Pa nema ni njihov klubcic puno veze sa premijer ligom. Vise su vezani za federalnuMiljacka je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:39Kakve to veze ima sa Premijer ligom BiH?killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:36cetvoricu si uhvatio brate iZpodhuma, jos da dodje brat zagor da spomene Mulica i zrno napredniji Zip i mislim da je to to![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Džaba sve ,opet će se ovaj boriti za titulu i kup a Georgijević čekati mrvice i bilo kakav plasman u evropukillafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:41Haj ti to malo provjeri kad je zadnji put igrao opet, al klikni da ti se stranica prevede na bosanski, mozda se konacno prestanes bit sa padezima![]()

Teško se odvići od federalke,skupljači perja iz VrapčićaMiljacka je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:39Kakve to veze ima sa Premijer ligom BiH?killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:36cetvoricu si uhvatio brate iZpodhuma, jos da dodje brat zagor da spomene Mulica i zrno napredniji Zip i mislim da je to to![]()
![]()

A zato ovaj tarzan Papićulo kaze yebo ovu nasu cirkus ligu...Tek sada sam ja to povezao.Indianac je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:49Pa nema ni njihov klubcic puno veze sa premijer ligom. Vise su vezani za federalnuMiljacka je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:39Kakve to veze ima sa Premijer ligom BiH?killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:36
cetvoricu si uhvatio brate iZpodhuma, jos da dodje brat zagor da spomene Mulica i zrno napredniji Zip i mislim da je to to![]()
![]()

A federalku nikad nije opsovao

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Padaju na fashu ko frzelini brate,..killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:36cetvoricu si uhvatio brate iZpodhuma, jos da dodje brat zagor da spomene Mulica i zrno napredniji Zip i mislim da je to to![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Šta kae onaj, uređuje transfermarkt, ne zna pravilno pronaći kada je zadnji put igrao ovaj Georgijević. Kakvi klaunovi

Ma pusti ih.
Dojadise vise i Bogu i narodu.

Dojadise vise i Bogu i narodu.

E moji pitari, kad budete imali 2x naslov prvaka prve federalne lige onda imate dozvolu parirat ovim forumskim gromadama iz Vrapcica...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Anex je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:54Teško se odvići od federalke,skupljačis perja iz VrapčićaMiljacka je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:39Kakve to veze ima sa Premijer ligom BiH?killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:36
cetvoricu si uhvatio brate iZpodhuma, jos da dodje brat zagor da spomene Mulica i zrno napredniji Zip i mislim da je to to![]()
![]()
![]()

Kaze brat dojadise i Bogu i narodu, a on se sam javio i pokusao nekome da se smije, na kraju ga ismijali, pa brat pokusava nekim glupim opaskama koje veze nemaju sa ligom.
Da jos jednom ponovim od zadnjih 20 postova 19 je o Sarajevu. "Dojadio" si i Bogu i narodu
Definitivno moj najdrazi forumas ovdje

Definitivno moj najdrazi forumas ovdje

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:37Kaze brat dojadise i Bogu i narodu, a on se sam javio i pokusao nekome da se smije, na kraju ga ismijali, pa brat pokusava nekim glupim opaskama koje veze nemaju sa ligom.Da jos jednom ponovim od zadnjih 20 postova 19 je o Sarajevu. "Dojadio" si i Bogu i narodu
![]()
Definitivno moj najdrazi forumas ovdje![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Idite svadjajte se izmedju sebe tamo,..hahahahaha
Panika ,..paranoja,..jad ,..belaj
Jooooj
Panika ,..paranoja,..jad ,..belaj
Jooooj
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisam ocekivo da Kajtaza popljuje ipak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Rođeni svaka cast za odlazak na pripreme u Antaliju

- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.