FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 04 feb 2021, 18:34

Ma jasta treba :clap: i klimati glavom da je sve odlicno. Sve je odlicno osim dovodjenja igraca i to mora i moze bolje. Kad nas pretekne Decic i ostala buranija koja je na svu srecu jos uvijek iza nas i tad treba aplauditati.
Haj sto su nas za 3god pretekli TSC, Osijek, Gorica, Cukaricki...jos ovi da nas preteknu.
Al nema veze nek imamo i ovih sto su zadovoljni da je sve extra vezano za igracki kadar.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 feb 2021, 18:38

Zip je napisao/la:
04 feb 2021, 18:31
To isto ko kad pitas pa zasto nema investicija u Bosni, zasto ovde ne ulazu pare kao npr u Srbiji i Hr...

Pa zato sto je puno korupcijey sto ti treba 100 godina da mesta otvoris, krenes da radis.
Na isti fazon gledam i u fudbalu.

Ne ocekujem da fks sad bude Real Madrid u drzavi koja je qarina velika. To je meni nemoguce
Da u srbiji, hrvatskoj, kipru itd.nema korupcije. Niko ne ocekuje Ronalda, ali servirati nam da ga je dugo pratijo da je dugorocno resenje itd. To moze samo onima koji na slijepo prate ko ti.npr nesto lose o Husrefu ( za ciji sam otkaz bio) ti prvi podrzavas a bilo sta protiv ove uprave ti odmah seres,m, ko da imas **** porljev. Imas li svoje misæjenje a da nije bazirano na husref vs nova uprava ( Hadzija) ili so toliki monotom.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 feb 2021, 18:39

Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 04 feb 2021, 18:42

sretno Cmiljanicu :salut:

Ne mogu reci da sam zadovoljan njegovim dovodjenjem s obzirom da se od ljeta trazio napadac i niko me ne moze ubijediti da se nije mogao dovesti bolji igrac. Vjerujem da ce ovaj momak biti i vise nego odlican za Premijer ligu , ali za nesto vise bas i ne vjerujem. Ne ocekujem ja da se dovedu igraci kao sto su Ibisevic , Matavz i slicno , ali smatram da mozemo bolje od igraca koji se sa svojih 25 godina nije nametnuo u Slovanu iz Bratislave. Moguce da je Hadzija i dosegao svoj limit , mada ko zna , vidjet cemo.

Ipak , teren je mjerilo pa cemo vidjeti , niko od nas ne bi bio sretniji da bude najbolji napadac u historiji lige. Neka mu je sretno , nadam se da ce se snaci :bih:

P.S. ko prati HNL i Goricu , primjetio je da ih vec par sezona uz Lovrica vode Africki igraci i to svake sezone drugi ... ali jezik , aklimatizacija i slicno :mrgreen:
Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 04 feb 2021, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad’ jednom prodje sve...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 feb 2021, 18:43

Sanchez1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 18:39
Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Druze, valjda je svima jasno da Emir nije Bog otac, to prvi ja priznajem, ali ono sto si ti pisao nema veze s vezom.
Prvi ja sad za sad nisam zadovoljan rokom, prvo iz razloga sto smo doveli igraca upitnog kvaliteta(sretno Borisu svakako, mozda se i meni popisa u usta, nece mi biti tesko priznati), i nikome nije produzen ugovor, a 4 je februar..
Druga je stvar sto si ti uvelicavao sa stvarima, pa na jednu istinitu, si dodao 10 laznih argumenata.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 04 feb 2021, 18:43

Da bih ti se pridružio moram prvo vidjeti šta je ovaj Cioffi uraditi sa akademijom i da dočekam da nam na Koševu bude tepih.

