Haj sto su nas za 3god pretekli TSC, Osijek, Gorica, Cukaricki...jos ovi da nas preteknu.
Al nema veze nek imamo i ovih sto su zadovoljni da je sve extra vezano za igracki kadar.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da u srbiji, hrvatskoj, kipru itd.nema korupcije. Niko ne ocekuje Ronalda, ali servirati nam da ga je dugo pratijo da je dugorocno resenje itd. To moze samo onima koji na slijepo prate ko ti.npr nesto lose o Husrefu ( za ciji sam otkaz bio) ti prvi podrzavas a bilo sta protiv ove uprave ti odmah seres,m, ko da imas **** porljev. Imas li svoje misæjenje a da nije bazirano na husref vs nova uprava ( Hadzija) ili so toliki monotom.Zip je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:31To isto ko kad pitas pa zasto nema investicija u Bosni, zasto ovde ne ulazu pare kao npr u Srbiji i Hr...
Pa zato sto je puno korupcijey sto ti treba 100 godina da mesta otvoris, krenes da radis.
Na isti fazon gledam i u fudbalu.
Ne ocekujem da fks sad bude Real Madrid u drzavi koja je qarina velika. To je meni nemoguce
Druze, valjda je svima jasno da Emir nije Bog otac, to prvi ja priznajem, ali ono sto si ti pisao nema veze s vezom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Da bih ti se pridružio moram prvo vidjeti šta je ovaj Cioffi uraditi sa akademijom i da dočekam da nam na Koševu bude tepih.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Sto si ba Ado pun negative...Ne shvatam sta zelis...ado-hz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:34Ma jasta trebai klimati glavom da je sve odlicno. Sve je odlicno osim dovodjenja igraca i to mora i moze bolje. Kad nas pretekne Decic i ostala buranija koja je na svu srecu jos uvijek iza nas i tad treba aplauditati.
Haj sto su nas za 3god pretekli TSC, Osijek, Gorica, Cukaricki...jos ovi da nas preteknu.
Al nema veze nek imamo i ovih sto su zadovoljni da je sve extra vezano za igracki kadar.
Tvoje kritike su destruktivne i nisu realne tu si samo da ocrnis sve a ne zbog kluba za razliku od nas koji uputimo konstruktivnu kritikuSanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Kad bi tebe neko slusao mi bi bili gori od kona...Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
ado-hz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:34Ma jasta trebai klimati glavom da je sve odlicno. Sve je odlicno osim dovodjenja igraca i to mora i moze bolje. Kad nas pretekne Decic i ostala buranija koja je na svu srecu jos uvijek iza nas i tad treba aplauditati.
Emir nam je u sukobu interesa sa samim sobom. Još pri tome piše na pogrešnoj temi. A valjda bi on najbolje znao objasniti ovo oko interesa, posebno onih ličnih.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:33emir79 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:25Tacno mi likovi nisu jasni koji odobravaju ovako nesto. Ne, nisam da se uprava tjera, to su gluposti, uprava odlicno radi. Ali ako se nesto lose uradi zasluzuje kritiku majka mu stara, to ne znaci da ih neko tjera jbt.
Cekamo mjesecima pojacanje u napadu i dobijemo ovo.Padaju maske!
Al im ga Emir Halilovic suknu.
Uprava napolje!Ako je upravi u interesu klub sami ce podnijeti ostavke.
Uprava u kojoj postoji sukob interesa nema dobre namjere prema klubu kojeg vodi.
UPRAVA NAPOLJE!
Sve si upravu onda nemoj dovoditi nikoga jer i ovaj nece dzaba igrat uostalom skontaj sta je sve u igri i koliko para od evrope minimum 6 meceva itd ali eto covjek voli da se kocka jer nama trenutno prinova nije potrebna vec POJACANJE iz bise razlogaVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:45Sto si ba Ado pun negative...Ne shvatam sta zelis...ado-hz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:34Ma jasta trebai klimati glavom da je sve odlicno. Sve je odlicno osim dovodjenja igraca i to mora i moze bolje. Kad nas pretekne Decic i ostala buranija koja je na svu srecu jos uvijek iza nas i tad treba aplauditati.
Imamo mi puno obaveza druze i za stadion i za ovu zayebanciju u klubu ,jos svi hoce kapitalce...
Neki dan sam napisao post da se takve stvari ne očekuju i da ce baza biti Akademija...
Po procjeni ovaj momak bi se trebao uklopiti u ekipu jer zna itekako povuci na krilo, nije sidras i vjerovatno sa mnogo većim motivom od bilo kog "kapitalaca"...
Niti ga velicam,niti kudim, nek pokaze ono sto zna na terenu...
Svi u Upravi nose teret odgovornosti i svi oni koji ne ispune ocekivanja ,da li sami ili Namovim ukazom napustice klub...
Pa jel on kriv evo realno sto hoce jakog igraca a ovi sto daju pare ne daju dovoljno (za ono sto bi navijaci mozd htijeli ),sad je isto Ibisevica kontaktirao(ovaj nas odbio logicno,nije zajebancija fkt) .Jel treba iz svog dzepa pare da daje,ko da i on nebi volio da ima iza sebe Nasera iz PSG pa da kaze hocu tog tog tog nema veze koliko je.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:39Rekao sam ja ovim braniocima da ce doci dan kad ce i oni sami tjerati naseg nadprosjecnog SD,lik dok je tu mi necemo nikada napraviti neki iskorak u evropi,a znamo svi gdje vodi taj iskorak,ovako ce samo biti borba za trofej u ovoj blatnjavoj ligi i tapkanje u mjestu...al helem nejse opet sam ja pljuvac..
Izdrzi brate, nemoj izvrsit samoubistvo od tolike pozitiveado-hz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:34Ma jasta trebai klimati glavom da je sve odlicno. Sve je odlicno osim dovodjenja igraca i to mora i moze bolje. Kad nas pretekne Decic i ostala buranija koja je na svu srecu jos uvijek iza nas i tad treba aplauditati.
Jos koji dan i ode emir na temu sisoje cityjaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:53Emir nam je u sukobu interesa sa samim sobom. Još pri tome piše na pogrešnoj temi. A valjda bi on najbolje znao objasniti ovo oko interesa, posebno onih ličnih.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:33emir79 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:25Tacno mi likovi nisu jasni koji odobravaju ovako nesto. Ne, nisam da se uprava tjera, to su gluposti, uprava odlicno radi. Ali ako se nesto lose uradi zasluzuje kritiku majka mu stara, to ne znaci da ih neko tjera jbt.
Cekamo mjesecima pojacanje u napadu i dobijemo ovo.Padaju maske!
Al im ga Emir Halilovic suknu.
Uprava napolje!Ako je upravi u interesu klub sami ce podnijeti ostavke.
Uprava u kojoj postoji sukob interesa nema dobre namjere prema klubu kojeg vodi.
UPRAVA NAPOLJE!
Zabio*
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Lecler, Noke995, Tatamata1946, ventilateur i 81 gost.