene sve ispod ovog, da nas nakon ovog neko napusti, ili ode na tribinu Zapad bio bih poprilicno nezadovoljan.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Niko ne usporedjuje Borisa sa Tatarom, nego kvaka je da je 90% navijaca popljuvala Tatara, kao sto se sad pljuje Boris, kako je parmak, prosjek, igro u nekoj 2 HNL, polovnjak, uzima mjesto nasoj djeci itd da ne pisem sta vec nije pisano i sta bi kasnije ti isti "navijaci" usutili tako da...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 feb 2021, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Doveo si takvo pojacanje da moras razmisljat hoces njega il Handzica od prve minute stavit. Eto toliko o njemu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@vanja
Drug moj ja necu da gatam jel ovaj moze ili ne moze, pa nismo mi lutrija BiH pa ako te pogodi Bingo na konju si.
Toliko dugo trazimo napadaca i zelio sam nekog za koga se zna da zna. Previse je ulozeno u klub da bi se ovoliko kockali u mozda najvaznijoj sezoni za nas.
Sad ce neko reci eno Bečiraj dao 0 golova za Wislu, a mozda bi taj Bečiraj da je dosao kod nas bas razvalio jer je kukuruz liga.
Zelio sam samo neko provjereno ime, a koji god igrac poznat da je dosao u nasu ligu bar njih 90% je prekucao ligu.
E da, hvala ti sto dozvoljavas demokratiju...ljubi brat u znojav vrat
Drug moj ja necu da gatam jel ovaj moze ili ne moze, pa nismo mi lutrija BiH pa ako te pogodi Bingo na konju si.
Toliko dugo trazimo napadaca i zelio sam nekog za koga se zna da zna. Previse je ulozeno u klub da bi se ovoliko kockali u mozda najvaznijoj sezoni za nas.
Sad ce neko reci eno Bečiraj dao 0 golova za Wislu, a mozda bi taj Bečiraj da je dosao kod nas bas razvalio jer je kukuruz liga.
Zelio sam samo neko provjereno ime, a koji god igrac poznat da je dosao u nasu ligu bar njih 90% je prekucao ligu.
E da, hvala ti sto dozvoljavas demokratiju...ljubi brat u znojav vrat

-
- Kontakt:
Zavisi od golova napadacaVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:14Opet negativa,ja konto da dijelimo misljenje i da cemo im pobjeći preko 10 bodova,a ti 4-5...Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:09Cestitam ja uvijek ne brini,a osvojit cemo sa 4-5 razlikeVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:52
Kad bi tebe neko slusao mi bi bili gori od kona...
Mi smo itekako napravili iskorak u PL, ali opet ponavljam svi koji podbace ce i napustiti klub...
No,nece ih tjerati ni navijaci ni forumasi,vec onaj koji trese pare...
A ti posto si tako vidovit, de nam reci s koliko bodova prednosti cemo uzeti Prvenstvo ,a ponekad i cestitaj kad se osvoji bar jesenja titula...![]()
Ali postujem...
-
- Kontakt:
Eto srž svega. I to sam pokusao vise puta objasniti.miky_hz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:53Pa jel on kriv evo realno sto hoce jakog igraca a ovi sto daju pare ne daju dovoljno (za ono sto bi navijaci mozd htijeli ),sad je isto Ibisevica kontaktirao(ovaj nas odbio logicno,nije zajebancija fkt) .Jel treba iz svog dzepa pare da daje,ko da i on nebi volio da ima iza sebe Nasera iz PSG pa da kaze hocu tog tog tog nema veze koliko je.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Koliko para toliko muzike.Sad imamo toliko i poklopit se usima,da imamo za Ronalda doveli bi Ronalda.
Kad budemo igrali grupe, imali konkurentniju ligu, bolje terene... a i dalje dolazili igraci sumnjivog kvaliteta onda cemo i Emira tjerati.
Kako vi znate da je ovo Emirov vrhunac ?
Sta ako je ovo vrhunac kluba sto se tice ulaznih transfera a ako Emir moze puno vise od ovoga ?
O tome sam neku noc pisao, stanje u klubu i razmisljanje nase uprave ne zna niko i prema tome nema potrebe da se nesto pametuje i pljuje ako se sa sigurnoscu ne zna, transfer politika... zaradili su dovoljno kredita da im se moze vjerovati za sad, ogromni rezultati su iza njih.
Ostale su jos samo grupe za taj potpuni iskorak i uspjeh.
Mnogo mnogo mnogo vise treba od jednog SD-a da bi neko jako ime stiglo u nasu ligu, nismo ni svjesni koliko.
-
- Kontakt:
Jednom da se i sa tobom slozimfeniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:17Doveo si takvo pojacanje da moras razmisljat hoces njega il Handzica od prve minute stavit. Eto toliko o njemu..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam se nadao da će to biti kapitalac, ovaj to nije, baš si me naljutila Upravo i sad ću da plačem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Celava spodobo odlazi **** ti Rumeni familiju koji te je doveo
Dobrodošao Borise i nek ti je sretno, da nam budeš bar za nijansu bolji od Altiparmakovskog 

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
SD!
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo majstore kratko i jasno .feniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:17Doveo si takvo pojacanje da moras razmisljat hoces njega il Handzica od prve minute stavit. Eto toliko o njemu..
Ih ja da dozvoljavam demokratiju...ado-hz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:17@vanja
E da, hvala ti sto dozvoljavas demokratiju...ljubi brat u znojav vrat![]()
Da se ja pitam uveo bi opet miliciju i to najvise zbog Morte...

Volio bih i ja drug da je dosao Firmino kod nas,ali realnost je zbog mnogo drugih obaveza trenutno takva...
- feniksptica
- Kontakt:
Niko odje upravu spomenou nije ( osim ko ranije nije imo pik na nju pa samo nadodo ). Sarkazam za bobu podic na veci level, i ne pravit ideopoklonike od sebe. Zna se ciji je ciji posao. Ovaj je imao jedan posao vise mjeseci da ga pripremi i obavi..AlfredNobel je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:21Ja sam se nadao da će to biti kapitalac, ovaj to nije, baš si me naljutila Upravo i sad ću da plačem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ThrillerHz
- Kontakt:
Boris il ce bit novi Crnicki il ce bit bolji od Handzica, nije da je ljestvica visoko podignuta.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.