Razvalit se sve može.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2021, 18:45

ado-hz je napisao/la:
04 feb 2021, 18:34
Ma jasta treba :clap: i klimati glavom da je sve odlicno. Sve je odlicno osim dovodjenja igraca i to mora i moze bolje. Kad nas pretekne Decic i ostala buranija koja je na svu srecu jos uvijek iza nas i tad treba aplauditati.
Haj sto su nas za 3god pretekli TSC, Osijek, Gorica, Cukaricki...jos ovi da nas preteknu.
Al nema veze nek imamo i ovih sto su zadovoljni da je sve extra vezano za igracki kadar.
Sto si ba Ado pun negative...Ne shvatam sta zelis...
Imamo mi puno obaveza druze i za stadion i za ovu zayebanciju u klubu ,jos svi hoce kapitalce...

Neki dan sam napisao post da se takve stvari ne očekuju i da ce baza biti Akademija...
Po procjeni ovaj momak bi se trebao uklopiti u ekipu jer zna itekako povuci na krilo, nije sidras i vjerovatno sa mnogo većim motivom od bilo kog "kapitalaca"...
Niti ga velicam,niti kudim, nek pokaze ono sto zna na terenu...
Svi u Upravi nose teret odgovornosti i svi oni koji ne ispune ocekivanja ,da li sami ili Namovim ukazom napustice klub...

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 04 feb 2021, 18:47

Zna li neko dobrog stomatologa, stomak me boli od ovih bljuvotina...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 feb 2021, 18:48

Kontradiktornost iz recenice u recenicu. Imas priliku pruziti sansu Akademcu, jer realno kad se Hare trpio par zadnji utakmica moze i Keno. Prica se baza je akademija, i ti napravis ovaj potez i hoces ozivljavat karijeru nekom tamo pored vlastitog izdanka.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2021, 18:51

Tvoje kritike su destruktivne i nisu realne tu si samo da ocrnis sve a ne zbog kluba za razliku od nas koji uputimo konstruktivnu kritiku

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2021, 18:52

Kad bi tebe neko slusao mi bi bili gori od kona...
Mi smo itekako napravili iskorak u PL, ali opet ponavljam svi koji podbace ce i napustiti klub...
No,nece ih tjerati ni navijaci ni forumasi,vec onaj koji trese pare...
A ti posto si tako vidovit, de nam reci s koliko bodova prednosti cemo uzeti Prvenstvo ,a ponekad i cestitaj kad se osvoji bar jesenja titula...

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 04 feb 2021, 18:52

ado-hz je napisao/la:
:facepalm:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 feb 2021, 18:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 feb 2021, 18:33
emir79 je napisao/la:
04 feb 2021, 18:25
Tacno mi likovi nisu jasni koji odobravaju ovako nesto. Ne, nisam da se uprava tjera, to su gluposti, uprava odlicno radi. Ali ako se nesto lose uradi zasluzuje kritiku majka mu stara, to ne znaci da ih neko tjera jbt.
Cekamo mjesecima pojacanje u napadu i dobijemo ovo.
Padaju maske!

Al im ga Emir Halilovic suknu.

Uprava napolje!
Ako je upravi u interesu klub sami ce podnijeti ostavke.
Uprava u kojoj postoji sukob interesa nema dobre namjere prema klubu kojeg vodi.

UPRAVA NAPOLJE!
Emir nam je u sukobu interesa sa samim sobom. Još pri tome piše na pogrešnoj temi. A valjda bi on najbolje znao objasniti ovo oko interesa, posebno onih ličnih.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2021, 18:53

Vanja8 je napisao/la:
04 feb 2021, 18:45
ado-hz je napisao/la:
Sto si ba Ado pun negative...Ne shvatam sta zelis...
Imamo mi puno obaveza druze i za stadion i za ovu zayebanciju u klubu ,jos svi hoce kapitalce...

