U Sarajevskom kantonu ozbiljna, a u ZHK nije?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 feb 2021, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tamo gdje su Bošnjaci većina? Pratiš li ti uopšte situaciju u drugim kantonima?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Šta će nam brnjice na tribinama? Od osmog mjeseca? Neka ne žure, bolje je možda od naredne godine?
Pašče...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Yebem im uciteljicu bosanskog, hrvatskog i srbijanskog jezika.MortemHz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:19"Premijer liga je državno takmičenje tako da pratimo samo odluke na nivou države, odnosno Federacije BiH i Republike Srpske. Niko ne bih bio sretniji od nas da do početka sezone budu donešene takve odluke. U ovom slučaju, mislim na odluke nadležnih kantonalnih organa neće imati uticaj na Premijer ligu jer došli bismo u situaciju da su recimo neki klubovi povlašteni što, morate priznati, u najmanju ruku nije u redu", rekao nam je naš izvor iz Fudbalskog saveza BiH.
Podsjetimo, Štab Civilne zaštite Zapadnohercegovačkog kantona na tribinama fudbalskih terena je dozvolio popunjavanje svakog drugog mjesta.
- Beduin
- Kontakt:
Sta veli struka Zelje, Tomasevic ne zadovoljava njihove ukuse i ne vrijedi nicemu, eto mu Sloboda. 
De nam jos koga halalite, da ga unovcimo.
De nam jos koga halalite, da ga unovcimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Podrska za sportskog novinara, gospodina Hasica. Samo istinu pisi majstore i ne sekiraj se. Istina nikome nije nista lose donijela. Samo naprijed.
since 1973
Eto.
Galame ima hefta,..ovo ono kapitalac,..drz ne daj-
I na kraju nakav Cmiljanic koji nije gola dao ne zna ni on od kada.

Galame ima hefta,..ovo ono kapitalac,..drz ne daj-
I na kraju nakav Cmiljanic koji nije gola dao ne zna ni on od kada.

I takav igrac ce pokazati kakva je ovo rinaka od lige,zabit ce bruku golova,jer je liga ispod svakog nivoa.. svaki stranac je pojacanje...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sta kazu u Velezu, ima l' koga na vidiku? Ili se samo zanimas za sampiona Bosne i Hercegovine?
Malo sam istrazio, od zadnjih 20 tvojih postova, 19 je o Sarajevu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Hajmo svi odgovoriti momku. Dan ce mu propast ako mu ne odgovorimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel ovo opet debili galame i ismijavaju ko onomad za Tatara, Milicevica, Rahmanovica..... Opet pred rudu lete, a takvi igraci pred trecom titulom, ostali ne mogu meda. Pa yebeni Radovac nekima glavni igrac hahahahahahahah i Zeljkovic

-
- Kontakt:
cetvoricu si uhvatio brate iZpodhuma, jos da dodje brat zagor da spomene Mulica i zrno napredniji Zip i mislim da je to to

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trebali smo dovesti Dejan Georgijevic on je zadni put 2019 igrao utakmicu. jos 100.000 vise od Borisa ima na TM.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 04 feb 2021, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve to veze ima sa Premijer ligom BiH?killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:36cetvoricu si uhvatio brate iZpodhuma, jos da dodje brat zagor da spomene Mulica i zrno napredniji Zip i mislim da je to to![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Ma sta ostane viska iz Zelje iz Sarajeva nek pokupe i dosta im.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Haj ti to malo provjeri kad je zadnji put igrao opet, al klikni da ti se stranica prevede na bosanski, mozda se konacno prestanes bit sa padezima

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Cemu se ti smijes? Pa svakoj ekipi treba biti okosnica neko kao Radovac, ali ne Radovac kojeg vi pamtite po nargilama vec ovaj sada Radovac koji ima podrsku navijaca zbog nacina zivota - porodicnog. Covjek je box to box igrac kod nas, cak nosio i kapitensku traku plus igrac koji pokriva veliku sredinu terena. Veoma odgovoran na oba kraja terena i dosta se trudi.
Dobro raja se vama smije radi pojedinaca koji su najavljivali nerealna pojačanja (mislim na novinare Matavz, Ibisevic etc.). Ali zar nije logicno poslije takvih najava da se nasmije kada dovedete nekog nepoznatog. Npr. Meni je smiješnije što Hadžija daje izjavu doveli smo napadača nismo žurili sa takvom odlukom, htjeli smo se uvjeriti da će igrač koji dođe biti rješenje za ekipu dugoročno gledano. I onda sa njim potpiše ugovor na 1.5 godinu.
Gore sam pročitao da svaki stranac će biti kvalitet. Hoće, i to velike su mu šanse jer često igra protiv ekipa koje se svako pola godine uigravaju, ako je uspio dobaciti do neke dobre lige i ima dobar cv iza sebe, njemu igranje u bh ligi ne treba biti problem naravno osim terena to je jedino..
Sretno i Vama super radite posao, ali dok bola se svi ne uozbilje i ne dođe neki dobar kapital da se igrači vežu 3+, 4+ godine. Dok savez ne uradi terene zajedno sa klubovima, dok nivo aktivne igre ne bude bar 70 minuta nama svaki stranac može biti velemajstor.
Ti si naša ljubav jedina!
- feniksptica
- Kontakt:
I ovdje se spominju kapitalci. Pa nismo u lovu s puskama, majku mu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.