TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Imam neki telefunken smart tv... Kod mene je vec 2 godine i u pocetku sam primjetio neku crnu mrlju na tvu, bila mala pa nisam ni obraco paznju, e sad mi je toga sve vise po televizoru, bukvalno imam osjecaj kao da je izmedju displeja i prednjeg stakla nesto.
Ako je neko to rjesavao nek mi kaze kako i sta je u pitanju.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
isto mi se desilo prije pola god. samsung smart .. bila na sredini crna mrlja i kroz par dana pola tv crnoklasik je napisao/la: ↑18 jan 2021, 22:29Imam neki telefunken smart tv... Kod mene je vec 2 godine i u pocetku sam primjetio neku crnu mrlju na tvu, bila mala pa nisam ni obraco paznju, e sad mi je toga sve vise po televizoru, bukvalno imam osjecaj kao da je izmedju displeja i prednjeg stakla nesto.

Dobro si prosao ako je izdrzao 2 godine.klasik je napisao/la: ↑18 jan 2021, 22:29Imam neki telefunken smart tv... Kod mene je vec 2 godine i u pocetku sam primjetio neku crnu mrlju na tvu, bila mala pa nisam ni obraco paznju, e sad mi je toga sve vise po televizoru, bukvalno imam osjecaj kao da je izmedju displeja i prednjeg stakla nesto.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Moguće da ti je ono led osvjetljenje otišlo na nekim dijelovima, neke didodeklasik je napisao/la: ↑18 jan 2021, 22:29Imam neki telefunken smart tv... Kod mene je vec 2 godine i u pocetku sam primjetio neku crnu mrlju na tvu, bila mala pa nisam ni obraco paznju, e sad mi je toga sve vise po televizoru, bukvalno imam osjecaj kao da je izmedju displeja i prednjeg stakla nesto.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Fantasista
- Kontakt:
Ma kakav Grundig, to je smeće. Samo LG i Samsung.
Bolji od Telefunkena. U mene je Sony pa sam imao problema, a LG dvaput crkao.
Treba imati i sreće.
Trenutno Philipps jako dobar 4k, smart, 55 incha, jeftin, i da crkne koga briga kad je garancija 5 godina.
Treba imati i sreće.
Trenutno Philipps jako dobar 4k, smart, 55 incha, jeftin, i da crkne koga briga kad je garancija 5 godina.
Ja sam gledao u Bingu neki Samsung 65'' cijena oko 1200KM, jel realna ta cijena, djeluje mi prejeftino za tu velicinu ekrana
https://www.televizori.ba/samsung-telev ... smart-crni
To je ovaj model
To je ovaj model
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ja sam u maju uzeo ovakav samo 55incha, 800 KM ga platio.klasik je napisao/la: ↑04 feb 2021, 15:57Ja sam gledao u Bingu neki Samsung 65'' cijena oko 1200KM, jel realna ta cijena, djeluje mi prejeftino za tu velicinu ekrana
To je ovaj model
Moj ti je savjet, nigdje ne gledaj osim u Zenici kod ovih likova. Najjeftiniji u državi. Lako ih je naci na olx.klasik je napisao/la: ↑04 feb 2021, 15:57Ja sam gledao u Bingu neki Samsung 65'' cijena oko 1200KM, jel realna ta cijena, djeluje mi prejeftino za tu velicinu ekrana
To je ovaj model
Max Allegri
-
- Kontakt:
Hoću da kupim Samsung 50-ku LED , ima li neka bitna razlika između modela sa drugačijim oznakama , osim QLED naravno ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
zna li se kad hbo max dolazi .... koliko sam skontao ta platforma mijenja hbo go a navodno je dosta bolja ponuda...
Nista jos od toga, mislim da trenutno ima samo USA region. Steta, jer jeste dosta bolja ponuda.
27.10.2020
U drugoj polovini godine. Bar u Srbiju.
sad je samo USA ... al su najavili da ove godine se hbo go ukida i mijenja ga hbo max samo nisam znao kad ....
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zanima me gdje bih mogao odnijeti daljinski na popravku ili kupiti novi.. philips tv u pitanju
Ja sam uzeo novi u lokalnoj pošti, BH Telecom.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 mar 2021, 12:23zanima me gdje bih mogao odnijeti daljinski na popravku ili kupiti novi.. philips tv u pitanju
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A1 izbacio kanale UG, a izgleda će isto uraditi i Hrvatski telekom. Navodno su i u Sloveniji tri operatera izbacila kanale UG. Na kraju će im ostati jedino BHTelecom i Eronet. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.