Neki dan sam napisao post da se takve stvari ne očekuju i da ce baza biti Akademija...
Po procjeni ovaj momak bi se trebao uklopiti u ekipu jer zna itekako povuci na krilo, nije sidras i vjerovatno sa mnogo većim motivom od bilo kog "kapitalaca"...
Niti ga velicam,niti kudim, nek pokaze ono sto zna na terenu...
Svi u Upravi nose teret odgovornosti i svi oni koji ne ispune ocekivanja ,da li sami ili Namovim ukazom napustice klub...
Sve si upravu onda nemoj dovoditi nikoga jer i ovaj nece dzaba igrat uostalom skontaj sta je sve u igri i koliko para od evrope minimum 6 meceva itd ali eto covjek voli da se kocka jer nama trenutno prinova nije potrebna vec POJACANJE iz bise razloga

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2021, 18:53

Pa jel on kriv evo realno sto hoce jakog igraca a ovi sto daju pare ne daju dovoljno (za ono sto bi navijaci mozd htijeli ),sad je isto Ibisevica kontaktirao(ovaj nas odbio logicno,nije zajebancija fkt) .Jel treba iz svog dzepa pare da daje,ko da i on nebi volio da ima iza sebe Nasera iz PSG pa da kaze hocu tog tog tog nema veze koliko je.

Koliko para toliko muzike.Sad imamo toliko i poklopit se usima,da imamo za Ronalda doveli bi Ronalda.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 feb 2021, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 feb 2021, 18:54

ado-hz je napisao/la:
Izdrzi brate, nemoj izvrsit samoubistvo od tolike pozitive :urnebes:
1946~

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 feb 2021, 18:54

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 feb 2021, 18:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 feb 2021, 18:33
emir79 je napisao/la:
04 feb 2021, 18:25
Tacno mi likovi nisu jasni koji odobravaju ovako nesto. Ne, nisam da se uprava tjera, to su gluposti, uprava odlicno radi. Ali ako se nesto lose uradi zasluzuje kritiku majka mu stara, to ne znaci da ih neko tjera jbt.
Cekamo mjesecima pojacanje u napadu i dobijemo ovo.
Padaju maske!

Al im ga Emir Halilovic suknu.

Uprava napolje!
Ako je upravi u interesu klub sami ce podnijeti ostavke.
Uprava u kojoj postoji sukob interesa nema dobre namjere prema klubu kojeg vodi.

UPRAVA NAPOLJE!
Emir nam je u sukobu interesa sa samim sobom. Još pri tome piše na pogrešnoj temi. A valjda bi on najbolje znao objasniti ovo oko interesa, posebno onih ličnih.
Jos koji dan i ode emir na temu sisoje cityja
PSPHM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 feb 2021, 18:55

Stroj1946 je napisao/la:
04 feb 2021, 17:33
Dobrodosao Cmiljanicu i zabijo 15 komada!!! :salut:
Zabio*

Do čaršije još pravopis nije stigao.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 feb 2021, 18:57

Zoran28 je napisao/la:
04 feb 2021, 18:47
Zna li neko dobrog stomatologa, stomak me boli od ovih bljuvotina...
Caka kod te boli je mirovanje i nerad..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 04 feb 2021, 18:57

Ako smo na najkritičniju poziciju u ekipi doveli mačka u vreći, onda mislim da je to to što se tiče prelaznog roka, jer nerealno je očekivati da na ostalim pozicijama, koje su i kvalitetom i kvantitetom hajmo reći fino popunjene, dovedemo "zvjerke".
Svakako sam na anketi glasao za 1 pojačanje, ko mi je kriv :mrgreen:

Ne kažem da će Boris biti krampa, daj Bože da nas demantuje, ali njegovim dovođenjem sportski segment kluba je "poklekao". Ne zbog toga što je ovaj momak potpisan, nego iz razloga što su bili kontradiktorni sa stavovima prema stranim igračima i stavovima prema akademiji.
Ako oni misle da će ovaj momak MOŽDA eksplodirati, kao što dio foruma misli da će nas ovaj MOŽDA popišati, onda smo to "MOŽDA" trebali preusmjeriti na Dervišagića ili nekog drugog akademca, pa nek mijenja Hareta zadnjih 20 minuta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Lecler, Noke995, Tatamata1946, ventilateur i 81 gost.